סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 12, 2024 2:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוב הניגן
הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 5:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מיליוני מילים נשפכו, גם כאן על הינקי. אז אפשר לפתוח ת'רד אחד על GM מזעזע במיוחד, רוב הניגן של אורלנדו.

אז קודם כל, קודוס. הבחור בן 34 והיה ה GM בגיל 30. אין לי מושג איך הוא עשה את זה, אבל או שהיה כאן איזה ניקולה וויצ'יץ'\פנאן או שהבן אדם באמת גאון. הבעיה היא שהוא לא הוכיח את עצמו כגאון ב 4 השנים האחרונות. ולהלן הממצאים:

1. שלח את רייאן אנדרסון בעבור לא פחות מגוסטבו איון. ציון בדיעבד: 0
2. בטרייד מרובע שלח את ג'יי ריץ', האוורד (סופרסטאר אז) ופירורים עבור בחירת דראפט סיבוב ראשון (שהיתה שאריץ', שהוטרד עוד כמה פעמים מאז), הארקלס, ווצ'ביץ', מקרוברטס, עוד איזה זניח ובחירת דראפט.
ציון בדיעבד: קשה לומר, בעיקר כי קשה לדעת איך האוורד היה לו היה נשאר שם. מצד שני, הוא נראה באורלנדו בשנה האחרונה קצת כמו שוינס נראה בשנה האחרונה בטורונטו. ווצ'ביץ' הוא בכל זאת, אחד הסנטרים ההתקפיים הטובים בליגה. גם הארקלס שחקן. אם ניקח את הטרייד הזה לבד. הציון שלו לא רע. 7 כזה. הבעיה היא שהיו המשכים...
3. העביר את רדיק ופירורים תמורת טוביאס האריס ופירורים. מילא זה שרדיק שחקן טוב יותר מהאריס, זה עוד זניח. הבעיה העיקרית יותר היא שגם טוביאס הלך אחרי זה. איך הטרייד? אולי 6.
4. הבחירה באולדיפו בדראפט מחורבן, היא סבירה. זה לא סי.ג'יי או יאניס, אבל לפחות זה לא בנט או לן. הציון הוא 6.
5. העביר את שאריץ' בעבור אלפריד פייטון. אנעארף, שאריץ' נראה טוב יותר, אבל אין מספיק הוכחות. פרווה לגמרי הטרייד הזה. 6.
6. העביר את הארקלס בעבור בחירת סיבוב שני. WTF. ציון 0
7. העביר את האריס בעבור איליאסובה וג'נינגס, שעזבו את הקבוצה תוך חצי שנה. מהלך לא ברור בעליל. ציון... לא יודע. אולי 2.
8. העבירו את צ'נינג פריי בעבור קנינגהם (כלומר כלום) ובחירת סיבוב שני (שוב כלום). פריי היה שחקן בכל קבוצה בה הוא שיחק, מפניקס ועד קליבלנד, פרט לאורלנדו... אולי זה אומר משהו על האימון שם.
9. החתים את ווגל. דווקא לדעתי שיחוק. ציון - 8 לפחות.
10. העביר את אולדיפו, סבוניס ואיליסובה בעבור איבקה... סליחה, טעות - בעבור טרנס רוס. ציון בהתחלה... 3 (לא בגלל שהטרייד רע, אלא בגלל שהוא סתם את הצבע של הקבוצה), ציון בסוף - ירד עד ל 0

חוץ מזה, עברו לו בידיים אבל עזבו כמה שחקנים לא רעים. סת' קארי, דדמון ואטוון מור..

ובנושא אחר לגמרי אבל קצת קשור - לכאורה ארון גורדון זה בלייק גריפין. חיה שרירית וסופר אתלטית (לגריפין יש יתרון של ס"מ וחצי). למעשה - ... ממש ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוב הניגן
הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 6:17 am 
Hall of Famer

חלקם טריידים דפוקים וחלקם פחות
פריי זה טרייד מפגר.
הווארד עמד ללכת. אז הוא קיבל משהו עבורו ולא מעט. לא תמיד אפשר לקבל דולר עבור דולר. במיוחד אם קבוצה יודעת ששחקן יעזוב בקיץ וניתן לחכות חצי שנה ולקבל אותו בלי לוותר על כלום.
איבקה זה טרייד סביר. האיש עמד ללכת והם קיבלו חרא הצעות. רוס וסיבוב ראשון זה הכי טוב שקיבלו וזה סביר. סיבוב ראשון נחשב מאד בליגה. אנשים ממש הופתעו שהקאבס נתנו סיבוב ראשון עבור קורבר. עכשיו הם מקבלים סיבוב ראשון ושחקן סולידי. לא גדול אבל סולידי.
הבעיה המרכזית שם זה שבחירות הדרפאט שלהם היו חרא. גורדון והזוניה הם שחקנים שוליים והזוניה אני מאמין ייפלט בקרוב חזרה ליבשת המפנקת. גורדון סתמי כעת. יש פוטנציאל אבל סתמי. אופיס דיפו היתה בחירה סבירה בהחלט.יאניס ומקולום היו הימורים ודי אלמוניים.
הרקלס סתם שחקן והם לא רצו לתת לו הארכה. סיבוב שני זה מה שהוא שווה גם היום. אף gm היום לא נותן עבורו סיבוב ראשון וזה אחרי שהוא מנפח מספרים בפורטלנד. הוא שחקן שולי בליגה.
סת קרי...נו די יש מלא שחקנים כאלו בליגה. ג'רמי לין התגלגל גם. קרי היה טוב הקינגס אשתקד. יותר טוב ממקלמור למעשה ועדיין לא קיבל שם חוזה. דאלאס אספה אותו.
רדיק עבור טובי. טרייד טוב. טובי שחקן ברמה של רדיק.
האריס עבור הטורקי וגנינגס זה מזעזע. מאד.
פייטון וסאריץ זה סביר. הימור. גם בדיעבד זה סתם טרייד. שני שחקנים על גבול הספסל חמישייה. לא סיפור גדול.
אנדרסון עבור איון זה סתם. זה סיין אנד טרייד. לא ממש טרייד.

כן. מנהל מחורבן. בעיקר בגלל דראפט. אבל דראפט זה הימור. כמה טריידים מזעזעים אבל לא הייתי מגזים ואומר שכולם היו חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 6:31 am 
Hall of Famer

וכמובן שכחתי את הדבר הכי לא חכם שהוא עשה וזה חוזה עתק לביומבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 7:03 am 
Sophomore

אולי אנתוני פארקר עדיין סקאוטר שם (או משהו כזה).
אני מקווה שאין לו יד במהלכים האלו.

סך הכל הרשימה באמת לא נראית טוב.
אבל ההיגיון הכללי של הבנייה של אורלנדו בשנים האחרונות היה בסדר גמור-
הקבוצה בנויה באופן מאוזן (שחקני פנים-חוץ) בשנים האחרונות.
חוץ מזה, היתה ציפייה לגיטימית לגמרי מוושביץ' להפוך לאחד הסנטרים המובילים בליגה (ולא סתם לספק הרבה נקודות) - זה כבר לא יקרה.
ההימור על פייטון בתור רכז מוביל - הימור הגיוני לגמרי, למרות שבפועל זה לא נראה טוב.
נתנו צ'אנס אמיתי לאולדיפו ואיבקה (כל אחד בתקופתו), אבל ראו שהעסק לא מתחבר איתם. . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 7:08 am 
Hall of Famer

יש מלא מה לבקר. אבל לא הכל היה דפוק.
קח את סבוניס ואולידיפו היום באותה קבוצה והם עדיין חרא קבוצה.
הם לא רצו לתת הערכה מטורפת לדיפו (אקלהומה כן נתנו אאלט שמונים מיליון) אז הם קיבלו את האחד ה4 הטובים בליגה.
תכלס עם כל הפציעות של לאב ומה שהוא נותן להם, אם אני הקאבס הייתי מנסה להעביר את לאב עבור איבקה ונגיד פורנייה או אפילו ווטסון שיהיה להם בקאפ טוב לקיירי. איבקה קלעי שלוש טוב יותר מלאב (תן לו את המבטים הפנויים של לאב והוא עולה מ39 אחוז לאמצע הארבעים אני מנחש) ושומר טוב ממנו (יכול לטפל בקרי אחרי פיקנרול יותר טוב מלאב). איבקה ותומפסון זה אחלה התמודדות מול הרכב המוות של גולדן סטייט. אבל הקאבס לא חשבו על זה.חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 7:33 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
אולי אנתוני פארקר עדיין סקאוטר שם (או משהו כזה).
אני מקווה שאין לו יד במהלכים האלו.

סך הכל הרשימה באמת לא נראית טוב.
אבל ההיגיון הכללי של הבנייה של אורלנדו בשנים האחרונות היה בסדר גמור-
הקבוצה בנויה באופן מאוזן (שחקני פנים-חוץ) בשנים האחרונות.
חוץ מזה, היתה ציפייה לגיטימית לגמרי מוושביץ' להפוך לאחד הסנטרים המובילים בליגה (ולא סתם לספק הרבה נקודות) - זה כבר לא יקרה.
ההימור על פייטון בתור רכז מוביל - הימור הגיוני לגמרי, למרות שבפועל זה לא נראה טוב.
נתנו צ'אנס אמיתי לאולדיפו ואיבקה (כל אחד בתקופתו), אבל ראו שהעסק לא מתחבר איתם. . .

א. מה מאוזן בקבוצה מלאת הפורוורדים והסנטרים הזאת? אפילו הגארד המוביל הוא בגובה 2 מטר.
ב. אתה בטוח שמישהו חשב שווצ'ביץ' יהפוך להיות שומר טוב? לא נראה לי.
ג. מה זה צ'אנס. אולדיפו ואיבקה הם בהגדרה שחקנים משלימים חביבים. נגיד שחקנים 3-4 בקונטנדרית. לא בדיוק שחקנים שיכולים להוביל קבוצה לפלייאוף, אם זה מה שמישהו חשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:22 am 
Hall of Famer

בדיעבד האהבלים היו צריכים לתת את דיפו עבור בחירה סיבוב ראשון טובה(נגיד איזור ה12 כמו שההוקס קיבלו על טיג).אולי חשבו שאם איבקה לא יעבוד, הכי גרוע יקבלו עליו משהו לא רע. קיבלו משהו לא רע.לא מדהים. אבל סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:38 am 
Junior

לכתוב את סאריץ ופייטון בנפרד מפספס את אחד הטריידים המזעזעים
פילי היו עם בחירה 10, אורלנדו עם 12 וכל הליגה ידעה שאורלנדו מתים לקחת את פייטון ושפילי רוצים לקחת שחקן שיישאר באירופה, במיוחד סאריץ.
אז הינקי לקח את פייטון וסחט מאורלנדו בחירת סיבוב ראשון עתידית של פילי שהייתה להם מהטרייד ביינום הווארד (מה שציינת, ״ועוד בחירת דראפט״)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 10:40 am 
Hall of Famer

אפשר להוסיף לרשימה את הסאגה עם הווארד, כשהם היו יכולים והיו צריכים אפילו, להעביר אותו במהלך השנה ובמקום זה סחבו את העניין עד הקיץ.
אפשר גם להוסיף את ההחתמה של סקיילס בקיץ הקודם ואז פיטורין אחרי שנה כמהלך גרוע.
מה שמצחיק בעסקה של הווארד שעכשיו הסתכלתי וכל הביקורות על העסקה, גם בזמן העסקה, שנה אחרי ואפילו ב-2015 מהללות את המג'יק על כמה הם הוציעו מהווארד. הניתוח מיד אחרי העסקה מדבר על אבני הבניה הנהדרות שיש למג'יק עם ווצ'ביץ', הארקלס, ניקולסון, קייל אוק'ווין, דקוואן ג'ונס ולא זוכר מי עוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:36 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אפשר להוסיף לרשימה את הסאגה עם הווארד, כשהם היו יכולים והיו צריכים אפילו, להעביר אותו במהלך השנה ובמקום זה סחבו את העניין עד הקיץ.
אפשר גם להוסיף את ההחתמה של סקיילס בקיץ הקודם ואז פיטורין אחרי שנה כמהלך גרוע.
מה שמצחיק בעסקה של הווארד שעכשיו הסתכלתי וכל הביקורות על העסקה, גם בזמן העסקה, שנה אחרי ואפילו ב-2015 מהללות את המג'יק על כמה הם הוציעו מהווארד. הניתוח מיד אחרי העסקה מדבר על אבני הבניה הנהדרות שיש למג'יק עם ווצ'ביץ', הארקלס, ניקולסון, קייל אוק'ווין, דקוואן ג'ונס ולא זוכר מי עוד.

אם תסתכל על הטרייד של הווארד במנותק משאר הניהול של המג'יק, הם יצאו כמרוויחים הגדולים של הטרייד ולמעשה הקבוצה היחידה שהרוויחה ממנו לטווח ארוך. פילי קיבלו את אנדרו ביינום שנפצע ותרם להם כלום ושום דבר, הלייקרס קיבלו את הווארד להשכרה של עונה אחת ונפלו על האף, דנבר קיבלו עונה אחת נחמדה מאיגי שנגמרה בהדחה בסיבוב הראשון בפלייאוף ואורלנדו קיבלו, חוץ מוויצ'ביץ', גם את הארקלס וארון אפללו שנתן שם עונה-שתיים נחמדות מאוד, וגם בחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 2:23 am 
Hall of Famer

אני חושב שנוח להסתכל על הטריידים (הגרועים ברובם) ולפספס את האסטרטגיה הקלוקלת לפיה עושים טנקינג ביחד עם ווטרנים (בערך כמו שפילי עושה השנה) והניסיון להאיץ את הבנייה ולהתרומם לפני הזמן, מה שב-99.9% מהזמן backfires.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 3:01 am 
Sophomore

זה לא נכון בעיני לשפוט בדיעבד.
בלי קשר לתוצאות הוא עשה עבודה גרועה בגלל שהאסטרטגיה היתה ממש גרועה בשנה האחרונה.
היתה קבוצה צעירה עם האריס אולידפו פייטון גורדון ופורנייה, השתפרו למעל 40% עם הפסדים מאוד צמודים וזה היה שיפור גדול לעומת עונה קודמת, היה צריך לתת להם להמשיך. במקום זה נתנו שני צעירים תמורת ותיקים, אמנם לא היה צפוי שיהיו כאלו גרועים, אבל לא היה שום סיכוי למעל 60%. אלו ממש מהלכים רעים שהורסים את הקבוצה, גם אם היו נראים טוב נתנו עתיד תמורת זה וזה לא דבר שעושים בקבוצה בבניה.
לגבי הדראפט הזוניה בעיני כמו בנדר בחירה לא טובה גם לא בדעיבד, בטופ 10 לא חושב שצריך לבחור אירופאים שלא מבריקים בקבוצות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 5:06 am 
Hall of Famer

הזוניה מתברר כפלופ.
הטרייד של האריס מזעזע.
אגב. יש שמועות כעת על רגי ג'קסון שדטרויט מתה להפטר ממנו עבור אוגוסטין וגרין. כלומר הוא בדרך להפטר מכמעט כל הפרי אייגנט של הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 8:22 pm 
Hall of Famer

שמועה אומרת שהמג'יק אמרו לא מוקדם יותר העונה לעסקה שהייתה שולחת אליהם את קאזינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

די בצדק.אם אין להם ודאות שהוא חותם מחדש, אין סיבה להשכיר אותו לחצי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 8:41 pm 
Hall of Famer

מבלי לחלוק על הקביעה שאורלנדו נבנית ממש גרוע, הדראפט האחרון הוא לא מדד לכלום, אין שם אפילו יותר משחקן אחד שנראה כרגע כיותר משחקן ספסל עתידי. אולי סימונס יהיה היוצא דופן, אבל קודם כל שיעלה על הפרקט פעם-פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 9:10 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
מבלי לחלוק על הקביעה שאורלנדו נבנית ממש גרוע, הדראפט האחרון הוא לא מדד לכלום, אין שם אפילו יותר משחקן אחד שנראה כרגע כיותר משחקן ספסל עתידי. אולי סימונס יהיה היוצא דופן, אבל קודם כל שיעלה על הפרקט פעם-פעמיים.

לא הבנתי מה הקשר לדראפט האחרון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 9:18 pm 
Hall of Famer

אני לא בטוח שאני מסכים. אמנם אין אף אחד שנראה היום כמו שחקן רציני, אבל זה לא אומר שבעתיד לא.
אני חושב שלג'מאל מורי למשל יש חבילה לא רעה, גם אינגרם יכול לתפוס את עצמו (ולהעלות איזה 20 קילו), גם באדי הילד.
לברוגדון יש פוטנציאל והוא מזכיר קצת את דרון ווליאמס/ . מרקיז כריס ות'ון מייקר יכולים עוד לקפוץ מדרגה וגם לשני ההרננגומזים יש חבילה לא רעה בסך הכל. חוץ מהם, מקאו של גולדן סטייט היה אדיר בתבוסה האחרונה שלהם לדנבר, כשהוא היה לגמרי הגו-טו-גאי של הקבוצה השניה\שלישית. דז'ונטה מוריי נראה מבטיח. פול זיפסר לא רע ויכול עוד להיות סוג של דאנליבי.
לשחקנים כמו סאבוניס או באדי הילד יש יסודות, ויכול להיות שהם עוד יבנו עליהם.

אני לא אומר שכולם או רובם ייצאו שחקנים, אבל אני חושב שקצת מוקדם מדי לומר שלא. לדעתי לפחות 1-2 מהרשימה הנ"ל עוד יגיעו לאולסטאר יום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 11:42 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
rony כתב:

קקון וסטריאני ציינו את חזוניה כפלופ כחלק מהביקורת שלהם על ההתנהלות של המג'יק, אס ציינתי שכל הדראפט האחרון נראה כרגע כמו פלופ, כמעט בכל דראפט יש לקראת סוף העונה הראשונה מישהו שאתה יכול לסמן לפחות כאולסטאר עתידי, בדראפט הזה כלום ושום דבר, לא יותר מרול פליירס סבירים במקרה הטוב. אולי זה עוד ישתנה, אבל בינתיים זה הדראפט הכי גרוע שאני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 1:10 am 
Hall of Famer

לא יודע, קח את דראפט 2013. רוקי השנה היה MCW, היום שחקן זניח יחסית (נגיד שווה משהו כמו שחקן שמיני בקבוצה נורמלית). מישהו דיבר בסוף השנה הראשונה על יאניס או מקאלום או שרודר או טימי הארדווי ג'וניור. במקרה אלו ארבעת השחקנים היותר טובים היום משם (דראפט חלש למדי), ובכל זאת, בסוף השנה הראשונה אולי קצת דיברו על הפריקיות האתלטית של יאניס, אבל בטח שלא על שלושת האחרים בכלל.

יש עוד סיכוי שייצא משהו מהשחקנים של הדראפט הנוכחי, למרות שלא נראה כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 2:07 am 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:
rony כתב:

קקון וסטריאני ציינו את חזוניה כפלופ כחלק מהביקורת שלהם על ההתנהלות של המג'יק, אס ציינתי שכל הדראפט האחרון נראה כרגע כמו פלופ, כמעט בכל דראפט יש לקראת סוף העונה הראשונה מישהו שאתה יכול לסמן לפחות כאולסטאר עתידי, בדראפט הזה כלום ושום דבר, לא יותר מרול פליירס סבירים במקרה הטוב. אולי זה עוד ישתנה, אבל בינתיים זה הדראפט הכי גרוע שאני זוכר.

חזוניה הוא לא מהדראפט האחרון אלא מדראפט 2015, אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 2:10 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא יודע, קח את דראפט 2013. רוקי השנה היה MCW, היום שחקן זניח יחסית (נגיד שווה משהו כמו שחקן שמיני בקבוצה נורמלית). מישהו דיבר בסוף השנה הראשונה על יאניס או מקאלום או שרודר או טימי הארדווי ג'וניור. במקרה אלו ארבעת השחקנים היותר טובים היום משם (דראפט חלש למדי), ובכל זאת, בסוף השנה הראשונה אולי קצת דיברו על הפריקיות האתלטית של יאניס, אבל בטח שלא על שלושת האחרים בכלל.

יש עוד סיכוי שייצא משהו מהשחקנים של הדראפט הנוכחי, למרות שלא נראה כך

אני מסכים שמוקדם מאוד לסכם לגבי הדראפט האחרון. בינתיים זה נראה כמו דראפט חלש מאוד אבל יש שם כמה שחקנים עם פוטנציאל שמראים ניצוצות (אינגרם, מוריי למשל, סימונס בליגת הקיץ) וכמה אחרים שבטח יגיחו בשלב מאוחר יותר... צריך לחכות לפחות שנתיים כדי להבין מה באמת יש לנו, כמו בכל דראפט, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 3:57 am 
Hall of Famer

כבר כתבתי אחרי חודשיים שזה דרפאט מזעזע. כלומר בכל דראפט צריך לחכות וזה תמיד נכון אבל לא זוכר דראפט עם בחירות גבוהות שלא משחקים או משחקים פירורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 7:51 am 
Hall of Famer

Att כתב:
חזוניה הוא לא מהדראפט האחרון אלא מדראפט 2015, אם אני זוכר נכון.

צודק, טעות שלי. ויתרו על חבר'ה כמו מיילס טרנר ודווין בוקר (ועוד כמה שהם כרגע שחקני ספסל נחמדים כמו מונטרזל הארל וטרי רוזייר) בשביל לקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 11:15 am 
Hall of Famer

חזוניה כרגע הוא באסט אבל סביר להניח שהם וויתרו על סטנלי ג'ונסון או משהו. אתה מזכיר שחקנים שנבחרו בעשיריה השנייה.. בדרך כלל אין קפיצות כאלו בליל הדראפט. כלומר, הם עשו טעות באותו ערב אבל בעיניי הטעות מתחילה הרבה לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot], idpwf1 ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה