סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 09, 2018 10:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חלק מהקבוצות אמנם שיחקו רק 51 משחקים, אבל יש גם קבוצות ששיחקו 56. ולמרות שאולי היה עדיף שאחכה עוד יומיים, נדמה לי שהגיע הזמן.

והנה הת'רד מהשליש הראשון:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... 9F#p619817

MVP: ג'יימס הארדן (נותר מהשליש הראשון).
כן, הוא נפצע ונעדר מאיזה עשרה משחקים. אבל יוסטון נראית כמו אחת משתי הקבוצות הטובות בליגה, ובמשחקים בינה לבין האלופה היא אפילו נראית טוב יותר. הארדן עצמו עושה דברים חסרי תקדים, כולל משחק של 60 נקודות וניהול משחק מופתי. הוא ופול למדו להשתלב היטב ב 15 הדקות שהם משחקים ביחד כל משחק. הוא עושה הכל על המגרש, והוא אפילו מלך הסלים של הליגה כרגע
2. קיירי
3. סטף
4. אלדרידג'.

שחקן ההגנה של הליגה: דריימונד גרין (היה קלינט קאפלה).
גם השנה, חלק גדול מהכוח של הווריורס הוא בעובדה ששני הפורוורדים המעולים שלה. גרין ודוראנט הם גם שחקני הגנה נפלאים. האמת היא שאני פשוט לא יודע למי לתת אם לא לו. יש הרבה קבוצות מתואמות יותר או פחות בהגנה, אבל יש מעט מאד שחקנים שיכולים לשנות משחק דרך ההגנה. וכשקאווי לא משחק, וטוני אלן זקן, דריימונד גרין הוא סוג של ברירת מחדל.
2. הורפורד
3. פול ג'ורג'
4. באטלר

השחקן השישי: לו ווליאמס (נותר)
והאמת היא שאם יש תואר אחד שהוא סגור וחתום, זה זה. לו ווליאמס נותן עונת קריירה כולל משחקים של 50 נקודות וקריאה לגיטימית להיכלל באולסטאר. פתח רק 14 משחקים, אבל ברור לגמרי שהוא השחקן הטוב ביותר בקליפרס, בטח היום כשבלייק גריפין כבר לא שם.

השחקן המשתפר: ויקטור אולדיפו (נותר).
מי עוד? המנהיג הבלתי מעורער של קבוצת פלייאוף לגיטימית שהיתה אמורה להיות חרא של קבוצה אחרי שהמנהיג שלה במשך שנים (פול ג'ורג') הלך.

רוקי השנה: בן סימונס (עדיין)
האמת היא שהתלבטתי רבות בינו לבין דונובן מיצ'ל שנראה כמו סופסטאר עתידי והוא כבר היום שחקן של 20 נקודות למשחק. ועם זאת, קשה להשתחרר מההרגשה שיוטה משחקת מעולה במשחקים האחרונים דווקא כשמיצ'ל לוקח צעד או שניים אחורה. בכל מקרה, זה הולך להיות פוטו פיניש בין השניים.
2. מיצ'ל
3. טייטום
4. קוזמה
5. מרקנן

מאמן השנה: ברד סטיבנס (היה דאנטוני)
והנה העניין, בוסטון מנצחת למרות מכת פציעות, והיא ממשיכה להיות הקבוצה הטובה במזרח. ואף יותר מכך - נדמה שלראשונה יש תחושה שהיא קבוצה טובה יותר מקליבלנד ושהיא באמת יכולה לעשות את זה.
2 (צמוד) דאנטוני
3. דווין קייסי
4. פופוביץ'

חמישיית השנה:
אלדרידג' (כן, כן, סופטרידג'!!!)
לברון
יאניס
הארדן
סטף - שנראה מדהים מאז חזר מהפציעה, ומבחינתי טוב יותר עדיין מקיירי (שגם בלעדיו בוסטון מנצחת המון)

חמישיית עונה שניה:
אמביד
דוראנט
דרוזן
אולדיפו
קיירי

חמישיית עונה שלישית:
הורפורד
אנתוני דייויס
פול ג'ורג'.
באטלר
לילארד

וכן, זה אומר שבחרתי בפול ג'ורג' מעל ווסטברוק, ונדמה לי שיש לכך הרבה הצדקות. בעיקר בעובדה שפול ג'ורג' משחק היטב בשני צדי המגרש, וווסטברוק רק באחד. למרות זאת, יש בהחלט מצב שאם ימשיך כך, ווסטברוק יחזור לחמישיות גם השנה.

חמישיית הגנה ראשונה:
הורפורד, דריימונד, ג'ורג', באטלר, רוביו

חמישיית הגנה שניה:
קפלה, קייל אנדרסון, יאניס, סמארט, כריס פול

חמישיית רוקיז ראשונה:
מרקאנן, קוזמה, טייטום, מיצ'ל, סימונס

חמשיית רוקיז שניה:
אדביו, דילון ברוקס, בוגדנוביץ', סמית' ג'וניור, לונזו בול (האמת ... בקושי וכסוג של ברירת מחדל).

תופעת השנה: פציעות, אלא מה. זה התחיל בגורדון הייוורד, ובינתיים גם קאזינס, קוואי, קאזינס, לאב, וול, וויטרס, בברלי ופורזינגיס. לפחות הם ובטח גם שכחתי כמה שאו שגמרו את העונה או שכמעט גמרו אותה. וחוץ מזה, גם שחקנים אחרים היו פצועים הרבה כולל סטף, קיירי, הארדן ועוד רבים וטובים.

אז הפעם קצר מהרגלי כי אני עובר דירה, אבל דונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 09, 2018 11:44 pm 
Freshman

יפה כתבת.

טאונס לדעתי צריך גם לקבל כאן קרדיט איפושהו, אבל גם אלדרידג', הורפורד ואמביד מצוינים. היעילות ההתקפית של טאונס ברמה מעל אמביד, הוא פשוט צלף של 43% משלוש ואמביד 29%. מעבר ליכולת הקליעה העדיפה בהרבה, אפילו בפוסט טאונס יותר יעיל. בהגנה אמביד טוב יותר, אבל טאונס עשה צעדים משמעותיים העונה בתחום בזה. בהתחשב בזה שמינסוטה נותנת עונה טובה הרבה יותר ובהתחשב בכל המשחקים שאמביד מחמיץ, הייתי מכניס אותו על חשבון אמביד.

אם מסתכלים להמשך העונה, מאבקי הכניסה לפלייאוף במערב הולכים להיות מעניינים. יוטה מסתערת קדימה עם שבעה נצחונות רצופים, והקליפרס, פליקנס, דנבר ופורטלנד יאבקו על הכניסה והמיקום בחצי התחתון של הפלייאוף. מינסוטה, OKC וסן אנטוניו יכולות כל אחת מהן לסיים בכל מקום בין שלוש לחמש במערב. למי שתשיג את יתרון הביתיות תהיה חשיבות גדולה (מינסוטה קבוצה מאוד ביתית וניצחה את 12 המשחקים האחרונים בבית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2018 12:04 am 
Junior

אני בספק אם הקליפרס יצליחו לשחזר את אחוזי ההצלחה שלהם עד עכשיו, בכל זאת ויתרו על גריפין. הייתי מכניס את ווסטברוק וטאונס, לדעתי אולדיפו קצת גבוה מדי בדירוג. אחלה סיכום, מסכים עם הארדן כ-MVP, לא רואה מצב שבו הוא לא מקבל השנה (אולי אם לברון ינצח את כל המשחקים מעכשיו ועד הסוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2018 4:34 pm 
Sophomore

stpsg כתב:
אני בספק אם הקליפרס יצליחו לשחזר את אחוזי ההצלחה שלהם עד עכשיו, בכל זאת ויתרו על גריפין. הייתי מכניס את ווסטברוק וטאונס, לדעתי אולדיפו קצת גבוה מדי בדירוג. אחלה סיכום, מסכים עם הארדן כ-MVP, לא רואה מצב שבו הוא לא מקבל השנה (אולי אם לברון ינצח את כל המשחקים מעכשיו ועד הסוף).

לא יודע, יש לי הרגשה שהקליפרס עם גלינארי, ריברס, (שחזרו מפציעות) בראדלי והאריס (שהגיעו בטרייד) - דווקא יותר טובים מהקליפרס עם בלייק (שבכלל היה פצוע חצי מהזמן)
עם בברלי היה כשיר הייתי אומר שהם בפלייאוף בטוח - אבל גם בלי אני על הסירה שלהם (לדעתי המאזן הכי טוב ב-NBA (TJRH DX) מאז בלה בלה בלה אם אני זוכר נכון מה שאמרו בשידור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2018 9:45 pm 
Freshman

כתבת בפצועים פעמיים את קאזנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2018 9:50 pm 
Hall of Famer

מכביתלאביביניו כתב:

זה בסדר. השתלתי את הטעות בכוונה כדי לראות מי מנטפק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 1:51 am 
מנהל פורום

בשבילי ד'אנטוני הוא עדיין מאמן העונה
לקחת קבוצה עם שני גארדים טובים ככל שיהיו
וכל השאר שחקני רוטציה סבירים לא יותר ראה מה שהם עשו בקבוצות הקודמות. את קפלה הוא פיתח במו ידיו
הוא בשוויון עם גולדן סטייט, זה מדהים
גם דווין קייסי עוקף סטיבנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 5:38 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שדאנת'וני פיתח את קאפלה במו ידיו. הוא פשוט מתפתח כמו כל שחקן צעיר ומוכשר... השיחוק בעניינו הוא לגמרי של מורי. ואם כבר שני שחקנים ממש טובים אתה רוצה שהם יהיו שחקני חוץ. דאנתוני בעיניי עושה עבודה מעולה אבל סטיבנס מנצח עם פחות. הקרב צמוד אבל אני הולך עם סטיבנס שכרגיל מצליח לנצח משחק בלתי סביר ביחס לסגל של משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 10:20 am 
Junior

נורטון כתב:
מכביתלאביביניו כתב:

זה בסדר. השתלתי את הטעות בכוונה כדי לראות מי מנטפק

שתלתי*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 10:29 am 
מנהל פורום

שטלטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 11:40 am 
Junior

מצטער שאני נצמד דווקא לזה, אבל קייל אנדרסון באיזה שהיא חמישיית הגנה זה פשוט לא עובד. ראיתי מספיק את הספרס בשביל לקבוע שהוא הרבה יותר קרוב להיות בחמישיית ה "איך מחביאים אותם בהגנה" מאשר באיזה שהיא חמישיית הגנה שלא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 1:38 pm 
מנהל פורום

אני חושב שד'אנטוני, שאני מאד אוהב את הכדורסל שלו וחושב שעושה עבודה אדירה השנה, לא יכול להיות מאמן השנה, כי יש לפחות 3 שעושים עבודה טובה עם הרבה פחות ממה שיש לו, קייסי, סטיבנס, פופ, ואני אישית גם הייתי מציין את אטקינסון לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 2:50 pm 
מנהל פורום

הנטס באמת נראים הרבה יותר טוב ממה שחשבנו מצד שני היא חברה במועדון 17-19
17-19 היא חבורה של 8 קבוצות שלכולם יש 17-19 נצחונות והן ממוקמות בתחתית הדירוג

ד'אנטוני נמצא עם מאזן שווה לזה של גולדן סטייט והוא הכיל פציעות של הארדן בנפרד וכריס פול בנפרד, וגם קפלה היה פצוע.
אם זו תעודת שליש שני, אז דאנטוני מוביל את הליגה כולה, אחרי כריספול והארדן יש ירדה חדה מאוד ברמת הכוכבות של השחקנים מה שנותן את הקרדיט למאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 7:55 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
מצטער שאני נצמד דווקא לזה, אבל קייל אנדרסון באיזה שהיא חמישיית הגנה זה פשוט לא עובד. ראיתי מספיק את הספרס בשביל לקבוע שהוא הרבה יותר קרוב להיות בחמישיית ה "איך מחביאים אותם בהגנה" מאשר באיזה שהיא חמישיית הגנה שלא תהיה.

X
הוא איטי אבל מאד מאד חכם. למעשה מזכיר לי קצת שחקן הגנה איטי וחכם אחר ששיחק במכבי בשנות התשעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2018 10:11 pm 
Junior

נורטון כתב:
סטף - שנראה מדהים מאז חזר מהפציעה, ומבחינתי טוב יותר עדיין מקיירי (שגם בלעדיו בוסטון מנצחת המון)

השורה הזו נראית לי הפוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2018 2:53 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני חושב שד'אנטוני, שאני מאד אוהב את הכדורסל שלו וחושב שעושה עבודה אדירה השנה, לא יכול להיות מאמן השנה, כי יש לפחות 3 שעושים עבודה טובה עם הרבה פחות ממה שיש לו, קייסי, סטיבנס, פופ, ואני אישית גם הייתי מציין את אטקינסון לפניו.

אני הייתי הולך על קייסי כמאמן השליש- הוביל את טורונטו לפסגת המזרח במהלכו, עם סגל שעל הנייר יש לו פחות כישרון אפילו מבוסטון, ובעונה בינונית של לאורי. אם טורונטו תסיים ראשונה במזרח את העונה, לא רואה מישהו לוקח לו את התואר.

עריכה: אחרי שהבנתי שהכוונה היא הערכה מחודשת בתום 2/3 עונה מי המצטיינים, אני עדיין חושב שקייסי המועמד המוביל, אבל אין ספק ש סטיבנס קרוב אליו בגלל שבוסטון שיחקה יותר פעמים בהרכבים חסרים מאוד.

הערה לגבי ד׳אנתוני- הצוות המסייע של הארדן ופול לא רע בכלל, אריק גורדון מראה שהעונה שעברה לא הייתה הבלחה, קאפלה מצויין, ויש ארבעה פורוורדים שמשלבים קליעה והגנה בווריאציות שונות. אני לא חושב שזה צוות מסייע פחות איכותי מזה של הורופורד וקיירי, או של לאורי ודרוזן, ולרוקטס יש את הארדן שהוא ליגה בפני עצמו ואת פול שהוא ברמה של דרוזן וקיירי. אם במקום היצמדות לגולדן סטייט נבחן אחוזי הצלחה, אז ההצלחה של הרוקטס נראית יותר מובנת מאשר זו של טורונטו ובוסטון או הספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה