סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור 5 , ליגת ווינר
הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 3:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תבוסה ביתית קשה מאוד להרצליה מול הפועל ת"א 88-64 .
זו כבר תוצאה שאי אפשר להתעלם ממנה , וביחד עם רצף המשחקים הלא טוב בחודש האחרון - מתבקש איזשהו שינוי .
הצרה היא שאני לא חושב שזה ברור מה לעשות , קרי לא כה ברור מה ניתן לעשות שישפר מיידית את הקבוצה : ישראלים לא נראה שניתן להביא , ואין זר בודד שלגמרי לא תורם כלום ( או פצוע ) שאפשר להחליפו וזה שיפור כמעט מובטח .
בהנחה שלאומי כן יחזור מתישהו ויחזק את עמדות 2-3 , אז אולי כדאי להחליף את אחד הגבוהים ( קרי , ארצ'י/קנאסביק ) . אחרת גם תיימס כמובן מועמד .

לא צפיתי בחיפה-חולון .
אשמח לשמוע על הבכורה של רייס .
יבזורי מנגד סוף סוף התחיל לקלוע קצת , אבל הבעיה של חיפה לדעתי ( די כרגיל ) היא ובראש ובראשונה בזרים ( גרייבס , וגם מרטינז שנראה קצת כמו גאנר ללא תרומה ממשית לקבוצה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 6:56 am 
Sophomore

וגם רודריגז שלא יודע או לא אוהב למסור ובאומן שמשחק בעיקר בשביל עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 8:50 am 
Freshman

shmueliki כתב:

לא צפיתי בחיפה-חולון .
אשמח לשמוע על הבכורה של רייס .

התרשמות ראשונית שלי מרייס גוניור:
התקפית שחקן מוכשר ומגוון. הראה אתמול קליעה יפה מהשלש (אם כי לא בטוח שתהיה לזה המשכיות באחוזים האלה), פחות ראינו שיש לו מיד ראנג', חדירה טובה, לקח כמה ריבאונדים יפים בהתקפה, גם על וורקמן שלא נחשב לרכיכה. אף על פי שלא נראה פיזי במיוחד, המשחק שלו פיזי באופן מפתיע והיה לחיפה (נטולת הגבוהים) קשה לעצור אותו תחת הסל, גם בגלל ניתור שני מהיר.

בצד ההגנתי רייס לא היה קיים והפתיחה החזקה של חיפה מוסברת בעיקר בגללו.

איבד המון כדורים (אני ספרתי 10 -11), משחק סוליסט ומרגיש כבר במשחק הראשון שהקבוצה שלו ולא ככ סופר את האחרים. וכמובן שזה בא על חשבון החברים לקבוצה. אתמול בעיקר על חשבון טו הולוואי שהקבוצה נבנתה עליו, וקלע 3 נקודות בלבד אחרי שעד כה לא ירד מדו ספרתי וקלע כמעט 19 נקודות בממוצע (המשחק הכי רע שלו מאז שנחת שנה שעברה).

מבחינת הראש," רואים את הניצוצות", רייס קיבל עבירה טכנית וכמעט הורחק.
לסיכום לדעתי, חולון החתימה עוד שחקן התקפי, שזה לא הצד הבעייתי שלה ולא מה שהייתה צריכה. שחקן שייתן נקודות אבל לא יחזק כמעט את הקבוצה בחולשות שלה ולא יעשה את האחרים טובים יותר. לראייה, שרייס על הפרקט חולון במינוס 10 למרות שהובילה רוב שלבי המשחק דו ספרתי.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

נערך לאחרונה על ידי bshark בתאריך א' נובמבר 05, 2017 9:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 9:12 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
יבזורי מנגד סוף סוף התחיל לקלוע קצת , אבל הבעיה של חיפה לדעתי ( די כרגיל ) היא ובראש ובראשונה בזרים ( גרייבס , וגם מרטינז שנראה קצת כמו גאנר ללא תרומה ממשית לקבוצה ) .

מרטינז אתמול פלוס 14 בדקות ששיחק, ולדעתי חיפה לוקחת את המשחק אם הוא לא נפצע לקראת הסיום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 9:55 am 
Junior

יבזורח מגיע לכמות נקודות דו ספרתית בפעם הראשונה מאז נובמבר 2016. למעשה, זו הפעם הראשונה מאז שהוא קולע יותר מ-5 נקודות. פשוט מדהים איך מי שהיה אחד מהישראלים הכי טובים בליגה פשוט נמחק.
לקח חשוב - שחקן ליגה ישראלי טוב זה לא מספיק כדי להיות במכבי, בעיקר אם מגיעים באיזור גיל 30. טעות של מכבי וטעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 10:18 am 
Hall of Famer

עם שון דוסון ירד ליגה עם הרצליה, זה יהיה חתיכת טוויסט לקריירה של הדבר הבא בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:18 am 
Freshman

דניאל כתב:
יבזורח מגיע לכמות נקודות דו ספרתית בפעם הראשונה מאז נובמבר 2016. למעשה, זו הפעם הראשונה מאז שהוא קולע יותר מ-5 נקודות. פשוט מדהים איך מי שהיה אחד מהישראלים הכי טובים בליגה פשוט נמחק.
לקח חשוב - שחקן ליגה ישראלי טוב זה לא מספיק כדי להיות במכבי, בעיקר אם מגיעים באיזור גיל 30. טעות של מכבי וטעות שלו.

שום טעות של יבזורי. קיבל את חוזה חייו בגיל מאוחר ועשה בשנה אחת כסף שהוא יעשה בקבוצה אחרת בליגה ב-3 שנים. התייבש קצת, ועכשיו הוא חזר לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:58 am 
Junior

אבימאל כתב:
עם שון דוסון ירד ליגה עם הרצליה, זה יהיה חתיכת טוויסט לקריירה של הדבר הבא בNBA.

חוץ מקנטרנות. אין שום דבר מעניין בתגובה שלך. שהרי ברור מחצי מבט ואפילו רבע מבט שצרותיה של הרצליה לא קשורות בדוסון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:05 pm 
Junior

הרצליה איכשהו הצליחו לשווק את ערך ההמשכיות המגוחך עם הזרים כאיזה דבר חיובי. אני מהתחלה חשבתי שזה דבר מטופש כשמדברים על השלישיה שהושארה. קנסביק שחקן שפרשנים אוהבים אבל בפועל הוא לא יציב ומוגבל מאוד, ויתרה מכך, ממשחך לנסות כל הזמן לעשות דברים שהוא לא טוב בהם (כמו ידויי שלשות). אדריאן שחקן איכותי אבל חסר אופי תחרותי ולא משנה את המשחק בכלום (אותם הסמפטומים של שון דאוסן). גרין לא יציב, בלגניסט והורס. בתיימס משתמשים לא נכון (במקום מהלכים לקלע דורשים ממנו לחדור כל הזמן). ארצ׳י מאכזב אבל אני עדיין מאמין באיכויות שלו ואני חושב שהוא צריך לשחק יותר.

בישראלים מלבד דאוסן אין שום רמה סבירה. כולם שם שחקני לאומית לא רעים. באמת שבליגה השניה מסתובבים כמה אלטרנטיבות טובות לתום מעיין, רוזנברג ובטח שלשארפ.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:10 pm 
Junior

כמעט כל שחקני הרצליה, חוץ מדוסון המקונטר, לא פוגעים מחוץ לקשת. מדובר בסביבות 9 מ56 לסינגר, קנאסביץ, תיימס, רוזנברג וארצ'י שזה אמור היה להיות החוזק שלו.

צריכים לחתוך ומהר את קנאסביץ ות'יימס לטעמי. צריך להביא שחקן שיכל לקחת את המושכות ממעיין כרכז פותח. האחרון צריך להיות רכז מחליף. סם סינגר עוד מתאזרח מוזר שלא תורם דבר צריך להידחק לסוף הרוטציה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:26 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רייס כשרון התקפי אבל הולך עם הראש בקיר לא מעט פעמים, זו אחת הסיבות שנרשמו לו 8 איבודים
משיחות עם אוהדי חולון הבנתי שכבר יש לו בעיות משמעת למרות שהוא פה כשבועיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:37 pm 
Junior

2 בשורות מהמשחק הזה:
1. תמיר בלאט מיותר. נטל על הקבוצה.
2. דן שמיר הגיע לעונה במזל טוב. זה קרה במצב של 8:15 לחיפה. פשוט זרק החוצה את כל מי שלא עשה הגנה - טו, ג'וניור ואלכסנדר ועבר לשחק עם וולדן, קולמן והרוש.
וולדן, בלי הנטל של ה-25 דקות שחייבים לתת לבלאט, חזר לעצמו ולא נראה צל של עצמו כמו במשחקים הקודמים.

לגבי הג'וניור, מסכים לגמרי עם מה שכתבו עליו כאן. הקליעה שלו לשלוש לא תיכנס באחוזים כאלה. מאידך, הוא נותן לנו ריבאונד. כצפוי, מתנהג כמו פרחח על המגרש ומחוצה לו ואתמול חוסר האחריות שלו כמעט הפסיד לנו את המשחק. לא רואה איך זה עובד בלונג ראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:03 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
הרצליה איכשהו הצליחו לשווק את ערך ההמשכיות המגוחך עם הזרים כאיזה דבר חיובי. אני מהתחלה חשבתי שזה דבר מטופש כשמדברים על השלישיה שהושארה. קנסביק שחקן שפרשנים אוהבים אבל בפועל הוא לא יציב ומוגבל מאוד, ויתרה מכך, ממשחך לנסות כל הזמן לעשות דברים שהוא לא טוב בהם (כמו ידויי שלשות). אדריאן שחקן איכותי אבל חסר אופי תחרותי ולא משנה את המשחק בכלום (אותם הסמפטומים של שון דאוסן). גרין לא יציב, בלגניסט והורס. בתיימס משתמשים לא נכון (במקום מהלכים לקלע דורשים ממנו לחדור כל הזמן). ארצ׳י מאכזב אבל אני עדיין מאמין באיכויות שלו ואני חושב שהוא צריך לשחק יותר.

איני מסכים .
לראיה אפשר לראות ששני הזרים שהגיעו בהחלט לא טובים יותר מאלו שנשארו . לתפיסתי לקבוצה עם היומרות של הרצליה ( כלומר עם משאבים מוגבלים ושהשאיפה היא אינה לרוץ על כל התארים ... ) זה בהחלט לא רע להשאיר זר בינוני מקצועית , באם הוא התחבר לקבוצה , אינו פציע ועושה בעיות וכו' .
אפשר לתת כמה וכמה דוגמאות מהרצליה/בני השרון שזרים נתנו עונות סבירות ונשארו ופרחו בעונה-שתיים אחר כך - סתם ככה מהראש : שון ג'יימס , רון סטיל , ג'ייסון וויליאמס , קוקי בלצ'ר ( חיכו לו עונה שלמה שיחלים מפציעה - סיפור קצת שונה ) .
כמובן שלא חסרות גם דומאות הפוכות ( שזה למען האמת נפוץ יותר בשנים האחרונות ... ) , ואין הצלחה בטוחה בשום מהלך .

הרסי הוקינס כתב:
בישראלים מלבד דאוסן אין שום רמה סבירה. כולם שם שחקני לאומית לא רעים. באמת שבליגה השניה מסתובבים כמה אלטרנטיבות טובות לתום מעיין, רוזנברג ובטח שלשארפ.

זה כמובן נכון , אך לא מהווה הפתעה , ולא שבשנים הקודמות המצב היה טוב בהרבה .
עדיין חמישה זרים + דאוסן אמורים לחפות על המחסור בכישרון של שאר הסגל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:41 pm 
Junior

רפאל כתב:
דניאל כתב:

שום טעות של יבזורי. קיבל את חוזה חייו בגיל מאוחר ועשה בשנה אחת כסף שהוא יעשה בקבוצה אחרת בליגה ב-3 שנים. התייבש קצת, ועכשיו הוא חזר לשחק.

אחלק את התשובה לשניים:
- ברמה הכלכלית, אני לא בטוח שאתה צודק כי הייתה לו הצעה מירושלים. כנראה פחות ממכבי, אבל לא סביר שפי 3. קח גם בחשבון שעונה לא טובה מקצועית גם תפגע בחוזה הבא שלו
- ברמה המקצועית, אני מנסה להראות שהוא לא ממש חזר לשחק. עזב את מכבי לפני כמעט שנה ונכון לעכשיו הוא צל של עצמו. בסוף שחקן כדורסל רוצה לשחק, וכרגע נראה שיבזורי הקדים את סוף הקריירה שלו. גם דרור חג׳ג׳ ומורן רוט התקשו לשחזר את המעמד המקצועי שהיה להם בליגה לפני שחתמו במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:46 pm 
Junior

shmueliki כתב:
[quote=איני מסכים .
לראיה אפשר לראות ששני הזרים שהגיעו בהחלט לא טובים יותר מאלו שנשארו . לתפיסתי לקבוצה עם היומרות של הרצליה ( כלומר עם משאבים מוגבלים ושהשאיפה היא אינה לרוץ על כל התארים ... ) זה בהחלט לא רע להשאיר זר בינוני מקצועית , באם הוא התחבר לקבוצה , אינו פציע ועושה בעיות וכו' .
אפשר לתת כמה וכמה דוגמאות מהרצליה/בני השרון שזרים נתנו עונות סבירות ונשארו ופרחו בעונה-שתיים אחר כך - סתם ככה מהראש : שון ג'יימס , רון סטיל , ג'ייסון וויליאמס , קוקי בלצ'ר ( חיכו לו עונה שלמה שיחלים מפציעה - סיפור קצת שונה ) .
כמובן שלא חסרות גם דומאות הפוכות ( שזה למען האמת נפוץ יותר בשנים האחרונות ... ) , ואין הצלחה בטוחה בשום מהלך .

כל הזרים שציינת היו האלו ש"וואלה, השארנו אותם ואם יצליחו יצליחו, ואם לא, אז לא". לכולם היה אפסייד, ואף אחד מהם לא היה בעל אותו מעמד תלותי ששלושת הזרים דנן מהווים להרצליה.

כששלושת זרי הליבה שלך (הזרים של החמישיה הפותחת כמעט תמיד) שייכים לאותו ההרכב הבעייתי, שנחנק בסוף העונה שעברה והיה תלוי בצורה מאוד מאוד גדולה בישראלי המצטיין של הליגה זה בעייתי מאוד. מה גם שלשלושה האלו אין אפסייד. שלושתם מבוגרים ונמצאים בשיא/אחרי שיא הקריירה שלהם ואין להם ממש לאן לפרוח.

כל הזרים שאתה מנית היו צעירים או שהיכולות שלהם היו ידועות ואהובות (קוקי), ודווקא בהשלכה לעונה הזו המעמד שלהם הרבה יותר דומה לזה של ת'יימס וארצ'י.

הרסי הוקינס כתב:

זה כמובן נכון , אך לא מהווה הפתעה , ולא שבשנים הקודמות המצב היה טוב בהרבה .
עדיין חמישה זרים + דאוסן אמורים לחפות על המחסור בכישרון של שאר הסגל .

זה לא מהווה הפתעה, אבל זה כן מהווה אכזבה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:46 pm 
Junior

סורי, משהו נדפק בציטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 3:51 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
אחלק את התשובה לשניים:
- ברמה הכלכלית, אני לא בטוח שאתה צודק כי הייתה לו הצעה מירושלים. כנראה פחות ממכבי, אבל לא סביר שפי 3. קח גם בחשבון שעונה לא טובה מקצועית גם תפגע בחוזה הבא שלו
- ברמה המקצועית, אני מנסה להראות שהוא לא ממש חזר לשחק. עזב את מכבי לפני כמעט שנה ונכון לעכשיו הוא צל של עצמו. בסוף שחקן כדורסל רוצה לשחק, וכרגע נראה שיבזורי הקדים את סוף הקריירה שלו. גם דרור חג׳ג׳ ומורן רוט התקשו לשחזר את המעמד המקצועי שהיה להם בליגה לפני שחתמו במכבי

אתה מתעלם מהעובדה שיבזורי היה פצוע תקופה ארוכה.
עד שנפצע מורן רוט שיחק מצוין בעונה שאחרי מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 3:59 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shay כתב:
דניאל כתב:
אחלק את התשובה לשניים:

אתה מתעלם מהעובדה שיבזורי היה פצוע תקופה ארוכה.
עד שנפצע מורן רוט שיחק מצוין בעונה שאחרי מכבי תל אביב.

רוט עשה עונה מצויינת במכבי חיפה אחרי ששוחרר מתל אביב
חג'ג' הגיע לחיפה אחרי ששוחרר מתל אביב ועשה עונה זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 10:23 pm 
מנהל פורום

דייסון מזכיר לי למה אני לא אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 10:46 pm 
Hall of Famer

דייסון מזכיר לי בדיוק למה אני לא יכול לכעוס עליו, אחרי שכרגיל עושה שטויות וטס להגנה אחר כך כדי להילחם על כדור כשהמשחק כבר מזמן גמור.

בשקט בשקט עוד משחק נהדר ליותם הלפרין הגמור, שנותן פתיחת עונה טובה מאוד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

אגב, באתר המנהלת מפורסמת ידיעה שטו הולוואי קרע שריר ירך וייעדר מספר שבועות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהתחלה היו משחקים רבע ראשון גרוע ומתפוצצים ברביעי, עכשיו כבר כמה משחקים ברבע הרביעי בא רפיון מוזר. משחק גמור לגמרי כמעט הלך לאיבוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ברור מה עבר על מכבי ברבע הרביעי.
פתחו עם 5 איבודים ו5 שלשות של ראשון על הראש במשהו כמו שתיים-שלוש דקות.

אני לא אוהב לראות את ג'ון די מרכז. אין לו כדרור (הוא חייב להסתכל על הכדור בכל פעם שהוא מעביר אותו מאחורי הגב) ואין לו ראיית משחק מספיק טובה לשחרר את הכדור כשבא הדאבל טים. לזכותו ייאמר שהוא לא מוריד את הרגל מהגז בהגנה ונלחם בריבאונד גם כשלא הולך לו בהתקפה.

ג'ק כהן כנראה תופס את המקום של לנדסברג כמתאזרח התורן שיחטוף ממני הכי הרבה צעקות של "איך החטאת את זה יא כוסית?!" לזכותו יאמר שהוא תפס את ריבאונד ההתקפה הקריטי במשחק.

מילה לצוות השידור - זה באמת נחמד שזוסמן היאנוקה מקבל דקות במכבי אבל לא צריך להתלהב מכל מהלך שלו.. רוורס לייאפ שהוא מחטיא זה לא מהלך מצוין ושלשה מהפינה שבקושי נוגעת בטבעת זו לא זריקה טובה.
מה שכן, הוא בהחלט נותן הגנה טובה והערב גם ניסה יותר לכדרר ולחדור (רק שהחטיא את רוב החדירות שלו).

ומילה נוספת למנהלת הליגה - הם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק עם תחרויות הקליעה לפנסיונרים בין הרבעים. לראות שני סבים שזורקים ומחטיאים מטר מהסל במשך דקה שלמה זה גובל בהתעללות בצופים.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ב' נובמבר 06, 2017 12:15 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:12 am 
Hall of Famer

אפרופו סוגיית יבזורי והחתימה במכבי ( במקום בירושלים ) - אז אני חושב ( וגם חשבתי כך בזמנו ) שלא בהכרח שחתימה בירושלים הייתה נותנת לו בהכרח הרבה יותר הזדמנויות לדקות משמעותיות ( יותר כן , אבל השאלה עד כמה ) .
הרי גם בירושלים ראינו כבר שחקנים ישראלים בהחלט לא רעים ( רוזפלט למשל , מנקו זו דוגמא שונה לאור העובדה שהוא עדיין שחקן צעיר ומתפתח ) שאינם מקבלים כמעט קרדיט מסיבות כאלו ואחרות ( ולא חשוב אם "בצדק" או שלא ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
לא ברור מה עבר על מכבי ברבע הרביעי.
פתחו עם 5 איבודים ו5 שלשות של ראשון על הראש במשהו כמו שתיים-שלוש דקות.

אני לא אוהב לראות את ג'ון די מרכז. אין לו כדרור (הוא חייב להסתכל על הכדור בכל פעם שהוא מעביר אותו מאחורי הגב) ואין לו ראיית משחק מספיק טובה לשחרר את הכדור כשבא הדאבל טים. לזכותו ייאמר שהוא לא מוריד את הרגל מהגז בהגנה ונלחם בריבאונד גם כשלא הולך לו בהתקפה.

ג'ק כהן כנראה תופס את המקום של לנדסברג כמתאזרח התורן שיחטוף ממני הכי הרבה צעקות של "איך החטאת את זה יא כוסית?!" לזכותו יאמר שהוא תפס את ריבאונד ההתקפה הקריטי במשחק.

מילה לצוות השידור - זה באמת נחמד שזוסמן היאנוקה מקבל דקות במכבי אבל לא צריך להתלהב מכל מהלך שלו.. רוורס לייאפ שהוא מחטיא זה לא מהלך מצוין ושלשה מהפינה שבקושי נוגעת בטבעת זו לא זריקה טובה.
מה שכן, הוא בהחלט נותן הגנה טובה והערב גם ניסה יותר לכדרר ולחדור (רק שהחטיא את רוב החדירות שלו).

ומילה נוספת למנהלת הליגה - הם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק עם תחרויות הקליעה לפנסיונרים בין הרבעים. לראות שני סבים שזורקים ומחטיאים מטר מהסל במשך דקה שלמה זה גובל בהתעללות בצופים.

אני בעיקר לא אוהב שמתייחסים לליגה בתור שדה ניסוי. זה לא שהיינו כאלה מעל הליגה בשנים האחרונות, כן?
אבל לא לרשום סנטר אחד, ואז לתת לסנטר השני לשחק רק 7 דקות במחצית הראשונה, כשכל המחצית השנייה אף אחד לא מצליח לשמור על הצבע - לא מבין מה ניסו להשיג בניסוי הזה.
אני גם לא אוהב שלא מתכוננים למשחקים, ולמשל נותנים למרפי הולווי שהוא קלעי עונשין בינוני ומטה לחגוג מתחת לסל (כי הרי אין סנטר...) ולא עושים עליו פאולים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה