סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 6:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

המאמן הישראלי הטוב בכל הזמנים
בלאט 74%  74%  [ 20 ]
מישהו אחר 26%  26%  [ 7 ]
סך הכל הצבעות : 27
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 13, 2018 11:45 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ובאותו הקשר, יכול להיות שאין אף שחקן/מאמן ישראלי בhof?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 12:14 am 
Hall of Famer

אליפות אירופה עם רוסיה.
מדלית ארד אולימפית עם רוסיה
אליפות אירופה לקבוצות עם מכבי (ועוד גמר)
גמר נ.ב.א מאד מכובד עם קליבלנד
אליפות וגביע באיטליה עם בנטון (אבל לא דאבל)
אליפות אדריאטית עם מכבי
5 דאבלים ועוד גביע אחד בארץ.
יורוקאפ עם דרושפאקה

נדמה לי שללא ספק הכי מעוטר מכולם והווינר מכולם, ובעיניי גם הטוב מכולם, אבל לא המבריק מכולם - זה היה פיני (שלו שלושה גביעית אירופאים בכירים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 12:16 am 
מנהל פורום

הדירוג
בלאט
גרשון
רלף קליין
צביקה שרף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 12:19 am 
מנהל פורום

אני שוב אטרחן ואכתוב, כפי שכתבתי בעבר בהקשר לדירוגי מאמנים - איך אנחנו באמת יכולים לדרג מאמן אחד מעל מאמן אחר? על סמך הישגים נטו?
עבודה של מאמן היא הרבה מעבר לניהול המשחק, שזה ההיבט שאנחנו בתכלס חשופים אליו בתור אוהדים, יחד עם ההישגים כמובן.
מה עם ניהול האימונים? מה עם לדעת להוציא מהשחקנים את המיטב ולחבר אותם לקבוצה שהשלם גדול מסך חלקיה? ומה עם בניית הקבוצה - אנחנו באמת יודעים מתי המאמן הוא זה שאחראי על בחירת השחקנים ומתי מישהו אחר?

גם לגבי שחקנים אפשר להתווכח מי יותר תורם, אבל לפחות שם אנחנו באמת רואים את כל ה"עבודה" עליה מתבסס הדירוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 12:25 am 
מנהל פורום

אני מניח הסקר מתייחס להישגים בלבד ולא העלאת ערך הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:07 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
אני שוב אטרחן ואכתוב, כפי שכתבתי בעבר בהקשר לדירוגי מאמנים - איך אנחנו באמת יכולים לדרג מאמן אחד מעל מאמן אחר? על סמך הישגים נטו?
עבודה של מאמן היא הרבה מעבר לניהול המשחק, שזה ההיבט שאנחנו בתכלס חשופים אליו בתור אוהדים, יחד עם ההישגים כמובן.
מה עם ניהול האימונים? מה עם לדעת להוציא מהשחקנים את המיטב ולחבר אותם לקבוצה שהשלם גדול מסך חלקיה? ומה עם בניית הקבוצה - אנחנו באמת יודעים מתי המאמן הוא זה שאחראי על בחירת השחקנים ומתי מישהו אחר?

גם לגבי שחקנים אפשר להתווכח מי יותר תורם, אבל לפחות שם אנחנו באמת רואים את כל ה"עבודה" עליה מתבסס הדירוג.

דוגרי, אני לא יודע עד כמה הדברים האלה חשובים בקריטריון. מנהל האימונים הטוב בעולם לא שווה כלום, אם התוצאות שלו לא מגיעות לכלום. להוציא מהשחקנים את המיטב? בשביל זה יש קריטריונים (ע"ע למשל אינדיאנה של מקמילן השנה).

ואפרופו מקמילן, הנה למה בלאט הוא באמת מאמן גדול עם הקבלה למאמן סטנדרטי בנ.ב.א
מקמילן מאמן כבר איזה 15 שנים בנ.ב.א, היתה לו עונה אדירה עם סיאטל של ריי אלן ורשארד לואיס לפני 12 שנה. היו לו כמה עונות נחמדות, חלקן אובראצ'יבריות אפילו בפורטלנד, והשנה הוא שוב אבראצ'יבר בקבוצה בינונית. בקיצור, מין סטנדרט כזה עם עונת שיא או שתיים. דוגמה עוד יותר טובה היא ווגל שהיה מעולה לגמרי באינדיאנה ונעלם לגמרי באורלנדו.
לכל מאמן יש הצלחות וכשלונות, לבלאט לעומת זאת באמת שיש בעיקר הצלחות ושיאים.
בלאט איכשהו, לכל קבוצה שהוא מגיע, מצליח להביא אותה לשיא. בנטון, דרושפאקה, נבחרת רוסיה. זה מאד מרשים. ואני בספק אם יש מאמנים רבים בעולם עם מגווןההצלחה שיש לבלאט, ועם העובדה שכל קבוצה אליה הוא מגיע, מגיעה לשיא איתו. ריילי היה כזה כשהלייקרס, הניקס ומיאמי הגיעו לשיאים איתו. פיל ג'קסון הוא כזה, אבל במידה פחותה למען האמת בגלל הכוכבים שהיו לו. אוברדוביץ' נופל פחות או יותר למקום בו פיל ג'קסון נמצא. אבל כך או כך, מדובר במשהו מאד נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:14 am 
Freshman

נורטון כתב:
אליפות אירופה עם רוסיה.
אליפות אדריאטית עם מכבי
יורוקאפ עם דרושפאקה

נדמה לי שללא ספק הכי מעוטר מכולם והווינר מכולם, ובעיניי גם הטוב מכולם, אבל לא המבריק מכולם - זה היה פיני (שלו שלושה גביעית אירופאים בכירים)

תוסיף לרשימה פיב״א קאפ עם סנט פטרבורג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 2:47 am 
Junior

נורטון כתב:
ודים כתב:

דוגרי, אני לא יודע עד כמה הדברים האלה חשובים בקריטריון. מנהל האימונים הטוב בעולם לא שווה כלום, אם התוצאות שלו לא מגיעות לכלום. להוציא מהשחקנים את המיטב? בשביל זה יש קריטריונים (ע"ע למשל אינדיאנה של מקמילן השנה).

ואפרופו מקמילן, הנה למה בלאט הוא באמת מאמן גדול עם הקבלה למאמן סטנדרטי בנ.ב.א
מקמילן מאמן כבר איזה 15 שנים בנ.ב.א, היתה לו עונה אדירה עם סיאטל של ריי אלן ורשארד לואיס לפני 12 שנה. היו לו כמה עונות נחמדות, חלקן אובראצ'יבריות אפילו בפורטלנד, והשנה הוא שוב אבראצ'יבר בקבוצה בינונית. בקיצור, מין סטנדרט כזה עם עונת שיא או שתיים. דוגמה עוד יותר טובה היא ווגל שהיה מעולה לגמרי באינדיאנה ונעלם לגמרי באורלנדו.
לכל מאמן יש הצלחות וכשלונות, לבלאט לעומת זאת באמת שיש בעיקר הצלחות ושיאים.
בלאט איכשהו, לכל קבוצה שהוא מגיע, מצליח להביא אותה לשיא. בנטון, דרושפאקה, נבחרת רוסיה. זה מאד מרשים. ואני בספק אם יש מאמנים רבים בעולם עם מגווןההצלחה שיש לבלאט, ועם העובדה שכל קבוצה אליה הוא מגיע, מגיעה לשיא איתו. ריילי היה כזה כשהלייקרס, הניקס ומיאמי הגיעו לשיאים איתו. פיל ג'קסון הוא כזה, אבל במידה פחותה למען האמת בגלל הכוכבים שהיו לו. אוברדוביץ' נופל פחות או יותר למקום בו פיל ג'קסון נמצא. אבל כך או כך, מדובר במשהו מאד נדיר.

אוברדוביץ' לקח גביע אירופה בעונה הראשונה שלו כמאמן עם קבוצה שכל העונה שיחקה מחוץ לבית וללא זרים. לקח גם גביע אירופה עם חובנטוד בדאלונה, לשים אותו באותה משוואה עם ג'קסון על ענייני הכוכבים שלו זה לגרום לו עוול.

נערך לאחרונה על ידי THE G1 בתאריך ש' אפריל 14, 2018 10:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 8:21 am 
Junior

לגביי אוברדוביץ', גם הזכייה שלו ב 2002 נגד קינדר בולוניה בגמר היתה די מפתיעה.

בלאט מאמן גדול. אני לא אוהב כל כך את הכדורסל של הקבוצות שלו, אבל קשה להתווכח עם העובדה שהוא מוציא מהקבוצות שלו את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 9:43 am 
Hall of Famer

למעט במכבי ב-2014 וב-2011 ואותה אליפות אירופה קסומה עם רוסיה (שזה גם הישג שנופח בעיני מעבר למידה, בכל זאת קירילנקו) בלאט לא עשה קסמים, אלא השיג תוצאות הגיוניות עם הסגל שהיה לו. לא מבטל את ההישגים, אבל צריך לזכור שבלאט מאז שעזב את מכבי הגיע לקבוצות מובילות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:01 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אליפות אירופה עם רוסיה.
אליפות אדריאטית עם מכבי
יורוקאפ עם דרושפאקה

1. אין דבר כזה אליפות אירופה לקבוצות.
2. לדעתי מכבי מעולם לא זכתה באדריאטית (עריכה - מסתבר שזכתה פעם אחת אכן עם בלאט).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:10 am 
מנהל פורום

מה זה היורוליג אם לא אליפות אירופה לקבוצות?

אם נוסיף לזה שיש לו מניות לא מבוטלות ההישגים של פיני גרשון המדורג אחריו, בכלל מדובר במוח כדורסל מהטופ בעולם

הוא מאוד רוצה NBA ואפשר להבין אותו, השאלה איך האופי ושיטת האימון שלו יתאימו
אין הרבה מה ללמוד מהפיילוט באוהיו, זו קבוצה מאוד לא אופיינית שמנוהלת על ידי אחד השחקנים.
חייבים, אבל להודות שהכדורסל שלו מגעיל, סבלתי מהצפייה בגמר היורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:16 am 
Hall of Famer

היורוליג היא ליגה סגורה , ולא אליפות אירופה לקבוצות כמו הצ'מפיונס בכדורגל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:25 am 
Sophomore

ממש מעניין ורלוונטי לעניין גדולתו של בלאט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 6:18 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

בכל העונות שלו במכבי הייתה עונה אחת שבה באמת נהניתי מהכדורסל - 2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עמוס לב כתב:
למעט במכבי ב-2014 וב-2011 ואותה אליפות אירופה קסומה עם רוסיה (שזה גם הישג שנופח בעיני מעבר למידה, בכל זאת קירילנקו)

באמת? דווקא עם נבחרת רוסיה התוצאות של בלאט הן הכי מובהקות ב-20 שנה האחרונות.
רוסיה ביורובאסקט באליפויות האחרונות לפני בלאט: 6, 5, 8, 8.
רוסיה ביורובאסקט בתקופת בלאט: 1, 7, 3.
רוסיה ביורובאסקט אחרי בלאט: 21, 17, 4.

רוסיה באולימפיאדה לפני בלאט: לא עלתה, 8, לא עלתה.
רוסיה באולימפיאדה עם בלאט: 9, 3.
רוסיה באולימפיאדה אחרי בלאט: לא עלתה.

בגביע העולם אמנם זכה מקום שביעי (ההשתתפות היחידה של רוסיה מאז 2002) וזה הישג יפה גם כן, אבל הוא עלה בעזרת ויילד קארד אז זה פחות מובהק. אבל התוצאות ביורובאסקט ובאולימפיאדות מובהקות לחלוטין. כל המדליות הבינלאומיות של רוסיה במאה ה-21 היו בתקופתו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 8:39 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למעט במכבי ב-2014 וב-2011 ואותה אליפות אירופה קסומה עם רוסיה (שזה גם הישג שנופח בעיני מעבר למידה, בכל זאת קירילנקו) בלאט לא עשה קסמים, אלא השיג תוצאות הגיוניות עם הסגל שהיה לו. לא מבטל את ההישגים, אבל צריך לזכור שבלאט מאז שעזב את מכבי הגיע לקבוצות מובילות.

קירילנקו באותה שנה תחת מאמן אחר (ג'רי סלואן) היה אופציה רביעית בהתקפה, והשנה לפני האליפות הייתה הגרועה בקריירה שלו. הנק', האס', הריב' והחס' כולם ירדו ב30%-50% מהעונה שלפני. במידה מסויימת, האליפות החזירה לו את הבטחון והאריכה לו את הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:28 pm 
Hall of Famer

ואתה באמת משווה בין מה שקירילנקו נתן באן.בי.איי לצד שחקנים כמו דרון וויליאמס וקרלוס בוזר, לבין מה שהוא נתן בנבחרת רוסיה כשחקן המוביל.
ראי, כל התוצאות של נבחרת רוסיה אחרי בלאט לא רלוונטיים, כי הם היו ללא קירילנקו.
כמובן גם בתקופת בלאט התוצאות הן בהתאם להשתתפות של קירלינקו. בשתי האליפויות שרוסיה זכתה במדליות, קירלינקו שיחק. באליפות בה סיימה במקום השביעי הוא לא שיחק.
באולימפיאדה בה היא זכתה במקום השלישי קירילנקו שיחק. בזאת שהם סיימו 9 לא שיחק.

אני לא אומר שההישגים של בלאט בנבחרת רוסיה לא בזכותו, כי לפניו הרוסים היו קצת אנדראצ'יברים. בתקופתו לדעתי הם היו קצת אנדאצ'יברים. הוא עשה עבודה נהדרת ברוסיה, אבל ההישגים בוודאי לא מעשה קסמים של התחת של בלאט, אלא נבחרת עם שחקן על ברמות האלו ששיחקה כמו קבוצה מאומנת ומגובשת והגיעה להישגים גדולים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:28 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

קודם כל נדירים מאוד המאמנים שעושים "רק" 3 קסמים ( כהגדרתך ) בקריירה שלמה . בטח במפעלים כאלו מכובדים .
מעבר לכך אפשר להתווכח על הישגים נוספים - למשל הזכייה הנוכחית עם דרושאפקה , כולל סידרה חלקה של 0-2 על קבוצה שהייתה ללא הפסדים טרם הגמר .
יהיה מעניין ( לא הצלחתי למצוא בעצמי ) לראות למשל מה היו יחסי ההימורים לזכייה של קבוצות היורוקאפ בתחילת השנה .

ודים כתב:

כל מה שכתבת זה בדיוק דיוויד בלאט
בונה קבוצות "אפורות" משהו , אבל ממקסם את יכולות השחקנים והתפוקה הכללית של הקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 11:35 pm 
Hall of Famer

אפשר להתווכח על הישגים נוספים, אבל אני די משוכנע שדרושפאקה הייתה אחת הקבוצות הכי טובות ביורוקאפ ומועמדת בכירה לזכות בתואר.
גם נבחרת רוסיה בעיני לא היה מעשה קסמים.
במכבי לצד 2 העונות עם הצלחות באמת כבירות היו מספיק עונות בינוניות מינוס.
בלאט מאמן טוב מאד, מהטופ שהיה באירופה. בעיני גרשון היה מאמן טוב יותר. גם לקליין יש קייס. נכון שהוא לא היה בטופ האירופאי כמו בלאט למעט מכבי ונבחרת ישראל, אבל הוא היה פורץ דרך. הוא זה שהפך את מכבי למועדון שהוא היום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 12:07 am 
Hall of Famer

רוסיה ודאי לא הייתה מועמדת לקחת את אליפות אירופה על פני ספרד.
אבל אם הנתונים שהבאתי על מה עשתה נבחרת רוסיה לפני בלאט, עם בלאט, ואחרי בלאט, לא שכנעו אותך - כלום לא ישכנע...
קירילנקו אמרת? הוא שיחק גם באליפויות לפני בלאט. תחזור למעלה תראה איפה רוסיה סיימה.
והוא שיחק עם בלאט בשתי האולימפיאדות שרוסיה שיחקה בתקופתו, לא רק בלונדון.

גם לגבי דרושפאקה, אני די בטוח שבאיירן מינכן ושתי הרוסיות נחשבו מועמדות יותר גדולות ממנה. דרושפאקה גם באה עם סגל חדש לגמרי - ופה בדיוק נכנס המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 12:45 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
מה זה היורוליג אם לא אליפות אירופה לקבוצות?

אם נוסיף לזה שיש לו מניות לא מבוטלות ההישגים של פיני גרשון המדורג אחריו, בכלל מדובר במוח כדורסל מהטופ בעולם

הוא מאוד רוצה NBA ואפשר להבין אותו, השאלה איך האופי ושיטת האימון שלו יתאימו
אין הרבה מה ללמוד מהפיילוט באוהיו, זו קבוצה מאוד לא אופיינית שמנוהלת על ידי אחד השחקנים.

האופי שלו לדעתי יתאים מאוד - הוא אדם נעים לשיחה , יודע לדבר עם אנשים וכו...
הכדורסל שלו לדעתי הרבה יותר טוב מאשר של מאמנים רבים אחרים שנמצאים מעבר לאטלנטי

אבל וזאת הבעיה הגדולה ביותר
האם השחקנים יקבלו אותו ?
האם יהיה לו סיכוי להשפיע על הקבוצה ?
בזה לברון קצת פגע בו (מאוד)
בNBA לדעתי לפחות בחלק גדול של הקבוצות , תפקיד המאמן לפעמים הוא חצי מאמן וחצי פסיכולוג
השאלה האם דיויד יכול למשוך את העגלה של קבוצה בNBA ? לדעתי הוא יכול , אבל כדאי לו מאוד לא להתחיל במקום לא מתאים
לא יודע לגבי הניקס(השם שלו נקשר לניקס לאחרונה) , אם אני דיויד אני מחפש משהו קצת פחות מתוקשר.
אולי איזה מילווקי או מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 1:15 am 
Junior

עמוס לב כתב:
ואתה באמת משווה בין מה שקירילנקו נתן באן.בי.איי לצד שחקנים כמו דרון וויליאמס וקרלוס בוזר, לבין מה שהוא נתן בנבחרת רוסיה כשחקן המוביל.
ראי, כל התוצאות של נבחרת רוסיה אחרי בלאט לא רלוונטיים, כי הם היו ללא קירילנקו.
כמובן גם בתקופת בלאט התוצאות הן בהתאם להשתתפות של קירלינקו. בשתי האליפויות שרוסיה זכתה במדליות, קירלינקו שיחק. באליפות בה סיימה במקום השביעי הוא לא שיחק.
באולימפיאדה בה היא זכתה במקום השלישי קירילנקו שיחק. בזאת שהם סיימו 9 לא שיחק.

אני לא אומר שההישגים של בלאט בנבחרת רוסיה לא בזכותו, כי לפניו הרוסים היו קצת אנדראצ'יברים. בתקופתו לדעתי הם היו קצת אנדאצ'יברים. הוא עשה עבודה נהדרת ברוסיה, אבל ההישגים בוודאי לא מעשה קסמים של התחת של בלאט, אלא נבחרת עם שחקן על ברמות האלו ששיחקה כמו קבוצה מאומנת ומגובשת והגיעה להישגים גדולים.

הפואנטה היא שהקרדיט מגיע לבלאט שהחזיר אותו ליכולת של שחקן על. אני זוכר את האליפות ההיא בלייב. הוא היה כבוי בעונה ההיא ביוטה. סלואן אמר אז שהוא לא יודע מה לעשות עם שחקן שבוכה. קירילנקו ביוטה היה מבוזבז ביחס ליכולות שלו, שלפני שהגיעו דרון ובוזר, הוא היה אולסטאר. עם כל הכבוד דרון ובוזר הם לא סטוקטון ומלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 1:16 am 
Junior

עלק מחפש מקום קצת פחות מתוקשר.
הוא יקפוץ על כל משהו שידמה להצעה (שאני די סקפטי אם תגיע). ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 1:35 am 
Hall of Famer

מה שהוקיץ' אמר.
מה זה "מחכה להצעה מתאימה יותר"? הוא לא בפוזיציה "לחכות להצעה מתאימה יותר".
הוא מאמן צמרת אירופי אבל מאמן בורדרליין ב-NBA במקרה הטוב. זה לא שכל יום הוא יקבל הצעה להיות מאמן ראשי ב-NBA - זה יקרה, אם יקרה, פעם-פעמיים בחיים. דילגת על הצעה - תחכה שנים להצעה הבאה במקרה הטוב. במקרה הרע (והסביר) בכלל לא תהייה הצעה נוספת.
מה שיצא, אם יצא, הוא צריך להיות מרוצה. קבצנים (וב-NBA הוא קבצן) לא יכולים להיות בררנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה