לת'רדים הקודמים:
viewtopic.php?f=1&t=16797viewtopic.php?f=1&t=16794viewtopic.php?f=1&t=16782viewtopic.php?f=1&t=16785viewtopic.php?f=1&t=16792סן אנטוניו ספרס (61-21 בעונה שעברה):
נשארו: קוואי לאונרד, למרקוס אולדרידג', פאו גאסול, טוני פארקר, מאנו ג'ינובילי, דני גרין, דיוויד ברטנס, קייל אנדרסון, פטי מילס, דז'ונטה מורי
הגיעו: רודי גיי (סקרמנטו), ג'ופרי לוורן (שיקגו)
עזבו: ג'ואל אנתוני, דויין דדמון (אטלנטה), דיוויד לי, ג'ונתן סימונס (אורלנדו)
תחזית: טוף, לא קרה פה יותר מדי בקיץ חוץ מזה שהחברים הזדקנו בעוד שנה. כמו בעונה שעברה, הספרס הולכים להסתמך חזק מאוד על קוואי. בעונה שעברה זה נגמר בקרסול נקוע. אין פה סגל לאליפות, והאמת? כנראה שגם לא לגמר מערב. חצי גמר מערב בהחלט אפשרי.
יוסטון רוקטס (55-27 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יימס הארדן, אריק גורדון, טרבור אריזה, ריאן אנדרסון, ננה, קלינט קאפלה
הגיעו: כריס פול (קליפרס), לוק אמבה א מוטה (קליפרס), פי ג'יי טאקר (טורונטו), טאריק בלאק (לייקרס)
עזבו: פטריק בברלי (קליפרס), סם דקר (קליפרס), מונטרזל הארל (קליפרס), לו ויליאמס (קליפרס), קייל וילצ'ר (טורונטו)
תחזית: נהיה פה מעניין. בשנה שעברה הם לא הצליחו להתגבר על הספרס. השנה עם כריס פול זה יכול להיות אחרת, אבל הרבה יהיה תלוי בבריאות של פול ובשיטת המשחק. הארדן שיחק בעונה החולפת בתור הפליימייקר של הקבוצה והעמיד מספרים שניים רק לעונה הפנומנאלית של ראסל ווסטברוק. ברור שפול יהיה כאן הפליימייקר, ובהחלט יהיה מעניין לראות מי לוקח את הזריקות המכריעות וחלוקת הכדור בין הכוכבים. מה בתחזית? גמר מערב. אני לא חושב שיש להם כלים קרובים בכלל לעצור את הווריורס.
ממפיס גריזליס (43-39 בעונה שעברה):
נשארו: מייק קונלי, מארק גאסול, צ'נדלר פרסונס, ברנדן רייט, טרוי דניאלס, ג'יימס אניס, דיונטה דיוויס, אנדרו האריסון, ויין סלדן
הגיעו: מריו צ'אלמרס, טייריק אוונס (סקרמנטו), בן מקלמור (סקרמנטו)
עזבו: טוני אלן (ניו אורלינס), וינס קרטר (סקרמנטו), זק רנדולף (סקרמנטו)
תחזית: לא נראה מזהיר במיוחד. אחרי קונלי וגאסול, השחקן השלישי בחשיבותו מהנשארים זה פרסונס, שעבר את אחת העונות המצחינות שזכורות לי משחקן אן בי איי (6.2 נק' ב-20 דקות, 34% מהשדה ו-27% מהשלוש). טייריק בהחלט חיזוק מעניין בהינתן שהוא בריא. בשתי העונות האחרונות שיחק 65 משחקים.
תחושתי שהם יצטרכו להילחם מאוד חזק כדי לעשות את הפלייאוף השנה, ויהיו חייבים את קונלי וגאסול בקו הבריאות באופן מלא. מקומות 8-9.
ניו אורלינס פליקנס (34-48 בעונה שעברה):
נשארו: חדגבה דיוויס, דמארקוס קאזנס, ג'רו הולידיי, איטוואן מור, עומר אשיק, אלכסיס אג'ינסה, ג'ורדן קרופורד, סולומון היל
הגיעו: טוני אלן (ממפיס), איאן קלארק (ג"ס), פרי ג'ונס השלישי, דריוס מילר, רז'ון רונדו (שיקגו)
עזבו: קווין קוק (אטלנטה), דנטה קנינגהאם, טים פרייז'ר (וושינגטון), דונטס מוצ'יונאס, קווינסי פונדקסטר (שיקגו)
תחזית: שדרוג מכובד מאוד הגיע בקיץ. טוני אלן, איאן קלארק ורונדו בהחלט חיזוק מעניין לקו האחורי המדלדל. לי לפחות נראה ברור שהולידיי ורונדו זה לא מסתדר ביחד. לא ראינו עדיין איך חדגבה ובני דודים מסתדרים ביחד ומרימים את טור הנצחונות של הפליקאנס. גם לא מרגיש לי שזה יקרה השנה. לוטרי.
דאלאס מאבריקס (33-49 בעונה שעברה):
נשארו: דירק נוביצקי, ג'יי ג'יי בראה, הריסון בארנס, סת קארי, יוגי פרל, ווסלי מתיוס, סלח מג'רי, נרלנס נואל, דוייט פוואל
הגיעו: ג'וש מקרוברטס (מיאמי), דניס סמית ג'וניור (רוקי, בחירה מס' 9 בדראפט), ג'ף וויתי (יוטה)
עזבו: דאנדרה ליגינס (קליפרס)
תחזית: אין פה קבוצה לפלייאוף, אבל יהיה מעניין איך דניס סמית משתלב בקבוצה הזו. לוטרי.