סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 5:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קבוצה עם פוטנציאל אוהדים דומה אם לא גדול מזה של הפועל ירושלים
קבוצה שאחראית לאירוע הכי משמח שקרה לכדורסל הישראלי מנקודת מבט של אוהד נייטרלי. הקמת קבוצת אוהדים עם אימפקט אמיתי על הליגה הבכירה.
קבוצה שקיבלה אולם חדש ומגניב בלוקיישן מעולה
קבוצה עם קהל, שכשהוא טוב הוא נותן הצגות שמרימות שחקנים לשמיים (למען הסר ספק, הם לא היחידים שמסוגלים לזה)

קצת היסטוריה (הכל מהזיכרון יכול להיות שאני מפספס פרט כזה או אחר) אחרי כישלון של אברהמי לעלות מהליגה השניה לליגת העל למרות סגל בכיר בהרבה הבינו שם שבשביל לעלות ליגה הם צריכים לעלות ליגה תרתי משמע. ארז הגיע, כמובן ששיגע את הנהלה עם הפראנויות שלו אבל סיפק את הסחורה שני עונות ברציפות. עליה לליגת העל, השתלבות בפלייאוף בליגת העל מיד בעונה הראשונה עם סגל זרים וישרלי זול וצנוע כשראיין רנדל היה הדבר הכי יקר ומוכח בסגל ובאמצע היה גם ניצחון על מכבי תל אביב. בקיצור שתי עונת אדלשטיין הראשונות היו הצלחה חד משמעית גם על הפרקט וגם בשקט התעשייתי לפחות כלפי חוץ. עליה לליגת העל והשתלבות בפלייאוף
הציפיות עלו לקראת העונה השניה בליגת העל, ארז ממשיך כמאמן התקציב עולה, לימונד מצטרף וכבר יש שני ישראלים בכירים (סליחה ממתן נאור שאני לא תופס ממנו כלום חוץ מפרובוקטור ששומר בכאילו) קרלון בראון התברר כשחקן אדיר, שני זרים סולידיים מתחת לסל, עונת שיא לרביב לקחה אותם לפלייאוף עם יתרון הביתיות ואז מול הלחץ קרס לו הג'ינג'י כשהמקריס הוא קטש הקר רוח והאדיש, תמונת הראי של ארזשטיין. ההפסד הזה הוציא החוצה הרבה כעסים על ארזשטיין.
בהנהלה של הפועל הדליפו על הקושי לעבוד עם האישיות שלו, על חוסר היכולת שלו להחליט וארז בחסות פיני גרשון סיפר שהפועל תל אביב קוברת את עצמה כשהיא מוותרת על קוסם שהעלה אותה מאשפתות לפלייאוף עם יתרון ביתיות ועל התככים והמזימות מאחורי הקלעים של ההנהלה
אחרי הנוקאאוט של קטש על ארזשטיין, הגיע האיש והנוקאאוט לאמן את חוטפת הנוקאאוט לעונת 14/15, זה נגמר במקום שביעי כשבאמצע הפטירה של אורי שלף לקראת סוף העונה הסדירה.
בעיני הפטירה הזו הרבה יותר משמעותית ממה שנדמה, רפפורט צבר יותר כוח, ההחתמה של דיז'ון הייתה כשאורי עדיין היה בחיים אבל כל התחמונים סביב החוזה שלו התחילו אחרי הפטירה שלו. עד שהוא נפטר לא החליפו מאמן באמצע עונה, והיה קול צלול ועקבי מהקבוצה
העונה נגמרה עם מקום שביעי, קטש, קוסם הפלייאוף הקודם קרס מול הפועל ירושלים שהייתה אז בפול קיטור בדרך לאליפות. שוב ראינו שלקטש קשה יותר כשהוא מאמן קבוצות עם קהל וציפיות זה הצטרף לקדנציה במכבי ובהפועל ירושלים.
למרות הכישלון היחסי בעונת קטש הראשונה, הלכו איתו עוד עונה. האמינו שהוא למד מהניסיון, אמרו: שילמנו את שכר הלימוד שלו, תנו להנות מתוצאות התשלום. וככה התחילה העונה השניה של קטש. האיש פוטר בשלב מוקדם יחסית, אברהמי ההיסטורי החליף אותו. שוב התגלה קטש כמחתים זרים גרוע בתחילת העונה, כוחו בעיקר בהחלפת זרים באמצע העונה. וככה שלושה זרים מאלה שהתחילו את העונה לא סיימו. נס פח השמן נעשה להפועל תל אביב והגיע אליה נייט רובינסון והפך את הקבוצה לדבר הכי חם והכי מעניין בליגה. כדורסל מהיר אגרסיבי עם תשוקה שלא נראתה כבר זמן רב מחוזותנו, הפסידה את סידרת הפלייאוף מול הקבוצה הכי טובה בארץ ביי פאר על הקשקש, יש שיגידו על שריקת שופטים. בכל אופן הפלייאוף הנהדר המתיק וטשטש את הטעם של העונה הסדירה וככה החתימו את אברהמי לעוד עונה.
טעות ניהולית ברורה עם כתובת ענקית על הקיר, אתה רוצה לפרוץ את תקרת הזכוכית של המועדון? להגיע לפיינלפור לראשונה בתולדות קבוצת האוהדים? אז אברהמי? דחילק? האיש לא הצליח לעלות ליגה עם קבוצה ברמה אחת מעל הליגה. היה ברור לגמרי שאת הפלייאוף האדיר עשה רובינסון ולא אברהמי. לאורי שלף זה לא היה קורה. אפי הובא כבוגר אחראי לנהל את הצד מקצועי של המועדון. אפי מעולה בעיקר בבחירת זרים ובניהול משחק עם חושים מחודדים מעין פיני גרזון לעניים
אבל כנראה שבבחירת זרים לא היה לו חופש ורפופרט בחש לו שם עם האיזרוחים וניהול משחק היה אצל אברהמי. אז לא פלא שהוא הולך בבית שלו
תרשו לנחש של סיפור האיזרוחים והתחרטות על החוזה של האואל לא היה קורה עם אורי שלף

עונה באה?
1. להזיז את רפופרט
2. לגייס כסף קצת יותר משמעותי ממימון המשכורת של גארד חביב אולי אפילו להביא את דני קליין לעזרה
3. להביא מאמן אובראצ'יבר מוכח, אלפסי או גורקה או בית הלחמי

ולהתפלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 5:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שבעיקר להביא מאמן עם יחסי אנוש נורמליים, ושחקנים ישראלים יותר טובים. היה להפועל סגל זרים מהטובים בליגה, אבל מבחינת ישראלים הם היו תלויים לחלוטין ברביב לימונד שלרוע מזלם נפצע (והם גם תרמו לזה עם ההתנהלות שלהם סביב הפציעה שלו).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 5:40 pm 
מנהל פורום

כן, שכחתי לציין את ניהול הפציעה של רביב שלא לדבר על התחייבות לחוזה עתק להאואל מבלי שיכלו לעמוד בו
הם מתנהלים צ'כונה מאז ששלף נפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 6:22 pm 
Junior

כמו הזמנה לאשכול שלך - תל אביב הודיעו על מימוש האופציה שהייתה על בנקס הישראלי הטרי לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 6:26 pm 
Hall of Famer

כל קבוצה אחרת כנראה הייתה עושה אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 8:44 pm 
Hall of Famer

שתי החלטות לא סבירות היו הפרידה מארז והפיטורין של אברהמי.
משתיהן הקבוצה מתקשה להתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 23, 2017 9:00 pm 
מנהל פורום

קשה להאשים קבוצה שנפרדת מארז
סיוט לנהל אותו
זה בערך כמו לאמן את ויקטור ראד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 12:42 am 
Hall of Famer

באמת שאני לא רוצה להקניט ולהטריל , אבל ההתנהלות בהפועל ת"א מזכירה מעט את זו של מכבי בשנים האחרונות .
המון שחקנים ( ולעיתים גם מאמנים ) שבאים והולכים תוך כדי עונה , כל מיני "קומבינות" של מימון חיצוני , חוזים זמניים וכו' , וכעת מקימים "צוות הפקת לקחים" ומוציאים זאת לעיתונות , ומחתימים לשנה הבאה שחקן שהקבוצה סובבת סביבו ( מבחינת מעמד , סגנון משחק וכו' ) ואני בטוח שחלק מהמאמנים היו בכלל מוותרים עליו .

אם נפתח עוד נושא ( אפשר בתר'ד נפרד אם מוצאים זאת לנכון ) - אז אני לא חושב שלקבוצות כדורסל מסדר הגודל הזה יש צורך רב ב-GM "חיצוני" ( ולא נניח איזה אקוניס שלכאורה מקיים את התפקיד , אבל הוא כבר "מוטמע" במערכת וגם עושה דברים נוספים ) .
בסוף סגל השחקנים הוא די קצר ( להבדיל מקבוצת כדורגל למשל ) , וצריך להכיר ולעקוב בסך הכל אחרי כמה עשרות שחקנים ישראלים ( זה לא שמחתימים פתאום בני 17 מליגה שלישית ונותנים להם במה ... ) וגם חלק גדול מהזרים הם הרי כאלו ששיחקו בארץ ( ליונס , טאקר , בנקס , הוואל וכו' ) ולא צריך איזה מומחיות מיוחדת בכדי להביא אותם .
אם ניקח בחשבון את העלות של הפונקציה הזו , אני חושב שהיא די מיותרת בקבוצה כמו הפועל ת"א .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 12:45 am 
Hall of Famer

אתם חייבים לראות את הראיון עם אפי בירנבוים בחמישיות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 2:09 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
סיוט לנהל אותו

סיוט שמסיוט, הבנאדם הביא תוצאות לא רעות, והוציא מים מהסלע במשך 3 שנים.
קשה לנהל אותו? בשביל זה משלמים כסף למנהלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 2:21 am 
Sophomore

אפי בירנבוים הביא ראיון מביך. זה לא כמו שאתם מדמיינים את אפי בירנבויים, התנהג כמו ילד קטן והתחיל להטיח האשמות בכל העולם. או שאולי בעצם זה כן איך שאפי בירנבוים תמיד היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 10:51 am 
Sophomore

ערן כתב:
אפי בירנבוים הביא ראיון מביך. זה לא כמו שאתם מדמיינים את אפי בירנבויים, התנהג כמו ילד קטן והתחיל להטיח האשמות בכל העולם. או שאולי בעצם זה כן איך שאפי בירנבוים תמיד היה?

מהראיון עולה שהוא בעיקר משך משכורת ולא עשה כלום , לא בחר את השחקנים (אישר אותם אחרי שאברהמי ביקש) , לא היה מעורב בהחלפת אברהמי (עם זאת יש נסיבות מקלות בגלל שלא היה בארץ) , לא ידע בכלל שמינו את רמי הדר , לקח צעד אחורה בכל הסיפור של האוול ווויליאמס , סתם ישב על הספסל ולא עשה כלום.
אפי קלאסי , גם בכל הקשור לאימון הרבה פעמים הוא היה שם לא כמאמן , אלא כמנטור לעוזר המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 11:23 am 
Hall of Famer

זה מה שמצטייר מהראיון, וכשאתה מוסיף לזה את ההתנהגות ואופן הדיבור שלו בראיון - אם לא היינו מכירים אותו כבר הרבה שנים היינו אומרים שהוא איבד את זה. בהכירנו אותו, אני מניח שיודעים פה שהוא לא באמת מצא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 12:37 pm 
Hall of Famer

על פי וואלה.בנקס לימונד וגינת ממשיכים. לאומי ואיידן חוזרים מהשאלה.בלאט ונאור מתנדנדים וכנראה אחד מהם לפחות יפרד מהקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 1:06 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
על פי וואלה.בנקס לימונד וגינת ממשיכים. לאומי ואיידן חוזרים מהשאלה.בלאט ונאור מתנדנדים וכנראה אחד מהם לפחות יפרד מהקבוצה

מחבר אותי שוב לראיון עם אפי , שדאג והזכיר שהוא לא רצה שנאור יישאר בקבוצה כשחקן , והוא נכפה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 3:02 pm 
Hall of Famer

אז אפילו נניח בלי בלאט ונאור ( וצוף בן-משה , ואליאספור )

אני אשמח לדעת איך מחלקים 90 דקות ( לצורך העניין ) ללימונד , בנקס , גינת , לאומי ואיידן .
נראה שהקבוצה כבר בנויה לחלוטין ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 3:07 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
סיוט לנהל אותו

מה שמשעשע זה שאת ויקטור ראד הביא אדלשטיין.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 3:08 pm 
מנהל פורום

לא הייתי סופר את איידן עד ששבעה רופאים משבע ארצות שונות חותמים שהוא כשיר ב100٪ לסחוב עונה שלמה בעומס מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 3:17 pm 
מנהל פורום

מה שהם צריכים קודם כל זה מאמן ואם הוא עסוק בפלייאוף כרגע (גורקה או אלפסי למשל) אז לנסות לצוד את הישראלים הטובים הפנויים. אשדוד שקועה בצרות כלכליות אז למה לא להביא את ג'ייק כהן?
טפירו יכול להיות בחירה מעניינת בתור מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 4:32 pm 
Junior

לי נראה שבית הלחמי תפור על הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 7:29 pm 
Sophomore

גודס נימצא חזק ברשימת המעומדים,אך לא ניראה לי שזה יצא לפועל אבל ימים יגידו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 7:42 pm 
Freshman

די מדהים שאף אוהד הפועל ת''א לא הגיב פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 11:07 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שביחס לשלב הזה יש להם יותר מדי ישראלים לקראת העונה הבאה ...
כלומר אם המאמן החדש ירצה להביא איתו איזה ישראלי שהוא מאוד מאמין בו ( למשל אפלסי ואסנטי ) - אז כבר יהיה עומס רב מאוד .

לימונד חרף הפציעה ויכולתו הבינונית ומטה קיבל השנה 28 דקות למשחק . עם כשירות יתרה סביר שזה יעלה לאזור של 30-32 דקות .
בנקס כזר היה בינוני ומטה וקיבל 22 דקות . אז גם כן סביר שנראה עלייה ל-25 לערך .
גינת נתן עונה טובה וקיבל 22 , אז "מגיע לו" להשתדרג גם כן ל-25 .
לאומי השנה שיחק 20 למשחק , וכמובן יותר בחצי השני של העונה .

בסוף כל המספרים הללו לא מסתדרים ביחד , ואני לא חושב שזה בריא לקבוצה ששחקנים "לא קלים" כמו לימונד ובנקס יקבלו פחות דקות משמעותית ממה שהם מצפים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 11:25 pm 
Junior

טמטום להחתים את בנקס. שחקן מאכזב ברמה המקצועית אבל בעיקר כזה שדורש תחזוקה יומיומית, מרוכז מאוד בעצמו ומזיין את השכל בטוויטר כל שעה. וזה בלי להתייחס לזה שיש את השוגר דאדי שעל פי הפרסומים לא מהסס להביע את דעתו באשר לדקות המשחק של הטלנט.

מריח כמו החתמה שנועדה לרצות את האוהדים שהתאהבו בפוזת המסכן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 24, 2017 11:29 pm 
Sophomore

טל פישר כתב:
די מדהים שאף אוהד הפועל ת''א לא הגיב פה

יש כאן אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, גמליאל, מיכאל, קרטמן ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: