סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 12:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:27 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל הכבוד למלל ששפכנו בת'רדים אחרים, ההחתמה הכי גדולה בתולדות מדינתנו הקטנה (מבחינת שם ורזומה) שווה ת'רד נפרד. אולי גם נפתח לת'רד מעקב לאורך העונה.

נתקצר את הרזומה שוב למען מי שלא שרד את החפירות:

6 פעמים אולסטאר, חמישיית העונה ב2007, עוד 4 פעמים בחמישייה השנייה של העונה, רוקי העונה ב2003. 846 משחקי עונה רגילה בממוצע 18.9 נקודות ב54% מהשדה, 76% מהקו, 7.8 ריבאונד, 1.2 חסימות למשחק. 78 משחקי פלייאוף בממוצע 18.7 נקודות ב51% מהשדה, 75% מהקו, 7.4 ריבאונד, 1.3 חסימות. 3 עונות מעל 25 נקודות למשחק בליגה.

בשיאו בפיניקס היה הפאוור ההתקפי הטוב בליגה. אתלט מדהים, מטביע אדיר, חזק מאד, זריז, יד מחצי מרחק כולל קליעה מהקו. ההגנה לא ממש היתה שם אי פעם. ריבאונדר טוב אבל לא מדהים בNBA. היה שחקן שמאד-מאד כיף לראות. האתלטיות נעלמה במונחי NBA, נשאר לראות מה היא שווה באירופה. מאד מנוסה. מה נשאר לו במיכל ומה נשאר מהברכיים? כל כך מסקרן לראות. שחקן עם נשמה גדולה ופה גדול, חיבור לאוהדים בטוח יהיה.

והיילייטס לטובת הימים הגדולים שהיו: https://www.youtube.com/watch?v=I-TtugILCWw

נערך לאחרונה על ידי Nadaw בתאריך א' יולי 31, 2016 9:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 9:28 pm 
Hall of Famer

אולי כדאי לחכות קצת כדי לראות אם החתימה אכן תקרה לפני שחוגגים אותה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 10:52 pm 
Junior

אחד השחקנים האהובים עלי בשנות ה 2000. לצערי, אני לא עוקב אחריו כבר בערך 6 שנים.

מעניין איך יהיה לו לקבל אסיסטים מבר טימור אחרי שחלק ניכר מהקריירה הוא קיבל אותם מסטיב נאש, מארבורי, הארדווי, ביבי, פילאפס...

בסה"כ, שחקן שדיי בנה את הקריירה שלו מסמביוזה עם רכזים טובים וסט יכולות מושלם כדי להיות מישהו שמפיק את המקסימום מפיקנרול. בירושלים אין לו רכזים טהורים (אולי חוץ מטימור). מקווה שהוא יצליח להפיק את המקסימום מהסיטואציה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 11:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בעד שהפועל יחתימו גם את נאש כדי לעזור לו להתאקלם.

יותר ברצינות - מילא הברכיים, איך הוא מבחינת הראש? כל סיפורי האני-כאילו-יהודי ועצם ההגעה המוזרה שלו להפועל נשמעים קצת מטרידים (מצד שני, אולי יצא ממנו בילי תומפסון 2).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 11:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יש לו את הלפרין שהוא מפעיל פיקנרול טוב מאד. השאלה היא, כמו זה אף זה, מה מצבו הפיזי וכמה ישחקו ביחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2016 11:39 pm 
Freshman

למרות שזה נראה כמו עניין סגור אני חייב לציין שזה יהיה קטע משעשע מהחיים אם מחר אמארה יודיע שהוא לקח איזה תפקיד בניקס ויתברר שכל הרמיזות לכאורה של אורי אלון היו ללמד את התקשורת לקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 12:53 am 
Junior

ההערכה שלי לסטודמאייר עצומה.
מדובר באחד מ3 השחקנים שהכי אהבתי לראות בחיי.
אחד הגבוהים סקוררים המגוונים והמוכשרים שדרכו על מגרש הכדורסל. לא פחות.

אני זוכר, כשהבחור נתן ב2005 (בן 22) 37 נק' למשחק ב55% כולל 10 רב' בסדרת הפלייאוף מול הספרס, כשדאנקן בשיאו שומר עליו, היית בשוק כל משחק מחדש.
הוא דפק לטימי השפלה אחרי השפלה, ואפחד לא עשה את זה לטימי. כמובן שבמבחן התוצאה דאנקן ניצח. אבל הדאנקים... ואו. התאהבתי באיש...
רמת הכשרון והאתלטיות והרכות מכל בלטה ובכל תנועה פשוט התפוצצה על המגרש
אמארה היה זריז כמו האקים, עם טאץ' של מאלון מחצי מרחק מהצבע ואתלטיות כמו של שון קמפ.
בעיני הוא היה אז פוטנציאל לשחקן הטוב בNBA תוך כמה שנים. לא פחות. היה לו סט יכולות התקפיות מטורף, בעיני הוא היה פוטנציאל התקפי של קארל מאלון. ובאמת, איזה גבוה קלע 26 ב55% בגיל 22?

ואז הגיעה הפציעה... הוא לא המשיך להתקדם אלא נשאר סופרסטאר סולידי בליגה, 25 + 9 באחוזים מעולים.
הוא איכותי בפיקנרול מאוד, והרבה מעבר: חתיכת אקספלוסיב, חיה אדירה מהשניה שהוא מקבל את הכדור עד הטבעת/הסופט טאץ' בצבע/חצי המרחק. היה לו כל מה שרצית מביג מן התקפי, כולל יכולות בפוסט.
הראש שלו היה מסודר לחלוטין.
ההגנה האישית שלו מהגרועות שראיתי בחיים שלי. הוא אשכרה מגן 1 על 1 מפגר, אוויל, דביל. בהתקפה דווקא הוא סקורר לא טיפש.

אני מאמין שגם היום, מדובר בשחקן שמעל הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 12:56 am 
Hall of Famer

פייק פדרמן כתב:
למרות שזה נראה כמו עניין סגור אני חייב לציין שזה יהיה קטע משעשע מהחיים אם מחר אמארה יודיע שהוא לקח איזה תפקיד בניקס ויתברר שכל הרמיזות לכאורה של אורי אלון היו ללמד את התקשורת לקח.

כן, הא?
אבל העניין סגור. אלון בעצמו הולך להשתתף במסיבת העיתונאים של סטודמאייר, הוא לא עושה את זה בשביל לעשות לכולם "נה, עבדתי עליכם".

אני גם לא חושב שיש לירושלים מה לדאוג מבחינת המחוייבות או הראש שלו. אני לא זוכר אותו כאיזה הד קייס, כסף לא חסר לו והמניע לבוא לירושלים הוא ודאי לא כספי, הוא לא בא לעשות סיבוב לפחות מבחינה מנטלית. נראה שהוא יודע מה הוא עושה ועושה את זה כי הוא רוצה. השאלה היחידה היא אם הברכיים יחזיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 1:52 am 
Hall of Famer

נוביצקי לדעתי היה פאוור התקפי טוב יותר. אולי אפילו דאנקן
גארנט לעומת זאת בהחלט לא

ואגב עזבו ישראל , מתי בפעם האחרונה שחקן בסדר גודל הזה הגיע לאירופה? ווילקינס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 1:55 am 
Sophomore

סמיילי של אורי אלון וכו'.

קרדיט ענק לורד כהן שחשפה את המגעים עם סטודמאייר לפני יותר משבועיים וזכתה לכמות עצומה של גידופים ולגלוגים. אחד הפרסומים הראשונים הכי מרשימים בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 2:43 am 
Senior

אייברסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 7:55 am 
Sophomore

מצחיקה אותי ההתייחסות הצרה להחתמה של אמארה (ואם וכאשר, בכל זאת זה עוד לא רשמי) בהיבט המקצועי.
זאת החתמה שמעוררת עניין מטורף במועדון, כזאת שמעלה את ההכנסות ממכירת כרטיסים, מרצ'נדייז, פרסום, ומייצרת חשיפה שספק אם המועדון היה זוכה לה באירופה ובארה"ב. זה נראה כמו החתמה שמכוונת בעיקר לברתומיאו ושות', כזאת שנועדה להבהיר להם שהפוטנציאל של הפועל ירושלים גדול מספיק בשביל שישתלם להם לכופף את ההתנגדות של מכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:15 am 
Hall of Famer

ההחתמה הזו היא קודם כל של שחקן שאם יהיה בריא ומחויב יהיה מעל הליגה וגם מעל אירופה. אתה צודק לגבי המרצ'נדייזינג, אם ירושלים תנהל את זה נכון ותמקסם את הפוטנציאל - היא עוד יכולה לצאת ברווח כספי ישיר מהמהלך הזה, כמו שהקבוצות של דייויד בקהאם למשל יצאו ברווח מהעסקתו למרות שכרו הענק בגלל המרצ'נדייזינג שהביא.
לגבי ג'ורדי - אולי גם מנסים לאותת לו (אני חושב ששחקן בסדר גודל כזה שאפשר להביא מביאים בלי קשר לג'ורדי), אבל במצב המצטייר כרגע (הסכם מתקרב עם פיב"א או כניעה של ג'ורדי בלי הסכם), הסיכוי שזה ישפיע הוא להערכתי נמוך מאד. אפסי אפילו. וזה לפני שנכנסנו לתיאוריית הקונספירציה כאילו התנגדות מכבי, היא ולא אחרת, היא ואין בלתה, מונעת את כניסת ירושלים ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:33 am 
Sophomore

בתור אחד שבאמת מאמין שהתנגדות מכבי היא המחסום הכי גדול שעומד בפני הפועל ירושלים בדרך ליורוליג, אני חושב שאחת המטרות שעומדות בבסיס המהלך הזה היא לאותת לברתומיאו שיש להפועל ירושלים פוטנציאל לגדול לרמה כזאת שהאינטרס המסחרי של היורוליג יצדיק כיפוף של ההתנגדות של מכבי.

וכן, אם יהיה בריא ומחויב יהיה מעל כל המסגרות שבהן ישחק. אמנם גם כשהוא בריא אני מודאג מההגנה הבעייתית שמסתמנת בקו הקדמי בארנה, אבל איך בלאט אמר בזמנו על לברון ג'יימס? 'כשנופל עליך סוס מהשמיים אתה לא בודק לו את השיניים'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:36 am 
Hall of Famer

כן, אני מבין שזה מה שאתה מאמין. זה עדיין מה שאמרתי ותו לא.
והייתי יכול לחשוב שלאיתות הזה יש משמעות אם לא המהלכים האחרונים, או חוסר המהלכים, של ג'ורדי. כמו שזה מצטייר כרגע, בהנחה שהיורוליג ימשיך בכלל להתקיים לאורך זמן, הוא לא יוכל להתרחב או לשנות את הרכבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אבישי, לא צריך לדבר על ההתנגדות של מכבי. במבנה הנוכחי של היורוליג הדרך של חסומה מסיבות מספריות גרידא. וזו נאיביות לחשוב שהחתמה של שחקן גדול תסלול את הדרך. גם אם הפועל תחתים את וייד, רונדו ובלייק גריפין (הוא ישתלב ליד אמארה?) עדיין מכבי והשיריון שלה לעשר שנים חוסמים את האפשרות לעוד נציגה ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:39 am 
Hall of Famer

אם ג'ורדי לא היה נכנע (כמו שזה נראה עכשיו לפחות), אבישי היה צודק בהחלט. אם ג'ורדי היה נלחם והירוליג היה מנצח משפטית (כמו שהיה צפוי), אני בטוח שהוא היה מתרחב תוך שנה-שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:44 am 
Junior

Avishai כתב:
איך בלאט אמר בזמנו על לברון ג'יימס? 'כשנופל עליך סוס מהשמיים אתה לא בודק לו את השיניים'

זה לא פיני אמר על אריק גינגולד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:49 am 
Hall of Famer

פיני לא אימן את אריק גינגולד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 8:56 am 
Junior

oren_80 כתב:

אז על מי הוא אמר את זה? על הנפיל ההוא מהניקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 9:02 am 
Hall of Famer

אין לי מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 9:07 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם ג'ורדי לא היה נכנע (כמו שזה נראה עכשיו לפחות), אבישי היה צודק בהחלט. אם ג'ורדי היה נלחם והירוליג היה מנצח משפטית (כמו שהיה צפוי), אני בטוח שהוא היה מתרחב תוך שנה-שנתיים.

ממש כמו שאבישי מניח הנחה לא מבוססת (מכבי לוחצת על ג׳ורדי לא לצרף את הפועל) גם אתה עושה את זה (הויתור של ג׳ורדי על האופציה המשפטית מהווה מכשול להרחבת היורוליג ולמעשה את תחילת הסוף של המפעל).

בכל מקרה, אמארה חותם בהפועל. הזוי לכתוב את זה. והזוי גם הכיסוי התקשורתי המינורי, יחסית, של המהלך. נקווה שהמצב של הברכיים לא ימשיך להתדרדר ושהוא יבוא עם חשק לשחק כדורסל אינטנסיבי. אם זה מה שיהיה - צפויה חווייה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 9:22 am 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
oren_80 כתב:

ברונו שונדוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 9:25 am 
Junior

שוויק1 כתב:
oren_80 כתב:

מצאתי:
הארץ, 2004 כתב:
מתברר ש-11 ניצחונות יורוליג לא שיכנעו את מכבי ת"א כי דרכה לפיינל-פור סלולה. לאחר שהוברר כי הפגיעה בברכו של יואב ספר לא תאפשר לו לחזור בתקופה הקרובה - וגם כך הוא כמעט שלא נכלל ברוטציה - החליטו במכבי על מבצע חשאי להחתמתו של שחקן הציר הקרואטי ברונו שונדוב (2.18 ,24 מ'). וכך, שעתיים לפני נחיתתו, פירסמו את ההודעה על צירופו.

במכבי נשמעו אתמול מאוד מרוצים מהמהלך, למרות שהוא סותר את הנחת העבודה של המועדון מהקיץ האחרון, לפיה לא ייבנו שני סגלים, אחד לאירופה ואחד לליגה, בעקבות הכישלון עם חוסיין בשוק. מאמן הקבוצה, פיני גרשון, הסביר אתמול כי "נפלה לנו הזדמנות גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה מקצועית. נפל לנו כאן סוס מהשמיים ובמקרה כזה לא בודקים לו את השיניים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2016 9:33 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
כן, אני מבין שזה מה שאתה מאמין. זה עדיין מה שאמרתי ותו לא.
והייתי יכול לחשוב שלאיתות הזה יש משמעות אם לא המהלכים האחרונים, או חוסר המהלכים, של ג'ורדי. כמו שזה מצטייר כרגע, בהנחה שהיורוליג ימשיך בכלל להתקיים לאורך זמן, הוא לא יוכל להתרחב או לשנות את הרכבו.

אני מסכים איתך, ואני חושב שגם בירושלים מבינים את זה והולכים על אסטרטגיה של להיות הראשונים בוויטינג ליסט. ברור שלא מדובר על חוזה ל-10 שנים, ספק אם לחוזים האלו יש כרגע משמעות אמיתית בהתחשב במלחמה שפיב"א תנסה להכריז בקיץ הבא, אבל בשביל להיכנס פנימה צריך קודם כל לשים רגל בדלת ונראה שאלון החליט לעשות כל דבר כדי להיות הראשון לשים את הרגל במידה והדלת תיפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], oren_80, RREEDDTT, עודד ל ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: