סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 2:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בלייק גריפין תמורת האריס, בראדלי ובחירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 2:51 am 
Hall of Famer

הקליפרס לא מסתפקים במאבק על הפלייאוף וכנראה לוחצים על מתג ההפעלה מחדש.
הם שולחים את הפנים של הפרנצ׳ייז ובחירה מס׳ 1 לשעבר שלהם ומקבלים את:
1. טוביאס האריס בעונת קריירה (עדיין צעיר)
2. בראדלי עם עונה לא טובה עד כה (התחיל טוב ואז משהו קרה, אולי פציעה), שחקן חופשי בקיץ.
3. כנראה בחירת סיבוב ראשון. סביב הלוטרי, סביר להניח.

דטרויט מנסים להשיג כוכב במקום שחקן טוב מאוד, שזה אחלה, אבל קשה להתייחס לגריפין מבלי להתייחס לפציעות הרבות שלו. הקליפרס מנסים להצעיר ואולי לבנות מחדש (החוזה של גלינארי מתברר כטעות די רצינית בהקשר הזה ובכלל). האריס הוא שחקן בעלייה ואופציה סולידית להתחלת הבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 3:34 am 
Hall of Famer

גריפין שחקן טוב אבל בן 29 עם מלא פציעות. השיא מאחוריו. אם היה צעיר הם היו מקבלים יותר.
ברדלי אחלה אבל חופשי בקיץ אז זה עלול להיות השכרה לחצי עונה.
בחירת אמצע סיבוב ראשון פלוס הריס שחתום על חוזה טוב לעוד עונה זה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 3:53 am 
Hall of Famer

עוד מנסה להבין מה אני חושב.
אני מבין את ההיגיון של שתי הקבוצות אבל לא מאוד אוהב את הטרייד הזה עבור אף אחת מהן.

אני חושב שהקליפרס היו צריכים ללכת לבנייה מחדש מזמן אבל הם עשו זאת רק כיוון שפול הכריח אותם
וגם אז, הם קיבלו את ההחלטה ללחוץ על reset כמה חודשים מאוחר מדי, תוך כדי שהם תקועים עם כמה חוזים לא נוחים מהקיץ האחרון. גם אם הצעד הספציפי הזה הוא בסך הכל חיובי מבחינתם, הוא בכיוון ההפוך מהצעדים שהם עשו לא מזמן וזה מעיד על ניהול לא מזהיר.

ספציפית, הם קיבלו כאן את טוביאס האריס והשכרה קצרה יותר של אייברי בארדלי + בחירה.
זה נחמד אבל לא מדהים. השאלה היא מה הם מתכננים. האם הם הולכים לכיוון של בנייה אגרסיבית מחדש או משהו באמצע כזה. זה לא לגמרי ברור ולכן גם קשה להעריך. את האריס עצמו אני מחבב מאוד אבל אם הם ילכו על בנייה אגרסיבית, אני מעריך שהם ימכרו בשלב מסוים גם אותו, אולי לקראת הדראפט, מבלי לחכות שהחוזה שלו ייגמר.

לגבי הפיסטונס, אני לא יודע. תלוי איזה בלייק גריפין מקבלים וכמה מהחוזה שלו (שנמשך עד גיל 34) הוא יהיה בריא.
לדעתי הסיכון גבוה והאפסייד הוא די נמוך. אני לא חושב שהם יתרוממו גבוה מדי גם איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 4:02 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אני מבין את ההיגיון של שתי הקבוצות אבל לא מאוד אוהב את הטרייד הזה עבור אף אחת מהן.

אני חושב שהקליפרס היו צריכים ללכת לבנייה מחדש מזמן אבל הם עשו זאת רק כיוון שפול הכריח אותם
וגם אז, הם קיבלו את ההחלטה ללחוץ על reset כמה חודשים מאוחר מדי

למה הכוונה מאוחר מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 4:09 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

וגם אז, הם קיבלו את ההחלטה ללחוץ על reset כמה חודשים מאוחר מדי

למה הכוונה מאוחר מדי?

מאוחר מדי בשני מובנים -
1. אני חושב שהקליפרס היו צריכים לפרק את החבילה לפני שנה או שנתיים, ברגע שהיה ברור שהם לא קונטנדרים ריאליים. הם היו מקבלים יותר ממה שקיבלו על פול, על דיאנדרה וסביר להניח גם על גריפין.
2. בהתייחס לקיץ האחרון, הם וויתרו על בחירת סיבוב ראשון של יוסטון (אותה קיבלו בטרייד על פול) כדי להחתים את דנילו גלינארי על חוזה של כמעט 65$ מיליון דולר ל-3 שנים. לא בדיוק מהלך של קבוצה בבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 5:11 am 
Hall of Famer

הטעות על גלינרי היא בהחלט מזעזעת. הבחור פשוט לא בנוי לשחק הפיזיות של הליגה הזאת. הגוף שלו מזכוכית.
אבל לפני שנה בלייק גריפין לא היה שווה יותר משום שלפני שנה הוא סיים חוזה.קבוצות לא יודעות שהוא נשאר אצלם(דומה לpg העונה).
העונה הוא שווה יותר כי קבוצה שמקבלת אותו יודעת שהוא אצלה להרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 7:54 am 
Junior

קליפרס קיבלו גם את בובאן, שחקן מאוד מוכשר, כרגע מרוויח 5 מיל' וזה קופץ ל9 שנה הבאה לעונת חוזה. עפ"י השמועות דטרויט מעוניינים גם ברודני הוד, שנמצא בשנה האחרונה של חוזה הרוקי שלו. לא רואה מה יש לדטרויט שמעניין ליוטה לקבל במקום. אולי יש פה טרייד משולש עם קבוצה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 8:10 am 
Hall of Famer

בטוח בובן גם? קראתי שכן וקראתי שלא.
בכל אופן שחקן יעיל למספר דקות קטן. אולי ליד תאודוסיץ יעזור לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 8:41 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
בטוח בובן גם? קראתי שכן וקראתי שלא.
בכל אופן שחקן יעיל למספר דקות קטן. אולי ליד תאודוסיץ יעזור לו.

בובאן בפנים. שחקן מאוד מוכשר, אבל גם מאוד לא מתאים למשחק היום ב-NBA. אני לא חושב שיש יותר מדי מאמנים ב-NBA שידעו להפיק ממנו תוצרת, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

מעט מאד מאמנים ידעו להפיק ממנו תועלת לאורך כל הקריירה, אבל הוא כל כך מוכשר, זה בטוח לא בגלל שהוא קצת פחות טוב מאיך שהוא נראה. אבל לא נורא בקליפרס יש סיכוי טוב שהילד סוף סוף לקראת יום הולדת 30 יקבל את הצ'אנס שהוא כל כך צריך לקבל מהמאמנים שלאורך הקריירה הקצרה שלו כל כך פספסו אותו.

הקליפרס באמת מזעזעים. בקיץ הם יכלו להחליט לפרק את החבילה ולהתחיל בניה מחדש. במקום זאת הם עשו את כל הצעדים לעוד ריצת פלייאוף. עכשיו הם קיבלו החלטה על בניה מחדש. צפו לטריידים על דיאנדרה ג'ורדן ואולי גם על לו וויליאמס עד הטרייד דדליין.

אני גם לא אוהב את ההחלטה של דטרויט, אבל היא די עקבית למה שסטן ון מנסה לעשות וזה לנצח עכשיו ולהשתפר במיידי ולא תוך כדי תהליך ארוך טווח. בוא נראה איך הצירוף של בלייק גריפין יועיל לאנדרה דראמונד. דיאנדרה נהנה מאד מהנוכחות של גריפין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:09 am 
מנהל פורום

אני מניח שהעבודה שבובאן ומילוש סרבים ומילוש השתלב יפה בקליפרס יש השפעה על ההחלטה להביא את בובאן
בטח כשמילוש אמור להפעיל את בובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:19 am 
Hall of Famer

מה שכן, נראה שתמונת הפלייאוף במערב נסגרה. לא זוכר שנה כזאת שהמאבק על הפלייאוף הסתיים עוד לפני פגרת האולסטאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:43 am 
Senior

אוי, איזה טרייד מעפן מצד דטרויט, על הפנים.
זה נכון שואן גנדי מאז ומעולם הלך על האסטרטגיה הידועה לשמצה של להשתפר כאן ועכשיו ולא לבנות מחדש, אבל עד היום בכל טרייד שהוא עשה הוא שיפר את הקבוצה בכאן ועכשיו לפחות, הפעם - אני בכלל לא בטוח שבלייק ייתן לקבוצה את מה שהאריס ובראדלי נתנו. אני פשוט לא חושב שהוא הפך את דטרויט לקבוצה טובה יותר.
תוסיפו לזה את זה שדטרויט מסנדלת את עצמה עם איזה 60 מיליון לעונה לכמה שנים הגבוהות לשני גבוהים מוכשרים אבל קצת אוברייטד שלא עושים הגנה מי יודע מה בעידן שבו רוב הקבוצות משחקות עם גבוה אחד ותקבלו מתכון למצב שדי קשה לצאת ממנו אם זה לא ילך, בעוד שנתיים למשל.

אבל אחרי כל זה, אם הטרייד הזה היה הופך את הפיסטונס לקליפרס של לפני שנתיים, רק במזרח ואם איזו תקווה למזל שהוא פחות נאחס, הייתי אומר שזה הימור טוב, שיכול טיפה להאיר את המועדון אחרי הרבה שנים של אפרוריות מבאסת, אבל הגארד המוביל של הקליפרס היה כריס פול, של דטרויט בימים הטובים הוא רג'י ג'קסון, בימים הפחות טובים (והיותר שכיחים) הוא איש סמית'. הסקנד גארד של הקליפרס היה ג'יי ג'יי רדיק, של דטרויט עכשיו יהיה משהו בין לוק קנארד לאף אחד, וזה לא שיש משהו מרגש מדי בעמדה 3.
ועוד הוסיפו בחירות דראפט על זה (ובינינו - גם זו של העונה הזו הולכת להיות איפשהו במקומות 13-16 בטח, זה לא מצב של קבוצה שהטרייד הפך אותה לקבוצת צמרת), ככה שאפילו התקווה שיש עוד איזה טרייד בקנה שמיועד להביא איזה גארד לתוך המיקס הזה די נגוזה.

אבל בסדר, כבר הרבה זמן לא היה לנו שחקן שאיתו לקבוצה הייתה קצת תקווה ואז הוא נפצע ואז הכל הלך. וכשאני אומר הרבה זמן אני מתכוון מאז חודש דצמבר, כשרג'י ג'קסון נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:47 am 
מנהל פורום

מסכים, בשביל דטרויט זה טרייד שתוקע אותם במקום 7-10 במזרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 11:18 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מעט מאד מאמנים ידעו להפיק ממנו תועלת לאורך כל הקריירה, אבל הוא כל כך מוכשר, זה בטוח לא בגלל שהוא קצת פחות טוב מאיך שהוא נראה. אבל לא נורא בקליפרס יש סיכוי טוב שהילד סוף סוף לקראת יום הולדת 30 יקבל את הצ'אנס שהוא כל כך צריך לקבל מהמאמנים שלאורך הקריירה הקצרה שלו כל כך פספסו אותו.

שלא תטעה, אני מאוד בעדו, אבל אני חושב שמעבר לעובדה שמעט מאמנים ב-NBA ידעו לעבוד איתו נכון, גם אלו שכן ידעו. לא בטוח שיעשו את זה, המעמד שלו בליגה פשוט לא מספיק גבוה בשביל שמאמן יצא מהקופסה שלו בשביל שחקן בן 30 שכל הקריירה שלו נע בין שחקן ספסל נחמד לשחקן קצה ספסל שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 11:38 am 
Hall of Famer

רוני, גם באירופה למעט אותה עונה אחרונה בכוכב האדום הוא לא היה שחקן משפיע. גם בנבחרת סרביה כיום הוא לא משחק הרבה דקות, לדעתי פחות מ-20.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 11:48 am 
Hall of Famer

בובאן היה יכול להיות כל כך יותר מזה, אילו היה מגיע לנ.ב.א. בעידן אחר. גם גרג מונרו ואוקאפור (להבדיל) היו יכולים להיעזר במכונת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

אני בכלל לא בטוח. הוא איש מאד גדול, אבל הוא גם מגושם. לא חושב שהוא טוב מרוברטו דואניאס ששיחק בשנות התשעים והאלפיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 12:01 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הקליפרס באמת מזעזעים. בקיץ הם יכלו להחליט לפרק את החבילה ולהתחיל בניה מחדש. במקום זאת הם עשו את כל הצעדים לעוד ריצת פלייאוף. עכשיו הם קיבלו החלטה על בניה מחדש. צפו לטריידים על דיאנדרה ג'ורדן ואולי גם על לו וויליאמס עד הטרייד דדליין.

אני גם לא אוהב את ההחלטה של דטרויט, אבל היא די עקבית למה שסטן ון מנסה לעשות וזה לנצח עכשיו ולהשתפר במיידי ולא תוך כדי תהליך ארוך טווח. בוא נראה איך הצירוף של בלייק גריפין יועיל לאנדרה דראמונד. דיאנדרה נהנה מאד מהנוכחות של גריפין.

זה די מדהים כמה קבוצות מכוונות לכיוון אחד ואז חצי שנה לאחר מכן, אחרי שסנדלו את עצמן, הולכות לכיוון ההפוך. לא סתם היה קשה למצוא 15 הנהלות טובות בליגה :?

אני דווקא כן רואה כאן סטייה מסוימת ממה שדטרויט עשתה עד כה.
עד כה היא אספה שחקנים סמי אלמוניים שמגרדים את הטופ10 בעמדה שלהם (האריס, בראדלי, דראמונד), בגילאים יחסית צעירים, עם פוטנציאל להתפתח.
כאן היא הלכה על כוכב מתוקשר בן 29 עם חוזה ארוך והיסטוריה של פציעות מאחוריו. סוג של cash in.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רוני, גם באירופה למעט אותה עונה אחרונה בכוכב האדום הוא לא היה שחקן משפיע. גם בנבחרת סרביה כיום הוא לא משחק הרבה דקות, לדעתי פחות מ-20.

לא סותר את מה שאמרתי, אבל אם הוא חוזר עכשיו לאירופה נניח, אני מניח שיהיה לו מעמד יותר גבוה והסיכוי שאיזשהו מאמן יצא מהקופסה ויגרום לקבוצה לעבוד בשבילו ולהתאים את עצמה אליו גבוה יותר. לא משהו מובטח, ממש לא, אבל בהחלט סיכוי גבוה יותר לדעתי. ובעיני בובאן מוכשר בהרבה מדואניאס, עד כמה שהזיכרון שלי מתפקד לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 1:39 pm 
Hall of Famer

פרט לענייני שיווק של גריפין כפנים של הקבוצה למשך כמה השנים הקרובות , המון היילייטס וכו'
איני מבין מה דטריוט עשו
אתה נותן שני שחקנים טובים עולים , ומצליח להחליש את עצמך אף בהווה ( כפי שנכתב פה ) וגם עתידית .

אגב , בסוף הם נותנים את הבחירה / בובאן / שניהם ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 2:37 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
Tobias Harris, Avery Bradley and Boban Marjanovic have all been traded to the Clippers.

The Pistons are also sending a first-round and a second-round draft pick for Blake Griffin, Willie Reed and Brice Johnson.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 2:49 pm 
מנהל פורום

האאא יחד עם גריפין עוברים גם וויל ריד וברייסי ג'ונסון. למה לא אמרתם קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 3:08 pm 
Sophomore

אוףף. דטרויט קבוצה שחיבבתי השנה עם כמה צעירים נחמדים.
בעיניי לגיטימי לשלוח את האריס ובובאן ובראדלי שלא פוגע כבר חודשיים אפילו בתוספת בחירת דראפט תמורת כוכב אבל לא תמורת פציעה מהלכת. מה עוד שהחוסר שלהם יותר בעמדות 2-3 כמו שכתבו פה.
לא מבין את זה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, מכבי רעננה זל ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה