סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 4:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
7 אס' ו-5 ריב' אחרי 8 דקות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 4:29 am 
Hall of Famer

קאנטר חזר. אולדיפו לא משחק היום.
גיבסון ומקדרמוט במגרש לקראת סוף הרבע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 6:01 am 
Hall of Famer

גם כריס פול חוזר היום מול הספרס. נראה באיזה כושר.

אינדי מנצחת 102-92 את ממפיס. מיילס עם 17 לפייסרס, מונטה אליס 16, טרוי דניאלס הוביל את קלעי ממפיס עם 13.

פילי מנצחת 120-112 את וושינגטון. קובינגטון 25 נק' (5/9 לשלוש) ו-11 ריב', הנדרסון 20 ושאריץ' 20 ו-11 ריב'. ברדלי ביל במשחק מעולה 40 נק', ג'ון וול 29 נק' 14 אס' ו-8 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 6:27 am 
Hall of Famer

שריקה גבולית לפאול לשלוש של וייד על בוקר שולחת אותו לקו ב-2 הפרש לבולס עם 1.5 שניות לסיום. קולע שתיים ראשונות ו... מחטיא את האחרונה, והולכים לאוברטיים. באטלר נהדר במאני טיים.

לייקרס מפסידים 110-93 באוקלהומה. ווסטברוק עם 17 נק' 18 ריב' 17 אס' ו-6 איב'. אברינס 19, רוברסון 19, אדאמס 15 ו-10 ריב', גיבסון 12. ראסל עם 29 ללייקרס

מינסוטה מנצחת 97-84 את דאלאס. וויגינס 27 ו-7 ריב', קא"ט 26 ו-18 ריב', רוביו 13 ו-14 אס'. סת קארי 31 ובארנס 20 לדאלאס

יוטה מנצחת 109-95 במילווקי. היוורד 29 לג'אז, יאניס 33 ו-12 ריב' לבאקס

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ש' פברואר 25, 2017 6:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 6:29 am 
Hall of Famer

ראיתי (בעצם, עדיין רואה) במקביל את בוסטון - טורונטו במשחק צמוד, ואת הלייקרס שהפסידו לאוקלהומה.
האמת, המשחק של אוקלהומה היה כיף יותר. בוסטון וטורונטו הן אולי קבוצות טובות יותר אבל הן די חד מימדיות. אפילו בוסטון שלכאורה מוסרת המון, בסופו של דבר פועלת מסביב, בעבור ובשביל אייזיאה תומאס.
בכל מקרה, נראה אם איזייאה יפתח מבערים בדקות האחרונות.
וגם, אם אתמול דיברתי על האלגנטיות של אוסטין ריברס שבאמת מזכיר את אנתוני פארקר, אז היום דרוזן - עוד אחד מהשחקנים הכי אלגנטיים בליגה, והשחקן שהכי מזכיר את קובי אי פעם. אם היתה לו קליעה נורמלית מהשלוש הוא היה הסקנד גארד הכי טוב בעולם. אבל גם כך אני לוקח אותו על פני ג'ימי באטלר בכל יום.

הלייקרס הם פשוט קבוצה חלשה. אני לא חושב שדאנג'לו ראסל יהיה הרבה יותר מאיזה ג'ייסון טרי בקריירה, ובטח שלא קלארקסון. ועל רנדל אני בכלל לא סגור, השוו אותו לדריימונד ולרנדולף . שני שחקנים לא דומים, אבל אני יכול להבין למה הוא הייבריד של שניהם. הוא מוסר מעולה, והוא חזק. אבל הוא הרבה פעמים גם אנמי, ובאופן כללי לא מדויק מספיק. מי שאני כן אוהב בלייקרס למרות שברור שאין לו את הכשרון של אבא שלו, הוא לארי ננס ג'וניור. אתלטי בצורה בלתי רגילה אבל הכשרון בהתקפה לא לגמרי שם. ובכל זאת, אני לא רואה סיבה שהוא לא יכול להיות לפחות סוג של טייסון צ'נדלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 6:40 am 
Hall of Famer

חתיכת פוסטר של וייד על הפרצוף של אלכס לן :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 6:45 am 
Hall of Famer

בולס מנצחים 128-121 בהארכה.
בולס: וייד 23 נק' היה מעולה בהארכה, באטלר 22 ו-9 אס' היה מצוין במאני טיים, מירוטיץ' 20 ו-8 ריב', לופז 19, ולנטיין 15.
סאנס: בוקר 27, וורן, כריס ובלדסו 17 כ"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 7:31 am 
Hall of Famer

צפיתי הרפטורס מנצחים את בוסטון.
כמה חשוב בטריידים של טורונטו? שני השחקנים החדשים משחקים מלא. המון דקות של איבקה וטאקר יחד. הליטאי האיטי מקבל בקושי 18 דקות. אין לו ממש מאצאפ ובהתקפה זה לא שאתה נותן לו את הכדור וזה שתיים בטוחות. בכלל בכדורסל של היום אין ממש צורך באחד כמו ולנציונאס.
איבקה היה מעולה. היכולת חסימה שלו מכניסה מימד חדש להגנה שלהם. כנל גם יכולת הסיום עם הגאמפים הטובים שלו.
ההגנה שלהם היום נראתה מעולה והקשתה על it שראינו היום מה מצפה לו בפלייאוף. ההגנה הטובה שלהם קשורה מאד לדעתי לזה שלאורי לא שיחק וגוזף עשה לו את המוות וזה שולנציונאס לא שיחק. איבקה מזיז את הרגליים ומקשה.
דרוזן היה נפלא אבל בוסטון לטעמי שמרה אותו רך מדי.הבחור כל פעם מקבל חסימה וההגנה לא תופסת אותו והוא עם צעד וחצי בצבע. גם זה קשור לספייסינג שהליטאי בחוץ ואיבקה מושך את השומר שלו על השלוש בתור 5.

מצד שני הורפורד...מה אגיד. רול פלייר טוב. אם הייתם שואלים צופה שלא עוקב אחרי הליגה מי השחקן שמקבל מקס בבוסטון, בחיים הוא לא היה מנחש שזה הורפורד. חמש זריקות ב30 דקות. חמש ריב ואפס חסימות. חלק מהסיבה לרבות של בוסטון בהגנה. רול פלייר יקר להחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 7:54 am 
Hall of Famer

כמה משחקים של בוסטון ראית העונה? (אני ראיתי בערך עשרה אגב). הוא לגמרי המנהיג של הקבוצה אחרי אייזיאה, מנווט את ההתקפה יפה מאד מעמדת הפיבוט, יופי של שחקן. גם אם אני מסכים שהוא לא גיים צ'יינג'ר או משהו כזה.
רול פלייר הוא לא, אבל קל לזלזל כשרואים שחקן בפעם הראשונה מזה חודשים אני מניח.

ואם כבר, אתה מזלזל גם בוולנציונאס בטירוף. טורונטו היא לא קבוצה מתאימה לו, היא קבוצה של גאנרים מוצלחים שיודעים לשחק אחד עם השני ולפעמים כשממש צריך להוציא לזריקה מהשלוש. וולנצ'יונאס לא קשור לקבוצה, אבל הוא יופי של שחקן התקפה. שים אותו לצד רכז שיודע למסור בקבוצה שאוהבת למסור ויש לו את כל הכלים שצריך. לדעתי שחקן פשוט נהדר, שלא לדבר על כך שהוא משאבת ריבאונדים די רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:07 am 
Hall of Famer

אף קבוצה לא מתאימה לסנטר שזז לאט ולא שומר. זה לא 2004.
אתה תראה שבעיקר בפלייאוף איבקה ישחק חמש.

ראיתי את בוסטון כמה פעמים. אתה כתבת, הוא לא גיים ציינגר אז הוא רול פלייר. רול פלייר טוב. לא כתבתי שהוא עגלה. אבל שחקן שהוא בטח לא כוכב. לא סתם בוסטון קבוצת ריב חלשה מאד ורבים מדברים על בוגוט. בעונה הבאה הם מסודרים כלכלית אבל עונה אחרי זה ברדלי ותומס חופשיים ולא תהיה להם אופציה לתת להם מקס וגם לעוד שחקן (נגיד הייווד). הורפורד בגיל 32 שעושה 28 לעונה זה משהו שהם יצטערו עליו.
אגב לא יודע איזה מנווט התקפה. הכל עובר דרך תומס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:20 am 
Hall of Famer

משחק נחמד בין קליפרס לספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:28 am 
Hall of Famer

איבקה אולי ישחק יותר בפלייאוף אבל זה יהיה גם בגלל שטורונטו לא יודע למסור. וולנצניואס אגב הוא שומר סביר (הוא לא ווצ'ביץ').
בקיצור, שים אותו בקבוצה עם מישהו שיודע למסור, נגיד בוושינגטון, והוא הרבה יותר טוב מגורטאט. בקליפרס הוא יהיה מעולה לצד גריפין ופול. כמובן שבווריורס. והוא גם הרבה פחות נגר מסטיב אדמס, והיה מתאים כמו כפפה לווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:28 am 
Hall of Famer

ובינתיים אני חייב לומר שהשמשחק בין הקליפרס לספרס, הוא בעיקר מתמשך, איטי ולא מעניין במיוחד, למרות שהוא צמוד מאד.
קאווי עם חמש עבירות לא משחק, למרות שהיו לו כמה סלים מדהימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:31 am 
Hall of Famer

ורק אוסיף ואומר משהו. אני מאד אוהב את קאווי, הוא שחקן הגנה אדיר, שהפך להיות שחקן התקפה אדיר. אבל הוא לא שחקן שזורם בשטף הקבוצתי. מזכיר קצת את דוראנט המוקדם - הוא לא יודע למסור היטב, והוא שחקן שצריך את הכדור ביד.
סן אנטוניו בלעדיו, אולי יעילה פחות, אבל משחקת כדורסל סן אנטוניואי קלאסי. איתו... לא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:34 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
איבקה אולי ישחק יותר בפלייאוף אבל זה יהיה גם בגלל שטורונטו לא יודע למסור. וולנצניואס אגב הוא שומר סביר (הוא לא ווצ'ביץ').
בקיצור, שים אותו בקבוצה עם מישהו שיודע למסור, נגיד בוושינגטון, והוא הרבה יותר טוב מגורטאט. בקליפרס הוא יהיה מעולה לצד גריפין ופול. כמובן שבווריורס. והוא גם הרבה פחות נגר מסטיב אדמס, והיה מתאים כמו כפפה לווסטברוק.

הוא לא מתאים יותר מגורטט. גורטט נייד. ולנציונאס זה סנטר קלאסי של חפירה.גורטט מקבל כדורים עם הפנים לסל ומסיים במהירות.
ולניוא שומר רע. חוסם רע.נראה לך שהוא מסוגל לשמור על קיירי בפיקנרול ולחזור לפריי מהשלוש או לטריסטן שמתגלגל לטבעת.
יש סיבה למה ולנציונאס לא שיחק באיזה 27 משחקים אשתקד ברבע האחרון. זה מלא. כעת יש את איבקה אז בכלל.
תראה אני לא טוען שהוא נגר. הוא מוכשר התקפית אבל סט היכולות שלו בעידן של היום לא חשוב. לחפור זה כבר לא חשוב וזה בא על חשבון דברים אחרים, זה לא שווה את זה. בוא נראה אם הוא יורד בממוצע דקות.
למה איבקה ישחק יותר בגלל שהם לא מוסרים. לא הבנתי את הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:38 am 
Hall of Famer

כבר כתבתי למעלה - המשחק הקבוצתי היחיד של טורונטו, הוא במסירה החוצה לקלעים. בגלל זה יש כל מיני פטרסונים וכאלה בקבוצה. שנה שעברה היה גם את ג'יימס ג'ונסון. לאיבקה זה מתאים. ונכון, להפעיל שחקן כמו וולנצ'יונאס זה קשה יותר, אבל הוא שחקן שקולע באחוזים טובים (55 אחוז מהשדה בקריירה) ובהחלט צריך כדורים שלאורי ודרוזן לא נותנים, וגם לא יודעים איך לתת לו.
בהרבה קבוצות אחרות הוא היה מתבטא הרבה יותר. לחשוב עליו בגולדן סטייט או בקליפרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:38 am 
Hall of Famer

ואגב, אין אספקט אחד במשחק שבו גורטאט עולה עליו. אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:53 am 
Hall of Famer

מהירות, מסירה וסיום עם הפנים. ולנציונאס זז לאט.מאד.
מה זה לא קבוצתי למעט מסירות החוצה. זה בסטייל של הליגה. אין חפירות בפנים. זה תוקע את המשחק. זה איטי. קבוצות רוצות לשחק מהר.לתקוע את הכדור לגבוה שיחפור זה לא מה שקורה היום.
ואם אני זורם איתך אז עוד יותר סיכוי טוב שהדקות שלו ירדו. אם הוא לא מתאים התקפית אז בטוח שהוא לא יישחק בגלל ההגנה.
אגב הוא לא מתאים לקליפרס. הם משחקים מהר. מאד.נראה לך שהם היו דוחפים לו את הכדור בצבע ומסתכלים עליו?

שוב. גם המאמן של הרפטורס יודע משהו על ההגנה של ולנציונא - 27 משחקים אשתקד שהוא לא שיחק דקה ברבע האחרון. זה נתון מטורף.וזה ללא איבקה. כמה שחקנים חמישייה אתה מכיר שקבע מהמשחקים לא מקבלים דקה אחת ברבע האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 8:59 am 
Hall of Famer

הפכת את גורטאט למינימום ג'ון וול. סנטר איטי וכבד שהמזל שלו הוא שהוא קצת מיומן מתחת לסל. ולנצ'יונאס זז לאט. גם גורטאט לא זז מהר במיוחד.

ושוב, אני אומר , טורונטו היא קבוצה מאד מיוחדת. קבוצה שלא יודעת ולא מנסה למסור ובכל זאת מנצחת. היום עם 19 אסיסטים, הרבה פחות מבוסטון ובכל זאת , ניצחון. זה המשחק שלה, כי שני הגארדים שלה הם שחקנים טובים ואינטליגנטיים, אבל לא בהכרח קבוצתיים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 9:08 am 
Hall of Famer

גורטט זה לא הסיפור. גורטט מתאים לוול. טול בנוי על פיקנרול. זה הדבר שהוא הכי חזק בו. מי מתאים לפיקנרול איתו? גורטט או ולנציונאס? ולנציונאס חופר טוב יותר אבל וול צריך סנטר כמו גורטט שמצטיין בפיקנרול.
ולנציונאס זה סנטר חפירות. זה מקצוע שנעלם.
כעת תשכח מקבוצות אחרות וגורטט.
נתרכז בקבוצה שלו. הוא שומר רע מאד. כל המספרים מראים זאת. יש מאה תכתובות עם הסברים עם סרטים.
אז איבקה פותר להם את הבעיה. תומס התקשה היום כי ולנציונאס זה גן עדן למרכזים זריזים בפיקנרול. איבקה זה סיוט.
איבקה פותח את המגרש לדרוזן והצבע פנוי. דרוזן הגיע היום לטבעת מלא. איבקה שומר טוב יותר וזה לא נראה לי משהו שלא נסכים.

שורה תחתונה. שחקן שלא שיחק 27 רבעים אחרונים אשתקד. כעת על איבקה אני צופה שהדקות שלו ירדו. הם שיחקו ממש טוב עם איבקה ופטרסון ובעיקר איבקה וטאקר.

כן, ולנציונאס יכול לשחק בקבוצות אחרות ולתת נקודות. נו אז מה? לא כתבתי שאין לו מקום בנבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 25, 2017 9:17 am 
Hall of Famer

הספרס מנצחים בסטייפלס סנטר לקול תשואות הקהל. מוזר. בכלל, קוואי היה עם בעיית עבירות חמורה כל המשחק. מה שעזר לספרס היה החזרה של גאסול שעלה מהספסל. לא יפיל אותי מהקרשים אם פופוביץ' ינסה ללכת על הרוטציה הזאת גם להמשך העונה.
בסיום 105-97 ספרס.
קליפרס: בלייק 29 נק' (11/11 מהקו) 9 ריב' 5 אס' ובומבה אחת מתחת לעין, ריברס 23, פול 17 נק' 6 ריב' ו-5 אס', ג'ורדן 14 ו-8 ריב'. רדיק ביום קליעה לא טוב (2/8 לשלוש) ותהרגו אותי מה אמבה א מוטה עושה בקבוצת פלייאוף. פול נראה בסדר בסה"כ. בשלב הזה של הקריירה הוא רכז נהדר, אבל לא הכי טוב בליגה, והיום אפילו טוני פארקר קרקס אותו יחסית בקלות.
ספרס: לאונרד 21 נק' ו-6 אס', פארקר 17, גאסול 17 ו-11 ריב' ב-27 דקות מהספסל, למרקוס 15 ו-11 ריב', מילס 14, דדמון 4 נק' 12 ריב' ו-4 חס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, uriel17, נביא בעירו, סאבוניס ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: