סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אולסטאר 2017
הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2017 10:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי הרבה שנים אני אשכרה שוקל אולי לתת בכל זאת צ'אנס השנה. :roll:

מתחיל הלילה בשישי עם נבחרת העולם מול נבחרת ארה"ב. סגלים:
נבחרת העולם: אלכס אברינס (מחליף את ג'ואל אמביד), דנטה אקסום (??), באדי הילד, ניקולה יוקיץ', טריי ליילס, ווילי הרננגומז (מחליף את עמנואל מודיאיי), ג'מאל מוריי, קריסטפס פורזינגיס, דומנטס סבוניס, דריו סאריץ'
נבחרת ארה"ב: דווין בוקר, מלקולם ברוגדון, מרקז כריס, ברנדן אינגרם, פרנק קמינסקי, ג'אליל אוקפור, דאנג'לו ראסל, ג'ונתון סימונס, קרל-אנתוני טאונס, מיילס טרנר

נלך עם נבחרת ארה"ב

יום שבת:
תחרות הכשרונות: דווין בוקר, קאזנס, חדגבה, הייוורד, יוקיץ' (מחליף את אמביד), פורזינגיס, אייזיאה תומאס, ג'ון וול. נלך עם אייזיאה.
תחרות השלשות: אריק גורדון, קיירי, קייל לאורי, ווס מתיוס, סי ג'יי מקולום, קליי, קמבה ווקר, סוואגי פי. קליי הוא הפייבוריט הברור אבל אני אלך עם קיירי.
תחרות ההטבעות: אארון גורדון, דאנדרה ג'ורדן, גלן רובינסון השלישי, דרק ג'ונס. פוטנציאל לתחרות ההטבעות החלשה בהיסטוריה. פעם ראשונה שאין סווינגמן אחד. ג'ונס שיחק להבנתי 3 משחקי ליגה, 11 דקות בסה"כ, וסל אחד בקריירה. זה פחות ממה שגל מקל עשה בקריירה הארוכה שלו בליגה הטובה בעולם. :) גורדון מן הסתם הפייבוריט. אני אלך עם רובינסון ג'וניור.

יום ראשון:
משחק האולסטאר.
מזרח: יאניס, לברון, באטלר, דרוזן, קיירי; פול ג'ורג', כרמלו (במקום לאב), לאורי, מילסאפ, אייזיאה, קמבה, ג'ון וול
מערב: חדגבה, דוראנט, לאונרד, הארדן, סטף; קאזנס, מרק גאסול, דריימונד, דאנדרה ג'ורדן, קליי, הייוורד, ווסטברוק
נלך עם המערב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולסטאר 2017
הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 9:19 am 
Hall of Famer

נבחרת העולם לוקחת את זה, 150-141.
ארה"ב: קמינסקי 33 נק' (9/13 לשלוש), קא"ט 24 ו-11 ריב', סימונס 19, בוקר 17, ראסל 12, טרנר 12, אוקפור 10
עולם: ג'מאל מוריי 36 נק' (9/14 לשלוש) ו-11 אס', הילד 28, פורזינגיס 24 ו-10 ריב', סאריץ 17, יוקיץ' 12 נק' 11 ריב' ו-8 אס', אקסום 11, סבוניס 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 9:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק 291 נק׳? פשש בטח דפקו שם חסימות והשתטחויות על הפרקט שחבל על הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2017 9:46 pm 
Junior

מאיפה ג'מאל מורי? וגם יוקיץ'' עם מספרים יפים, דנבר יכולים להיות אופטימיים.
בקשר ל3J שהוא הנציג היחיד שלנו באירוע הזה, הוא לא הקלעי שלשות הכי טוב שלנו, לפחות בשלשות דיים יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 6:17 am 
Hall of Famer

איזו תחרות הטבעות מביכה. ארון גורדון אמנם בא עם אחלה המצאה מהבית (עם DRONE), אבל לצערו הוא רק החטיא והחטיא. וכל השאר סתם לא יצירתיים במיוחד. צריך להוריד את הפארסה הזאת, עם כל הכבוד לשנה שעברה שהיתה חד פעמית לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 6:23 am 
Hall of Famer

תחרות קפיצה מעל אנשים. מלא החטאות. דווקא רובינסון נתן דאנקים לא רעים אבל כולם עושים דברים דומים ומלא החטאות.
דווקא הקטע של ה drone סתם מיותר. אינטל בטח דחפו לליגה ערימה של כסף לדחוף את הדרון שלהם.
תחרות הסקילס יותר מעניינת אותי מהדאנקים. בטח שיש שחקן ששיחק שבע משחקים ומתחרה בדאנקים.
השלשות היה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 6:34 am 
Hall of Famer

השלשות אכן היה חביב.
הסקילס גם לדעתי מיותר לגמרי. אין שם איזה משהו מיוחד מדי. קצת כדרור, קצת מסירה, לא התרשמתי.

לא ראיתי את משחק הרוקיז אתמול, אבל אני מניח שהיה חרא. הדבר הכי מעניין היה מבחינתי משחק הסלבס ובעיקר רייצ'ל דה-מיטה... (בעברית השם הזה מקבל משמעות אדירה), אבל היה נחמד לראות את ברנדון ארמסטרונג והצחוקים ואת אוסקר שמידט השמן והזקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 8:04 am 
Hall of Famer

תחרות הסקילס דווקא הייתה נחמדה, ג'ון וול קצת הביך את עצמו, גם לא הצליח למסור לחור וגם החטיא שלשות עד שהייורד שהיה לא מעט מאחוריו ניצח אותו עם שלשה. איזייה תומאס פירק את דווין בוקר, פורזינגיס ניצח את קאזינס ויוקיץ' את אנתוני דיוויס (בזכות השלשה בסוף, דיוויס היה די הרבה לפניו). בחצי גמר הראשון איזייה תומאס הוביל על הייוורד אבל בשלשות הם כל הזמן הפריעו אחד לשני עד שאחרי כמה החטאות משניהם הייוורד הצליח לקלוע שלשה ולנצח, בחצי השני פורזינגיס ניצח את יוקיץ', שניהם קלעו שלשה, הכדור של פורזינגיס נכנס קודם. בגמר, פורזינגיס ניצח את הייוורד עם שלשה בניסיון הראשון. תכלס, ברוב המקרים התחרות היא פשוט מי קולע את השלשה קודם, אף אחד למיטב זכרוני, חוץ מפורזינגיס בגמר, לא קלע את השלשה הראשונה, אז כמעט לא הייתה משמעות למי הגיע ראשון לאזור של השלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 1:42 pm 
Senior

יוקיץ' בחצי גמר קלע את השלשה הראשונה מקילומטר, כמעט ניצח את פרוזינגיס משום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 5:05 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
תחרות הסקילס דווקא הייתה נחמדה, ג'ון וול קצת הביך את עצמו, גם לא הצליח למסור לחור וגם החטיא שלשות עד שהייורד שהיה לא מעט מאחוריו ניצח אותו עם שלשה. איזייה תומאס פירק את דווין בוקר, פורזינגיס ניצח את קאזינס ויוקיץ' את אנתוני דיוויס (בזכות השלשה בסוף, דיוויס היה די הרבה לפניו). בחצי גמר הראשון איזייה תומאס הוביל על הייוורד אבל בשלשות הם כל הזמן הפריעו אחד לשני עד שאחרי כמה החטאות משניהם הייוורד הצליח לקלוע שלשה ולנצח, בחצי השני פורזינגיס ניצח את יוקיץ', שניהם קלעו שלשה, הכדור של פורזינגיס נכנס קודם. בגמר, פורזינגיס ניצח את הייוורד עם שלשה בניסיון הראשון. תכלס, ברוב המקרים התחרות היא פשוט מי קולע את השלשה קודם, אף אחד למיטב זכרוני, חוץ מפורזינגיס בגמר, לא קלע את השלשה הראשונה, אז כמעט לא הייתה משמעות למי הגיע ראשון לאזור של השלשות.

השלשה זה אכן החלק הכי חשוב.
אגב יוקיץ די הביך את עצמו כאשר בתור מוסר עילאי הוא החטיא מלא את המשימה הראשונה הפשוטה של למסור את הכדור לחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 5:50 pm 
Sophomore

הכל היה נפילה שנה, גורדון בהטבעות, קליי לא עלה שלב בשלשות, וקארי שנתנו לו לקלוע מחצי מגרש לצדקה, אמר שצריך 3 ניסיונות נתנו לו 9 ועדיין לא פגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 5:59 pm 
Hall of Famer

בכלל היה די מביך הקטע של התרומה לקרן של סייגר. קרי החטיא והחטיא והם ראו שהם לא מגיעים ליעד של החצי מיליון אז שאק הרים ילד שיקלע וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 7:02 pm 
Junior

הכל היה מאוד מביך הלילה.. והקטע הכי מוזר היה שכדי לנצח גלן רובינסון III היה צריך 44 נק' אחרי שהמתחרה שלו אפילו לא הצליח להטביע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 8:04 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
הכל היה מאוד מביך הלילה.. והקטע הכי מוזר היה שכדי לנצח גלן רובינסון III היה צריך 44 נק' אחרי שהמתחרה שלו אפילו לא הצליח להטביע.

כשכלבים קטנים מטילים צד גדול....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2017 10:11 pm 
Hall of Famer

אולי בגלל הפציעה אבל גורדון רק נראה שיגאלו אותו מזה. האיש עשה 1-8 או משהו כזה בדאנקים.הדאנק האחרון של רובינסון היה טוב. גירד את הטבעת עם הראש. לקפוץ מעל פול ג'ורג ולסיים ברברס. יפה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 5:26 am 
Sophomore

97-92.

במחצית.

:roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 6:49 am 
Hall of Famer

לא צפיתי ואני חייב לומר שאני מעדיף לראות משחק דיליג מאשר אולסטאר. פשוט אוהב את הדבר הזה שנקרא הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 7:32 am 
Hall of Famer

צפיתי בשלושת הרבעים האחרונים. בעיקר בגלל שגם כך אני באמריקה ולא צריך לקום לשטות הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 7:59 am 
Hall of Famer

נגמר 192-182 למערב, אנתוני דיוויס מנפץ את השיא של ווילט צ'מברליין למשחק האולסטאר ב-10 נק' וקולע 52, ראסל ווסטברוק מפספס את השיא של צ'מברליין בנקודה עם 41 ב-20 דק', קארי ודוראנט עם 21 כ"א כשדוראנט מוסיף גם טריפל דאבל. במזרח קצת יותר מאוזן, אנדקומבו עם 30, לברון 23, אירווינג 22 ו-14 אס', תומאס עם 20 ולאורי 19. שתי הקבוצות עם 43 שלשות ביחד כולל כמה מאיזור החצי בערך. בקיצור, המשחק הזה נהיה בדיחה, אם פעם השחקנים לא ממש היו שומרים אבל לפחות טורחים לרדת להגנה, היום גם זה לא ממש קורה, סתם תחרות הטבעות ושלשות בלי שום מטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 8:21 am 
Hall of Famer

זה מעניין עוד מישהו? שואל באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2017 11:01 pm 
Hall of Famer

אחרי ששקלתי את העסק בכובד ראש לזמן של כ-0.1 שניות, גם אני בחרתי לא לראות.
אני תוהה כל הזמן אם זה אני שמתבגר או המשחק שנהיה גרוע יותר, ונראה לי שזה יותר השני מהראשון. אני לא זוכר שהמשחקים בשנות ה-90' נראו כזה בית זונות. ואם אתם שואלים אותי, אז ליגה שאוסרת בתכלית האיסור לעשות taunting ומחפשת יותר ילדים טובים כמו לברון או קארי ופחות בארקלי, אוקלי או גרי פייטון, זו גם ליגה של כוכבים שלא איכפת להם שבמשחק ראווה מישהו פרפר אותם ועשה מהם צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:05 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון לאולסטאר? או בכלל?
האולסטאר שנים ידוע שהבית זונות עד רמה מסוימת (פחות מהיום) זה עד הרבע האחרון ואז שומרים כי עדיין ספורטאים מקצוענים אוהבים לנצח.
היום זה הכל חברים ומספרים. כולם רצו שדיויס ישבור את השיא.
מה שמצחיק שאשכרה היה "אימון" לפני המשחק שכמובן פתוח לקהל וזה תכלס סתם לבוא לראות כוכבים עושים לייאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:25 am 
Sophomore

מעניין מה הסיבות להתדרדרות, רואים את זה בתוצאה שכבר מגיעים ל200 כשפעם הסתובבו על 130, ואם מסתכלים על אולסטאר לפני 20 שנה הם שמרו רגיל כמעט לגמרי, אומרים שפעם כששידורים היו פחות נפוצים, אז האולסטאר היה הזדמנות לראות את כל הכוכבים, ובהתאם כל אחד מהם רצה להרשים, היום כשאין משחק שלא משודר, ומלא תקצירים ביוטוב, אי אפשר לפספס שחקן שמבריק והאולסטאר נהיה מיותר כשהם לא צריכים להרשים. אבל לא יודע אם זה יכול להסביר עד כדי כך את השינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 12:40 am 
Hall of Famer

כולם חברים של כולם.
לכולם חשוב המספרים ולא נעים עכשיו לבוא לא טוב ולהפריע לדיויס שהוא רחוק להגיע ל50.
כולם רק רוצים לעשות פאן. תחרותיות בעידן הזה לא קיימת אחרת דורנט לא היה מצטרף לקבוצה כזאת. זה זולג גם למשחק אולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2017 5:24 pm 
Hall of Famer

אני דיברתי על משחק האולסטאר.
גם אז היה לא פחות פאן, אבל כן היה שם משהו תחרותי.
לדעתי הדרך היא תמריץ כספי מסוים. נניח... מהבונוסים של השחקנים מתוך ה-BRI יקצו חלק קטן (נניח... 5-10 מיליון דולר) שיתחלק באופן שווה בשווה בין כל השחקנים שמשחקים בקבוצות בקונפרנס המנצח. זה לא יוצא סכומים מטורפים פר שחקן, אבל כן סכום נחמד, ואפשר גם לתרום חלק ממנו. פתאום אתה משחק על כסף, גם בשבילך וגם בשביל חברים שלך לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], נביא בעירו ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה