סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עונת הטריידים נפתחת!
הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2017 11:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אנחנו 3 שבועות מהדדליין והאקשן מתחיל.
אז אפשר לדבר על השמועות של מלו לאחת מבין הקאבס, בוסטון או קליפרס (כנראה הכי סביר, על איזה קרופורד וריברס אם ימצאו קבוצה שרוצה את קרופורד)
או על החיפושים של הקאבס אחר רכז מחליף, בתקווה ללא קביים.
גם הזווית של מג'יק ג'ונסון בתפקיד מקצועי בלייקרס והאם הבעלים הולכת לפטר את אחיה שהתחייב לפלייאוף אבל במקום זה החתים את מוזגוב בשעה הראשונה של ה-FA

אבל נעבור ישר לדבר האמיתי
מיילס פלאמלי עובר לשארלוט.
רוי היברט (אולסטאר לשעבר) וספנסר יוז עוברים למילווקי

מילווקי עושים את זה כי:
א. מתישהו זה מכה בך ש-"פאקין גאד, נתתי 12.5 מ' לעונה למיילס פלאמלי, שיהיה סנטר שלישי"
ב. ג'ייסון קיד מרגיש שזה לא מספיק כיף להתעלל ב-3 סנטרים אז עכשו יהיו לו 4
ג. אולי מצאו טרייד למונרו, שתכלס מגיע לו יותר

שארלוט עושים את זה כי:
א.הם חושבים שהם יצליחו לפתח את פלאמלי להיות עוד קודי זלר
ב. עבדו עליהם והם חשבו שההצעה הגיעה מפורטלנד ועכשו ההימור כמה זמן יעבור עד שהם ישימו לב שהם לקחו את הפלאמלי הלא נכון - כנראה 3 דקות לתוך האימון הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 4:09 am 
Hall of Famer

הוז. לא יוז.
טרייד מיותר לשתי קבוצות שלא יעזור להם להגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 6:37 am 
Hall of Famer

הבאקס מאכזבים עונה שנייה ברציפות למרות השיפור הברור של היווני ושל פארקר. לא ברור ומאד חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 6:45 am 
Hall of Famer

מידלטון נפצע והם ויתרו על רכז סביר כמו מק"ו תמורת... טוני סנל, והביאו כתחליף את דלי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 7:36 am 
Hall of Famer

אבל גם קיבלו את הרוקי השני בטיבו בשנה בברוגדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2017 11:07 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
מידלטון נפצע והם ויתרו על רכז סביר כמו מק"ו תמורת... טוני סנל, והביאו כתחליף את דלי.

אתה מעוות את לוח הזמנים כדי לצייר את התמונה שאתה רוצה.
הם הביאו את דלי בקיץ כי לא סמכו על מק"ו. מק"ו כזה סביר שהוא לא הצליח לקבל דקות מול דלי וברוגדון ואז העיפו אותו על מישהו שעושה קולות כאילו הוא מסוגל לקלוע שלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 12:44 pm 
Junior

מעניין מה איינג' מתכנן לשבועות הקרובים. הקבוצה שלו נראית מצויין לאחרונה (עקפו את הראפטורס) ותומאס השתפר מאד (עלה מ-22 לכמעט 30 נקודות למשחק, ובעיקר שיפר מאד את האחוזים מהשדה). לי היו ספקות לגבי תומאס וחשבתי שצריך להעביר אותו, כרגע זה נראה שהוא הפרנצ'ייז פלייר, והקבוצה צריכה להבנות סביבו. למרות השיפור האדיר של תומאס ובכללי את הקבוצה, זה עדיין לא מספיק כדי באמת לאיים על האליפות, אפילו על אליפות המזרח. יחד עם זאת, אם פעם חשבתי שאין לסלטיקס אף שחקן שיכול להיות שחקן חמישייה בקונטנדרית, עכשיו יש לה את תומאס והורפורד. ג'יי קראודר ואייברי בראדלי גבוליים לחמישייה, אולי אחד מהם.
בנוסף נראה שבסבירות גבוהה ברוקלין תסיים אחרונה (כרגע 7 משחקים מאחורי הקבוצה הבאה), כך שהבחירה של הסלטיקס בדראפט הקרוב תהיה גבוהה מאד.
עכשיו איינג' צריך להחליט מה הוא עושה. הבחירה של הנטס כנראה שווה יותר לקבוצה אחרת - גם כי שתי הבחירות הראשונות לפי המוקים השונים הם PG, כלומר על העמדה של תומאס, וגם כי לכל כוכב מהדראפט ייקח כמה שנים כדי להיות שחקן מוביל לקונטנדרית. השאלה על מי איינג' יכול ללכת - שחקן כנף ושחקן פנים. לדעתי באטלר וקאזינס, עם אם הם קצת הימור, שווים מהלך אגרסיבי. לא יודע אם טכנית אפשר את שניהם, אבל לאיינג' יש מספיק נכסים כדי לנסות - שתי בחירות דראפט גבוהות מאד ב-17 ו-18 (מהנטס) ועוד בחירות סיבוב ראשון (18 - של הסלטיקס עצמם, 19 של הסלטיקס, ממפיס וקליפרס). יש גם לא מעט שחקנים - ג'יילן בראון, מרכוס סמארט, טרי רוזייר - שחקנים צעירים עם אפסייד לקבוצה שרוצה ללכת לבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה כרגע טרייד (או טריידים) ריאליים לסלטיקס ששמים אותם בהתמודדות רצינית עם ג"ס וקליבלנד, אפילו טרייד של בוגי תמורת הבחירות של הנטס+פילרים לא נראה שהופך את הסלטיקס לפייבוריטים מול השתיים האלו, ולכן אני הייתי מחכה עם טרייד לפחות עד לדראפט. הבחירה של ברוקלין, גם אם תסיים במקום האחרון כמו שנראה שהולך לקרות, יכולה להיות בכל מקום בטווח 1-4, כך שגם הטופ-2 בדראפט הם רכזים, אין שום בטחון שהסלטיקס יקבלו את הבחירות האלו (למעשה ההיסטוריה מעידה שזה לא יקרה...). בקיצור, הסלטיקס צריכים לחכות ולראות איפה הבחירה של השנה נופלת, לבחון את השחקנים באימונים לעומת הטריידים שנמצאים על השולחן ואז לקבל החלטה. בסך הכל הסגל לא כזה מבוגר, לכולם יש לפחות עוד 3-4 שנים בלי ירידה משמעותית (חוץ מהורפורד אולי, אבל סגנון המשחק שלו הוא כזה שלא אמור להיפגע יותר מדי בגלל גיל), אז אין לחץ לעשות טרייד כאן ועכשיו כדי להתמודד על אליפות, אפשר לעשות אותו גם בקיץ וגם במהלך העונה הבאה.

ספציפית לגבי 2 הראשונים כרגע בדראפט, מרקל פולץ ולונזו בול, שניהם אמנם רכזים, אבל עם סייז של שוטינג-גארד, כלומר לא תהיה להם בעיה לשחק ליד איזייה תומאס כשתומאס שומר על רכזים בהגנה, אבל מתפקד יותר כשוטינג-גארד התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 2:58 pm 
Junior

rony כתב:
אני לא רואה כרגע טרייד (או טריידים) ריאליים לסלטיקס ששמים אותם בהתמודדות רצינית עם ג"ס וקליבלנד, אפילו טרייד של בוגי תמורת הבחירות של הנטס+פילרים לא נראה שהופך את הסלטיקס לפייבוריטים מול השתיים האלו, ולכן אני הייתי מחכה עם טרייד לפחות עד לדראפט. הבחירה של ברוקלין, גם אם תסיים במקום האחרון כמו שנראה שהולך לקרות, יכולה להיות בכל מקום בטווח 1-4, כך שגם הטופ-2 בדראפט הם רכזים, אין שום בטחון שהסלטיקס יקבלו את הבחירות האלו (למעשה ההיסטוריה מעידה שזה לא יקרה...). בקיצור, הסלטיקס צריכים לחכות ולראות איפה הבחירה של השנה נופלת, לבחון את השחקנים באימונים לעומת הטריידים שנמצאים על השולחן ואז לקבל החלטה. בסך הכל הסגל לא כזה מבוגר, לכולם יש לפחות עוד 3-4 שנים בלי ירידה משמעותית (חוץ מהורפורד אולי, אבל סגנון המשחק שלו הוא כזה שלא אמור להיפגע יותר מדי בגלל גיל), אז אין לחץ לעשות טרייד כאן ועכשיו כדי להתמודד על אליפות, אפשר לעשות אותו גם בקיץ וגם במהלך העונה הבאה.

ספציפית לגבי 2 הראשונים כרגע בדראפט, מרקל פולץ ולונזו בול, שניהם אמנם רכזים, אבל עם סייז של שוטינג-גארד, כלומר לא תהיה להם בעיה לשחק ליד איזייה תומאס כשתומאס שומר על רכזים בהגנה, אבל מתפקד יותר כשוטינג-גארד התקפי.

מסכים בגדול - אבל טרייד על בוגי מעלה את הסיכויים שלהם מול קליבלנד, נניח מ-5% ל-20%, שזה די משמעותי, ובעיקר גם מוסיף עניין כבר השנה. בנוסף, יש לא מעט שמות מעניינים בפרי אייג'נסי וקבוצה חזקה זה שיקול משמעותי מאד להרבה שחקנים. צריך לזכור גם שיש פחות טריידים על בחירות גבוהות אחרי הדראפט ביחס לתקופה שלפניו, מן הסתם כי הבחירה "שווה" יותר אצל הקבוצה שאצלה השחקן ישחק בסופו של דבר (כי אפשר לבחור בהתאם לצרכים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 3:11 pm 
Hall of Famer

אני התכוונתי לטרייד בערב הדראפט, כשמצד אחד יש לך את מקסימום המידע לגבי הפרוספקטים בדראפט ומצד שני, אתה עדיין גמיש לגבי הבחירה כך שתוכל לעשות אותה בהתאם לצורך של הקבוצה שאיתה אתה עושה טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 4:01 pm 
Junior

רוני, יא שפן טריידים!
גולדן סטייט צעירים ויכולים לשמור על הכוכבים (זה אפילו יעלה פחות מס מקליבלנד לדעתי), אז תחכה 4 שנים?

אם בוסטון יכולים להצטייד בכוכבים בלי לאבד שחקנים הרכב זה נו בריינר
בוגי+באטלר זה חלום בהחלט עם סיכויים טובים לעבור את קליבלנד, כשאפשר לזרוק על לברון את קראודר, באטלר, בראדלי, בראון, סמארט
אפילו נואל+באטלר ייתן להם סגל מצוין
במיוחד שכפי שציינת, עכשו ערך בחירת נטס 17' בשיאו (מתייחסים אלייה כאל טופ2 למרות שהיא יכולה ליפול ל-4)
והשמועות אומרות שיש מנג'רים שאוהבים גם את ה-stash האירופאים של בוסטון - גרשון יבוסלה וזיזיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer

לא ברור לי הזלזול בבראדלי כאן. אמנם פצוע אבל בעיניי טופ 6-7 בליגה בעמדה שלו. חזק, ריבאונדר מעולה ושומר על. לא רואה סיבה אחת למה שני רוקיז יועדו עליו בחמישייה אלא אם הם הביאה השניה של הארדן ווסטברוק.
מה שהקבוצה צריכה זה אכן סנטר וקאזינס הוא עדיין הטוב בביזנס. סמוך כמו באטלר יהיה נחמד כי ג'יי הוא אמנם שחקן חביב אבל לא כוכב ורחוק ברמתו גם מבראדלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 3:40 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
רוני, יא שפן טריידים!
גולדן סטייט צעירים ויכולים לשמור על הכוכבים (זה אפילו יעלה פחות מס מקליבלנד לדעתי), אז תחכה 4 שנים?

אם בוסטון יכולים להצטייד בכוכבים בלי לאבד שחקנים הרכב זה נו בריינר
בוגי+באטלר זה חלום בהחלט עם סיכויים טובים לעבור את קליבלנד, כשאפשר לזרוק על לברון את קראודר, באטלר, בראדלי, בראון, סמארט
אפילו נואל+באטלר ייתן להם סגל מצוין
במיוחד שכפי שציינת, עכשו ערך בחירת נטס 17' בשיאו (מתייחסים אלייה כאל טופ2 למרות שהיא יכולה ליפול ל-4)
והשמועות אומרות שיש מנג'רים שאוהבים גם את ה-stash האירופאים של בוסטון - גרשון יבוסלה וזיזיץ'

אני בכלל לא בטוח שג"ס יכולים לשמור על הקבוצה, הם צריכים לחדש את החוזים של דוראנט וקארי עם תחזית קאפ של 102 מיליון דולר, זה אומר שדוראנט יוכל להתחיל מקצת יותר מ-35 מיליון דולר וקארי מקצת יותר מ-30 מיליון, ג"ס כבר עכשיו עומדת על 38 מיליון לעונה הבאה על 5 שחקנים בסך הכל (קליי, דריימונד, דמיאן ג'ונס, קוון לוני ופטריק מקאו). תוסיף את החוזים של קארי ודוראנט ואתה כבר על ~103 מיליון 7 שחקנים חתומים, שזה יותר מהקאפ הצפוי, ואז מה תעשה? להשאיר שחקנים כמו איגי, פאצ'וליה וליבינגסטון יעלה להם לא מעט, אני מניח שלפחות 20 מיליון לשלושתם (זה מה שהם מקבלים העונה, ועם העליה של הקאפ בשנתיים האחרונות, אני מניח שיהיה לא קל לשכנע אותם להתפשר על פחות) ועוד נשארו לך שתי עמדות רוסטר למלא, קליבלנד עומדת על 125 מיליון כשאין להם שחקנים משמעותיים שהיא מאבדת בקיץ (יש לה 10 תחת חוזה).

עכשיו אם ג"ס לוקחת אליפות השנה, אני לא אתפלא אם אפשר יהיה לשכנע חלק מהשחקנים לעשות הנחה כדי לשמור על הקבוצה, אבל אם לא, אני בהחלט יכול לראות שינויים משמעותיים בסגל.

בכל מקרה, אני די בספק אם בוסטון יכולים לקבל את בוגי ובאטלר בלי לאבד שחקנים משמעותיים, אולי אחד מהם, אבל גם עם שניהם, אני עדיין לא חושב שהסלטיקס פייבוריטים לאליפות, אני עדיין הייתי נותן סיכויים עדיפים לג"ס וקליבלנד שיותר מגובשות ולא פחות מלאות כוכבים. בגלל זה, כמו שאמרתי, אני לא בלחץ לעשות טרייד עכשיו אלא אם כן זו באמת הצעה מטורפת, מעדיף לחכות לערב הדראפט, לפחות ידעו טוב יותר על מה הם מוותרים אם הם נותנים את הבחירה. חוץ מזה, הסלטיקס סגורים לעונה הבאה רק על 70 מיליון דולר כששני שחקני הרוטציה היחידים שמסיימים חוזה הם ירבקו ואמיר ג'ונסון, כלומר בקיץ בוסטון תוכל גם לעשות טרייד על הבחירה כדי להביא כוכב וגם להחתים עוד שחקן לחוזה מקסימום (או קרוב מאוד לזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 7:12 pm 
Hall of Famer

לדעתי בטלר בבוסטון עבור נגיד דראפט ועוד שחקן הופך את הסלטיקס למועמדת רצינית לגבור על הקאבס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 1:27 am 
Junior

מלבד בוסטון,
יש שמועות גם על מלו, שאולי מוכן ללכת לקליפרס, בוסטון וקאבס.
הניקס הוזים שיתנו להם את לאב.
הכי ריאלי לדעתי זה מלו תמורת ריברס וקרופורד, אם הניקס ימצאו מישהו שייתן להם חוזה נגמר על קרופורד.

בנוסף, השמועות שפילי רוצים למסור את אחד מבין נואל או אוקפור.
שמועות כרגע על ניסיון מכירה של אוקפור לניו אורלינס, אולי אפילו תמורת בחירת סיבוב ראשון.
הדרך היחידה שזה הגיוני בעיניי, אם א. דיוויס התעקש לא לשחק סנטר. ב. פילי יקחו ויסירו את החוזה של אשיק

אם כבר שמועות על קונטנדרית במזרח - טורונטו מאוד צריך פאוור פותח והשמועות שאיבאקה או אולי אולי מילסאפ פנויים, כששניהם חוזים נגמרים (מילסאפ עם אופציית שחקן אאלט)
אם הקבוצה הזו משיגה את מילסאפ בלי לוותר על משהו משמעותי, לדעתי הם קונטנדרים.
לדוגמה הטרייד הזה (יחד עם בחירה ראשונה של טורונטו) http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jbs8p84
אם מוסיפים לטרייד את פטרסון מטורונטו וספולושה מאטלנטה אז בכלל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 1:32 am 
מנהל פורום

מעדיף את בראדלי על באטלר. מעדיף גם את קראודר+בחירה+רוזיי/סמארט/בראון על באטלר.
ולא ראוה את באטלר מגיע בשביל משהו שאינו אחת מהאופציות האלו פחות או יותר, ולא רואה אותו באמת מקפיץ את הסלטיקס לדרגת מתמודדת טובה נגד הקאבס.
מלו אולי, לאב אולי, בלייק כנראה, גם תמורת מחיר גבוה יותר, באטלר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:02 am 
Hall of Famer

לא יודע מה יש לך ממלו, לא הייתי לוקח אותו לסלטיקס גם בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:10 am 
Hall of Famer

גם הסלטיקס לא רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:30 am 
Hall of Famer

אגב, גם בבלייק לא הייתי משקיע, שחקן שאני אוהב מאוד, אבל יותר מדי פצוע, גם את לאב לא הייתי לוקח, מעדיף את באטלר על כל אחד מהם בכל יום נתון (ולא שמבאטלר אני נופל מהרגליים, גם איתו הסלטיקס לא פייבוריטים מול קליבלנד או ג"ס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 8:54 am 
מנהל פורום

לא הייתי משקיע באף אחד מכמה סיבות:
א. הקבוצה לא שלי, אז זו לא החלטה שלי.
ב. אני חושב שהבעיה מול קליבלנד/ווריירס/ספרס היא לא עוד שחקן טוב כזה או אחר, אלא עוד שיפור ברבאונד הגנה ובהגנה בכלל. אחרי שאלו יפתרו, אפשר לראות איזה עוד שחקן מתאים ונכנס בתקציב

ועדיין, מעדיף את שלושתם על באטלר. מילא הייתם אומרים פול ג'ורג', שאני גם לא סובל, אבל הוא לפחות שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 9:06 am 
Hall of Famer

האובססיה שלך עם מלו היא משהו שנשגב מבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 9:48 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ב. אני חושב שהבעיה מול קליבלנד/ווריירס/ספרס היא לא עוד שחקן טוב כזה או אחר, אלא עוד שיפור ברבאונד הגנה ובהגנה בכלל. אחרי שאלו יפתרו, אפשר לראות איזה עוד שחקן מתאים ונכנס בתקציב

אז אפשר להכניס את נואל.
עם החוזה הנגמר שלו, הוא לא יעלה שחקן בכיר ואפילו לא יעלה בבחירה של הנטס

הבעיה שפילי כנראה מעדיפים להזיז את אוקפור ויש לו ביקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 10:09 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה רע בבאטלר חוץ אולי מהקליעה משלוש. סקורר בחסד שנדמה לי שעבר את 50 הנקודות פעמיים העונה. שחקן קלאץ מוכח ושחקן הגנה מצוין בניגד למלו למשל, ואני דווקא מחסידיו של מלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 10:23 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא הבנתי מה רע בבאטלר חוץ אולי מהקליעה משלוש. סקורר בחסד שנדמה לי שעבר את 50 הנקודות פעמיים העונה. שחקן קלאץ מוכח ושחקן הגנה מצוין בניגד למלו למשל, ואני דווקא מחסידיו של מלו

הוא הפסיק לשמור שנה שעברה. הוא תוקע התקפות, ויש לנו כבר את איזאייה בשביל לכדרר 17 שניות, ואני חושב שהוא לא תמיד מבין מה עושים על המגרש. וגם יש לו כדרור בעייתי בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2017 11:23 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נורטון כתב:

הוא הפסיק לשמור שנה שעברה. הוא תוקע התקפות, ויש לנו כבר את איזאייה בשביל לכדרר 17 שניות, ואני חושב שהוא לא תמיד מבין מה עושים על המגרש. וגם יש לו כדרור בעייתי בעיני.

כי כרמלו לא תוקע התקפות בכידרורים אינסופיים? שלא לדבר על העובדה שהוא זקן, שמן, קולע באחוזי זוועה, כישלון מתמשך בפלייאוף, יושב על חוזה מופרך, לא שומר והפרצוף שלו מרגיז אותי. באטלר גם יותר צעיר, גם יותר שומר, גם קולע באחוזים טובים יותר וגם יושב על חוזה יותר נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, נביא בעירו, סאבוניס ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה