סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2018 7:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
חימקי-פנר: 73:64 הפסד של חימקי נוטע אותה במקום השמיני, בלי יכולת להחלץ משם בכוחות עצמה, החדשות הטובות הן שהם לא יצטרכו לנסוע רחוק בסדרת רבע הגמר החדשות הרעות מובנות מאליהן. פנר שלטה בצבע ובכל מה שקשור למשחק מטווח השתי נק'. האניקט עדיין פצוע רובינסון קיבל מעט דקות וזה העצים את הנחיתות בריבאונד אצל חימקי. שבד קלע "רק" 19 נק' אבל על הדרך שבר את שיא הנק' לשחקן במצטבר עונתי. אני מניח שזה קשור גם לזה שיש יותר משחקים בפורמט החדש.

אפס-בארסה: לא מעניין את אף אחד בעיקר את ההגנה של אפס 107:83 סוני ווימס ממשיך להגיע לעבודה ולסדר לעצמו אולי חוזה חביב ביורוליג בעונה הבאה. אולי כאן המקום לחזור את משהו שאמרתי כבר 321 פעם בעבר. אם יש קבוצה שאין לה זכות קיום ביורוליג זו אפס. אין קהל, אין תשוקה. ולאחרונה גם אין כדורסל. נבצר מבינתי מה מניע את הספונסר הותיק והמסור להמשיך ולשים שם כסף.

במברג -מילאנו ע"ע בארסה/אפס. לא מעניין. 83:78 למילאנו. במברג לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה אם לא יקרה לה נס, הקסם שעשה טרינקיירי פג. הכסף ניצח אותו. בעניין מילאנו אני חושב שסימונה צריך לקבל צ'אנס ללמוד מטעויות לתקן ולהמשיך הלאה. יש שריון, הוא ניסה לייצר סיינה2 במילאנו ולא הצליח, בעיקר הנפילה ברמת הגארדים האמריקאים מאז תקופתו בסיינה. אני לא הייתי מתייאש מגארדים אמריקאים אבל עושה סקאוטינג הרבה יותר רציני מאשר לאסוף את האובייס

מלאגה-אולימפיאקוס: הארכה ו 85:87 למלגה, אוגוסטין האהוב השחיל את סל הניצחון. מה שקובע סופית שאוליפיאקוס לא תהיה שניה אלא פנרבחצ'ה. אני לא אוהב את אולימפיאקוס של העונה הזו. יותר מידי יוונים ויותר מידי כדורסל יווני. מקווה שתעוף ברבע גמר, אשמח אם זה יהיה מול פאו שאומנם כרגע בכושר רע אבל לאורך העונה נתנה כמה משחקים תענוג. מלאגה לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה ..חדשות טובות למפעל היורוקאפ.

הכוכב-ריאל: באזר ביטר של דונצ'יץ' סידר ניצחון חשוב לריאל במאבק על הביתיות בפלייאוף. במנש לא מפסיקים לדבר על הסל הזה. מעניין למה. אומיץ' מוסר ד"ש עם 25 נק' ו10 ריבאונדים.

ז'לגריס-צסקא: נגמר 73:85 לקובנה. המשחק אולי הכי משמעותי המחזור הזה. הרחיק את שארס מהמקום השמיני (עדיין לא סגור סופית) זה שלצסקא לא היה על מה לשחק כמובן לא הזיק לקובנה. פאנגוס בעונת קריירה 11 אסיסטים. דיוויס ששארס מרבה לצעוק עליו בכל המשחקים. היה הסקורר המוביל ובכלל מותק של שחקן. יותר מ15,000 צופים. יופי, יופי

פאו-ולנסיה: פאו מנצחת 56:75 לא ראיתי אבל מהתוצאה אני מנחש שמדובר במשחק רע לצפיה, פאו עדיין נלחמת על הביתיות אבל הסיכויים לא משהו, קרובים לאפס למעשה. היא צריכה הפסד של ריאל לבמברג...נובמת. אדריאן פיין נתן סופסופ משחק טוב. במשחק 13,000 צופים אם מוסיפים את ה14,000 צופים שהגיעו לויטוריה, אז מדובר במאמת בנתון מעודד.

במחזור הבא המשחק המותח היחיד יהיה באתונה. אולימפיאקוס תארח את ז'לגריס, הפסד של ז'לגריס עלול לדרדר אותה למקום שמיני אם חימקי ובסקוניה ינצחו המחזור האחרון. אן למקום שביעי אם רק אחת מהן תנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2018 11:07 pm 
Hall of Famer

כשהגיע בדיוק טרם הסיבוב השני דובר כאן עד כמה קוזמינקאס יתרום למילאנו .
אז אמנם בסיבוב הראשון הם סיימו עם 4 ניצחונות ובשני עם 6 ( בינתיים ) , אבל בהחלט היה אפשר לצפות ממנו פרסונלית ליותר מ-45% לשתיים , ו-2.3 ריבאונד למשחק.

אומיץ' עם 11/13 תחת הסל , ובכלל עם 71% מדהימים בעשרת המשחקים ששיחק . ככה זה כשיודעים להפעיל גבוהים ...

ההפסד של צסק"א יכול להשפיע על זהות היריבה שלה ברבע הגמר . לך תדע אם הם רוצים דרבי או לא ...
עוד הצגות של פאנגוס ( 15 נק' , 6/7 מהשדה , 11 אס' ) וקלאתס ( 17 נק' , 7/10 מהשדה , 10 אס' , 4 ר' ) לקראת הפוסט המתקרב על נבחרי העונה שיעלה כאן בקרוב אני מניח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 31, 2018 11:21 pm 
מנהל פורום

חשבתי שקוזמינסקס ישפר מאוד את מילאנו, ולא כך היה
הוא לא נראה טוב, ממש לא מזכיר את עצמו מהתקופת טרום NBA
כבד, לא מדויק ולא לקוח על עצמו יותר מידי

אומיץ' ממש לא מפתיע אותי, בדיוק כמו ג'נינג לא הפתיע אותי, חוץ מעונה אחת עם סימונה ואולי עם בראד הפועל לא מאומנת על ידי מאמנים שמתאימים לרמות אליה היא מצהירה שהיא שואפת
בכוונה אני לא אומר שואפת

חימקי היא הקבוצה הכי חלשה בטופ 8 והיחידה שמכבי יכלה לבוא על חשבונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה