סל ניוז
http://salnews.com/forum/

רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם
http://salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16829
עמוד 1 מתוך 2

מחבר:  נורטון [ ש' ספטמבר 30, 2017 9:09 pm ]
נושא ההודעה:  רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

גם במאמנים, בגלל בקשת הקהל, אעשה את זה מהיר וחד יחסית.
(בסוגריים – הדירוג של ATT משנה שעברה, ותודה לו על כך)

HM: טיירון לו (קליבלנד) – לא רואה במה הוא נתן טביעת אצבע של ממש. זאת קבוצה של לברון, ובכל זאת האיש אלוף NBA כמאמן.
דוק ריברס (קליפרס) – לא אוהב אותו וחושב שהוא מאמן לא טוב במיוחד, אבל הוא אישיות דומיננטית מספיק בשביל ה HM
ג'ייסון קיד (מילווקי) – יום אסל, יום בסל. מזגזג ברמה ובעונות, ולא יודע באמת לנצל את כל מה שיש לו. לא הצליח להגיע להישגים קבוצתיים עם ג'בארי, ונכשל לגמרי לפני שנתיים, אבל אולי מילווקי חזרה לדרך המלך. מה גם שההצלחה של רוקי העונה, ברוגדון, היא במידה רבה הצלחה שלו.

לוק וולטון (לייקרס) – התחיל את העונה הקודמת מעולה, אך דעך למחוזות הטנקינג. היה עוזר מאמן מופלא (כולל חצי מלא שיאים, בו החליף את קר הפצוע על הקווים). ועם זאת, עדיין לא מוכח כמאמן ראשי, זה ברור. ושני השלישים האחרונים של העונה הקודמת אכן איכזבו.

15. פרנק ווגל (אורלנדו, 10 אשתקד) – באינדיאנה הוא היה נהדר, ולקח את הקבוצה פעמיים לגמר המזרח. עדיין לא הוכיח את עצמו באורלנדו, ועשה איתה לא מעט טעויות (למשל השילוב של איבקה), אבל ניתן לו עוד הזדמנות, כי הוא עשה המון בקריירה

14. דייויד יירגר (סקרמנטו, 15 שנה שעברה) – סקרמנטו אמנם נכשלה טוטאלית בשנה האחרונה, אבל לא אשכח לו הרבה שנים טובות עם ממפיס, וכמו ווגל – גם לו מגיעה עוד הזדמנות. השנה יש לו כמה וטרנים בדמות רנדולף ווינס קרטר, וכמה צעירים מבטיחים (ד'אארון פוקס), נראה אם השקט יצליח לגרום לו להביא את הקבוצה ל 30 נצחונות לפחות.

13. טום ת'יבודו (מינסוטה, 5 אשתקד) – עוד אחד שנכשל לגמרי בשנה האחרונה, אבל מקבל המון קרדיט על כך שהפך את שיקגו לקבוצת צמרת במזרח למשך הרבה שנים. דווקא ממאמן עם רפיוטיישן הגנתי, הייתי מצפה להרבה יותר הגנה, ושם עיקר הכשלון. נראה מה יקרה כשיתאחד עם באטלר.

12. דייויד פיזדייל (ממפיס) – הקבוצה נראתה שנה שעברה לא פחות טוב מאשר עם יירגר (או יובי), אולי זה משהו ב DNA שלה, אבל אובראצ'יברית היא אובראצ'יברית, וממפיס של פיזדייל היא כזו.

11. ביל דונובן (אוקלהומה, 13 אשתקד) – בעיניי, המאמן החדש יחסית של הת'אנדר טוב בהרבה ושיטתי בהרבה מאשר זה הקודם. לפני שנתיים, השיטה היתה לתת את הכדור לראס ולדוראנט. שנה שעברה זה היה רק לראס. מעניין מאד מה יהיה השנה עם המשולש המככב. כך או כך, נדמה לי שעיקר כוחו הוא בכלל בהגנה, אותה הוא ייצב לגמרי.

10. דווין קייסי (טורונטו, 14 שנה שעברה) – מצד אחד אובראצ'יבר – טורונטו בשנים האחרונות היא קבוצה שמנצחת הרבה יותר משהיא צריכה. מצד שני, מאמן חד מימדי, שנותן לכוכבים שלו את הכדור, ולא משחק תרגילים בהתקפה. כנראה שזה מה שמתאים לטורונטו, ועל כך סחתיין עליו.

9. מייק בודנהולצר (אטלנטה, 6 אשתקד) – מהאסכולה של פופ. היו שנים בהן אטלנטה נראתה כמו מיני ספרס, עם הנעת כדור מושלמת. בשנה האחרונה עם הרבה פחות שחקנים טובים זה נראה פחות טוב, ובעיקר זה נראה כמו קבוצה של מילסאפ. ועדיין, יש לאיש המון כדורסל. אטלנטה לא תגיע לפלייאוף, אבל אם היא תעבור 30 נצחונות, זה יהיה תעודת כבוד גדולה לאיש.

8. קווין סניידר (יוטה) – עוד אחד שבנה שיטה של ממש. הגנתית להחריד אבל כזאת שעובדת. הוא גם ייצר היררכיה נהדרת בקבוצה עם תפקיד מאד מוגדר לכל שחקן ושחקן. השנה יהיה לו הרבה פחות סטאר פאוור, אבל הוא בפוטנציה אפילו גדול יותר מהמקום הנוכחי שלו.

7. מייק ד'אנטוני (יוסטון) – בדרך כלל כשאני מדבר על מאמן עם שיטה, זה בהגנה ובהיררכיה. אבל אין מאמן שיטתי יותר מהאיש הזה. כשזה מתאים זה מתאים מאד, ועם פול והארדן זה יכול להתאים כפליים (כי הוא אוהב פוינט גארדים דומיננטיים) או להיות אסון. בכל מקרה, גם אם זה מתאים מאד, זה אף פעם לא מסתיים בגמר ליגה, וגם זה אומר משהו.

6. טרי סטוטס (פורטלנד, 7 שנה שעברה) – קצת כמו קייסי, נותן את הכדור לגארדים והולך, אבל לזכותו ייאמר שהוא יודע להציב קלעי שלוש בפרימטר טוב מאשר קייסי. וגם מגיעות לו נקודות על השילוב הנפלא של נורקיץ'. בסופו של דבר, פורטלנד אצלי בספר היא אובראצ'יברית לא קטנה, הרבה מזה בגללו

5. ברד סטיבנס (בוסטון, 3 אשתקד) – אוף, כמעט שכחתי אותו. האם הוא בנה שיטה בבוסטון? ברור, הוא יודע לנצל את היתרונות של אייזיאה ושל הורפורד בצורה מעולה לגמרי, ועל זה כל הכבוד. בוסטון שלו היא קבוצת צמרת מובהקת גם בגללו. נדמה לי שבפלייאוף הוא נחנק שנה אחרי שנה, וזה עומד לרעתו. ועדיין מוח כדורסל מבריק ואנליטי.

4. אריק ספולסטרה (מיאמי) – מה שהוא עשה בחצי השני של העונה הקודמת היה מפעים. והאמת? גם בפלייאוף של השנה הקודמת. מה גם שהוא אלוף פעמיים . דווקא בעונות האליפות, אני חושב שהוא היה מאמן בינוני. שלא באמת הצליח לשלב בין כל הכשרון העצום שהיה לו בקבוצה (כשרון מכריע לאליפות), אבל בשנתיים האחרונות הוא פשוט נהדר, והוא מוציא המון מכשרון בינוני.

3. ריק קרלייל (דאלאס, 2 אשתקד), מאד חבל שלאיש הזה יש קבוצה כל כך חלשה. שנה שעברה רציתי פלייאוף בגלל קרלייל ודירק, אבל פשוט אין כלום מסביב. ועצם העובדה שהם היו בתמונה עד שבוע לסיום, ממחישה את הגדולה שלו. אלוף NBA לשעבר, ואחד המאמנים היותר מושלמים, (הוליסטיים) בליגה.

2. סטיב קר (גולדן סטייט, 4 שנה שעברה) – בסופו של דבר, ההבדל בין הווריורס של מרק ג'קסון המטומטם, וזה של סטיב קר עצום. אמנם קצת נוקשה מדי, ולא מאד גמיש בהיררכיה. אבל השיטה שהוא בנה, שניה לשום דבר ואף אחד. הוא הניח יסודות לאחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה. מעט מאד אנשים עושים את זה.

1. גרג פופוביץ' (סן אנטוניו, 1 שנה שעברה)) – קבוצה עם שחקן על אחד, והמון מזדקנים שמנצחת שנה אחר שנה 60+. אין דברים כאלה. מצליח להחליף שיטות בהתאם לשחקנים שלו במין קסם בלתי מוסבר. במשך 20 שנה שיחק בלפחות 3 שיטות שונות לגמרי, ובשלושתן הצליח מאד. נדמה לי שאין לו את הכשרון כרגע לקחת אליפות, וגם כך הוא בדמדומי הקריירה. אבל גם פרגי היה המאמן מס' 1 או 2 בעולם עד הסוף, וכך גם הוא. גאון.

מחבר:  רונימקרוני [ ש' ספטמבר 30, 2017 9:18 pm ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

מסכים עם רוב הדירוג. לא בטוח שסטוטס עשה יותר עם פורטלנד מאשר דאנטוני עם יוסטון אבל אין כאן עיוות שממש מציק.

אם אתה רוצה לראות בצורה יפה ומומחשת למה בעיני פופ הוא המאמן הי טוב אי פעם תראה את הסרטון הזה, קשה להישאר אדיש לסרטון

https://youtu.be/T3y7cWmoBCI



מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ ש' ספטמבר 30, 2017 9:20 pm ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

מעולה.
אני אישית הייתי מחליף בין קר לקרלייל, וחושב שהייתי מעלה את סניידר מעל ספולסטרה וסטיבנס, אבל זה בקטנה.

מחבר:  רונימקרוני [ ש' ספטמבר 30, 2017 9:34 pm ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

יש לי תחושה ששנה הבאה לוק וולטון יקפוץ הרבה מקומות לקראת עונה 18-19. יש לו עם מי לעבוד השנה ויהיה מעניין לראות האם הוא יזכיר את התקופה שלו באוקלנד.

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ א' אוקטובר 01, 2017 8:00 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

ולי יש תחושה שברט בראון יהיה ברשימה הזו עוד לפני וולטון. כי לוולטון אין ממש קבוצה. אני לא מחזיק מהלייקרס בכלל.

מחבר:  Att [ א' אוקטובר 01, 2017 8:14 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

השאלה אם וולטון מסוגל ללמד את החבר'ה שלו הגנה. ללייקרס יש כלים התקפיים לא רעים בכלל. ההגנה תכריע אם הם שוב יהיו קבוצת תחתית או אם יתקרבו לפלייאוף.

ברט בראון עושה עבודה יפה לרוב בפילי. נראה איך ילך לו השנה כשיש לו סגל טוב.

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ א' אוקטובר 01, 2017 8:58 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

ללייקרס אין באמת כלים התקפיים לא רעים. יש להם את לונזו בול, שיכול להיות ג'ייסון קיד, אבל גם יכול להיות מאטין קליבס מאד מהיר, וסביבו כל מיני שחקנים שלא באמת יודעים מה הם יכולים לעשות.

מחבר:  Shiver [ א' אוקטובר 01, 2017 9:26 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

אם הדירוג הוא אכן "המאמנים הטובים בעולם", אז איפה מסינה, אובראדוביץ', בלאט...

אני די משוכנע שהם בטופ 15.

מחבר:  עמוס לב [ א' אוקטובר 01, 2017 9:30 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

אחד, מסינה, משמש עוזר מאמן באן.בי.איי
אחד, בלאט, נכשל באן.בי.איי
אחד, אוברדוביץ', אם יגיע לאן.בי.איי ויתנהל כפי שהוא רגיל, תוך חודש יהיה מרד שחקנים.
האן.בי.איי זאת רמת הכדורסל הגבוהה ביותר, לכן זה קנה המידה להתייחסות, גם למאמנים.
אם כבר, שאלה יותר טובה היא איפה מדורגים מאמני המכללות האמריקאים, כמו רוי וויליאמס או ג'ון קליפרי. בילי דונובן, אחד ממאמני המכללות הטובים שהיו בעשור האחרון דורג אצל נורטון במקום ה-11. קווין סניידר שהיה מאמן מכללות טוב, אך בעייתי, דורג במקום ה-8.

מחבר:  Shiver [ א' אוקטובר 01, 2017 9:40 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

מצטער אבל אני לא חושב שדיוויד יירגר, טיירון לו, וולטון או סניידר הם מאמנים יותר טובים משלושת האירופיים.
בלאט גם לא נכשל.

אבל אני מניח שאין טעם להתווכח.

מחבר:  נורטון [ א' אוקטובר 01, 2017 9:43 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

יתכבד מר אוברדוביץ ויאמן ברמה הגבוהה ביותר. עד אז הוא בחזקת חואן קרלוס נבארו

מחבר:  ציפה דריפה אלמדלסי [ א' אוקטובר 01, 2017 9:49 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

בלאט פוטר באמע העונה, המחליף שלו לקח אליפות. בלאט נכשל.

מחבר:  התותח המפוברק [ א' אוקטובר 01, 2017 10:07 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

עמוס - מה שאתה אומר זה ששיטות העבודה של אוברדוביץ', שזכו לו בהרבה תארים באירופה, לא מתאימות לאן בי איי.
אפשר כמובן ללכת על הטיעון ההפוך - מה הסיכוי שמישהו מהמאמנים בליגה ישיג את אותם הישגים של אוברדוביץ' באירופה בתקופת זמן דומה? כנראה שלא הרבה.
במילים אחרות - זה כדורסל אחר, הנהלות אחרות, אוהדים אחרים, בעלבית אחר, מערכת שונה לחלוטין לגדל שחקנים ומאמנים.

מחבר:  rony [ א' אוקטובר 01, 2017 10:41 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בלאט פוטר באמע העונה, המחליף שלו לקח אליפות. בלאט נכשל.


אני חושב שההגדרה שלך לכישלון קצת קשה, אימן עונה וחצי, הגיע פעם אחת לגמר (ודי הוציא ממנו את המקסימום האפשרי עם קבוצה שהשחקנים 2 ו-3 שלה פצועים), באמצע העונה השנייה פוטר כשהקבוצה, למיטב זיכרוני, עם מאזן מצוין ומובילה את הקונפרנס שלה. לא הייתי מגדיר אותו כהצלחה מרחיקה לכת, ממש לא, אבל המילה כישלון קשה מדי לטעמי. הוא כן נכשל בצורה די מוחלטת בכל מה שקשור לפוליטיקה הפנימית של הקבוצה, אבל מבחינת מאזן ניצחונות והפסדים אי אפשר להדיר אותו ככישלון לטעמי.

מחבר:  Shiver [ א' אוקטובר 01, 2017 10:50 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

בטח לא כשמשווים למאמנים אחרים צעירים שלא הגיעו בכלל לפלייאוף בשנה החולפת.

ירגר למשל "הוביל" את סקרמנטו ל50 הפסדים (כן הפסדים) וכמובן בלי פלייאוף.

מחבר:  עמוס לב [ א' אוקטובר 01, 2017 11:02 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

רוני, הכישלון שלו לא היה עם איזה משפט עמום של "הפוליטיקה הפנימית של הקבוצה". הוא נכשל בנושא סופר משמעותי - היחסים שלו עם השחקנים ובעיקר עם הכוכב הראשי של הקבוצה שלו. זה חלק לא פחות חשוב מאשר ה - X וה - O כיום מבחינת אימון. הקריירה של מאמני מכללות נפלאים כמו ריק פיטינו או ג'ון קליפרי נפלה בדיוק על הדבר הזה, היכולת שלהם לרתום את השחקנים/כוכבים לעגלה שלהם. הקדנציות שלהם בבוסטון ובניו ג'רזי מתוארות ככישלון. כך גם התקופה של בלאט בקליבלנד.

אני אומר ששיטת העבודה של אוברדוביץ' לא מתאימה ומאחר והאן.בי.איי היא הרמה הגבוהה ביותר של כדורסל בעולם, אי אפשר להגדיר את אוברדוביץ' כאחד מהמאמנים הגדולים בעולם.

מחבר:  rony [ א' אוקטובר 01, 2017 11:23 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

עמוס, להשוות את בלאט לפיטינו וקליפרי מבחינת קריירת NBA זה חתיכת עוול שאתה עושה לו בעיני, קליפרי אימן 3 עונות, גירד פלייאוף בקושי פעם אחת (ועף בסוויפ), פיטינו אימן 5 וחצי עונות מתוכן אחת די מוצלחת בניו-יורק ב-88-89 ו-4 וחצי כושלות בניו-יורק ובבוסטון, בלאט אימן עונה וחצי והקבוצה שהוא אימן הייתה בטופ של הליגה בכל הזמן שהוא היה שם, גמר ליגה+מאזן 30-11 בעונה שהוא פוטר, יחי ההבדל הקטן. כן, הכישלון שלו בלרתום את השחקנים היה גדול, אבל עדיין, מקום 6 היסטורי מבחינת אחוזי ניצחונות בעונה הסדירה (פיטינו לשם השוואה מדורג 125 וקליפרי 193) וגמר NBA בעונה הראשונה שלו, לטעמי הוא בכלל לא באותה ספירה שלהם מבחינת הצלחה ב-NBA.

לא אומר שהסיבוב של בלאט ב-NBA היה הצלחה מסחררת, ממש לא, אבל גם לא כישלון, בטח שלא במימדים של המאמנים שאליהם השווית אותו, לא קרוב אפילו.

מחבר:  idansha [ א' אוקטובר 01, 2017 11:24 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

מקווה שנורטון ו\או ATT יעשו גם דירוג GM.
נקודה לשים לב שם - צריך לשפוט האם הקבוצה משיגה את מטרת הבעלים. אם הבעלים של אינדי, למשל, מתנגד לטנקינג, אז ההחלטה לא להרוס את הקבוצה כן נכונה.

מחבר:  shmueliki [ א' אוקטובר 01, 2017 11:29 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

אני רק אציין את המובן מאליו - שבעוד שלהיות נניח מקום 15 ברשימת השחקנים ( באחת מהעמדות ) זה די מכובד עבור שחקן כזה או אחר , כאן בגלל שהמדגם מקיף רק 30 מאמנים - הרי שמקום 15 הוא פשוט הממוצע בליגה ( כלומר רשימת HM הינה אף מתחת לממוצע ) .

מחבר:  רונימקרוני [ א' אוקטובר 01, 2017 11:29 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

rony כתב:
עמוס, להשוות את בלאט לפיטינו וקליפרי מבחינת קריירת NBA זה חתיכת עוול שאתה עושה לו בעיני, קליפרי אימן 3 עונות, גירד פלייאוף בקושי פעם אחת (ועף בסוויפ), פיטינו אימן 5 וחצי עונות מתוכן אחת די מוצלחת בניו-יורק ב-88-89 ו-4 וחצי כושלות בניו-יורק ובבוסטון, בלאט אימן עונה וחצי והקבוצה שהוא אימן הייתה בטופ של הליגה בכל הזמן שהוא היה שם, גמר ליגה+מאזן 30-11 בעונה שהוא פוטר, יחי ההבדל הקטן. כן, הכישלון שלו בלרתום את השחקנים היה גדול, אבל עדיין, מקום 6 היסטורי מבחינת אחוזי ניצחונות בעונה הסדירה (פיטינו לשם השוואה מדורג 125 וקליפרי 193) וגמר NBA בעונה הראשונה שלו, לטעמי הוא בכלל לא באותה ספירה שלהם מבחינת הצלחה ב-NBA.

לא אומר שהסיבוב של בלאט ב-NBA היה הצלחה מסחררת, ממש לא, אבל גם לא כישלון, בטח שלא במימדים של המאמנים שאליהם השווית אותו, לא קרוב אפילו.

האם לפיטינו היה את הכוכב הגדול ביותר בליגה באותו זמן? האם לפיטינו היו 2 אולסטארים נוספים בהרכב אחרי הכוכב הגדול בליגה?
אני מת על בלאט וחושב שהוא מאמן אירופי אדיר אבל גם חנה לסלאו היתה מקום 6 מבחינת אחוזי הצלחה בליגה אם היא הייתה מאמנת את לברון קיירי ולאב בשיאם ועוזבת את הליגה כאשר הם בטופ.
קל לאסוף אחוזים כאשר המינימום שהקבוצה שלך מצופה להשיג זה גמר הליגה.

מחבר:  עמוס לב [ א' אוקטובר 01, 2017 11:34 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

יש עוד הבדל בין בלאט לקליפרי/פיטינו. לבלאט היה את השחקן הטוב בעולם פלוס קבוצה שהייתה קונטנדרית אמיתית. המאזנים שבלאט השיג עם קליבלנד היו המצופה, או בעונה הראשונה אפילו פחות מהמצופה. זה לא שהוא השיג עם קליבלנד ניצחונות יותר מאשר היה מצופה. קליפרי ופיטינו הגיעו לבנות פרוייקטים והם נכשלו. אבל אי אפשר לנפנף במאזנים של קבוצות בהולכת אנטואן ווקר/קרי קיטלס כהוכחה שהקדנציה של בלאט הייתה שונה.

מחבר:  rony [ א' אוקטובר 01, 2017 11:40 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

שוב, לא אומר שהקדנציה של בלאט הייתה הצלחה מסחררת, אבל אם הוא לכל הפחות, לשיטתך, השיג את המצופה ממנו מבחינת מאזנים והצלחה בפלייאוף, אז בעיני להגדיר אותו ככישלון זו הגדרה חריפה מדי.

מחבר:  רונימקרוני [ א' אוקטובר 01, 2017 11:47 am ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

עמוס לב כתב:
רוני, הכישלון שלו לא היה עם איזה משפט עמום של "הפוליטיקה הפנימית של הקבוצה". הוא נכשל בנושא סופר משמעותי - היחסים שלו עם השחקנים ובעיקר עם הכוכב הראשי של הקבוצה שלו. זה חלק לא פחות חשוב מאשר ה - X וה - O כיום מבחינת אימון. הקריירה של מאמני מכללות נפלאים כמו ריק פיטינו או ג'ון קליפרי נפלה בדיוק על הדבר הזה, היכולת שלהם לרתום את השחקנים/כוכבים לעגלה שלהם. הקדנציות שלהם בבוסטון ובניו ג'רזי מתוארות ככישלון. כך גם התקופה של בלאט בקליבלנד.

אני אומר ששיטת העבודה של אוברדוביץ' לא מתאימה ומאחר והאן.בי.איי היא הרמה הגבוהה ביותר של כדורסל בעולם, אי אפשר להגדיר את אוברדוביץ' כאחד מהמאמנים הגדולים בעולם.


אני חושב שיש פוטנציאלית יוצא מהכלל לתיאוריה הזו.
מאמן אירופי עם הצלחה מסחררת באולימפיאדה ואליפות העולם בהחלט יכול להיות ראוי להיכלל בטופ של העולם.
אולי לא בטופ 5 אבל היכנשהו בעשירייה השניה הוא יכול להשתחל...
אני חושב שתואר כמו אלוף אולימפי ואלוף עולם לא פחות שווה ממקום 15 ב-nba

מחבר:  kakon3 [ א' אוקטובר 01, 2017 3:40 pm ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

בלאט עשה את המקסימום בסיטואציה.
מבחינת תוצאות הגיע הכי רחוק שאפשר, מבחינת פוליטקת שחקנים גם כן להגיד שנכשל זה פשוט לא הוגן, הוא מראש היה אמור להיות מאמן של קבוצה צעירה ולא של לברון, משם היה נראה שזה רק עניין של זמן עד שלברון ירצה שהוא ילך ויעדיף את לו, הוא הלך על טקטיקה של התחנפנות אינסופית אליו, שאפשר להגיד כביכול שזה היה טעות אבל סיכוי הרבה יותר גבוה שהוא פשוט היה הולך הרבה קודם אם הוא לא היה נותן כזה כבוד ללברון.

מחבר:  נורטון [ א' אוקטובר 01, 2017 9:04 pm ]
נושא ההודעה:  Re: רשימת ה-15 (17-18) המאמנים הטובים בעולם

shmueliki כתב:
אני רק אציין את המובן מאליו - שבעוד שלהיות נניח מקום 15 ברשימת השחקנים ( באחת מהעמדות ) זה די מכובד עבור שחקן כזה או אחר , כאן בגלל שהמדגם מקיף רק 30 מאמנים - הרי שמקום 15 הוא פשוט הממוצע בליגה ( כלומר רשימת HM הינה אף מתחת לממוצע ) .


כן ולא. כי בעוד יש 450 מקומות לשחקנים, יש רק 30 מקומות למאמנים בליגה, כך שכבר להגיע לתפקיד מאמן, זה הישג לא קטן ואני מניח מאד תחרותי.

עמוד 1 מתוך 2 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/