סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קצב פסיכי עד כה, 24-16 לווריורס אחרי 7 דקות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:35 am 
Hall of Famer

37-20 לווריורס בסוף הראשון. משחק די מפוזר של שתי הקבוצות אבל הווריורס פוגעים מחוץ לקשת והרוקטס לא. 5/10 ללוחמים, 2/13 ליוסטון. 5 איבודים לכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:58 am 
Hall of Famer

ככה נראים הרקטות מול הגנה רצינית(למזלה אין הרבה כאלו בליגה). הגנה חונקת של הלוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 4:11 am 
Hall of Famer

והם חוזרים חזרה ברבע השני, 60-52 במחצית. קארי עם 1/8 לשלוש, הארדן 0/4. תומפסון 20 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 4:27 am 
Hall of Famer

מילווקי מנצחת בשארלוט 118-108. סנל 26, יאניס 20. ריצה מרשימה מאוד של הבאקס בסוף העונה. הם כבר מקום 5 ומאבקי המיקום יהיו מאוד צמודים יחד עם אטלנטה ואינדיאנה.

ואם כבר אטלנטה, 7 הפסדים רצופים לא הולכים ברגל. והם כרגע רק ב-3 הפרש על פיניקס עם 11 דקות לסיום. פיניקס בלי בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 4:34 am 
Hall of Famer

רוביו קובר 3/3 מהקו והוולבס ב-1 הפרש עם 3.4 שניות לסיום.
סיום - מונטה אליס מחטיא שלשה פנויה והוולבס מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 5:03 am 
Hall of Famer

וייטסייד עם טיפ אין של השנייה האחרונה מנצח את הפיסטונס שהפסידו את המשחק בשלומיאליות אופיינית.
הפיסטונס הובילו ב-4 הפרש עם איזה חצי דקה לסוף. ואז מה? סטנלי ג'ונסון מתפרע בהגנה עם זינוק קראטה מול הפרצוף של מוציא החוץ של מיאמי, והשופטים שורקים לפאול טכני. דראגיץ' הוריד ל-3. אח"כ דראגיץ' הוריד בסל רגיל ל-1 הפרש. מיאמי מוציאה ג'אמפ בול בהגנה, לוקחת את כדור הביניים ואחרי כמה החטאות, וייטסייד מתקן לנצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 5:13 am 
Hall of Famer

2-8 לפיסטונס בעשרה האחרונים. כולל חמישה רצוף.
שווה להם להזמין מלון להגרלה של הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 5:36 am 
Hall of Famer

תם הטקס. הווריורס זורקים יותר שלשות מיוסטון ויוצאים עם הנצחון. משחק מצוין של הספלאש בראדרס יחד עם איגי ודריימונד.
בשידור דיברו על בעיה של הארדן בפרק כף היד. הלילה 5/20 מהשדה, אבל העיקר טריפל דאבל נוסף ו-6 איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 5:39 am 
Hall of Famer

5-31 מהשלוש לרקטות. הלוחמים יצאו עליהם מעולה וגרמו להם להכנס לתוך הקשת, מה שהם לא רגילים. גורדון וויליאמס הראו היום מה יעשו בפלייאוף מול הגנות אמיתיות שהפליירינג פחות עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 6:51 am 
מנהל פורום

למי שאין חיים ובא לראות בצפר לסחיטה עבירות תוקף. במשחק בפורטלנד. פאריד סוחט 2 רצופות מנורקיץ 4 דקות לסוף רבע 3. הוא מזהה תנועה אוטומטית של נורקיץ בהתקפה נכנס לתוכה מתייצב במהירות וסוחט שניים רצופות מאותו מהלך. מדהים
נורקיץ אפרופו במשחק קריירה
סטוס כמובן רותח על השופטים על השריקות נגד נורקיץ מרחק סיגריה מלעוף ליציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 6:59 am 
מנהל פורום

סי ג'י במשחק של אולסטאר שולט ברבע הרביעי. 34 נק' באחוזים מעולים. חדירות, מיד ריינג' , שלשות, חצי פינה הכל
11 לבלייז במשחק אולי הכי חשוב בעונה הסדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 7:32 am 
Hall of Famer

הבלייזרס ניצחו לצערי בצדק, במשחק גדול של מקולום ונורקיץ'. נורקיץ' בכלל גורם לך לחשוב שאולי בכל זאת יש עדיין מקום לסנטר הגדול והכבד שלא באמת קולע מחצי מרחק, ובתנאי שמפעילים אותו נכון.
למעשה, די מדהים עד כמה לילארד ומקאלם מפעילים את נורקיץ' כל כך הרבה יותר טוב ממה שלאורי ודרוזן למשל מפעילים את וולנצ'יונאס שלדעתי אף מוכשר יותר מנורקיץ'.

בכל מקרה, פורטלנד בדרך הבטוחה לפלייאוף למרות שני שליש עונה ראשונה נוראיים מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 8:37 am 
מנהל פורום

אמינו שוב נולד מחדש ככל שמתקרבים לקיץ
האם זה הפלייאוף?
האם זה מזג האוויר שמתחמם, לך תדע. אבל הבנאדם משתנה לטובה כל פעם שמגיע האביב/קיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 9:57 am 
מנהל פורום

הסקדואל של ריפ סיטי הרבה יותר קל מזה של דנבר, ככה שסביר להניח שפורטלנד בפלייאוף
אם אכן אדון אמינו (השדרים המקומיים קוראים לו צ'יף) יגיע במלוא הדרו לפלייאוף יהיו לקבוצה 4 שחקנים משמעותיים
סי ג'י, ליליארד, נורקיץ' ואמינו. הם בהחלט יכולים להציק לגולדן סטייט ולגנוב איזה משחק בסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 10:40 am 
Sophomore

אמינו שחקן טוב. גם כשהוא לא קולע (כשהוא קולע הוא מצוין).
ליד לילארד, מקולום ועכשיו גם נורקיץ', לא צריך סקוררים. שחקן שיקלע שלשה פנויה וליי-אפ זה מספיק. יותר חשוב שחקנים שיעשו עבודה שחורה. כמו אמינו והארקלס.
הוא יכול לשמור כמה עמדות, ריבאונדר מצוין, לא עושה שום דבר שהוא לא יודע.
אני מת על ההתנהלות שלו על המגרש, תמיד שקט וצנוע.
יושב על חוזה של כלום כסף בתקרת השכר הנוכחית.

הבעיה זה טרנר ולנארד. לא יודע את מי מהם אני שונא יותר.
לנארד החוזה הכי הזוי של הקיץ. 41 מיליון לשחקן שלא הייתי מביא לליגת העל ב-80 אלף דולר. יש המון חוזים הזויים לכאלה שפעם היו שחקנים, או לשחקנים בינוניים. הוא היחיד שקיבל מיליונים למרות שמעולם לא היה שחקן, מעולם לא יהיה שחקן וגם אין שום דבר שיעיד שהוא יכול להיות שחקן. לא יכול לשמור, לקחת ריבאונד, לתפוס כדור. ידיים כל כך רעות, תנועות כל כך איטיות. חוץ מלקלוע שלשה למשחק באחוזים סבירים (גם, לא איזה צלף) לא יודע לעשות שום דבר שקשור למשחק כדורסל.
טרנר שחקן כל כך מגעיל ולא אלגנטי. לא רק שהוא חלש, הוא גם האנטי-תזה לרול פלייר. לא יכול לשחק אוף דה בול. לא יקלע שלשה בחיים. חייב את הכדור בידיים ואז הוא תוקע את המשחק. גם שומר בינוני.
27 מיליון לעונה לשניהם ביחד. כסף של חוזה מקסימום.

בדנבר, צריך להגיד שיוקיץ' שחקן הגנה חלש. מאוד אפילו. שומר פיק-אנד-רול לא טוב. אבל בניגוד לסנטרים גדולים ולא אתלטים אחרים, הוא גם לא מהווה איום חסימה. פחות מחסימה למשחק זה לא טוב. כשהסנטר המוביל שלך גם לא שומר פיק-אנד-רול טוב וגם לא מהווה איום חסימה, זאת בעיה.
נורקיץ' למשל, גם לא שומר פיק-אנד-רול טוב, אבל הוא חוסם ומשנה זריקות. הוא גוף גדול בצבע שקשה לקלוע מעליו. כך שיש לו ערך הגנתי מסוים. צריך לומר שהוא מחפה על הכבדות שלו כרגע עם motor ומוטיבציה מאוד גבוהים, הוא הבחור החדש והוא היה צריך לשקם את הקריירה ואז הוא גם הצליח לשנות את הקבוצה לטובה. יותר קל להילחם כשהכל הולך לך. צריך לראות אותו בעונה מלאה של 82 משחקים כשיש תקופות שלא הולך. אבל הוא נראה מעולה כרגע.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 11:13 am 
מנהל פורום

די מסכים עם הפוסט של החוצפן, טרנר לנארד שחקנים מיותרים לגמרי ברוטציה תופסים מקום של שחקנים שיכולים לתרום הרבה יותר וזה עוד לפני שדיברנו על הכסף
לפני כמה ימים כתבתי שאני מעדיף שפורטלנד לא תעשה פלייאוף העונה, גם לשפר בחירה וגם לא לבזבז זמן בסידרה המיותרת בהיסטוריה מול גולדן סטייט
כתבתי שבשם חווית הכדורסל האוטבייקטיבית עדיף שדנבר תהיה בפלייאוף מאשר הבלייזרס
דעתי לא השתנתה אם כי עם אמינו בכושר קליעה לסידרה מול גודלן סטייט יכול להיות ערך כלשהו אבל עדיין לפורטלנד עדיף ללכת הביתה מוקדם מאשר לבלות 10 ימים של 4 כניעות ללא תנאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 1:39 pm 
Junior

טרנר הוא שחקן עם קשיי הסתגלות, הוא רגיש. גם כשהוא הגיע לליגה (בחירה שניה להזכירכם) הוא נחשב בהתחלה באסט רציני ואז לאט לאט פילס לו דרך החוצה ממעמד הבאסט לשחקן מכובד בבוסטון. אני מסכים שהוא מאכזב בפורטלנד אבל התיפקוד שלו לא אידיאלי, הוא משחק את הרוב הגדול של הדקות שלו ליד גארד אחד (או סי.ג'יי או לילארד) וקראב כסווינגמן השני. כלומר הוא משחק פחות כסמול פורוורד טבעי ויותר כ2-3 עם קראב שזה לדעתי שימוש לא אידיאלי ביכולות שלו.
ליאונרד של שנה שעברה לפני הפציעה היה שחקן מאוד חשוב בשבילנו. גם הוא לא בעמדה האידיאלית שלו ומשחק כסנטר מחליף כשהוא יותר סטרץ' 4 גבוה לדעתי. האינטיליגנציה ההגנתית שלו השתפרה למרות שהיא עדיין רחוקה מלהרשים ואני חושב שהביטחון העצמי שהיה לו לפני הפציעה עוד לא חזר לעצמו. היו לו כמה משחקים לפני שנה שהוא היה ממש enforcer ועכשיו הוא שוב נראה הרבה פעמים מבולבל, אבל אני עדיין מאמין בו, למרות שבפורום של האוהדים מאוד יורדים עליו. הוא שחקן עם קליעה טובה מאוד מ3 ביחס לגודל שלו (ובכלל) ושחקן שכשהוא בטוח בעצמו ומרגיש טוב יכול לעשות עוד דברים בהתקפה.
אני חושב שבקיץ אנחנו צריכים להביא סנטר מחליף ולשנמך את ליאונרד ל4 ולהביא גארד שלישי (מישהו כמו נייפייר אבל שיקבל דקות) ולשדרג את קראב וטרנר לעמדה 3 באופן בלעדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 2:38 pm 
Sophomore

לגבי יוקיץ' - הבן אדם כנראה אף פעם כנראה לא יהיה שחקן הגנה גדול.
אני גם לא חושב שדנבר בונים על ההגנה שלו שהם מחליטים עכשיו לבנות סביבו, וויתרו על פרויקטים אחרים (נורקיץ, מודיאיי).
אבל אפשר להוציא ממנו יותר טוב, וכנראה שיהיו חייבים את זה, אם רוצים לעשות משהו רציני גם בפליאוף -

הפתרון הוא פשוט - שיתחיל לרזות ולעשות אימוני אתלטיקה. הבן אדם קצת שמנמן.
הוא קורא את המשחק נכון. ברגע שיהיה לו גוף, אוטומטית ההגנה שלו תשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 3:34 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
טרנר הוא שחקן עם קשיי הסתגלות, הוא רגיש. גם כשהוא הגיע לליגה (בחירה שניה להזכירכם) הוא נחשב בהתחלה באסט רציני ואז לאט לאט פילס לו דרך החוצה ממעמד הבאסט לשחקן מכובד בבוסטון. אני מסכים שהוא מאכזב בפורטלנד אבל התיפקוד שלו לא אידיאלי, הוא משחק את הרוב הגדול של הדקות שלו ליד גארד אחד (או סי.ג'יי או לילארד) וקראב כסווינגמן השני. כלומר הוא משחק פחות כסמול פורוורד טבעי ויותר כ2-3 עם קראב שזה לדעתי שימוש לא אידיאלי ביכולות שלו.
ליאונרד של שנה שעברה לפני הפציעה היה שחקן מאוד חשוב בשבילנו. גם הוא לא בעמדה האידיאלית שלו ומשחק כסנטר מחליף כשהוא יותר סטרץ' 4 גבוה לדעתי. האינטיליגנציה ההגנתית שלו השתפרה למרות שהיא עדיין רחוקה מלהרשים ואני חושב שהביטחון העצמי שהיה לו לפני הפציעה עוד לא חזר לעצמו. היו לו כמה משחקים לפני שנה שהוא היה ממש enforcer ועכשיו הוא שוב נראה הרבה פעמים מבולבל, אבל אני עדיין מאמין בו, למרות שבפורום של האוהדים מאוד יורדים עליו. הוא שחקן עם קליעה טובה מאוד מ3 ביחס לגודל שלו (ובכלל) ושחקן שכשהוא בטוח בעצמו ומרגיש טוב יכול לעשות עוד דברים בהתקפה.
אני חושב שבקיץ אנחנו צריכים להביא סנטר מחליף ולשנמך את ליאונרד ל4 ולהביא גארד שלישי (מישהו כמו נייפייר אבל שיקבל דקות) ולשדרג את קראב וטרנר לעמדה 3 באופן בלעדי

שחקן מכובד ששנת השיא שלו זה להיות שחקן ספסל. המזל שלהם שפרסונס סרב להם כי הוא אפילו יותר חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 10:05 pm 
Hall of Famer

קדפמ דירגו את הויברג המאמן הכי גרוע בליגה. למה זה לא מפתיע אותי? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2017 10:47 pm 
Hall of Famer

צעד מעניין (לא ממש) של אינדי. משחררים את סטקי וחוסכים את החוזה לשנה הבאה 7 מיליון. מחזירים את לנאס סטיבנסון על 12 לשלוש עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 1:50 am 
Hall of Famer

אני חושב שחשוב מאוד שלסנטר שלך יהיה אפקט הגנתי. קשה מאוד להיות קבוצה מנצחת עם סנטר התקפי בלבד ולכן אני לא ממהר להתלהב מיוקיץ׳ והמשחק הלעתים קצת עצל שלו. הוא מבריק וסופר מוכשר וכיף לראות אותו אבל זה לא מה שהייתי רוצה מהסנטר בקבוצה שלי. מעדיף את גובר, לצורך העניין. מצד שני, יוקיץ׳ צעיר ונראה לאן ואיך יתפתח.
נורקיץ׳ אולי נראה כבד אבל הוא נייד מאוד, נייד יותר מוולאנצ׳יונאס למשל, אליו הוא הושווה כאן. הוא גם מוסר יותר טוב ואופציה טובה יותר בפיקאנדרול. מציאה מדהימה לפורטלנד, בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 3:09 am 
Hall of Famer

פשוט לא להאמין שהם גם קיבלו בחירה סיבוב בנוסף לנורקיץ. מה דנבר חשבו לעצמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 30, 2017 7:38 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
קדפמ דירגו את הויברג המאמן הכי גרוע בליגה. למה זה לא מפתיע אותי? :roll:

איפה הדירוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא