kakon3 כתב:
לא חושב דרון נקלע לסטיאוציה רעה, להפך להיות רכז מחליף בקונטנדרית עם שחקנים טובים מסביב מתאים לו לגמרי בתקופה הזאת של הקרירה, והתפוקה שלו מאז שעבר לקליבלנד היתה טובה, יותר מבדאלאס.
בגמר הוא זוועה, אבל ככה זה שחקנים בינונים לפעמים בגמר או בסדרה מסוימת נכשלים לגמרי (ולפעמים גם להפך) זה לא נכון לשפוט אותם רק לפי זה.
וסטריני אוהב את התרומה שלך לפורום (אולי בניגוד לאחרים) אבל להזכיר כל פעם את וויליאמס כשהוא כל-כך לא חשוב זה מעייף, אז נגיד ואתה צודק והוא לא טופ 20 אלא 30 למי אכפת. גם על ההערכות שלך אפשר לדבר שכל פעם אמרת שמילס אמור להיות הרבה יותר טוב מפרקר אבל הראה כלום מאז שפארקר יצא, ולאב אחרי כל משחק בפליאוף שהיה טוב וקלע באחוזי 3 מצוינים אפשר היה להזכיר לך את זה שטענת שהוא לא יכול לקלוע 3 ופריי צריך להיות במקומו, אבל זה מעייף כל פעם כי לא שופטים על פי משחק אחד שניים, וגם אם כן לכולם יש הערכות ונבואות נכונות ושגויות, אז פעם אחת להעלות את זה לגמרי מספיק.
קודם כל נחמד לשמוע שמישהו אוהב אותי פה.
מילס לאורך העונה היה טוב מפרקר שהיה חלש בעונה. בפלייאוף פרקר ממש השתפר. מילס עדיין נתן כמה משחקים טובים מול הרוקטס. הוא נותן שלשות שזה מה שפרקר לא נותן. ואגב כולנו טועים. זה בסדר. גם אני ציינתי שפרקר מפתיע ונראה הרבה יותר טוב. אנשים פה לוקחים דבר יותר מדי אישית.
האיזכור של דרון פשוט היה מתבקש. זה בהומור. זה כמו שעדיין פה ושם כותבים שהכדורגל בישראל הוא השישי באירופה. יש פשוט אמירות שחייבות אזכורים ציניים מדי פעם. כמו שמישהו פה כתב שלברון ייקח את הכשרון שלו ללוס אנג'לס. מן עקיצה ללקחת כשרון.
הבעיה עם דרון שהוא פשוט לא טוב בכלום.שאתה רול פלייר אתה צריך להיות טוב במשהו. דלי לא אחד שיכדרר בין הרגליים אבל יתן פיזיות (חסימות, קטנות שמעצבנות. היה חסר להם מול קרי),שלשות שהוא חופשי. דרון נראה כמו השחקן של פעם אבל הוא לא. הוא פשוט לא אחד שאתה יכול לסמוך עליו בקליעה. בהגנה הוא מזעזע. למי אכפת מה נתן בדאלאס בקבוצת תחתית וגם שם היה חלש. כי אם היה טוב אז דאלאס היתה נראת טוב. מזכיר קצת את מה שכתבו על מריון בקאבס. טענתי שהוא גמור והותקפתי על איך אני מעז לדבר על שחקן חמישייה של דאלאס.
אפילו לא שמתי לב אבל האזנתי לזאק לו שאמר שגולדן סטייט שמו את ווסט לשמור עליו שהוא שיחק במשחק האחרון. בסוף גם לו הבין שהוא עגלה. אני חושב שהיה עדיף להם לאסוף כבר את קלדרון. לפחות יש לו יד מהשלוש.
מעבר לכוכבים, הספסל של הלוחמים פשוט יותר טוב. איגי זה השחקן השישי הטוב בליגה. אחד השומרים הטובים בליגה שיכול לפתוח המלא קבוצות.
הקאבס בבעיה. לדעתי רק לאב יכול להביא להם ערך בתמורה.
תגידו בדיעבד,וויגינס לא היה יותר מתאים להם בסדרה הזאת מלאב? אני לא בטוח שהתשובה כן אבל אני כן חושב שהאתלטיות שלו היתה תורמת רבות והוא יכול לשמור את דורנט.