סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 5:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קורבר נראה מעולה בקליבלנד. כצפוי, מתאים לקבוצה כמו כפפה ליד.
ועוד מילה קטנה על פול ג'ורג' ועל מקמילן. תחת ווגל הוא נראה כמו אחד מארבעת הסמולים הטובים בליגה במשך שנים (שלושת האחרים הם כמובן לברון, דוראנט וקוואי, לא משהו שאפשר לזלזל בו). השנה פתאום לא, ובעיניי הסיבה העיקרית היא העובדה שהכדור הרבה יותר מדי בידיים של ג'ף טיג על חשבונו, וזאת בעיה של מקמילן. אינדיאנה נראית טוב יותר כשפול ג'ורג' מוביל אותה ומשחק במקומות שהוא אוהב. זה לא קורה השנה ולכן אינדיאנה נראית פחות טובה משהיא אמורה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 6:20 am 
Hall of Famer

ראיתי את ג'ורג העונה מעט אבל כל פעם הוא נראה חלש. המספרים נראים טוב אבל הוא שחקן לא דומיננטי. לא עושה אחרים יותר טוב. מול הספרס הוא נתן איזה 27 אבל קוואי פשוט שלט במשחק. ראית את ההבדל. עד לא מזמן הם נחשבו לאותו level. קוואי היום רמה מעליו.
לא פיתח כלום במשחק שלו בשנתיים שלוש האחרונות. שלא יובן לא נכון, הוא עדיין שלוש על בליגה, אבל לא התרומם לרמות כמו קוואי.

כרמלו פותח רותח באוקלהומה. 19 נק ב11 דק עם שבע משבע מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 7:35 am 
Hall of Famer

ובינתיים, דריימונד יוצא בטכנית שניה. וסקרמנטו מובילה בשלוש הפרש במחצית.
לפחות סטף בניגוד לפעם הקודמת, רק רע, ולא ממש מזעזע.

האם בפעם הראשונה במשך שנתיים, יהיו לווריורס שני הפסדים ברציפות? עוד שעה וחצי נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:15 am 
Hall of Famer

פורטלנד מובסת מול יוטה. נורקיץ עם בכורה של 5-5 מהשדה ו13 לא עזר. לילארד עם אחוזי קליעה נוראיים.
פליקנס מנצחים בממפיס. טרנס ג'ונס פצוע אז מי יצא מהמקרר? לא אשיק(לקח כמה עונות אבל בסוף גם שם הבינו כמה הוא חלש) אלא אגינסה. שהוא די עגלה אבל יותר טוב מאשיק וזה אומר הכל על הטורקי
סולומון היל הוביל עם 23.

תומס הקטן קולע 33 ומנצח את פילי.הירוקים עם 9-1 העשרה משחקים האחרונים ולדעתי עוד עלולים לקחת את המקום הראשון במזרח.
ההיט מנצחים את היוסטון ביוסטון.יוסטון פחות טובים מהמאזן שלה. לאחרונה מפסידים לא מעט לקבוצות לא משהו.
רפטורס ללא איבקה כבר הבינו שהגבוהים שלהם עגלות ואחרי שניסו כל גבוה שם בתור 4 בשבועיים האחרונים, הם עולים עם פוואל יחד עם קרול. הערב מנצחים את שרלוט החלשים שעומדים על נצחון בודד מתוך העשרה האחרונים. האמת שיש שם סגל חלש מאד ולא הבנתי איך הם ניצחו בהתחלה. ווקר וקצת באטום וזהו בערך.

ווסטברוק מחזיר את הרעמים מפיגור רציני בבית מול הניקס והאולסטאר שלהם. 38-14-12 לווסטברוק.
פיניקס מביסים את הלייקרס שנראה לי מחכים שם לקיץ
הלוחמים כבר בעשרים הפרש מול בוגי וחבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:47 am 
Hall of Famer

לופז הראשון אי פעם לתת שמונה גגות ושש שלשות במשחק אחד. מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:50 am 
Hall of Famer

ועדיין ברוקלין מצליחה לרשום הפסד 14 רצוף וקבורה כל כך עמוק במקום האחרון בליגה מבחינת מאזן שהיא לא רואה את סקרמנטו, השנייה הכי גרועה, אפילו עם טלסקופ. היית מצפה שקבוצה שאין לה שום אינטרס להפסיד לא תוכל להיות יותר גרועה מקבוצות שיש להן סיבות טובות להפסיד, אבל בילי קינג. אני חושב שה-NBA צריך להתחיל לשקול מחדש את מדיניות הליגה הסגורה, הייתי בכיף מוריד אותם לדי-ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:53 am 
Hall of Famer

יש שם סגל נוראי. שחקני דיליג.שחקנים שנחתכו מקבוצות אשתקד כמו דינווידי והאריס. זה השוליים של הליגה והם שחקנים מרכזיים. אני מופתע שיש להם בכלל נצחונות.

קורבר תוך שבוע פוגש פעם שנייה את הפייסרס והשני המפגשים עושה 14-17 מהשלוש.
סהכ בקאבס קורבר נותן 11 עם 51 מהשלוש.לעומת 40 אחוז בהוקס. ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:55 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לופז הראשון אי פעם לתת שמונה גגות ושש שלשות במשחק אחד. מטורף.

ומצד שני 4 ריבאונד ים. לופז הוא אניגמה, אנומליה מוחלטת ושחקן שאני אוהב אבל לא מבין. הפוטנציאל כ"כ הרבה יותר מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 8:58 am 
Hall of Famer

גם גאסול חרא ריב. מעניין כי בדיוק שמעתי את אחד הפרשנים בפודקסט טוען שהם לא יקבלו הצעה עליו עבור סיבוב ראשון. הטרייד של בוסטון פשוט גמר את המועדון הזה. איינג ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:07 am 
Hall of Famer

מסכן ברוק לופז, לא רק שהם לא מביאים אף שחקן נורמלי מהדראפט (וגם השנה יהיה להם קשה לחלץ משהו משמעותי, הם יקבלו מבוסטון בחירת סוב סיבוב ראשון בתמורה לבחירת הטופ-4 שהם יתנו לה), הם גם לא מצליחים להחתים שום שחקן נורמלי, אף אחד לא רוצה להגיע לשם. עכשיו בקיץ הקרוב ברוקלין תהיה יותר מ-40 מיליון דולר מתחת לקאפ, אבל מהפרי-אייג'נטים הנורמליים, מי יחתום שם? דוראנט? לא. קארי? לא. גריפין? לא. פול? לא. הייוורד? לא. לאורי? מילסאפ? גם לא. המקסימום שהם יכולים לצפות לו זה כל מיני שחקנים בינוניים כמו גרג מונרו או ג'ורג' היל וגם אז הם יצטרכו לשלם להם הרבה יותר משווי השוק, מה שיתקע אותם לעוד 3-4 שנים עם חוזים שאף אחד לא ירצה לקחת מהם. אם לא תהיה להם איזו גניבה מטורפת בדראפט בסוף הסיבוב הראשון או בסיבוב השני, הקבוצה הזו עמוק בבוץ עד 2020 לפחות וזה עוד לפני שדיברנו על העובדה שברוק לופז מסיים חוזה ב-2018 ובטח ימלט משם כל עוד נפשו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:10 am 
מנהל פורום

הם צריכים להעביר בטרייד כל שחקן שיביא להם בחירה, כל בחריה, גם אם היא בחירה לא גבוה. אם יצליחו לאגור משהו כמו 5-8 בחירות בשלוש שנים הקרובות אולי יצליחו למצוא באחת מהם איזה שחקן שאשכרה יש לו יכולת להיות שחקן NBA.

הבעיה? אני לא רואה איך הם מקבלים משהו עבור מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:15 am 
Hall of Famer

שהיתי איזה שלושה שבועות בברוקלין לאחרונה. ווליאמסבורג בואכה בושוויק. אחלה מקום ובטח יותר טוב מ 80 אחוז משאר המקומות בליגה. מה גם שאפשר לגור במנהטן. שחקנים עוד יגיעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:22 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
שהיתי איזה שלושה שבועות בברוקלין לאחרונה. ווליאמסבורג בואכה בושוויק. אחלה מקום ובטח יותר טוב מ 80 אחוז משאר המקומות בליגה. מה גם שאפשר לגור במנהטן. שחקנים עוד יגיעו

מי יגיע לשם מבלי שהם יצטרכו לשלם עליו הרבה הרבה יותר ממה שהוא שווה? אם הם יזרקו איזה 120 מיליון ל-4 שנים על איזה גרג מונרו, ג'ורג' היל או דריק רוז, זה יביא אותם לאנשהו? רוב הסיכויים שזה אפילו לא יוציא אותם מהמקום האחרון בליגה. ומה שהכי עצוב זה שבגלל רצפת השכר, הם כנראה יהיו חייבים להציע חוזים כאלו למישהו, ורוב הסבירות שזה יהיה מישהו שלא שווה אפילו חצי מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:27 am 
Hall of Famer

לא הבנתי למה לא. הם לא יכולים להביא שני שחקני מקסימום או קרוב לכך, לצד לופז או לין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:31 am 
Hall of Famer

זה קל להגיד "להביא שחקני מקסימום", אבל מי? רשמתי כאן את הפרי אייג'נטים שיצאו/יכולים לצאת לשוק בקיץ הקרוב, אתה רואה מישהו מהם חותם בברוקלין בשביל הזכות לשחק לצד ברוק לופז וג'רמי לין? אני בכלל לא אתפלא אם ברוקלין תיתן חוזה מקסימום למישהו, אני באמת אפול מהכיסא אם זה יהיה למישהו ששווה חוזה מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:46 am 
Hall of Famer

למה לא גריפין, פול או הייוורד או האחרים. לא הבנתי? זה לא כאילו שהם יקחו אליפות איפה שהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 9:49 am 
Junior

satriani כתב:
גם גאסול חרא ריב. מעניין כי בדיוק שמעתי את אחד הפרשנים בפודקסט טוען שהם לא יקבלו הצעה עליו עבור סיבוב ראשון. הטרייד של בוסטון פשוט גמר את המועדון הזה. איינג ענק.

לדעתי גם הפלקינס וגם בוסטון יתנו סיבוב ראשון עליו, אולי גם פורטלנד.
אם פילי יבקשו מהפלקינס מחיר על אוקפור, שקרוב למחיר בו אפשר להשיג את ברוק זה די נו בריינר להעדיף את ברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 10:10 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
למה לא גריפין, פול או הייוורד או האחרים. לא הבנתי? זה לא כאילו שהם יקחו אליפות איפה שהם

בדיוק, או שהם יישארו איפה שהם (כי הקליפרס/יוטה יוכלו להציע להם יותר) או שהם ילכו להתחרות על אליפות איפשהו, אין להם שום סיבה ללכת לברוקלין ולבזבז את השנים הכי טובות שלהם בלוטרי, בטח שלא כשזה לא שווה להם יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 10:19 am 
Hall of Famer

לופז, גריפין, הייוורד ולין באתר באותה קבוצה יכולים להיות טובים מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:11 am 
Hall of Famer

לא יהיה להם מספיק כסף להחתים גם את הייוורד וגם את גריפין, אני מניח ששניהם ידרשו, ויקבלו, מעל 25 מיליון לעונה, לברוקלין יהיו משהו כמו 45 מיליון דולר פנויים עוד לפני שהיא מחתימה בחירות דראפט. עכשיו כמובן שאפשר לעשות טריידים יצירתיים כדי לפנות מקום, אבל שוב, למה להייוורד ללכת דווקא לברוקלין ולא לחתום מחדש ביוטה? או ללכת לבוסטון שמאוד רוצה אותו? למה לגריפין ללכת לברוקלין ולא לחתום מחדש בקליפרס או לחילופין לחתום בקבוצה אחרת שנמצאת בסיטואציה טובה יותר ויש לה קאפ ספייס? בוסטון, ניו יורק, שיקגו (אם ווייד לא נשאר), אינדיאנה או מינסוטה? חוץ מהעובדה שזה אחלה מקום (יתרון מול מינסוטה או יוטה, אבל לא מול ניו-יורק ), לברוקלין אין שום יתרון מול שום קבוצה.

וזה עוד בלי שהזכרתי את העובדה שהם יכולים לבקש סיין-אנד-טרייד, ואז הם לא חייבים להגביל את עצמם דווקא לקבוצות שיש להן קאפ ספייס בקיץ הקרוב.

וזה עוד בלי להזכיר את העובדה שנניח שהצליחו להחתים גם את גריפין וגם את הייוורד, אז יש להם עכשיו חמישיה של לין-הייוורד-טרבור בוקר (הנחה מאוד מאוד אופטימית כי כדי להחתים גם את גריפין וגם את הייוורד, כנראה שיצטרכו לזרוק אותו בשביל קאפ ספייס)-גריפין-לופז, זו אחלה חמישיה, שווה פלייאוף במזרח, אולי אפילו עם יתרון ביתיות, אבל אז את הולך לספסל ומגלה את כל הכלום והשום-דבר שמקבלים שם דקות העונה, פציעה אחת לגריפין (עניין די נפוץ), לין (כנ"ל) הייוורד או לופז ואתה שוב בבוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:39 am 
Senior

אני לא חושב שחוסר הרצון להגיע לנטס הוא גזרה משמים או משהו שקשור בברוקלין (מה כבר ההבדל בינם לבין הניקס בעניין זה?).
אני מעריך שברגע שיתחיל להתגבש שם סגל נורמלי, שחקנים ירצו להגיע לשם.
תראו איך קליבלנד (קליבלנד!) הפכה להיות יעד פופולארי שכזה רק בגלל ששחקנים רוצים להתטרף לסגל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 11:54 am 
Hall of Famer

איך יתגבש שם סגל נורמלי אם אין להם בחירות דראפט ואם אף אחד לא רוצה להגיע לשם? בטח שכולם רוצים להגיע לקליבלנד, לקליבלנד יש את לברון והייתה להם בחירה ראשונה בדראפט שהביאה להם את קווין לאב, כלום רוצים צ'אנס לאליפות ולשחק ליד טריו של לברון-קיירי-לאב, לברוקלין אין לברון (ולא יהיה, לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות) ואין בחירות גבוהות בשנתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 12:12 pm 
Senior

זו הייתה תגובה למה שכתבת.
אם גריפין והייוורד ישחקו אצלם, יהיה להם יותר קל גם להחתים ספסל נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 12:20 pm 
Hall of Famer

ברור, אבל קודם הם צריכים שגריפין והייוורד יבואו לשחק אצלם, וזה פשוט לא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 16, 2017 4:58 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הם צריכים להעביר בטרייד כל שחקן שיביא להם בחירה, כל בחריה, גם אם היא בחירה לא גבוה. אם יצליחו לאגור משהו כמו 5-8 בחירות בשלוש שנים הקרובות אולי יצליחו למצוא באחת מהם איזה שחקן שאשכרה יש לו יכולת להיות שחקן NBA.

הבעיה? אני לא רואה איך הם מקבלים משהו עבור מישהו.

היחיד אולי שיקבלו עבורו סיבוב ראשון זה בוגדנוביץ. על לופז השמועות מדברות על סיבוב שני. כנראה בגלל אינפלציית גבוהים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה