סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 6:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 2:43 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו זה רשמי.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 44691.html

לא יודע, לא ראיתי את ספאחיה מאמן הרבה הרבה זמן. הקבוצה הנורמלית האחרונה שלו היתה פנר לפני משהו כמו 5 או 6 שנים. לא שם "מפוצץ" כמו שהנהלת מכבי הבטיחה, מצד שני מישהו שכבר אימן במועדון וחווה את ההרגשה. מצד שלישי, לא עשה זאת בהצלחה יתרה. יהיה מעניין. גודס יהיה עוזר המאמן, גם טל בורשטיין הוזכר כמי שיכנס לצוות המקצועי, עדיין לא ברור אם בתור עוזר מאמן שני או משהו אחר.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 2:55 pm 
Sophomore

כמו שכתבתי בת'רד על מכבי - הרזומה שלו מאוד מרשים יחסית לאחד שמתגלגל ממקום למקום. אף פעם לא אהבתי את הקבוצות שלו אבל הישגים הוא הביא. חוץ מאליפויות בישראל, קרואטיה, ליטא וסלובניה יש לו אליפות ספרד, הופעה בפיינל פור היורוליג, תואר יורוקאפ ודאבל בטורקיה. דווקא בפנר שציינת אני חושב שהוא היה הכי אנדר אצ'יבר כי היה לו סגל רחב עם שמות גדולים מאוד (שאראס, לין גריר, טרנס קינזי, טורצ'אן, שון מאי, פרלדזיץ', סאבאס, וידמאר, לברינוביץ' ועוד ועוד) והוא לא הגיע להישגים של ממש ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 3:09 pm 
Hall of Famer

דווקא הקדנציה שלו בריטאס הייתה מאד טובה והקבוצה שיחקה כדורסל יפה לעין. במכבי הקבוצה שיחקה דוחה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 4:24 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
דווקא הקדנציה שלו בריטאס הייתה מאד טובה והקבוצה שיחקה כדורסל יפה לעין. במכבי הקבוצה שיחקה דוחה.

וכמו במכבי גם בטאו. ובפנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 4:38 pm 
Hall of Famer

מתוך הכתבה :
"בעונה היחידה בה היה במכבי - ספאחיה זכה איתה באליפות"
וואו , תותח !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 7:48 pm 
Sophomore

יחסית לאפשרויות שהיו בשוק אחרי שבלאט הבריז, ספאחיה בהחלט אחת האופציות הטובות יותר: היה במכבי ומכיר את המערכת, נתן כאן עונה לא רעה בהתחשב בנסיבות שהיו לו (מלחמה בקיץ וסגל מאוד בעייתי עם חוסר רצון של ההנהלה לחזק את הקבוצה), זכה ב-7 אליפויות ב-6 מדינות שונות (כולל אליפויות ספרד וטורקיה), עלה לפיינל פור עם ויטוריה, זכה ביורוקאפ עם ולנסיה ובשלוש השנים האחרונות היה עוזר המאמן של אחד המאמנים הטובים ב-NBA. אז ברור שיש לו גם חסרונות אבל למי אין? אפילו לדייויד בלאט שנחשב לבאנקר גדול ובצדק היו שנים רעות באיטליה, ברוסיה ובטורקיה ובעצם במסגרת קבוצתית הוא לא הגיע ליותר מדי מחוץ למכבי. הוא גם היה מרחק חסימה אחת של טיוס מהפסד שני ברציפות של האליפות בארץ. כך שאני לא בטוח שמבחינת מכבי היה שווה לשים סכומי כסף מטורפים כאלה (היה הופך למאמן עם השכר השני הכי גבוה באירופה אחרי אובראדוביץ) על בלאט בחוזה נו קאט לשלוש שנים.
אני חושב שספאחיה בוודאי שעדיף על האופציות האחרות שהיו בשוק דוגמת פלאזה, ברצוקאס, ראדוניץ ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 8:09 pm 
Junior

אז מה מד ההיסטריה מאחד עד עשר? בזמנו אמרת שבלאט הוא היחיד שיכול לגרום למכבי למכור יותר מ4,000-5,000 מנויים. מה ההערכה הנוכחית שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 8:17 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אז מה מד ההיסטריה מאחד עד עשר? בזמנו אמרת שבלאט הוא היחיד שיכול לגרום למכבי למכור יותר מ4,000-5,000 מנויים. מה ההערכה הנוכחית שלך?

אני עדיין חושב שבלאט היה מוכר הרבה יותר מנויים מכל מאמן אחר, אבל מבחינה מקצועית אני לא חושב שהאובדן הוא כל כך דרמטי. צוות של ספאחיה וגודס (שניהם בוגרים ומנוסים בהרבה מבקדנציה הקודמת שלהם) עם הנהלה ש(אולי) לא תתערב הוא בהחלט צוות ראוי ויותר מכך לרמת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 9:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ספאחיה אני מבין, אולי. במה גודס יותר בוגר ומנוסה? אחרי קדנציה שבה הוא היה סמרטוט של ההנהלה הוא ישב שנה וחצי בבית וזה חישל אותו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 9:32 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ספאחיה אני מבין, אולי. במה גודס יותר בוגר ומנוסה? אחרי קדנציה שבה הוא היה סמרטוט של ההנהלה הוא ישב שנה וחצי בבית וזה חישל אותו?

היה ארבע שנים עוזר מאמן של בלאט ועוד שנה וחצי מאמן ראשי. מניח שאפילו הוא למד מזה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:26 pm 
Hall of Famer

והיום שמעתי את צביקה שרף מלהג בתוכנית השכונה והאינטרסים של אופירע וברקו. יש לו בעיה עם ספאחיה. הוא לא ישראלי. רק חבל שאדון שרף לא סיפר איזה מאמן ישראלי צריכה מכבי לקחת, כי הרי יש כל כך הרבה מצויינים שמכבי רק צריכה לבחור. הגדיל לעשות ברקוביץ' שסיפר לשומעים האדוקים שמכבי חייבת לחזור ליסודות, כלומר למאמן ישראלי. הוא רק שכח שזה בדיוק מה שמכבי עשתה שנה שעברה ואפילו 4 מאמנים ישראלים עברו בעונה שעברה במכבי. כמה רדוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:30 pm 
Hall of Famer

עמוס, הבעיה שלך שאתה לוקח את התכנית הזו כתכנית ספורט.
היא לא.
היא תכנית נפלאה בשביל להעביר את הזמן בנסיעה הביתה מהעבודה, אבל היא לא על ספורט
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:35 pm 
Hall of Famer

איפה ראית שאני לוקח את התוכנית הזאת כתוכנית ספורט? להיפך, הגדרתי אותה כתוכנית השכונה והאינטרסים.
ואני לא מסוגל לשמוע את התמהיל של אופירה, ברקו, מוזיקה של החברים, אינטרסים של החברים או השונאים, ההתלהמות הקבועה, הטיפשות הנוזלת ושאר הרפש.
אני מעדיף אם כבר להעביר את הזמן שלי בנסיעה אצל הבהמות מ-103. למרות שמאז שפרימו חזר החוויה הרבה יותר קשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:38 pm 
Junior

אני באמת לא מבין איך גודס חוזר לתפקיד עוזר המאמן אחרי שכבר היה המאמן במשך שנה וחצי. זה לא המצב המיוחד שהיה עם בלאט כשפיני חזר לקראת הפיינל פור בתל אביב (וגם אז זה היה מוזר מאד). אחרי הקדנציה הקודמת גם לא יכולות להיות לו ציפיות לקבל בעתיד את עמדת המאמן הראשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 10:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוא כנראה חושב שלהיות עוזר מאמן בקבוצת יורוליג עם שאיפות לפיינל פור זה מתגמל מספיק. ואני מניח שגם הכסף לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 11:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גודס הוא סבבה כעוזר. אאלט יש לו קשר טוב לשחקנים.
אני לא מזלזל בספחיה אבל אני לא מצליח לזכור כלום מהכדורסל של מכבי תחתיו. אני רק זוכר אותו עומד על הקוים במבט מופתע רוב הזמן. אני כן זוכר שריטאס שלו הביאה פעמיים בראש למכבי עם כדורסל מהנה בעונה לפני שהגיע לכאן (והביא איתו כנדוניה את יסאיטיס המאכזב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 20, 2017 11:44 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
גודס הוא סבבה כעוזר. אאלט יש לו קשר טוב לשחקנים.
אני לא מזלזל בספחיה אבל אני לא מצליח לזכור כלום מהכדורסל של מכבי תחתיו. אני רק זוכר אותו עומד על הקוים במבט מופתע רוב הזמן. אני כן זוכר שריטאס שלו הביאה פעמיים בראש למכבי עם כדורסל מהנה בעונה לפני שהגיע לכאן (והביא איתו כנדוניה את יסאיטיס המאכזב).

יסאיטיס לא איכזב בכלל את בנות תל אביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 12:13 am 
Junior

אני זוכר ממנו כדורסל גרוע עם בורות גדולים וחזרות הירואיות שלפעמים צלחו ולפעמים לו.
בורשטיין שחזר מהפציעה שהרסה לו את הקריירה הציל לו את הת** בכמה משחקים.

מצד שני מסכים עם קודי שזה היה קיץ זוועה שאף אחד לא רצה לבוא בגלל המלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 12:21 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

היה ארבע שנים עוזר מאמן של בלאט ועוד שנה וחצי מאמן ראשי. מניח שאפילו הוא למד מזה משהו.

אחרי שראית אותו שנה וחצי מאמן ראשי לפני שהלך להתחשל בבית, לאיזו מסקנה הגעת? מה למד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 1:45 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
הוא כנראה חושב שלהיות עוזר מאמן בקבוצת יורוליג עם שאיפות לפיינל פור זה מתגמל מספיק. ואני מניח שגם הכסף לא רע.

מי שואף ומה הוא שאף בדיוק ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 8:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין אם יש סיכוי שספחיה יביא איתו מאטלנטה את מלקולם דילייני או מייק מוסקלה.

עריכה: דילייני אין ממש סיכוי כי יש לו חוזה לעוד עונה בשווי 2.5 מיל' דולר, אבל מוסקלה שחקן חופשי שהרוויח 1 מיל' בעונה החולפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 9:47 am 
Junior

עמוס לב כתב:
והיום שמעתי את צביקה שרף מלהג בתוכנית השכונה והאינטרסים של אופירע וברקו. יש לו בעיה עם ספאחיה. הוא לא ישראלי. רק חבל שאדון שרף לא סיפר איזה מאמן ישראלי צריכה מכבי לקחת, כי הרי יש כל כך הרבה מצויינים שמכבי רק צריכה לבחור. הגדיל לעשות ברקוביץ' שסיפר לשומעים האדוקים שמכבי חייבת לחזור ליסודות, כלומר למאמן ישראלי. הוא רק שכח שזה בדיוק מה שמכבי עשתה שנה שעברה ואפילו 4 מאמנים ישראלים עברו בעונה שעברה במכבי. כמה רדוד.

אתה באמת שואל איזה מאמן ישראלי צביקה שרף מציע?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 12:07 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
עמוס לב כתב:

בלי לנקוב בשמות, אחד שיחדיר בשחקנים משמעת, מוטיבציה וכושר גופני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 1:32 pm 
Hall of Famer

אתה באמת ענית לשאלה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 21, 2017 2:00 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
הרסי הוקינס כתב:
עמוס לב כתב:

בלי לנקוב בשמות, אחד שיחדיר בשחקנים משמעת, מוטיבציה וכושר גופני.

אחד שאופיו הוא כשל בעל תפקיד בצבא, יש לו ניסיון רב בקבצות אירופאיות ישראליות ואפילו נבחרות ישראל השונות בנוסף הוא צריך להיות בעל ניסיון עבודה בחברה שהיתה פעם מהגדולות במשק הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה