סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

מי המאמן הבא של מכבי תל אביב?
פיני גרשון 5%  5%  [ 2 ]
צביקה שרף 38%  38%  [ 16 ]
דני פרנקו 5%  5%  [ 2 ]
שרון דרוקר 7%  7%  [ 3 ]
רימאס קורטינייטיס 14%  14%  [ 6 ]
סרג'יו סקריולו 2%  2%  [ 1 ]
יונאס קזלאוסקאס 7%  7%  [ 3 ]
אחר(ישראלי) 5%  5%  [ 2 ]
אחר(זר) 17%  17%  [ 7 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 9:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תוצאות האמת במהלך השבוע הקרוב. אבל יש פה הימור מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 9:34 pm 
Sophomore

לפי הדובר בספורט5, זה כנראה שרף.

מאחרוני המכבסיטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 9:46 pm 
Senior

-adi- כתב:
לפי הדובר בספורט5, זה כנראה שרף.

מאחרוני המכבסיטים.

כמו כן, במכבי מתכוונים להציע תמיכה באתר האינטרנט שלהם למחשבי כף יד, כהמשך לניסיון להחזיר לשימוש דברים שהיו טובים ב-2005 אבל אין בהם תועלת היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 9:50 pm 
Sophomore

ב-2008, כפי שדווח כאן לראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 9:58 pm 
Sophomore

אני בעד פרנקו. רק הוא יוציא את מכבי מהמשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 10:04 pm 
Sophomore

אני חושב שילכו על קטש.
הנהלת מכבי פשוט לא מסוגלת לוותר על השליטה ולהביא מאמן זר בעל שיעור קומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 10:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם כבר שרף, אז למה לא שיבק? מגיע גם לו שיהיה לו ברזומה לאמן את מכבי לשבועיים-שלושה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 10:43 pm 
Junior

מה זאת אומרת למה לא שיבק? אולי כי הוא מאמן את ראשון?!
בכלל, לא ברורים לי כל הדיבורים על קטש, שמיר וכו. אמצע עונה, מאמנים של קבוצות אחרות, פשוט לא רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 10:59 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
בכלל, לא ברורים לי כל הדיבורים על קטש, שמיר וכו. אמצע עונה, מאמנים של קבוצות אחרות, פשוט לא רלוונטי

כי זה הפריע למכבי אי פעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:26 pm 
Sophomore

שרף הוא אחת האופציות האחרונות שהייתי בוחר בהן (מעט לפני דרוקר ופרנקו המזעזעים) אבל אעיר בכ"ז שתי הערות:
1. גם כשהחליף את קטש אמרו שהוא מיושן וחסר מושג. לדעתי אומרים את זה בערך מ-92.
2. הייתי מת להיות זבוב על הקיר כשאבי אבן, ניקולה או דני פדרמן אומרים לו מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:33 pm 
Sophomore

לא מבין איך הם חוזרים לשרף פעם אחר פעם. כל פעם הם חוזרים אליו, נכווים מחדש, שוכחים ממנו כמה שנים וחוזרים אליו שוב. הבן אדם כבר מאמן עבר ולא עשה שום דבר ב-20 השנים האחרונות. כבר עדיף הרעיון ההזוי להחזיר את גודס.
מה שבטוח, שהריטואל יחזור על עצמו בדיוק כמו בפעמים קודמות - יתחילו טוב (במקרה הטוב), תוך כמה חודשים השחקנים כבר לא ירצו לראות אותו ולקראת סיום העונה הקבוצה תתרסק. זה קרה לו בכל עונה במכבי (כולל בעונה שהחליף את קטש) וזה קרה לו גם בכל מקום אחר (כולל בעונה שעברה באשדוד).

כנראה שאני קשה קליטה, אבל תסבירו לי למה בדיוק מתעקשים במכבי על מאמן ישראלי? כדי שידע לתקשר עם ווימס וגאודלוק? בגלל שכל המאמנים הזרים (שכולם היו רחוקים מהטופ האירופי) בשנים האחרונות נכשלו (וגם כל הישראלים שהם לא בלאט, שהוא יותר אמריקאי מישראלי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:36 pm 
מנהל פורום

מה הזוי בלהחזיר את גודס עד סוף העונה (הוא לפחות לא יתפרק) ואז גיא יחזור לתפקיד עוזר תחת איזה טרנקיירי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:42 pm 
Hall of Famer

אין ספק שצביקה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:49 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מה הזוי בלהחזיר את גודס עד סוף העונה (הוא לפחות לא יתפרק) ואז גיא יחזור לתפקיד עוזר תחת איזה טרנקיירי ?

האמת שההתנהלות של מכבי כל כך הזויה שהתגובה הזו נשמעת לא הזויה בכלל 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:54 pm 
מנהל פורום

קודי (יובל) כתב:
להבן אדם כבר מאמן עבר ולא עשה שום דבר ב-20 השנים האחרונות.

אני אחרון חסידיו של שרף, אבל לא יפה מצד אוהד מכבי לשכוח שהוא לקח את הקבוצה לגמר היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:55 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:

סליחה, סתם התבדחתי. לא היה לי מושג איפה שיבק מאמן בימינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 17, 2016 11:56 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
קודי (יובל) כתב:

אני אחרון חסידיו של שרף, אבל לא יפה מצד אוהד מכבי לשכוח שהוא לקח את הקבוצה לגמר היורוליג.

ובאותה עונה קרס בגמר הגביע והפסיד אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 12:03 am 
Sophomore

עוד סיבה ששרף ממש לא מתאים היא חוסר היכולת שלו להתמודד עם סגל ארוך. הוא ישתף 6-7 שחקנים והיתר יתייבשו על הספסל למוות.

סיבה אחת דווקא כן לרצות ששרף יגיע היא המחשבה שהשחקנים המפונקים של מכבי יקבלו אותו על הראש. תוך חודש הם יתחילו לחפש אופציות יציאה בהסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 12:35 am 
Senior

הקבוצה ב-2008 נבנתה בצלמו ובדמותו של צביקה עם ביג מנים מאסיביים כמו פייזר ובאטיסטה ועוגן הגנתי בצבע(מוריס) ועוד כל מיני פועלים שחורים סטייל אלכס גרסיה שהיה בקבוצה אז וצביקה מאוד אהב. אין בקבוצה היום לא את זה ולא את זה. מה שיש זה ווימס וגאודלוק ואני לא בטוח שצביקה זה המאמן שמתאים להם

כמו שקודי כתב, זה התחיל אצלו טוב, ואז הקבוצה התרסקה בסוף העונה. והיה את גמר הגביע המזעזע ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 6:24 am 
Freshman

הקבוצה של 2008 הייתה קבוצה עמוקה ומאוזנת, הקו הקדמי היה מטורף: וויצ'יץ', פייזר, באטיסטה, מוריס, אליהו ובלו.
היה את טריו "הבולדוגים" - ביינום, גארסיה וכספי.
זו גם הייתה עונת הפריצה של הלפרין לפני שעבר לכסף הגדול של אולימפיאקוס, וכמובן בורשטיין, שארפ וקאמינגס המאכזב.

אז נכון שאין למכבי העונה את אותו עומק, מסה ושחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית זהה אחד לאחד, אבל בהחלט יש לוחמים בסגל ושחקנים עם אוריינטציה הגנתית:

אייברסון, סמית, אוחיון, פניני, ראד (כשהוא ממוקד), סילי, ווימס (עומד על ממוצע של כחטיפה למשחק), ומילר לכשיחזור.
היוצאים מהכלל הם צירבאס, גאודלוק ואלכסנדר, אבל גם בקבוצה ההיא היו שחקנים "רכים" יחסית כמו וויצ'י'ץ, הלפרין וגם בלו (שבהמשך שיפור משמעותית את ההגנה שלו).

אני לא חושב שלפחות ברמת השחקנים המצב בלתי הפיך, שזה מה שהיה בעונה הקודמת, יש בעיות חברתיות ומקצועיות, שהקבוצה לא מאומנת נכון, שחסרים תרגילים, יש בעיה בעמדה 4, יש בעיה בעמדת הרכז, ושחקנים מסוימים לא מחויבים מספיק, אם אכן צביקה שרף חותם במכבי, אני מעריך שהוא יוכל לשפר את המשמעת ההגנתית ברמה האינדבידואלית של כל שחקן, לאו דווקא הגנות מורכבות עם חילופים וכו', המשחק של הכוכבים בדגש על גאודלוק ווימס יהיה יותר אחראי ומחויב, בהמשך מילר יכנס לתמונה ובתקווה שהוא יחזור בכושר סביר+ אז הבעיה בעמדה 4 נפתרה, מכבי מרוויחה סוף סוף סקורר יציב בעמדות הפנים, שחקן בעל אוריינטציה הגנתית והתקפית, בדומה לדווין סמית, ואני מאמין ששיתוף הפעולה ביניהם ישפר מאוד את המשחק של מכבי. בנוסף, הפוזשנים של מכבי בהתקפה יגדלו, ויהיו יותר נקודות מהתקפות שניות.

יהיו במכבי 4 go-to-guys - גאודלוק, ווימס, סמית ומילר, כאשר התלות ב-2 הראשונים פוחתת, והעומס על סמית ירד, מכבי תוכל לשחק פחות על צירבאס ואייברסון בצבע מצד אחד שהתפוקה המשותפת שלהם בדר"כ קבועה ומוגבלת (לטוב ולרע), ומצד שני ההגנה שמילר וסמית ימשכו אליהם תשחרר אותם בצבע לנקודות יותר קלות, בצד ההגנתי שיתוף פעולה של מילר, ראד ווימס יכול לאפשר למכבי להשתמש בהגנות לוחצות יותר, בפרט כשאוחיון בעמדת הרכז. כמובן שמדובר בתהליך לא קצר, אבל אני מעריך שתוך מספר שבועות נראה מכבי אחרת, קודם כל הגנתית, היא ככל הנראה לא תסיים את השלב המוקדם במאזן נצחונות חיובי או מאוזן אבל בסיבוב השני הסיפור הולך להיות שונה, בתקווה ששרף יצליח לרכז חלק גדול מהלחץ שיש על השחקנים מצד ההנהלה והקהל, אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 8:42 am 
Junior

צביקה שרף מצאים בדיוק למצב של מכבי.
לא בטוח שהוא הכי מתאים לסגל אבל זה בדיוק סוג המאמן שיסכים לבוא רק עד סוף העונה ומצד שני הוא לא איזה אחד זוטר ויש מצב שיתקבל אצל האוהדים בצורה טובה.
ימשוך את העונה הזאת וינסה לסיים בטעם טוב ואז שנה הבאה יתחילו, שוב, מחדש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 9:54 am 
Hall of Famer

צביקה שרף לדעתי הוא שיאן איבוד התארים המקומיים של מכבי.
אבל בשביל להגיד דברים כאלה משלמים לאורן80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 10:22 am 
Sophomore

אני באמת לא מצליח להבין את הראש של מנהלי מכבי. האם יכול להיות שחדרו כמה אוהדי הפועל להנהלה?

איך יכול להיות שבסוף שנת 2016 עדיין מדברים על צביקה שרף כאופציה? הרי הבן אדם הזה לא עשה כלום ב-20 השנה האחרונות, כשל במכבי פעם אחר פעם וכשל גם בכל קבוצה בה אימן בשנים האחרונות (ולא מדובר באריות היבשת ואפילו לא באאריות הליגה העלובה שלנו). הרי הריטואל איתו ידוע - הקבוצה תתחיל טוב ותיתן חודש-חודשיים לא רעים ולאחר מכן תתרסק ובדרך תפסיד כל תואר אפשרי. שרף מעולם לא ידע לנהל סגל ארוך ותמיד קבר על הספסל שחקנים טובים, כי פשוט אין לו מושג איך לנהל רוטציה ארוכה. אז הוא "מכיר את המערכת", הוא "מכביסט" ויש לו נסיון, אבל יש היום מאמני כדורסל הרבה (הרבה) יותר טובים ממנו אז למה לא ללכת לאחד מהם?

אני חושב שבסיטואציה הנוכחית צריך לחפש מישהו שיכולה להיות איתו גם המשכיות לעונה הבאה, אחרת המשמעות היא ששוב ההנלה תבנה לבד את הסגל לעונה הבאה ושוב ננהל את אותו דיון בנובמבר-דצמבר 2017. ברור שעם צביקה לא תהיה שום המשכיות ורק מטורפים (או מנהלי מכבי) יכולים לחשוב היום שיש סיכוי שהוא יאמן את הקבוצה גם בעונה הבאה. ההתעקשות על מאמן ישראלי לא ממש ברורה לי, שהרי העברית של השחקנים המובילים דוגמת ווימס וגאולדוק היא לא מהמשובחות, ואפילו ישיבות ההנלה של מכבי מתקיימות באנגלית (יש לקבוצה שני בעלי מניות שהם לא דוברי עברית ויש גם את ניקולה). לכן מכבי צריכה את המאמן הכי טוב שהיא יכולה להביא היום וזה בוודאי לא ישראלי. זה יכול להיות מישהו כמו קזלאוסקס או אפילו קורטינאיטיס, ששניהם בעלי ניסיון רב ברמות הגבוהות של אירופה ובעלי אוריאנטציה התקפית מובהקת, ולכן מתאימים לקבוצה הנוכחית. אם לא הם אז יש עוד כמה מאמנים אירופיים טובים בעלי ניסין ברמות הגבוהות.

אם עדיין מתעקשים על מאמן ישראלי, אז צריכים להביא מישהו שיש סיכוי, גם אם לא גבוה, שיוכלו להמשיך איתו גם לעונה הבאה. השם הרציני ביותר שאני יכול לחשוב עליו בהקשר הזה הוא דן שמיר. אני יודע שהוא מאמן היום את חולון, אבל אין לי ספק שאם מכבי מאוד תרצה היא תפצה את חולון ותביא אותו. אם לא שמיר אז יש לטעמי רק עוד אדם אחד שיכול להתאים והוא פיני גרשון, רק שהאגו של פדרמן לא יתן לו לעשות את המהלך הכל כך מתבקש הזה. אם מסתכלים בראייה לאחור אז גם בעונה האחרונה של פיני בקבוצה כמאמן ראשי הוא עשה עבודה טובה למרות הפסד האליפות. הוא הגיע לרבע גמר היורוליג עם יתרון הביתיות והודח בגלל יום קליעה מטורף של הסרבים. הוא הפסיד אליפות במשחק בודד רק בגלל שלא נשארו לו גבוהים (אחד שוחרר מהקבוצה בניגוד לרצונו והשני נפצע לפני הפליי אוף). אני עדיין הייתי נותן עדיפות לשמיר אבל גם פיני יכול להיות פתרון סביר, ושוב - את שני אלה הייתי שם בעדיפות נמוכה יותר ממאמנים אירופאים טובים.
מלבד שמיר וגרשון, כל יתר המאמנים הישרלים הם עם סוף ידוע מראש - בין אם מדובר בגודס או בקטש שכבר כשלו כאן לא מזמן - ובין אם מדובר בשמות האחרים שהוזכרו דוגמת פרנקו (התרסק עם ירושלים במשך שנתיים ביורוקאפ) או דרוקר (איפה הוא הצליח בעשור האחרון?).

הבעיה היא שהנהלת מכבי הולכת נגד ההיגיון וכמו שהם היו משוכנעים שרמי הדר מתאים לאימון הקבוצה כך הם כנראה יקבלו גם הפעם את ההחלטה הכי לא הגיונית שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 10:34 am 
מנהל פורום

קודי (יובל) כתב:
ראובן כתב:
קודי (יובל) כתב:

ובאותה עונה קרס בגמר הגביע והפסיד אליפות.

אני חושב שכדאי שתבדוק למה הגבתי ותראה שהתגובה שלך לא רלוונטית... (גם אם נכונה בהחלט עובדתית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 18, 2016 10:36 am 
Sophomore

ע"פ ערוץ הספורט (הכנס כאן משהו על בעלי המניות/גלדסטו החנפן/ערוץ הבית) מכבי החליטה ללכת דווקא בכל מחיר על מאמן זר והורידה באסלה את הכתבה המביכה של אופירע על צביקה המנוסה המכביסט והמסוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה