סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 11:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782

לת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=16785

וושינגטון ויזארדס (49-33 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ון וול, בראדלי ביל, אוטו פורטר, מרקיף מוריס, מרסין גורטאט, יאן מהינמי, קלי אוברה, ג'ייסון סמית, תומאס סטורנסקי
הגיעו: טים פרייז'ר (ניו אורלינס), ג'ודי מיקס (אורלנדו), מייק סקוט, דונלד סלואן
עזבו: בויאן בוגדנוביץ' (אינדיאנה), טריי ברק, ברנדן ג'נינגס

תחזית: יש להם חמישיה מצוינת וספסל חלש. אני לא רואה אותם מתקדמים רחוק במזרח עם כזה ספסל קצר, אבל חצי גמר מזרח ויתרון ביתיות בהחלט אפשרי. מקומות 4-5.

אטלנטה הוקס (43-39 בעונה שעברה):
נשארו: דניס שרודר, קנט בייזמור, מלקולם דילייני, ארסן איליאסובה, מייק מוסקאלה
הגיעו: מרקו בלינלי (שארלוט), קווין קוק (ניו אורלינס), דויין דדמון (סן אנטוניו), מיילס פלאמלי (שארלוט), לוק באביט (מיאמי)
עזבו: פול מילסאפ (דנבר), דוייט הווארד (שארלוט), טים הארדויי ג'וניור (ניו יורק), חוזה קלדרון (קליבלנד), קריס האמפריז, ריאן קלי, תאבו ספולושה (יוטה).

תחזית: טוב נו, זה היה נחמד כל עוד זה נמשך. תוך שנתיים הורפורד, קורבר, טיג, מילסאפ וספולושה כולם התאיידו להם ומה שנשאר זה בעיקר דניס שרודר, שאמור לתת העונה מספרים יפים בואקום. לוטרי.

מיאמי היט (41-41 בעונה שעברה):
נשארו: גוראן דראגיץ', ויין אלינגטון, ג'יימס ג'ונסון, טיילר ג'ונסון, ג'וש ריצ'רדסון, דיון וייטרס, חסן וייטסייד, ג'סטיס ווינסלו
הגיעו: באם אדבאיו (מקום 14 בדראפט), ג'ורדן מיקי (בוסטון), קלי אוליניק (בוסטון)
עזבו: ג'וש מקרוברטס (דאלאס), לוק באביט (אטלנטה)

תחזית: פספסו את הפלייאוף למרות קאמבק יפה מאוד במהלך העונה. אספו כמה שחקני רוטציה נוספים מבוסטון. אדבאיו נראה טוב בליגת הקיץ. בהחלט יש להם מקום בפלייאוף, מקומות 6-8 כזה.

שארלוט הורנטס (36-46 בעונה שעברה):
נשארו: ניקולה באטום, פרנק קמינסקי, מק"ג, ג'רמי לאמב, קמבה ווקר, מרווין ויליאמס, קודי זלר
הגיעו: מק"ו (שיקגו), דוייט הווארד (אטלנטה)
עזבו: מרקו בלינלי (אטלנטה), מיילס פלאמלי (אטלנטה), בריאן רוברטס, רמון סשנס (ניו יורק), בריאנטה וובר (לייקרס)

תחזית: על הנייר, באטום + קמבה + הווארד בכושר סביר + רול פליירס יכולים בהחלט להתמודד על הפלייאוף. תחושתי שזה מאוד על הקשקש. אזור מקומות 8-10.

אורלנדו מג'יק (29-53 בעונה שעברה):
נשארו: אוון פורנייה, אארון גורדון, מריו הזוניה, אלפריד פייטון, טרנס רוס, ניקולה ווצ'ביץ', דמיאן רודז, ביסמק ביומבו, די ג'יי אוגוסטין
הגיעו: ארון אפללו (סקרמנטו), שלווין מק (יוטה), אדריאן פיין (מינסוטה), ג'ונתן סימונס (סן אנטוניו), מריס ספייטס (קליפרס)
עזבו: ג'ף גרין (קליבלנד), ג'ודי מיקס (וושינגטון), סי ג'יי ווטסון

תחזית: על הנייר יש פה לא מעט כישרונות ואנחנו נראה גם פה ושם כמה היילייטס העונה, אבל זה לא מריח כמו קבוצה מחוברת ומגובשת אלא אוסף גדול של שחקנים שלא יצא ממנו פלייאוף השנה. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 11:18 pm 
Junior

חמישייה טובה וספסל לא קיים זה המוטו השחוק כשמדברים על וושינגטון. נהיה דווקא פחות תקף השנה.
מיהנמי ומיקס אמורים להבריא, פרייז'ר וסקוט זה מציאות יפות, קלי אוברה מתבגר בשנה

למיאמי יש שני שחקני פוסט שנת חוזה שקיבלו את הכסף ויהיו יותר בחוף הים מאשר באימונים.
דיון וייטרס וג'יימס ג'ונסון קיבלו חוזה ל-4 שנים כל אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 12:52 am 
Junior

וושינגטון לא התחזקו ולא נחלשו, ההוקס כמובן נחלשו, מילסאפ בכל זאת היה השחקן הכי טוב שלהם, מיאמי עשו מהלכים מעולים ויהיו חזקים יותר, אורלנדו על הפנים לא יודע מי מקבל שם את ההחלטות ושארלוט - יופי של מהלכים, מק"ו שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 1:35 am 
Hall of Famer

קבוצות פלייאוף:
וושיגטון - הבעיה היא לא רק בספסל הדליל, אלא גם בחמישייה השבירה. גורטאט כבר מתחיל להיות די זקן, וביל היה בריא שנה שעברה, מה שאומר שיש סיכוי טוב שהוא ייפצע השנה. בריאים - הם בוודאי שווים מאבק על גמר מזרח. אבל הם במרחק פציעה של ביל או פורטר מהלוטרי. וזאת למרות שאני די אוהב את טים פרייז'ר, שחקן מגניב (אבל מאד שונא את קלי אוברה, חור שחור)
אני מאמין לא פחות במיאמי. אולי זה באמת עניין של שנת חוזה, אבל אני חושב שספולסטרה הוכיח שהוא יכול לאלף אנשים. ואם נזכור ששנה שעברה ווינסלו היה פצוע, הקו האחורי של הקבוצה הזאת פשוט מדהים. וויטרס החדש והבוגר, דראגיץ' עדיין איכותי מאד, ווינסלו, ג'וש ריצ'רדסון, טיילר ג'ונסון - כולם שחקנים מצוינים. ג'יימס ג'ונסון הוא 3-4 דבק נהדר וחסן וויטסייד הוא אחד הסנטרים הטובים בליגה. קצת דלילים בקו הקדמי מעבר לג'ונסון, וויטסייד ואוליניק (נדמה לי שלווינסלו יהיו דקות ב-4) אבל גם כך, זאת קבוצה שחייבת פלייאוף ויכולה אפילו לעבור סיבוב.

באמצע:
לאורלנדו יש אוסף שחקנים חמוד מאד, ונדמה לי שג'ונתן סימונס יתאים כמו כפפה לצד אוון פורנייה ואלפריד פייטון. קבוצה אתלטית עם המון כוח אש. פלייאוף לא יפתיע אותי מאד גם אם לא צפוי בהכרח.
שארלוט לעומתה כן צריכה לעשות פלייאוף, גם אם כאמור מהמקום ה 7-8. משהו שם לא עבד שנה שעברה אבל אם קודי זלר יהיה בריא, ויחד עם ההוספה של האוורד (שהוא עדיין שחקן של 13 ו-13 למשחק) יש גם קו פנים נהדר (זלר, האוורד, קמינסקי, ווליאמס) גם צמד סווינגמנים טוב (באטום, מק"ג) במיוחד בהגנה, וגם את אחד הפוינט גארדים הטובים בעולם. זה בהחלט שווה מקום 7-8 במזרח.

נמושה:
אטלנטה - שרודר יקלע 20 למשחק, ונדמה לי שבייזמור יוסיף 18. ו 18-20 זה בערך מספר הנצחונות שהם גם יאספו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 7:49 pm 
Hall of Famer

אם לסכם את תחזיות מזרח:
קליבלנד - מקומות 1-2 + גמר אן בי איי
בוסטון - מקומות 1-3 + גמר מזרח
טורונטו - מקומות 1-3 + חצי גמר מזרח
וושינגטון - מקומות 4-5
מילווקי - ייאבקו על ביתיות (מקומות 4-5)
מיאמי - מקומות 6-8
שארלוט - מקומות 8-10
ניקס - לוטרי
דטרויט - לוטרי
פילי - לוטרי
ברוקלין - לוטרי
אינדיאנה - לוטרי
שיקגו - לוטרי
אטלנטה - לוטרי
אורלנדו - לוטרי

בקיצור, מכל קבוצות הפח למיניהן, מישהי כנראה תתחרה על הזכות לחטוף סוויפ בסיבוב הראשון. משער שאלו יהיו... דטרויט או הניקס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:19 pm 
Hall of Famer

בגדול מסכים.
לדעתי יהיה מאבק בין ההיט,שרלוט,פילי (כמובן שבהנחה שבריאים שם) ודטרויט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:29 pm 
Hall of Famer

פה אני יותר מסכים. אני גם חושב שזה יהיה
1. קליבלנד - למרות שהם עוד יותר ישייטו מאשר בשנה הקודמת, ויש סיכוי שיפסידו 30 משחקים לפני שיגיעו למוד פלייאוף.
2. בוסטון - למרות שבעיניי החיסרון בקו הקדמי הוא משמעותי מאד
וושינגטון, מילווקי, מיאמי וטורונטו - תכל'ס כל אחת מהן יכולה לסיים שלישית. ובעיניי הן בכל מקרה הקבוצות 3-6. אולי יהיה כמו לפני שנתיים שארבע קבוצות עשו 48 נצחונות. בכל מקרה, אני נותן אדג' קטן דווקא למילווקי מכולם ולא אתפלא בכלל אם טורונטו היא זאת שתסיים שישית או שביעית.
פילדלפיה - היא הניו אורלינס של האיזור. אבל האמת היא שבסיטואציה מסוימת ואם כולם בריאים, הם יכולים אפילו להפתיע ולעשות מקום גבוה יותר (ומצד שני, אם סימונס ואמביד לא, אז הם עמוק בלוטרי). נניח מקום שביעי בגלל הממוצע, בין מה שיכול להיות (מקום 3-4 בכיף) למה שגם יכול להיות (מקום 11-12 בכיף)
שארלוט, הניקס ודטרויט הן המתמודדות על המקום השמיני, כשהכסף שלי עם שארלוט והלב שלי עם הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה