סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 9:33 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי גורלה של בוסטון נחרץ, עם כל הכבוד לסטיבנס

נערך לאחרונה על ידי picknroll בתאריך ו' אפריל 06, 2018 8:01 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 9:59 pm 
Junior

גם ככה הקסמים של סטיבנס תקפים רק לעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 10:38 pm 
Hall of Famer

ולברון נושם לרווחה. גמר שמיני ברצף בדרך.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 11:05 pm 
Hall of Famer

מבאס ממש. מקווה שאמביד יחזור בריא ובכושר סביר כדי שיהיה למישהו סיכוי להעיף את לברון. הסיכוי שלא יגיע לגמר נמוך מאוד. לא סומך על טורונטו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 11:23 pm 
Sophomore

קשה לי מאוד לראות את פילי עוברת יותר מסיבוב אחד. הם מוכשרים, אבל גם מאוד חסרי ניסיון כשגם סימונס וגם אמביד רואים פלייאוף לראשונה בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2018 11:46 pm 
Sophomore

אני דווקא חושב שפילי פייבוריטים לקחת את אליפות הקונפרנס. סימונס נותן עונה היסטורית ואני שמח לאכול את הכובע לגביו (עם הפציעות של קארי וקיירי, יש מצב שהוא הרכז הפעיל הטוב בליגה כיום). לאמביד אין בליגה יותר גארנטים, דאנקנים ווואלסים שיעצרו אותו. קבוצה מאוד אינטילגנטית ומאומנת היטב. קליבלנד, למרות הנצחונות בזמן האחרון, לא מרשימה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2018 12:11 am 
Hall of Famer

אני לא אופתע אם פילי לא תעבור את הסיבוב הראשון. היא קבוצה לא מנוסה. מצד שני, אם אמביד בריא ובכושר, אני גם לא אופתע גם אם הם יעשו לא מעט רעש ויעיפו קבוצה חזקה או שתיים. קשה לצפות למה הם מסוגלים כרגע. סימונס אמנם רוקי אבל הוא לא מתנהג כמו אחד. אמביד אמנם לא היה בפלייאוף אבל הוא גם לא שיחק שנתיים וחצי ונראה כמו סופרסטאר פוטנציאלי פחות או יותר מהמשחק הראשון. המזרח מאוד בינוני בסך הכל. זה כנראה אומר שלברון וקליבלנד ייצאו ממנו אבל גם שיש פתח להפתעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2018 8:42 am 
Junior

הערב התחיל עם נצחון אינדי על גס, ב20 הפרש. בוגדנוביץ עם 28 נק' ו6-7 מ3 על גס ללא קרי וללא כספי.
ברוקלין מנצחת את באקס 119-111, נטס קולעים 49% מ3 לעומת 25% מ3 לבאקס.
לילארד לא שיחק בהפסד 98-96 של פורטלנד ליוסטון. סל נצחון של כריס פול גמר את המשחק, פול 27 הארדן 24. פורטלנד עוד עלולה לאבד את המקום השלישי ליוטה. מובילה בשני משחקים עליה ותפגוש אותה בפורטלנד במחזור האחרון.
לו חוזר ולברון קולע 33 נק' ומנצח את הויזארדז 119-115. הויזארדז הובילו 16 הפרש 6 דק' לסוף ו10 הפרש 3 דק' לסוף.
הקליפרס מפסידים ליוטה 117-95 ומכינים את עצמם להיפרדות מהפלייאוף. כל הספסל של יוטה השתתף במשחק כולל הבן של סטוקטון שקלע שלשה.

ובמשחק האחרון, מאבק מותח על הכרטיס האחרון לפלייאוף, דנבר מנצחת את מיהסוטה 100-96. טאונס יצא בעבירות בדק' הסיום ובלי קשר דנבר שלטה בריב' בדקות הסיום, ג'וקיץ' ומילסאפ לוקחים כדורים חוזרים בהתקפה. במינסוטה התקפות הסיום הלכו לטאז' גיבסון, שלקח את מוריי לסל ולקח אותו לפוסט-אפס. ויגינס נעלם כהרגלו ולא עשה כלום ברבע האחרון. שתי הקבוצות במאזן זהה. מיני עוד תפגוש את לייקרס וממפיס, ודנבר את קליפרס ופורטלנד, ואז שתיהן נפגשות במשחק האחרון של העונה. מינסוטה ניצחה את שני המשחקים הקודמים. נצחון של דנבר יכול גם להשוות אותן בטיי-ברייקר השני שהוא מאזן מול שאר הדיויז'ן... ואז למינסוטה יש מאזן טוב יותר מול הקונפרנס.
באטלר חוזר כנראה למשחק הבא. אגב, ת'יבס מצא את עצמו ללא טיימאאוטס בשניות הסיום ואלמלא דנבר הובילו ב4 זה היה מביך יותר. כרגע דנבר משחקת טוב יותר עם לוח משחקים קשה יותר. אם מינסוטה ימצאו את עצמם בחוץ ת'יבס צריך לעשות חושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2018 7:33 pm 
Hall of Famer

נראה שכל הקבוצות אולי למעט פילי וקליבלנד כבר עם הלשון בחוץ ורק מחכות שהעונה תיגמר ויתחיל הפלייאוף. לא חשוב כמה המשחק משפיע על הדירוג או אפילו הביתיות. קבוצות פלייאוף מפסידות לכל מיני קבוצות טנקינג שסיימו את העונה בערך ב-16 בפברואר, שחקנים שנחים להם משחק פה או שם.
אחת העונות הכי חלשות שאני זוכר באן.בי.איי.
מעט מאד קבוצות באמת טובות, הרבה מאד קבוצות חלשות או קבוצות שעושות טנקינג כבר משלב מוקדם מאד של העונה ובאמצע ערימה גדולה של בינוניות לא מעניינת.
הראיה הטובה ביותר לכך? היא כמות הקבוצות שיסיימו מתחת ל-30 ניצ' ומספר הקבוצות שיסיימו עם מעל ל-50 ניצחונות.
העונה 7 קבוצות כבר הבטיחו עונה מתחת ל-30 ניצ'. יש עוד 2 קבוצות שיכולים להגיע לגבול הזה - הניקס והבולס ושתי הקבוצות הללו זקוקות ל-3 ניצ' מתוך 4 המשחקים שנותרו להן. לאור העובדה שהניקס גמרו את העונה ביום שפורזינגיס נפצע אי שם מזמן ואילו הבולז קיפלו את הדגל בטרייד דדליין כשהעבירו את מירוטיץ', הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש ולכן יהיו לנו 9 קבוצות מחורבנות עם מתחת ל-30 ניצחונות.
לעומת זאת אבן הבוחן בדר"כ לקבוצה טובה היא קבוצה שעוברת את גבול 50 הניצ'. כרגע בדיוק 4 קבוצות עשו זאת. יש 3 קבוצות שעלולות לחצות את הקו - קליבלנד הזקוקה לניצחון אחד ופילי ופורטלנד שזקוקות ל-2 ניצ'. קליבלנד ישיגו את המטרה, אני בטוח. פילי גם במקום די בטוח. משחק מול קליבלנד בבית הוא מוקש גדול, אבל משחקים מול דאלאס ואטלנטה צריכים לסגור את הסיפור ולא לחכות למשחק האחרון נגד מילווקי, משחק בו פילי שיבטיחו את המקום הרביעי לדעתי ירצו לתת לכמה מהשחקנים לנוח. לפורטלנד יש 3 משחקים ושלושתם לא פשוטים - 2 משחקי חוץ מול הספארס ומול הנאגטס ועוד משחק בית מול יוטה.
רוב הסיכויים שלא יהיה מצב ששלושת הקבוצות ישיגו את מטרת ה-50 ניצ', לכן אני מגדיר 6 קבוצות עם 50 ניצ'.
בדקתי 13 עונות קודמות מאז שהליגה עברה ל-30 קבוצות.
בעונה ממוצעת יש 8.5 קבוצות שמגיעות ל-50 ניצ' ו-6.3 קבוצות שלא עוברות את 30 הניצ'. היו עונות 6 קבוצות מעל 50 (2 עונות כאלו בלבד) ו-9 קבוצות מתחת ל30 (עונה אחת בלבד), אבל לא היה שילוב כזה מעולם. השילוב הקרוב ביותר שקרה היה בעונת 2012/13 שבה היו 7 קבוצות עם מאזן מעל 50 ניצ' ו-8 קבוצות עם מאזן מתחת ל-30 ניצ'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2018 8:19 pm 
Hall of Famer

ניתוח יפה ומעניין שמשקף קצת את ההרגשה מהליגה בשנה האחרונה.
רק אציין שאינדי ומיאמי גם נראות טוב יחסית לאחרונה במזרח. לא קבוצות שכיף להיתקל בהן בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה