idansha כתב:
רוני, יא שפן טריידים!
גולדן סטייט צעירים ויכולים לשמור על הכוכבים (זה אפילו יעלה פחות מס מקליבלנד לדעתי), אז תחכה 4 שנים?
אם בוסטון יכולים להצטייד בכוכבים בלי לאבד שחקנים הרכב זה נו בריינר
בוגי+באטלר זה חלום בהחלט עם סיכויים טובים לעבור את קליבלנד, כשאפשר לזרוק על לברון את קראודר, באטלר, בראדלי, בראון, סמארט
אפילו נואל+באטלר ייתן להם סגל מצוין
במיוחד שכפי שציינת, עכשו ערך בחירת נטס 17' בשיאו (מתייחסים אלייה כאל טופ2 למרות שהיא יכולה ליפול ל-4)
והשמועות אומרות שיש מנג'רים שאוהבים גם את ה-stash האירופאים של בוסטון - גרשון יבוסלה וזיזיץ'
אני בכלל לא בטוח שג"ס יכולים לשמור על הקבוצה, הם צריכים לחדש את החוזים של דוראנט וקארי עם תחזית קאפ של 102 מיליון דולר, זה אומר שדוראנט יוכל להתחיל מקצת יותר מ-35 מיליון דולר וקארי מקצת יותר מ-30 מיליון, ג"ס כבר עכשיו עומדת על 38 מיליון לעונה הבאה על 5 שחקנים בסך הכל (קליי, דריימונד, דמיאן ג'ונס, קוון לוני ופטריק מקאו). תוסיף את החוזים של קארי ודוראנט ואתה כבר על ~103 מיליון 7 שחקנים חתומים, שזה יותר מהקאפ הצפוי, ואז מה תעשה? להשאיר שחקנים כמו איגי, פאצ'וליה וליבינגסטון יעלה להם לא מעט, אני מניח שלפחות 20 מיליון לשלושתם (זה מה שהם מקבלים העונה, ועם העליה של הקאפ בשנתיים האחרונות, אני מניח שיהיה לא קל לשכנע אותם להתפשר על פחות) ועוד נשארו לך שתי עמדות רוסטר למלא, קליבלנד עומדת על 125 מיליון כשאין להם שחקנים משמעותיים שהיא מאבדת בקיץ (יש לה 10 תחת חוזה).
עכשיו אם ג"ס לוקחת אליפות השנה, אני לא אתפלא אם אפשר יהיה לשכנע חלק מהשחקנים לעשות הנחה כדי לשמור על הקבוצה, אבל אם לא, אני בהחלט יכול לראות שינויים משמעותיים בסגל.
בכל מקרה, אני די בספק אם בוסטון יכולים לקבל את בוגי ובאטלר בלי לאבד שחקנים משמעותיים, אולי אחד מהם, אבל גם עם שניהם, אני עדיין לא חושב שהסלטיקס פייבוריטים לאליפות, אני עדיין הייתי נותן סיכויים עדיפים לג"ס וקליבלנד שיותר מגובשות ולא פחות מלאות כוכבים. בגלל זה, כמו שאמרתי, אני לא בלחץ לעשות טרייד עכשיו אלא אם כן זו באמת הצעה מטורפת, מעדיף לחכות לערב הדראפט, לפחות ידעו טוב יותר על מה הם מוותרים אם הם נותנים את הבחירה. חוץ מזה, הסלטיקס סגורים לעונה הבאה רק על 70 מיליון דולר כששני שחקני הרוטציה היחידים שמסיימים חוזה הם ירבקו ואמיר ג'ונסון, כלומר בקיץ בוסטון תוכל גם לעשות טרייד על הבחירה כדי להביא כוכב וגם להחתים עוד שחקן לחוזה מקסימום (או קרוב מאוד לזה).