סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2018 2:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הודעה חריפה של היורוליג בעקבות הדברים האחרונים של יאנוקופולוס. אני אתרגם כאן תרגום חופשי. ההדגשות שלי, ביאורים שלי בתוך <>.

"ההתקפות המרובות שמר דימיטריס יאנוקופולוס ניהל בשבועות האחרונים, שפגעו באופן חמור באנשים, בקבוצות, וביורוליג עצמו, הובילה את המועדונים שמרכיבים את דירקטוריון ה-ECA <החברה שמנהלת את היורוליג>, למעט פנאתינאיקוס, להערכת מצב בינן ובין עצמן ובינן לבין הנהלת היורוליג. אחרי הערכה קפדנית, כל עשרת המועדונים <עשרת בעלות רשיון A שהן לא פנתינאיקוס, ביניהן מכבי> הוציאו הצהרה משותפת כדלהלן:

1. חוזרות ומדגישות שהתנהגותו לש מר יאנוקופולוס מנוגדת לחלוטין לעקרונות האתיים והערכים של הספורט, ובפרט הכבוד ההדדי שהוא אבן הפינה של כל קהילת ספורט. לפיכך, דירקטוריון ה-ECA יאמץ את האמצעים הרגולטורים הראויים כדי להבטיח שאדם זה לא יוכל להיות מעורב בכל פעילות של היורוליג עד שהתנהגות זו תופסק באופן מוחלט וברור. השימוש בביטויים מעליבים או לחץ ציבורי מתמיד ואגרסיה מילולית בנסיון להשפיע על תוצאות ספורטיביות ולהתקיף את התחרות, משתתפיה, מנהליה - אין להם מקום בליגה מקצוענית, ובפרט ליגה מקצוענית שחבריה בנו אותה במשך שנים ושנכון לעכשיו מציעה לאוהדים את תחרויות הכדורסל הטובות ביותר בהיסטוריה של אירופה.

2. עשרת המועדונים האחרים בדירקטוריון ה-ECA, יחד עם הנשיא והיו"ר של היורוליג, הורו ליועציהם המשפטיים להתחיל בהליכים משפטיים נגד מר יאנוקופולוס בנסיון לתקן את הנזק שגרם לתדמית, לכבוד, ליושרה ולאמינות של התחרות, מועדוניה, שופטיה, הנהלתה, ונשיא והיו"ר שלה.

3. עשרת המועדונים והנהלת התחרות מדגישים את רצונם שפנתינאיקוס תמשיך להיות חלק מתחרות הכדורסל המובילה באירופה. אנו מאמינים לחלוטין כי האוהדים וההיסטוריה של המועדון לא צריכים להישפט על ידי ההתנהגות המגונה של אדם אחד, ואוהדי המועדון לא צריכים להיות מודרים מלהנות מתחרות הכדורסל הטובה ביותר באירופה, אליה המועדון שלהם שייך בזכות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2018 2:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
חוץ מלמצוץ לעצמם על האחלה ליגה פרטית שהם הצליחו ליצור, ושהכבשה השחורה הורסת לכולם את הכיף והחברותא, יש משהו רציני בהודעה הזו? לא נשמע שמעיפים אף אחד. משעים אותו עד שיחזור להתנהג יפה, ומאיימים עליו בתביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2018 2:29 pm 
Junior

אני מתפלא ששימון הצליח להתאפק כשהוא ניסח את ההודעה הזו ולא התפלק לו דירקטוריון "פוקס" ECA.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2018 4:17 pm 
Hall of Famer

מישהו ראה את הסטורי שלו השבוע עם ג'ורדי במדים נאציים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2018 4:25 pm 
Hall of Famer

בכלל האינסטגרם שלו קורע.
פסיכי על כל הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 1:45 am 
Junior

ערן כתב:
חוץ מלמצוץ לעצמם על האחלה ליגה פרטית שהם הצליחו ליצור, ושהכבשה השחורה הורסת לכולם את הכיף והחברותא, יש משהו רציני בהודעה הזו? לא נשמע שמעיפים אף אחד. משעים אותו עד שיחזור להתנהג יפה, ומאיימים עליו בתביעה.

לדעתי הם חושבים שהם יכולים להעיף אותו סטייל דונלד סטרלינג בנבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 10:50 am 
Hall of Famer

יאנוקופולוס נפגש אתמול עם באומן מזכ"ל פיב"א. בינתיים נשמע כמו פגישה שנועדה להפחיד את היורוליג בלי משהו רציני. שפע מחמאות לצ'מפיונס אבל אמר ש"לא התקבלה החלטה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 12:25 pm 
Sophomore

כנראה הבין ששיריון A עם כל ההטבות הכלכליות שמתלוות אליו הוא כנראה לא יקבל בפיב"א גם בחלומות הלילה שלו.
אם נאמר ש"לא התקבלה החלטה" אחרי הפוסט היחצני שלו לפיב"א באינסטגרם, כנראה הוא בכל זאת רוצה להישאר ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2018 12:29 pm 
Hall of Famer

כנראה שפיב"א הניחו לרגליים את השטיח האדום הכי גדול שהם יכולים, כולל שיריון ל-10 שנים, כולל זכויות טלוויזיה וכל דרישה כלכלית שהוא רצה, אבל הוא הבין שבחלומות הלילה הוא יקבל במפעל הזה יציבות כלכלית כמו שיש לו ביורוליג ולכן "לא התקבלה החלטה"
התיאוריה שלי שכנראה נסמכת על מקורות מידע זהים היא בעלת תוקף בדיוק כמו ההודעה שמעלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:13 am 
Hall of Famer

בינתיים היאנוקופולוסים המבוגרים, האבא והדוד, מוציאים הודעת תמיכה חד משמעית בפרחח הצעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה