סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 5:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הטלויזיה פתוחה על קליבלנד מול בוסטון במשחק מעולה. (אחר כך יוסטון מול הקליפרס במשחק מבטיח)
הליג פאס... אני בעיקר מזפזפ, חמש דקות במשחק הזה, עשר דקות במשחק ההוא. וכרגע בדקות האחרונות של המאבס מול אטלנטה במשחק צמוד. מה שמעלה את השאלה.

למה לעזאזל הם שחררו את דרון ווליאמס ואת אנדרו בוגוט. אז כן, אני גם עצבני מזה שהם חתמו בקליבלנד שנואתי. אבל גם... אחרי פתיחת העונה המזעזעת שלה באמת, דאלאס נראית בסך הכל לא רע, מנצחת לא מעט ולגמרי בתמונת הפלייאוף המערבי. פלייאוף אליו נוביצקי הגיע אם אני לא טועה, בכל 18 עונותיו בליגה. אז למה לדפוק את המאזן כשהוא כל כך קרוב לסוף?
אז למה לעזאזל הם החליטו על טאנקינג כשהם בתמונת הפלייאוף? אני חייב לומר שעם דרון, בוגוט, נוביצקי וסת' די חיבבתי אותם .אני עדיין מחבב אותם אבל קצת פחות. בעיקר כי אני לא סובל טנקינג ואני פשוט לא מבין את ההחלטה.
ולא, יוגי פרל לא יותר טוב מדרון ווליאמס. ובוגוט אולי לא מתאים כסנטר פותח ליד נוביצקי האיטי, אבל בהחלט כן מתאים ל 15-20 דקות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 5:59 am 
Hall of Famer

הצליח לדאלאס. אטלנטה מנצחת בריצת 2-11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:36 am 
Hall of Famer

המשחק המעולה באמת בין בוסטון לקליבלנד (בוסטון מובילה ב 4 עם 4 שניות לסיום, כנראה גמור), מראה מה אמרתי לפני כמה ימים. הורפורד הוא לגמרי פוינט סנטר בקבוצה ומנהל התקפה לצד ואולי אפילו לפני תומאס - אבל רק למשך שלושה רבעים.
ברבע האחרון זה לגמרי לגמרי תומאס. היה קצת חלוד הפעם, עם 3 החטאות עונשין, אבל גם שלשה גדולה, ולא פחות מכך שני אסיסטים מעולים לשלשות של בראדלי (שסוף סוף חזר, ברוך הבא. איזה שחקן) ונדמה לי גם קראודר.

בוסטון מנצחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:41 am 
Hall of Famer

אכן קראודר

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:49 am 
Hall of Famer

ואחרי שלושה הפסדים של הפליקנס עם קאזינס, הם מנצחים אחד בלעדיו. לדעתי זה בעיקר צירוף מקרים, אבל יכול להיות גם שג'רו הולידיי טוב יותר (כפי שהסטטיסטיקה מראה) כשקאזינס לא מנהל את המשחק במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:54 am 
Hall of Famer

הספרס בפיגור 1 עם 13 שניות לסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 6:57 am 
Hall of Famer

מונטה נחנק מהקו, מחטיא פעמיים, והכדור האחרון לספרס, שבשתי ההתקפות האחרונות לא הגיעו לזריקה ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:00 am 
Hall of Famer

קאצ'ינג! קוואי עם פייד אוויי בסיבוב לכתף ימין על הפרצוף של ג'ורג'. 1 הפרש עם 2.5 שניות לסיום.
ג'ורג' מחטיא מבט די חופשי אחרי שדני גרין מחליק בשלומיאליות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:03 am 
Hall of Famer

כן, קוואי הפך להיות משהו מיוחד. זה ממש לא סל הניצחון הראשון שלו העונה. שחקן אחד על אחד מדהים. אבל חבל, קיוויתי שדווקא אינדיאנה תנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:18 am 
מנהל פורום

למה? בשביל לשמור על התחת של הווריורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:19 am 
Hall of Famer

ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:30 am 
מנהל פורום

מדהים כמה פופ מגוון וגמיש. הסגל השתנה ופתאום זאת קבוצה של שחקן אחד והוא עדיין משייט למקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 7:50 am 
Sophomore

לגבי דאלאס זה טאנקינג מוצדק מכל הבחינות, היו להם סיכויים מאוד קטנים לפליאוף 3 משחקים מאחורי דנבר שנראים ממש טוב מאז ששמו את גיוקיץ' במרכז, ובנוסף יש את ניו אורלינס מינוסטה ופורטלנד, היה להם אולי 10% סיכוי להגיע.
חוץ מזה הם בתמונה רק כי אין שמינית נורמלית, 40% זה די רע.
אז חוץ מללכת בצדק על בנייה מחדש נתנו את דרון גם כדי לתת ליוגי הזמנות להראות מה הוא שווה (לא הרבה), ואת בוגוט בשביל לקדם את נואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 8:42 am 
Hall of Famer

מה בוגוט? קיבלו שחקן כביכול טוב ממנו וצעיר.
וויליאמס זה משהו אחר אבל רוב הסיכויים שהוא נפצע תוך שבוע.

שני דברים לגבי טורונטו וושינגטון.
היה פה אחד שתהה איזו קבוצה תיתן בחירת סיבוב עבור בוגדנוביץ ואכן היתה כזאת קבוצה. הוא כתב שהוא כולה קולע 14 בנטס. אז משחק שני רצוף שהוא מראה שזה לא עובד כך. היה מעולה אמש מול הלוחמים והיום התפוצץ על טורונטו.
דבר שני, ולנציונאס שוב לא משחק רבע רביעי ומשחק 21 דקות. רק רציתי לכתוב אמרתי לכם. זהו.
וקוואי ענק. אוהבים לכתוב שםול ג'ורג באותה נשימה אבל הוא רמה מעליו. בהכל. פיזיות שאין דברים כאלו. פול ג'ורג אוהב את הגאמפים מרחוק וקולע באחוזי גבינה לבנה. קוואי פשוט פיזי ומסיים יפה תחת לחץ.

דבר אחרון. לברון אמנם עם מספרים יפים אבל היו לא מעט פעמים שהוא פשוט לא גבר באחד על אחד על...אוליניק. די מביך. קיבל לא מעט גגות בצבע. מה שכן הוא בעונה טובה מאד מהשלוש וקלע שלשות אבל התקשה בצבע וכמה פעמים פשוט הרים את הכדור ונתקע מול גבוהים שפים היה אוכל לצהריים באחד על אחד מקו השלוש.

דבר ממש אחרון. בוסטון קאבס תהיה סדרה נפלאה.המשחק היום ממש הרגיש כמו פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 9:10 am 
מנהל פורום

סאק טאון ממתגת את עצמה מחדש בתקופה של פוסט בוגי
המותג החדש מפסיד לברוקלין
הגבוהים לא פוגעים בכלום חוץ מאשר בקבוצה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 11:32 am 
Junior

מבחינתי המשחק מול הקאבס והפציעה של דוראנט עוד יותר ממחישים את הפספוס של הסלטיקס בחלון ההעברות. הם לא פייבוריטים מול קליבלנד אבל בהחלט יכולים לנצח אותם, כמו גם את ג"ס בעיקר בלי דוראנט. הייתה להם אפשרות אמיתית לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית (באטלר, ג'ורג') ולהגדיל את הסיכויים לאליפות כבר השנה. זה עדיין לא היה הופך אותם לפייבוריטים אבל נותן סיכוי ממשי.

ולגבי דאלאס - ב-2013 הם לא היו בפלייאוף, כך שהרצף לא מאד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 12:20 pm 
Junior

satriani כתב:
מה בוגוט? קיבלו שחקן כביכול טוב ממנו וצעיר.
וויליאמס זה משהו אחר אבל רוב הסיכויים שהוא נפצע תוך שבוע.

פילי עם מספיק מקום מתחת לתקרה כדי לעשות את הטרייד הזה בלי בוגוט.

אבל זה נכון שהסיכויים לפלייאוף קלושים.
כל המערב במקבצים צמודים. סן אנטוניו לא באמת ירדפו אחרי גולדן סטייט אבל אולי יצליחו. ב-4-7 יש הפרש של משחק וחצי.
דנבר עם יתרון 3 משחקים אבל יותר מידי קבוצות בעניין כך שריצה אחת יכולה להספיק לאיזו קבוצה להתגנב לפניהם.

רק יוסטון משועממים להם במקום השלישי, רחוקים מכולם. בתקווה ייתנו קצת מנוחה לחמישייה ויגיעו בריאים לפלייאוף.
מתוך הדבוקה של ה-4-7 אין קבצה שתעשה להם חיים קלים בסיבוב הראשון וממפיס וקליפרס בכלל רוצים להכאיב להם.

במזרח לא ברור מה ריילי היה מעדיף, אבל הקבוצה שלו עושה כל מאמץ לדלג על דטרויט למקום השמיני.
גם אינדי ושיקגו נראות רע ולא בטוחות בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 12:43 pm 
Senior

זה רק אני או שבסל נצחון של קוואי הוא דופק את האמא של ההחלפות רגל ציר? אין מצב שזה לא צעדים מה שהוא עושה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 1:18 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
מבחינתי המשחק מול הקאבס והפציעה של דוראנט עוד יותר ממחישים את הפספוס של הסלטיקס בחלון ההעברות. הם לא פייבוריטים מול קליבלנד אבל בהחלט יכולים לנצח אותם, כמו גם את ג"ס בעיקר בלי דוראנט. הייתה להם אפשרות אמיתית לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית (באטלר, ג'ורג') ולהגדיל את הסיכויים לאליפות כבר השנה. זה עדיין לא היה הופך אותם לפייבוריטים אבל נותן סיכוי ממשי.

אני לא בטוח שהסלטיקס פיספסו בחלון ההעברות, כל בחירה שאיינג' היה עושה הייתה סיכון מסוים, אם היה מבצע את הטרייד ולא לוקח אליפות, כשמצד שני בבחירה של הנטס היה אפשר להשיג שחקן טופ-10, היו צולבים אותו, אם הוא לא מבצע את הטרייד אז צולבים אותו שהוא לא לוקח סיכונים ומפספס הזדמנות לאליפות. לטעמי, לפחות ממה ששמעתי על ההצעות שהיו על השולחן, איינג' עשה החלטה נכונה, אני לא חושב שלסלטיקס היה צ'אנס גבוה לאליפות השנה אם איינג' היה לוחץ על ההדק מצד אחד, ומצד שני, זה לא שהסלטיקס קבוצה זקנה שהחלון שלה נסגר עוד מעט, מבין קבוצות הצמרת, היא אחת הצעירות, אם לא השנה, החלון ימשך לפחות עוד שנתיים-שלוש, בטח ובטח אם לפחות אחת מהבחירות של הנטס הופכת לשחקן בקליבר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 2:07 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
דבר שני, ולנציונאס שוב לא משחק רבע רביעי ומשחק 21 דקות. רק רציתי לכתוב אמרתי לכם. זהו.

לא כתבת כבר אמרתי לכם איזה 7 פעמים על ולאנציונאס והרבע הרביעי? הנקודה הובהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 3:48 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
דניאל כתב:

אני לא בטוח שהסלטיקס פיספסו בחלון ההעברות, כל בחירה שאיינג' היה עושה הייתה סיכון מסוים, אם היה מבצע את הטרייד ולא לוקח אליפות, כשמצד שני בבחירה של הנטס היה אפשר להשיג שחקן טופ-10, היו צולבים אותו, אם הוא לא מבצע את הטרייד אז צולבים אותו שהוא לא לוקח סיכונים ומפספס הזדמנות לאליפות. לטעמי, לפחות ממה ששמעתי על ההצעות שהיו על השולחן, איינג' עשה החלטה נכונה, אני לא חושב שלסלטיקס היה צ'אנס גבוה לאליפות השנה אם איינג' היה לוחץ על ההדק מצד אחד, ומצד שני, זה לא שהסלטיקס קבוצה זקנה שהחלון שלה נסגר עוד מעט, מבין קבוצות הצמרת, היא אחת הצעירות, אם לא השנה, החלון ימשך לפחות עוד שנתיים-שלוש, בטח ובטח אם לפחות אחת מהבחירות של הנטס הופכת לשחקן בקליבר רציני.

הקאבס פגיעים. גולדן סטייט פצועים. מי היה צולב אותו על הבאת בטלר? הם כעת לדעתי לוקחים אותם לסדרה צמודה. לא יודע מה הוצע להם עבור בטלר. לא פורסם. זרקו שהבולס רצו את קראודר יחד עם הבחירה של הנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 3:57 pm 
Hall of Famer

בעיני זה טרייד גרוע לבוסטון, קראודר שחקן מצוין, לא הרבה פחות טוב מבאטלר (אם בכלל), הפער ביניהם הרבה יותר קטן מהבחירה של הנטס (שתהיה טופ-4 בוודאות עם סיכוי מצוין לבחירה ראשונה או שניה). לא חושב שבאטלר משדרג את הסיכויים של הסלטיקס ברמה כזו ששווה לוותר גם על קראודר וגם על הבחירה של הנטס בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 4:52 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שהפער לא ענק. בטלר עדיין טוב יותר.
ייתכן שהפייסרס והבולס ביקשו יותר מדי. לא יודע מה הוצע. לא הודלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 4:58 pm 
Hall of Famer

אגב משחק חמישי רצוף להורפורד עם פחות מעשר נק. כן הוא נתן אסיסטים וזה אחלה אבל הוא בעיני עדיין רול פלייר טוב וזהו. טריסטן חגג בריב מולו.
עוד משה מעניין הקאבס שיחקו אמש עם לברון וארבעה סווינגמנים/גארדים. מניח שעם לאב זה יהיה לאב וארבעה. אבל היה מעניין לראות חמישה שחקנים מעבר לקו השלוש. קורבר אגב נאלץ לשמור על אוליניק והתקשה. מצד שני אוליניק בגלל ההרכב הזה קיבל את לברון כמה פעמים ולברון כמו שציינתי לא קינברט בהליכה לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 02, 2017 5:16 pm 
Junior

מסכים שבוסטון עשו נכון. תראו את ניו-אורלינס עם קאזינס או גולדן סטייט עם דוראנט, לא הפכו לקבוצות טובות יותר. אז כן, אם הייתה מגיעה ההזדמנות הנכונה, משהו שלא היה רק משפר אותם על הנייר אלא גם מתאים לכיוון שלהם ולהתפתחות שלהם אז הם היו צריכים לעשות את זה, אבל ג'ורג' או באטלר, או גם בוגי, אלה שחקנים עם הרבה אגו והרבה baggage (איך לתרגם לעברית? מטען עודף?), לא בטוח שלהביא אותם לקבוצה באמצע העונה היה נותן להם יותר סיכוי בפלייאוף משיש להם עכשיו, כשהם מחוברים מבחינת כימיה קבוצתית והרבה מהשחקנים שלהם הם אנשים צנועים יחסית מבחינת אישיות, שחקנים שאין להם מעמד של סטארים אבל שחקנים טובים מאוד וגם שאין להם את הכאב ראש שבא עם המעמד הזה. אני מאוד אוהב את ההחלטות של בוסטון, יש להם יופי של רוטציה, מאמן טוב ומנג'ר טוב. אוליניק ספציפית זה שחקן שאני מאוד מעריך וכמובן איזייה תומאס 2.0 ואת שאר השחקנים אני פחות מכיר אבל התוצאות מדברות בעד עצמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, uriel17 ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה