סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 3:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 1:28 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
חשבתי שטוב יהיה ת'רד אחד בו יהיה ניתן לקשקש על השחקן.
תקציר הפרקים הקודמים למי שהיה בקומה. ליאור אליהו חזר למכבי אחרי עונה פושרת ביותר תחת דושקו בויטוריה, בילה שם די הרבה זמן על הספספל ובפציעות. נתן משחק טוב בסדרת הגמר מול ברצלונה וחזר לידיים המנחמות של מכבי לחוזה לחמש שנים- הישראלי היקר ביותר אי פעם ששיחק בקבוצה ישראלית. שלוש עונות במכבי אופיינו בביצועים טובים בעונה הסדירה והחלשות בהמשך כאשר בשלבים המכריעים השחקן בקושי תורם ובקושי משחק (לאו דווקא בסדר הזה).
הנהלת מכבי (לפי הפרסומים ואף בחסות בלאט) החליטו להשתמש באופציות ההפרדות מאליהו והציעו לו חוזה נמוך יותר לשנתיים הבאות.

טוב זהו...

אוקצור לאן ליאור אליהו ממשיך מכאן? לא רק לאן מבחינת התשובה לשאלה "לאיזה קבוצה" אלא ממש השחקן בחלק השני של הקריירה שלו, בגיל שבו הוא עתיד להשאיר חותם או להעלם אל השכחה. נדמה שליאור נמצא מול שוקת שבורה ואין ממש עניין בו באירופה (היום התפרסם שהוא הוצע לחימקי ונדחה), מכבי לא ממש מתכוונת לוותר ולפתוח את הארנק בשביל לקלוט את השחקן. אליפות אירופה הקרובה אולי עלולה לעשות טוב עבורו כי שם הוא שחקן מפתח, זה מזכיר לי את טל בורשטיין שחיכה לאליפות שיחק חרא ובסוף התרצה בסגל של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 1:44 pm 
Junior

אפשר אולי לציין בהקשר של אליהו שמכבי, על אף חוסר הרצון המופגן והמתוקשר לפחות את הארנק עבורו, לא סוגרת את הגולל על אפשרות החזרה שלו לקבוצה.

שחקן זר בעמדה 4 הקבוצה טרם החתימה ולפי הפרסומים האחרונים גם ספק אם תעשה זאת.

גם אם דיוויד בלאט ויתר עליו ובונה את הקבוצה מעשית בלעדיו, יש לי תחושה שבהנהלה עדיין מצפים לפניית פארסה (השיבוש מכוון) ברגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 1:59 pm 
Sophomore

אליהו חשב שיצליח להשיג הצעות מעניינות מאירופה, בינתיים נראה שכל מה שהגיע לא שווה לו יותר מאשר החוזה החדש שמכבי הציעו לו (בהתחשב בהפסדים האחרים שיש לו, שהם לאו דווקא כספיים). עושה רושם שלהפועל ירושלים המתחדשת אמור להיות כסף בשביל ליאור, גם אם פחות ממה שמכבי חשבה להציע לו (יצר הנקם והרצון לשחק עדיין שווה 50-100 אלף דולר במקרים מסוימים).

כרגע קשה לראות אותו מתקפל בפני מכבי, וקשה לראות את מכבי מתקפלת בפניו. אליהו + זר נוסף + הלפרין יאלצו את הקבוצה לוותר לפחות על ג'ייק כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 2:02 pm 
Sophomore

אחרי הסיפור של אוחיון, הייתי בטוח שהוא לא חוזר לקבוצה - ולא משנה מה ההשלכות. חזר.
אחרי הסיפור של פארגו, היה ברור שמכבי והוא צ'ילבות וזה לא יתפס - ואז מכבי נתנה לו הצעה שהוא היה יכול לסרב לה.
אחרי היחס לבלאט כל השנה, שממשיך במדיניות ההחתמות בינתיים, הייתה תחושה שבלאט יעדיף ללכת לאמן בטונדרה הסיבריאית ורק לא לראות צהוב או כחול יותר - והנננו כאן.

ההרגשה היא שאליהו חטף בומבה לפנים - ושאם יש לו קצת אגו, אז יהיה לו מאוד קשה לבלוע את זה ולחזור לקבוצה שהודיעה לו שהוא לא רצוי ושהוא בזבוז של כסף ושהוא מוזמן לחפש את החברים שלו. ולכן, אני די משוכנע שהוא ישחק במכבי גם שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 2:42 pm 
Junior

אני יוצא מנקודה הנחה (סבירה) שג'ייק כהן לא ישחק במכבי בעונה הקרובה. הוא במילא סנטר ולמכבי יש כבר שניים כאלה בסגל.

מכבי עם תשעה שחקנים בכירים, למעשה סגורה בכל העמדות (או לא סגורה באף עמדה, תלוי איך מסתכלים על זה) למעט עמדה 4. חסר כאן שחקן ובהתחשב במצבת הזרים, רצוי אחד ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 3:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הראיון עם עומרי כספי בו הוא נשאל על חברו הטוב אליהו ואמר שהוא יכול לשחק במנש העלה בי את השאלה, למה ליאור לא ניסה אפילו להראות את מרכולתו בליגת הקיץ? כנראה שהוא שוב סומך על זה שתצוגות נאות באליפות אירופה מול פורוורדים אירופאים איטיים תעלה את ערכו.
חוץ מזה, העובדה שי-ם לא קופצת על המציאה מראה כמה הערך שלו בקאנטים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 3:35 pm 
Junior

הערך שלו כנראה בקאנטים, אבל לא צריך להגזים, י-ם היו מאושרים להביא את אליהו כשחקן סגל, אבל עושים בשכל כשלא מתפתים להביא אותו לסגל בו הוא ירוויח כפול מהשחקן הבא אחריו ברשימת השכר. זה לא היה עושה טוב לאף אחד מהצדדים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 3:37 pm 
Junior

אני מקווה שלא קנית את הספין (המוצלח, יש לומר) של הסוכן. אם היתה לו הצעה של 550 אלף דולר לעונה מהפועל ירושלים הוא היה חותם שם אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 3:40 pm 
Junior

ממש לא, אני גם לא רואה איך אפשר להבין זאת מהודעתי..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 3:45 pm 
Junior

אי אפשר, לכן ההודעה לא הופנתה אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 4:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
אני מקווה שלא קנית את הספין (המוצלח, יש לומר) של הסוכן. אם היתה לו הצעה של 550 אלף דולר לעונה מהפועל ירושלים הוא היה חותם שם אתמול.

אני בטח שלא קניתי את הספין, אבל בעבר י-ם ניסו לקפוץ על כל השאריות שמכבי השליחה הצידה ומפתיע קצת שהיא לא נלחמת להביא את השחקן הישראלי המוכשר ביותר מחוץ למנש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 4:02 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני בטח שלא קניתי את הספין, אבל בעבר י-ם ניסו לקפוץ על כל השאריות שמכבי השליחה הצידה ומפתיע קצת שהיא לא נלחמת להביא את השחקן הישראלי המוכשר ביותר מחוץ למנש.

כפי שנכתב בתרד אחר, גיא הראל, המנכ״ל החדש, התראיין אתמול בתוכנית הצרחות ב103 ואמר בצורה שאינה משתמעת ל2 פנים שאין ביכולתם להביא את ליאור אם אלו הסכומים שהוא מבקש לפי פירסומים זרים.
הוא גם טען שלא נעשה שום פנייה לליאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 5:44 pm 
Sophomore

מעבר לעניין הקבוצה הבאה של השחקן אני חושב שהיה כאן פספוס רציני של ליאור, שחקן שלעד ייחשב כעצל, כמפונק, חסר אופי- פספוס להיות פורוורד אירופאי מוביל ואיכותי. אני חושב שהוא לא פספס את הרכב אלא פשוט ירד ממנה במודע בהחלטה שלו לחזור למכבי ולנוחות- אפשר לא לאהוב את זה אבל אפשר גם להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 5:47 pm 
Sophomore

אחד הדברים שהפילו את ליאור היה החתימה על החוזה הארוך עם מכבי. ברגע שאתה חותם על חוזה כזה, באופן הגיוני - יורד לך הדרייב לשפר ולקדם את המשחק שלך, תוך מחשבה שהעתיד הקרוב שלך מובטח. בפועל קרה מה שקרה, וליאור נשאר בלי קבוצה שמוכנה לשלם לו מה שהוא חושב שמגיע לו, או מה שהגיע לו לפני כ- 4 שנים. הוא צריך להבין למה זה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 6:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הבעיות של אליהו עם הדרייב התחילו הרבה לפני החוזה ארוך הטווח במכבי. פאק, הבעיות שלו היו חלק ממה שהוביל לזה שהוא חתם על אותו חוזה מלכתחילה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 7:03 pm 
Sophomore

ראי אני קצת חולק עליך כאן משתי סיבות:
הראשונה- אליהו הוא לא השחקן היחיד שבחר לברוח מאיבנובית הרועץ, גם כאלו שהיו עם מוסר עבודה קצת יותר מאליהו בחרו לברוח משם, הרשימה דיארוכה.
השניה- אפשר להבין בחור שקשור לאמא ולמשפחה ולסביבה המוכרת שלו ורוצה ובוחר להשאר בה.
בהינתן שתי אלו בלבד אפשר להבין את הבחירה של אליהו במכבי. מה שאי אפשר להבין זה את מכבי שחתמה איתו על חוזה ענק בירוקים ובשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 8:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי האחרונה פה שאפשר להאשים אותה בעצלנות של אליהו. היתה לו אופצית יציאה למנש בכל קיץ ועדיין חוץ משכלול של הגויאבה הוא רק הלך אחורה עם השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2013 11:33 pm 
Sophomore

אני איני נמנה על חסידיו של זורק הגויאבות ובכל זאת אני לא חושב שהוא הלך אחורה, התקפית למעשה הוא שכלל את ההשלכה של הגויאבה לרמת אומנות, זריקה מהמקום, בתנועה, מהמרכז ומהצדדים... אממה העניין הוא בגישה של הבחור לשאר החלקים במשחק, ריבואנד, מאבק, שריטה, השטחות על הרצפה, הפגנת עצבים בכל אלו הוא כשל כישלון ברור. הוא הניח לעצמו להכנס לסטטוס כוכבני כזה שמוותרים לו על הכל ולא כך הדבר. גם גדולי שחקני מכבי והנוצצים שבהם ידעו לשרוט, להאבק, להפגין קצת אמביציה ליאור פשוט אנמי מדי מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2013 12:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:
אני איני נמנה על חסידיו של זורק הגויאבות ובכל זאת אני לא חושב שהוא הלך אחורה, התקפית למעשה הוא שכלל את ההשלכה של הגויאבה לרמת אומנות, זריקה מהמקום, בתנועה, מהמרכז ומהצדדים... אממה העניין הוא בגישה של הבחור לשאר החלקים במשחק, ריבואנד, מאבק, שריטה, השטחות על הרצפה, הפגנת עצבים בכל אלו הוא כשל כישלון ברור. הוא הניח לעצמו להכנס לסטטוס כוכבני כזה שמוותרים לו על הכל ולא כך הדבר. גם גדולי שחקני מכבי והנוצצים שבהם ידעו לשרוט, להאבק, להפגין קצת אמביציה ליאור פשוט אנמי מדי מכל הבחינות.

זה מה שאני אומר. חוץ מהגויאבה אותה הוא שכלל לרמת אומנות (כל עוד לא דוחפים אותו) בכל שאר האספקטים בהתקפה הוא נעצר במקום או אפילו הלך אחורה. בתקופתו בגליל הוא היה זורק לא מעט מ3 והיום הוא אפילו לא מנסה שלא לדבר על ג'אמפ שוט נורמלי ממרחק שגדול מ2 מ' מהסל. פעם הוא היה מטביע in traffic, היום הוא מטביע רק כאשר הוא חופשי לחלוטין. הוא לעתים רחוקות מראה את היכולת שלו להוביל כדור קוסט טו קוסט אחרי ריבאונד ואם בתחילת העונה החולפת הוא פתאום התחיל להשתמש באתלטיות האדירה ובידיים הארוכות שלו לחטוף כדורים ולחסום, זה נעלם במהלך העונה והוא חזר לאפטיות ההגנתית הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:29 pm 
Sophomore

לירושלים?
תכ'לס יכול להיות לליאור החלטה די נכונה מבחינה אישית.. לפי הסכומים שמציינים 1.3 לשלוש שנים זה בערך השווי האמיתי שלו בשוק. ישחק ביורוקאפ מול שחקנים שלא יכו אותו יותר מדי, יהיה הכוכב של ירושלים, יבלה הרבה זמן על הפרקט, יעמיד ממוצעים מפחידים ובעיקר יהנה מהחיים ללא השוט של בלאט והכאפות מאוגוסטין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 1:37 pm 
Sophomore

יכול בסוף להגיע גם לחיפה ביחד עם הלפרין :)
הכי קטע יהיה אם אוחיון יישאר במכבי
וליאור יותם ובחירות הדראפט יהיו בירושלים
וילכו בדרכם של ארנולד ששון מיקי ומוטי דניאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 3:05 pm 
Sophomore

כבר סוף אוגוסט,וחזרנו לפינתנו "אליהו לאן?"

אז יש הצעה מאינסי קראסנויארסק:
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... ahu/329789

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 3:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, אני כבר רואה אותו טס לקרסנויארסק... העב"ם שהתפוצץ בטונגוסקה יותר קרוב לשם מאשר אליהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 3:41 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה מצחיק יותר בידיעה, זה שמישהו אשכרה עשוי לחשוב שהוא יחתום בקראסנוירסק או שהוא מתואר שם כSF.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2013 4:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
לא יודע מה מצחיק יותר בידיעה, זה שמישהו אשכרה עשוי לחשוב שהוא יחתום בקראסנוירסק או שהוא מתואר שם כSF.

ברור, הוא סמול פורוורד שאפילו נבחר בדראפט ויש לו המון כישרון שמחכה להתפרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה