סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 10:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2017 3:44 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אז ככה. בתחילת העונה ניפקתי רשימה של הקבוצות שלדעתי יהיו מעניינות ומשעממות העונה. במקום להקפיץ אני יעשה פה קופי - פייסט עם הערות על כמה זה הוגשם. כמובן שהפלייאוף יכול קצת לשדרג פה קבוצות ואולי לשנמך חלק (פחות סביר) אבל לדעתי זה משהו שדוקא טוב להסתכל עליו בעונה הסדירה שכל תכליתה לספק גירויים מלאכותיים.

מעניינות
1. ווריורס - לא צריך לפרט יותר מדי למה.
האמת - יחד עם דוראנט היו הרבה פחות מעניינים משחשבתי. היו טובים. לא טובים היסטורית, היתה חסר מימד הWTF שהיה להם בשנה שעברה. דוקא הפציעה של דוראנט הכניסה קצת עניין לעונה שלהם. בדיעבד הם שייכים לקבוצת העניין האמצעית.

2. קאבס - קבוצה פוסט-אליפות זה תמיד מעניין.
ואכן היו מעניינים. הרבה דרמה, ADVERSITY, אפ-אנד-דאונים, טריידים מעניינים. לברון מספק את הסחורה על המגרש וגם מחוצה לו בסגנון הדושבאגי המוכר. פגעתי.

3. טימברוולבס - אולי מעניינת יותר מכולן - אני מת לדעת איך הדבר הזה יראה, הקבוצה הכי מבטיחה בליגה.
ו...בינתיים לא קיימו, נראו פחות טוב משחשבתי ובמקרה שלהם זה גם הוריד מרמת העניין שלהם, עדיין לא קבוצה משעממת, אבל שייכת גם לקבוצת העניין האמצעית.

4. ניקס ו-
5. בולס - קוריוזים כאמור.
שתיהן לדעתי קיימו, הניקס כמובן יותר. באלאגנים מפה ועד להודעה חדשה.

6. אוקייסי - ראסל ווסטברוק מעוצבן זה תמיד שואו.
קיים באבוהה.

7. סן אנטוניו - רוב האנשים בפורום הזה, כולל אני, לא מסוגלים לזכור מה זה סן אנטוניו בלי טים דאנקן.
אז עכשיו אנחנו יודעים מה זה - הקבוצה של קוואי. היה אחלה. קיימו.

8. לייקרס - קצת פחות מבטיחה מהוולבס ברמת הכשרון, הרבה יותר מבטיחה מבחינת הדראמה.
קיימו, בעיקר ברמת אופרת הסבון של משפחת באס.

9. בוסטון - כנראה עכשיו הקבוצה מס' 2 במזרח. אולי המאמן הכי טוב במזרח. הוסיפו את הפרי אייג'נט מס' 2 העונה הזו. סופר מעניין.
קיימו באבוהה ובאדיבות אייזיאה תומאס.

10. סיקרס. - איך נראים הסיקרס פוסט "תהליך" ? אני רוצה לראות.
אהה...עדיין לא קבוצה משהו, ופחות מעניינת מאשר בתקופת הינקי אם כי לא פיהוקון. שייכים לקבוצה השנייה.

11. קינגס - באותו אופן שתאונות דרכים מעניינות.
קיימו באבוהה.

ככה באמצע:
12. פיסטונס - חביבים, עושים מהלכים טובים, מאמן שאני אוהב. לא מרגשים, אבל לא משמימים.
בדיעבד די שיעממו אותי. לא ממש בא לי על לראות אותם. לא עשו שום דבר מעניין. היו שייכים לקבוצה השלישית.

13. פורטלנד - לילארד זה מגניב בכל סיטואציה. איך טרנר יסתדר שם זה מעניין, אבל זהו בערך.
די פגעתי אם כי טרנר היה פחות מעניין שם.

14. פייסרס - מאמן חדש, פול ג'ורג'. יש מה לראות.
אהההה..היו קצת פחות מעניינים משחשבתי, אבל בכל זאת מאבקי פלייאוף וכאלו. בסיידר.

15. ג'אז - עוד קבוצה בעלייה, אבל לא מעניינת כמו הוולבס למשל.
בדיעבד היו סופר מעניינים, הרבה יותר מהוולבס וסיפור הקבוצה העולה של השנה. שייכים לקבוצת העניין הראשונה.

16. וושיגנטון - עוד תאונת דרכים, לא מצחיקה כמו הקינגס.
נפלתי חזק פה ברמת מה שקרה . וול+ביל סידרו את היחסים ביניהם, הקבוצה עלתה על דרך המלך, ושיחקו כדורסל מנצח. האם היו שווים שדרוג גם ברמת העניין ? לא. היו די באמצע.

17. מיאמי. תלוי אם בוש בריא וחוזר. אם כן - זה צריך להיות מעניין. אם לא...כנראה פיהוק של ריבלידינג.
נו, לא צפיתי את זה. בלי בוש הם הפכו לאחד מהסיפורים המעניינים של השנה. יעשו פלייאוף או לא, הם שייכים קבוצה אחת למעלה.

18. מילוואקי. מגיאניס אי אפשר להוריד את העיניים, השאר עדיין בחזקת חשוד.
גיאניס - OMFG, וקבוצתית עשו יותר משחשבתי. גם שווים שדרוג למעלה.

19. קליפרס. לא עשו כמעט כלום, נראה כאילו עוד עונה של אותו דבר, אבל הדבר הזה בד"כ מספק קטעים.
האמת - השמימו. לא היו אנדראציבים, לא אובראציבים, בלי סיפורים מעניינים, בלי קטעים. שייכים דוקא קבוצה אחת למטה.

20. טורונטו. באמת אחלה קבוצה, עשו העונה יותר משציפיתי, אבל יש הרגשה חזקה שהם הגיעו לתקרה שלהם.
לדעתי די פגעתי.

משעממות:
21. נטס. גופה מהלכת.
יאפ. אם כי אוהדי בוסטון די נצמדו למסך...

22. יוסטון - נמאס לי, נמאס לי מסיפורי הארדן ומורי בול, נמאס לי להסתכל על הקבוצה הזו משחקת. תראו לי משהו חדש, אני אסתכל, בינתיים אין לי כוח.
אוף, שכחתי כבר מה דאנתוני יכול לעשות לקבוצה כשהיא מתאימה לו. נפילה, היתה שייכת שתי קבוצות למעלה.

23. ממפיס - פיהההההווווק
YAWWWWWWWN

24. ניו אורלינס - דכאון. רחמים על דייויס.
היי, אבל עשו את הטרייד של השנה !!!! שווים לפחות שדרוג אחד למעלה.

25. נאגטס - כשהם טובים או רעים, לא מצליחים לעניין אותי.
גם את מעללי יוקיץ לא צפיתי, שווים שדרוג אחד למעלה.

26. הוקס - קבוצה שלא ממש אהבתי להסתכל עליה מלכתחילה מוסיפה את אחד השחקנים שאני לא סובל לראות.
פגעתי.

27. שארלוט - פיייהוווווווק
יש כאלו שיתווכחו איתי כאן, אבל גם שם לדעתי פגעתי. לא ראינו מהם שום דבר חדש.

28. סאנס - גם שם נמאס לי, אני יודע שגם אם תצא להם בטעות קבוצה מרגשת הם ישמידו אותה אחרי עונה-שתיים. אין לי כוח להתחייב אליהם רגשית.
אפילו את זה לא עשו.

29. אורלנדו. עברו מריבלידינג לסוג של - אני לא יודע מה. באלאגן אירגוני. לא מבין מה הם עושים שם, ולא ממש אכפת לי.
ועדיין לא אכפת לי.

30. דאלאס. כן כן. אני כבר מוכן רגשית לחיים פוסט נוביצקי, נו, אז יתנו עוד עונה אובאצ'יברית שלא תסתיים בכלום. די.
סעעמק דירק. אתה עדיין מצליח לפגוע, גם בלב. שווים שדרוג.

לסיכום:
היו מעניינות:
קליבלנד, ניקס, שיקגו, אוקייסי, סן אנטוניו, בוסטון, לייקרס, קינגס, יוטה, מיאמי, מילוואקי, יוסטון,

ככה באמצע:
ג"ס, מינסוטה, פילי, פורטלנד, אינדיאנה, טורונטו, ניו אורלינס, דנבר, וושינגטון, דאלאס

שיעממו:
פיסטונס, קליפרס, ניו ג'רזי, ממפיס, אטלנטה, שארלוט, פיניקס, אורלנדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2017 4:49 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא כל כך ברור לי מה הקריטריונים למעניין/לא מעניין.
לטעמי ניקס, לייקרס, פורטלנד, אינדיאנה, קינגס לא עניינו את קצה הזהו
יוטה היו מרעננים אבל לא באמת גרמו לי לעקוב בעניין רב, הייתי שם אותם בקבוצה האמצעית, את ממפיס הייתי מעלה לאותה קבוצה, סוג של סן אנטוניו לעניים עם היציבות והשמירה על רמה למרות סגל שעל הנייר נראה בינוני
דנבר היו אחלה, סיפור מעולה ומשחקים מעניינים, הייתי מעלה אותם הקבצה

עם כל השאר אני דווקא מסכים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2017 8:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בעיקר מרוצה מזה שסעיף 7 הפך אותי לשועל NBA ותיק שזוכר ימים עברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, shmueliki, אבו שוקרי ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה