סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:53 am 
Junior

מחכה להימורים של אוהדי חולון - הפייבוריטית הברורה למשחק הזה - על מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:15 am 
Sophomore

אשמח לדעת למה לדעתך חולון,
עם סגל קצר יותר, עם 3 זרים, עם נחיתות פיזית ברורה, כשחוץ מרייס לא עולה על מכבי בשום עמדה או פרמטר, ומשחקת באולם הביתי של מכבי,
היא הפייבוריטית הברורה למשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:23 am 
Sophomore

מכבי מגיעה למשחק הזה פייבוריטית ברורה ומוחלטת. יהיה קשה. אשדוד שיחקו אתמול כמעט מושלם הגנתית ועדיין הצליחו להפסיד. מכבי מגיעה למשחקי הגביע שנה אחר שנה במוד קילרי לחלוטין, ירושלים מכירים את זה כבר יותר מדי טוב. קשה לנתח מקצועית איך המשחק הזה אמור ללכת. עם זאת, אם יש קבוצה שמסוגלת להפתיע את מכבי, זו הקבוצה של גלן רייס. אם הוא יחליט, חולון תתעלה ותנצח. זה תלוי אך ורק בו. פנומן כדורסל שכמוהו צריך רק להחליט כדי לנצח. זו הגדולה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:39 am 
Senior

מכבי אולי יותר טובים על הנייר
חולון נראו אתמול יותר טובים מאיך שמכבי נראו ואם תוסיף לזה את אפקט גיא פניני אז בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:52 am 
Hall of Famer

כל מיני פרטי טריוויה וכאלה:

* זה יהיה גמר הגביע ה-58. מכבי הופיעה עד היום ב-49 וניצחה 44. חולון הופיעה ב-6 וניצחה 1. בעידן שמעון מזרחי מכבי הפסידה 3 גמרים, כולם להפועל י-ם ביד אליהו ובכולם צביקה שרף אימן את הקבוצה.
* גיא פניני: עבר את מיקי ברקוביץ'. ב-11 ההשתתפויות האחרונות שלו בגביע הקבוצות שלו עולות לגמר (07,08 ירושלים, 10-17 מכבי, 18 חולון). השיא בקטגוריה הזו הוא כהן מינץ : 12/12 בשנים 1958-1972).
* גיא פניני 2: זו תהיה ההופעה ה-12 שלו בגמר (בנה"ש 05, ירושלים 07-08, מכבי 10-17, חולון 18). שיא ההופעות בגמרים: מיקי ברקוביץ' -14 (מכבי 72,73,75,77-83,85-87, ראשון 92).
* גיא פניני 3: יש לו כבר 10 גביעי מדינה. לפניו מוצאים את מיקי עם 13, שארפ וארואסטי עם 11. לתני כהן מינץ 10 גביעים - כמו פניני.

* דן שמיר כמאמן: אימן עד היום ב-3 גמרים, וניצח 2. אחד הנצ' מול מכבי ב-2008 עם י-ם. שיאני ההופעות בגמרים: צביקה שרף עם 15 (הפועל ר"ג, מכבי ת"א, אליצור נתניה, הפועל ת"א, הפועל י-ם, מכבי אשדוד).
* המאמן שזכה בהכי הרבה גביעים: רלף קליין - 10 (מתוך 11 גמרים).
* מאמנים זרים שאימנו בגמר הגביע: איוון דאנקן (הפועל ר"ג 79,80), רודי ד'אמיקו (מכבי 81), וינקו ילובאץ (מכבי ת"א 98), ברד גרינברג (מכבי חיפה 2013), ז'אן טבק (מכבי ת"א 2016), איינראס בגאצקיס (מכבי ת"א 2017), סימונה פיאנג'אני (י-ם 2017)..
* מאמנים זרים שזכו בגביע: רודי ד'אמיקו (מכבי ת"א 1981), וינקו ילובאץ (מכבי ת"א 98), ז'אן טבק (מכבי ת"א 2016), איינראס בגאצקיס (מכבי ת"א 2017).

* עד היום נערכו 4 גמרים בין מכבי לחולון, בכולם ניצחה מכבי: 1959- 53:47 (אוסישקין), 1961- 74:46 (מגרש הפועל יפו), 1986- 90:86 (יד אליהו), 1991- 100:90 (יד אליהו).
* עד היום לא נערך מפעל הגביע פעמיים בגלל מלחמות: ב-1967 ו-1974.
* מגרשים בהם נערך גמר הגביע: מגרש מכבי ת"א (בשיטת בית-חוץ בלבד), אוסישקין, מגרש הפועל יפו, חולון, יד אליהו, מגרש הפועל גבעתיים, בלומפילד, נעמן, רוממה, אשקלון, עין שרה, ארינה י-ם.
* גמר הגביע 1956: היחידי ששוחק בשיטת בית-חוץ (מגרש מכבי ת"א ואוסישקין). מכבי ת"א ניצחה פעמיים את הפועל 52:49 ו-56:52.
* גמר הגביע 1970: האחרון במגרש פתוח (חולון) והיחידי עם שופטים זרים (מכבי ת"א- הפועל ת"א 52:73).
* גמר הגביע 1972: הראשון ששודר ישירות בטלויזיה (מכבי ת"א- מכבי ר"ג 99:108).
* במשך 25 עונות רצופות נערך גמר הגביע ביד אליהו (1975-1999).
* החל משנת 1979 נשיא המדינה מעניק את הגביע. לפני כן זה היה במעמד שר החינוך בד"כ.

* זכיות בגביע: 44 - מכבי ת"א. 4- הפועל ת"א והפועל י-ם. 2- גליל עליון. 1- גבת יגור, הפועל חולון, בני הרצליה.
* הופעות בגמר: 49- מכבי ת"א. 16- הפועל ת"א. 12- הפועל י-ם. 6- חולון. 5- הפועל ר"ג וגליל עליון. 4- מכבי חיפה, בני הרצליה/השרון. 2- גבת יגור, מכבי ר"ג, אליצור/ברק נתניה, ראשל"צ. 1- בית"ר י-ם, הפועל גבעתיים, גבעת שמואל, אילת, אשדוד.
* גמר הגביע החד צדדי מכולם: מכבי ת"א - מכבי חיפה 81:121 (1985). זה גם שיא הנק' לקבוצה בגמר גביע. את מכבי ת"א אימן צביקה שרף, את חיפה - פיני גרשון. זה היה גם המשחק האחרון של אולסי פרי ולו סילבר בקריירה.
* שיא נק' לשחקן בגמר גביע: 43 (קמיל דירקס , מכבי ר"ג - 1972). אגב, באותו ערב אשתו של דירקס זכתה בגביע המדינה לנשים במשחק במוקדם יחד עם מכבי ת"א (בה שיחקה גם אשתו של צביקה שרף).
* 13 פעמים עד היום נערך דרבי תל אביבי בגמר הגביע. 11 פעמים נערך המשחק מכבי ת"א - הפועל י-ם בגמר הגביע. הגמר בין מכבי ת"א לחולון יהיה הפעם ה-5 בה הגמר הוא משחק בין הקבוצות, ובכך זה עולה למקום השלישי אחרי שעקף את מכבי ת"א- הפועל ר"ג (4 גמרים, שהיו רצופים).
* שיא הקהל בגמר הגביע: לפי הערכות היו בגמר הגביע של 1977 בין מכבי ת"א להפועל ת"א ביד אליהו קרוב ל-12 אלף איש. המשחק הסתיים בתוצאה 78-77 למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 12:20 pm 
Hall of Famer

מעניין את מי מכבי תשאיר בחוץ
קיין כמובן הכרחי לאור גלן רייס ג'וניור , תומאס גם חשוב כסקורר עם סייז מול חבורת הפורוורדים של חולון .
אני הייתי מוותר על קול ופרחוסקי . הראשון פשוט ראש בקיר ולא תורם לקבוצה , השני יכול לתרום אבל גם יש תסריט שמתפתח משחק שלא יתאים לסגנונו והוא ישותף רק 5 דקות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 12:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל נראה אם וולדן ישחק.
נראה גם את מי מכבי מושיבה בצד.
אחרי זה נראה מי מהקבוצות תעשה טובה וקצת, טיפהל'ה, תשמור. זה משחק שיכול גם להיגמר 110:100 בפוטנציה.
מכבי נראית לא טוב, המשחק הקבוצתי שלה תקוע, המחוייבות ההגנתית בתחת, והמוגבלויות שלה בולטות יותר ויותר. אתמול אפשר היה לראות שאחרי שאתה ישן ומחפף בליגה קשה להתעורר גם במשחק על תואר. חולון נראית התקפית הרבה יותר טוב, המון כלי נשק בכושר טוב מאד ותיאום קבוצתי הרבה יותר טוב משל מכבי. עכשיו זה תלוי איך תהייה ההגנה שלה, כלומר בעיקר אם וולדן ישחק.

לא יודע אם הייתי מוותר על קול. הייתי חושב דווקא על רול, אני חושב שמכבי חייבת אתלטיות ואתלטיות ואתלטיות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 12:39 pm 
Sophomore

אין סרט שוולדן ישחק אתם יכולים להיות רגועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 1:47 pm 
Freshman

וולדן צפוי לעבור ניתוח בימים הקרובים ויעדר מספר שבועות (יחמיץ גם את המשחקים מול ירושלים ומכבי בליגה)

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 2:48 pm 
Hall of Famer

עדיין אין החלטה סופית אבל מסתמן שהפרח ורול יהיו על אזרחי.וולדן כאמור יעבור ניתוח בחולון.
לחולון יש מצאפ טוב מול מכבי .יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:53 pm 
Junior

אחח, דיוני מיהי הפייבוריטית. כמה מאוס, ככה ממכר. בינתיים בולטים לטובה: אדום88 שהכתיר את חולון כ״פייבוריטית ברורה״, ערן שטוען שמכבי ״פייבוריטית ברורה ומוחלטת״ אבל באותה נשימה גם שהמשחק תלוי רק בהחלטה של רייס ותומר שמדבר על ״אפקט פניני״ כמה שמכריע את ההתמודדות על תואר הפייבוריטית (אני מניח שבאפקט המדובר הכוונה היא להשפעה שיש לסמול פורוורד מזדקן חסר כל יכולת אתלטית עם קליעה מצויינת מהשלוש ויכולת מסירה לא רעה).

אני עם קרמבו. מכבי עם סגל יותר טוב, עמוק ויקר. מתמודדת כל שבוע בהצלחה כזו או אחרת עם הקבוצות הכי טובות באירופה, לעומת חולון שמתפרקת מול קבוצות הדרג הרביעי. ומשחקת בבית. בקיצור, פייבוריטית ברורה ומובהקת. מצד שני, חולון טובה יותר והכל תלוי בה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:21 pm 
Freshman

מכבי איכותית יותר ויש לה גו טו גיא (מה שהיה חסר אתמול לירושלים , בין היתר).טיוס ישמש כמטרייה אווירית כנגד הכניסות של רייס לצבע.
קשה לראות את חולון מנצחת שוב, בוודאי בלי וולדן, שאמור היה לשמור על גקסון.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:32 pm 
Junior

בכל מקרה כבר יש לנו ניצחון אחד השנה על מכבי בגמר גביע.

תיקון טעות, זה היה בחצי הגמר.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ג' פברואר 13, 2018 5:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:33 pm 
Junior

לא מבין מה הבעיה בהכתרת הפייבוריטית.

חולון מפוצצת כשרון פחות יהירה ולכן היא הפייבוריטית בעייני, כמו כן אני לא חושב שיש שחקן במכבי שמסוגל לעצור את רייס, כל פעם שהוא יהיה עם הכדור הם יעברו לשמירה כפולה מה שיפנה שחקן אחר להיות חופשי וכידוע לכולם חולון עם אחוזים מעולים (לא שרייס איננו יכול לבדו לעבור שני שחקנים או לסחוט מהם עבירה בדיוק כפי שעשה בחצי הגמר).

אם למכבי יש שכל, הם יעשו הכל כדי להכניס אותו לבעיית עבירות מוקדמת, כלומר בשפת הסלנג "ישחקו עליו" מה שיוציא את חולוניה מאיזון.

מה גם שתירוץ הביתיות הוא בטל בשישים, מכבי פגיעה בהיכל ולראייה הפסידה שם כבר לא מעט משחקים. שנית כל הקהל של חולון הולך לעשות קרקס לקהל של מכבי.

לא אמרתי שהיא הולכת לדרוס את מכבי אלא בסך הכל שהיא הפייבורטיטית להתמודדות הזו בעייני. פייבוריטית יכולה גם להפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 6:03 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אחח, דיוני מיהי הפייבוריטית. כמה מאוס, ככה ממכר. בינתיים בולטים לטובה: אדום88 שהכתיר את חולון כ״פייבוריטית ברורה״, ערן שטוען שמכבי ״פייבוריטית ברורה ומוחלטת״ אבל באותה נשימה גם שהמשחק תלוי רק בהחלטה של רייס ותומר שמדבר על ״אפקט פניני״ כמה שמכריע את ההתמודדות על תואר הפייבוריטית (אני מניח שבאפקט המדובר הכוונה היא להשפעה שיש לסמול פורוורד מזדקן חסר כל יכולת אתלטית עם קליעה מצויינת מהשלוש ויכולת מסירה לא רעה).

אני עם קרמבו. מכבי עם סגל יותר טוב, עמוק ויקר. מתמודדת כל שבוע בהצלחה כזו או אחרת עם הקבוצות הכי טובות באירופה, לעומת חולון שמתפרקת מול קבוצות הדרג הרביעי. ומשחקת בבית. בקיצור, פייבוריטית ברורה ומובהקת. מצד שני, חולון טובה יותר והכל תלוי בה...

ותודה לנביא, פרשננו לענייני פרשנים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 6:22 pm 
Hall of Famer

נביא, ציינת שמכבי משחקת כל חמישי עם הטובות באירופה וזה נכון, אבל כאן מכבי משחקת בלי 2 מהזרים שלה כך שמכבי של הליגה היא לא ברמה של זו שמתמודדת כל חמישי אלא טובה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 6:44 pm 
Senior

כמו שכתבתי, על הנייר מכבי טובה יותר. מי שראה אותה מתקשה מול צ'וברביץ וחבורתו ומיד אחר כך ראה את חולון לא מתקשה מול ירושלים, לא באמת יכול לקבוע חד משמעית שמכבי פייבוריטית.

אה, ואפקט גיא פניני הוא לא באמת הערכה מקצועית, אני קצת מתפלא שאני צריך לציין את זה, להבא אוסיף אימוג'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:10 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
נביא בעירו כתב:

ותודה לנביא, פרשננו לענייני פרשנים.

זה גדול!!!
כשחושבים על זה יש המון כאלה בארץ בהמון תחומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:14 pm 
Junior

בהחלט פרשן לענייני פרשנים. story of my life....

אורן, ברור שמכבי חלשה יותר מזו שמופיעה ביורוליג, ועדיין מדובר בהבדלים שאמורים להיות משמעותיים, בעיקר כשלמכבי הנוכחית יש אמנם כל מיני בעיות, אבל היא רחוקה מלהיות קבוצה מפורקת כמו שהיתה בשנים האחרונות, שבהן הבדלי התקציב היו פחות רלוונטיים.
אבל זה לא באמת משנה מה התוכן של הערכות הפייבוריטית, העיקר זה שכללי הטקס נשמרים. אוהדי חולון מהמרים על מכבי, אוהדי מכבי על חולון והשנה יש גם תוספת - אוהדי הפועל ירושלים שהשנאה שלהם לחולון גורמת להם להמר עליהם, כדי להמעיט מההישג של הגביע שלהם אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:20 pm 
Junior

"השנאה שלהם לחולון" / "היריבה השנואה מחולון" - יריבות חד צדדית שמקבלת קרדיט גדול בעיקר בפורום הזה. אני עם חולון גם באירופה ובוודאי שנגד מכבי.
אתה יכול להמשיך לפרשן את הפרשנות שלי עד מחר...אנחנו נראה מה קורה ביום ה'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 10:19 pm 
Sophomore

4200 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי חולון אזלו.
ממה שאני רואה עדיין יש ביקוש...
טירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 10:21 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
"השנאה שלהם לחולון" / "היריבה השנואה מחולון" - יריבות חד צדדית שמקבלת קרדיט גדול בעיקר בפורום הזה. אני עם חולון גם באירופה ובוודאי שנגד מכבי.
אתה יכול להמשיך לפרשן את הפרשנות שלי עד מחר...אנחנו נראה מה קורה ביום ה'.

כל כך חד צדדית שלא הייתה הודעה אחת בפורום הזה בשנה האחרונה שכללה את המילה "חולון" בתוכה שלא זכתה לתגובה ממך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 10:44 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
כל כך חד צדדית שלא הייתה הודעה אחת בפורום הזה בשנה האחרונה שכללה את המילה "חולון" בתוכה שלא זכתה לתגובה ממך...

מה לא היה ברור ב'שמקבלת קרדיט גדול בעיקר בפורום הזה'. וחוץ מזה אני מייצג הקהל הלאומי של הפועל? וואו איזה תואר, תודה. וברצינות: לראייה אתה יותר ממוזמן להשוות את ממוצע הקהל במשחקים של חולון בארנה למשחקים של ראשון ונהריה.

ומנגד להתבונן במספרים כאשר אחת התלאביביות מגיעות לארנה. אין ספק שלחולון יש קהל ססגוני וגדול, מצרך נדיר בכדורסל הישראלי ולכן קיימת יריבות כלשהי עמו, אבל רחוקה שנות אור מהיריבות עם מכבי. ורחוקה שנות אור מהיריבות בה הקהל של חולון מרגיש. אבל לבריאות...

Krembo2 כתב:
4200 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי חולון אזלו.
ממה שאני רואה עדיין יש ביקוש...
טירוף
לא תוך מספר דקות אבל שאפו :) לא מפתיע, יש כדורסל בחולון...ועם האולם החדש בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:31 am 
Sophomore

אתעלם מרגשי הנחיתות הקשים שאדום88 גורם לי ואשאל את מי שיודע, הכרטיסים לגמר הגביע אזלו בלאן לפי מה שאני רואה, האם יש עוד סיכוי שפתאום יצוצו שם נוספים מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה