סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=17541
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=17539

ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=16792

סיכום התחזיות:
וושינגטון - מקומות 4-5 / חצי גמר מזרח - מקום 8 והפסד 4-2 לטורונטו, בהחלט היו אכזבה
אטלנטה - לוטרי אכן
מיאמי - מקומות 6-8 - פגיעה בול
שארלוט - מקומות 8-10 - מקום 10 אבל לא ממש על הקשקש
אורלנדו - אכן לוטרי

מיאמי היט (44-38 בעונה שעברה):
נשארו: חסן וייטסייד, גורן דראגיץ', באם אדבאיו, ויין אלינגטון, ג'יימס ג'ונסון, טיילר ג'ונסון, קלי אוליניק, ג'וש ריצ'רדסון, דיון וייטרס, ג'סטיס ווינסלו
הגיעו: הרוקי שהוא תאומי המגדל - דאנקן רובינסון; בריאנטה וובר?
עזבו: דויין וייד (כל עוד לא הודיע שהוא נשאר), ג'ורדן מיקי, יודוניס האסלם

תחזית: אשכרה סגל כמעט בלי שום שינוי וזה לאו דווקא לטובה. הרבה שחקנים בינוניים, מעט כוכבים. הם הוכיחו שהם יכולים להגיע לפלייאוף, הם אתלטים, יש להם ניסיון. מצד שני, זה סגל מאוד שברירי. פציעה של וייטסייד או דרגיץ', והם עמוק בלוטרי. להערכתי במקרה הטוב זה יגיע למקומות 7-8, או לוטרי.

וושינגטון ויזארדס (43-39 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ון וול, בראד ביל, מרקיף מוריס, קלי אוברה, אוטו פורטר, יאן מהינמי, תומאס סטורנסקי, ג'ייסון סמית
הגיעו: ג'ף גרין (קליבלנד), דוייט הווארד (שארלוט), אוסטין ריברס (קליפרס)
עזבו: מרסין גורטאט (קליפרס), טיי לוסון, מייק סקוט (קליפרס), רמון סשנס

תחזית: בואו נודה בזה. זו קבוצה שכבר לא מעט שנים אנדראצ'יברית. ג'ון וול אולי מתהדר בטייטל של 5 פעמים אולסטאר, ואולי גם יסיים עם מספרי קריירה יפים, אבל הוא אף פעם לא הוכיח שהוא טופ3 רכזים בליגה, ובספק אם יוכיח. כנ"ל בראדלי ביל שהוא shooter מהטובים בליגה, אבל לא קטלני כמו קליי. אני כן חושב שהתוספות של הווארד, אוסטין ריברס וג'ף גרין ישדרגו אותם. תחושה שלי שהם יסתובבו באזורים של מקומות 4-6, יותר לכיוון ה-5-6.

שארלוט הורנטס (36-46 בעונה שעברה):
נשארו: ניק באטום, קמבה ווקר, מק"ג, ג'רמי לאמב, מרווין ויליאמס, קודי זלר, פרנק קמינסקי, ווילי הרננגומז
הגיעו: מיילס ברידג'ס (רוקי, בחירה 12 בדראפט), טוני פארקר (סן אנטוניו), ביסמאק ביומבו (אורלנדו)
עזבו: מק"ו (יוסטון), דוייט הווארד (וושינגטון)

תחזית: קשה להגיד שהקבוצה הזו השתפרה אחרי העזיבה של דוייט. אפשר רק לתהות כמה זמן לוקח ל-MJ להבין שכדי להיפטר מהחרא צריך להוריד את המים. לוטרי.

אורלנדו מג'יק (25-57 בעונה שעברה):
נשארו: אארון גורדון, טרנס רוס, ניק ווצ'ביץ', ג'ונתן סימונס, אוון פורנייה, די ג'יי אוגוסטין
הגיעו: מו במבה (רוקי, בחירה 6 בדראפט), ג'ריאן גרנט (שיקגו), טימופיי מוזגוב (ברוקלין)
עזבו: ארון אפללו, ביסמק ביומבו (שארלוט), מריו הזוניה (ניו יורק), שלווין מק (ממפיס), מריס ספייטס

תחזית: אני נורא נורא נורא אוהב את אארון גורדון. מעבר לעובדה שהוא המפסיד הכי טוב אי פעם בתחרות הטבעות ספציפית, הוא עשה קפיצה יפה מאוד בשנה החולפת ובכלל אתלט חבל על הזמן, והוא כולה בן 22. הם עשו צעד נכון שנפטרו מאלפריד פייטון היוצמח, אבל טעו לדעתי שלא הביאו עוד מוביל כדור. אני לא חושב שזה יספיק לפלייאוף השנה, אבל כן יכולים להיות קבוצה אתלטית חביבה שתשבור כמה טבעות עם הקליעה המוגבלת שלהם לשלוש. לוטרי.

אטלנטה הוקס (24-58 בעונה שעברה):
נשארו: קנט בייזמור, דויין דדמון, מיילס פלאמלי, טוריאן פרינס
הגיעו: טרה יאנג (רוקי, בחירה 5 בדראפט), וינס קרטר (סקרמנטו, בחירה 5 בדראפט... 1998, לפני שטרה יאנג נולד), ג'רמי לין (ברוקלין), אלכס לן (פיניקס)
עזבו: דניס שרודר (אוקלהומה), מייק מוסקאלה (פילדלפיה)

תחזית: סה"כ קיץ לא כזה רע לאטלנטה. הם יודעים שהם לא יעלו לפלייאוף. הבינו שמדניס שרודר לא יצא יותר מדי, והחליטו לפרק את העסק ולקוות שיאנג יהיה קארי הבא ושאלוהים יעזור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 9:12 pm 
Hall of Famer

מדהים שטורונטו, פילי ובוסטון משחקים באותה בית, לעומת בית הפח הזה. וושינגטון לדעתי אכן התחזקה (אבל גם המזרח בכלל התחזק מעט) ותגיע לפלייאוף. מיאמי אולי על הקשקש אבל שם זה נגמר,, אבל מאד מעניין אותי לראות את במבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 9:54 pm 
Hall of Famer

המזרח בסימן עלייה והתאוששות מהלברוניה (כמובן שעכשיו תהיה הסלטיקיה אבל עדיין).
וושינגטון היא אחת מהקבוצות הבינוניות פלוס של האזור, בדומה למילווקי, אינדי ואולי גם פילי.
נראה שהם התחזקו בקיץ אבל צריך לראות איך ייראה חדר ההלבשה שלהם (כאשר בנוסף לבלגאן האינהרנטי שם הביאו את דווייט), האם וול יישאר בריא ואיך הם ביחס לשאר קבוצות בדרג שלהם.
מיאמי היא קבוצה חביבה ולא יותר מזה, ששקועה עמוק בבינוניות.
שארלוט קבוצה די נוראית שמנוהלת בצורה מזעזעת עם מעט מאוד תקווה לשיפור.
אטלנטה בטאנקינג ובנייה לעתיד שזה אחלה
ואורלנדו עם קצת תקווה לעתיד - במבה יהיה להערכתי שחקן נהדר. אני תוהה אם גורדון ואייזיק לא יושבים על אותה עמדה אבל בכל מקרה, זה הרבה אתלטיות, אורך וניידות בקו הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:21 pm 
Hall of Famer

אחח, Att, האם ומתי יגיע היום שבו תלמד לדייק בהגדרות. בנייה מחדש זה לא טנקינג. אטלנטה אכן בבנייה מחדש ונראה לאן זה יוביל אותה-אני בעד ההימור על יאנג, שהוא שחקן התקפי ומעניין אם כי גם פוטנציאל פלופ לא קטן. אבל טנקינג זה הפסד בכוונה. אף אחד לא יודע בשלב הזה של הקיץ, ואף אחד לא יידע עד שלא נראה את ההוקס על המגרש, שהם מנסים להפסיד בכוונה. כמובן שסביר להניח שהם יפסידו הרבה, וכולם מבינים את זה. אבל האם הם יהיו אקטיביים בנסיון שלהם להפסיד? מאמין ומקווה שלא.

מעבר לזה די כמו שנאמר. מיאמי בנויה לרוחב עם שחקן ורבע מעניין במצטבר, שארלוט חרא מזוקק שאני בוכה שקמבה אח שלי תקוע בו. שאריות העניין מתחלקות בין וושינגטון שזקוקה ל4 איכותי באמת אבל אולי תעשה צרות, ואורלנדו שמפה לשם פיתחה קו קדמי מעניין ויש לה גם את פורנייה שהופך בשנים האחרונות לשחקן שאי אפשר לזלזל בו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:33 pm 
Hall of Famer

אם זו ההגדרה שלך הרי שפילי מעולם לא עשתה טאנקינג (והיא בהחלט עשתה).

הקבוצות של ברט בראון תמיד נלחמו ושיחקו חזק וקשוח על מנת לנצח. הן פשוט לא היו מוכשרות מספיק, בדומה להוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:39 pm 
Hall of Famer

נובמת.

מה שקרה בפילדלפיה זו הנהלה שדחפה בריש גלי להחלשת הקבוצה והציבה כמטרה את הרצון להיות הקבוצה הגרועה בליגה. כתוצאה מזה חלק מהשחקנים הצעירים נדפקו מזה מנטלית, כי הם הבינו שבניגוד לאינסטינקט הספורטיבי שלהם לנצח, ההנהלה שלהם רוצה משהו אחר. כתוצאה מזה גם הקהל איבד אמון וכל מה שאנחנו כבר יודעים וטחנו עד דק. אף אחד לא חשב שפילי תתחיל לקלוע סלים עצמיים או לקשור שרוכים בצבע, אבל רוח המועדון היתה לקדש את ההפסד-וזה לא יכול לעבוד בספורט מקצועני.

אטלנטה, עד שיוכח אחרת חלילה וחס, עושה את מה שעשו הרבה קבוצות לפניה, במקביל אליה ועוד יעשו. בונה מחדש. יש לה שחקן צעיר שהיא בונה עליו ככוכב, יש לה הרבה שחקנים בינוניים-מינוס מסביב והיא מצפה באופן טבעי להיות מנמושות הליגה ולהתפתח דרך הדראפט וכו'. אבל אתה לא רואה שם דגל של קידוש ההפסד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:44 pm 
Hall of Famer

לא ראית הרבה (או בכלל) את פילי של אותה תקופה, מסתבר.
על הפרקט, לא קידשו הפסדים אלא נלחמו לנצח.
באורח פלא, אמביד וקובינגטון ומקונול גראנט לא "נדפקו מנטלית".

כמו כן, אטלנטה לא וויתרה על שניים מהשחקנים היחידים שתפקדו אצלה הקיץ?
היא עושה טאנקינג, פיור אנד סימפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:47 pm 
Hall of Famer

נו, זה דיון איתך, זה חייב לעבוד ככה. אני אומר משהו, אתה מבין את זה איך שאתה רוצה וטוען כנגדי שאני טוען משהו שלא טענתי. אני חושב שהייתי ברור.

אין לך מושג מה ההבדל בין בנייה מחדש לטנקינג, וזה באמת לא מפתיע-ע"ע הנסיונות המגוחכים שלך להראות איך פיניקס עשתה טנקינג שמעולם לא היה, למשל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 10:59 pm 
Hall of Famer

אני לא אוהב את מה שהולך בוושינגטון. ביל ו-וול שני הכוכבים של הקבוצה נראים כמו שמן ומים, בנוסף שניהם נוטים להיפצע. יש קורלציה ישירה בין העונות בהן שניהם היו בריאים (2013/2014 ו - 2016/2017) לעונות בהן הוויזארדס היו טובים. תוסיף לכך את דווייט הווארד שכבר 7 שנים ברצף מחרב קבוצות ויורד לו ביכולת במקביל. יש לי הרגשה שהעונה החבילה הולכת להתפרק עם טרייד על אחד מהצמד.

דווקא אני לא כל כך שונא את מה שקורה בהורנטס. קודם כל אני מאד אוהב את הבחירה במיילס ברידג'ס. בעיני האתלט הכי מסקרן בדראפט האחרון. הבעיה היא השלישיה - מק"ג, באטום ומרווין וויליאמס. כרגע נראה שהם הפותחים בעמדות השוטינג גארד ושני הפורוורדים ולטעמי הם חוסמים את ההתפתחות של הצעירים של ההורנטס, מאליק מונק, שוטינג גארד נמוך שנבחר 2 מקומות מעל שוטינג גארד נמוך אחר בשם דונובן מיצ'ל וברידג'ס. אני הייתי יורד מהמחשבה שקיד גילכריסט ובאטום יכולים לשחק בעמדות החוץ והופך את השלישיה הזאת לפורוורדים בלבד, כלומר נותן למק"ג לשחק גם בעמדה 4. הייתי מנסה לעשות טרייד על קמבה ווקר ואחד מהשלושה, בעדיפות על מק"ג שעוד צעיר, אבל סביר להניח שלבאטום יש את הערך הגבוה יותר. הדבר החיובי ביותר שאין חוזים ממש בעייתיים. קודי זלר עם חוזה עד סוף 2021 הוא החוזה הארוך ביותר, אבל הוא ירוויח 14.5 מיליון בממצוע, שבאקלים כיום זה לא כזה נורא. את ניק באטום עם חוזה שייגמר בעונה הבאה אני לא חושב שיש בעיה להעביר במידת הצורך.

הנקודה הראשונה היא איך למקסם רווחים בטרייד על קמבה ווקר. הוא חמוד, הוא לא רע, אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה ולתת עכשיו חוזה גדול ארוך טווח עליו זאת תהיה טעות גדולה. מה שנקרא been there, done that. מעבר לכך צריך להעריך את הכישרון שכן יש שם ולראות איך בונים לעתיד. צריך להחליט אם מק"ג יכול באמת להתפתח לאייס ההגנתי שחשבו שהוא יכול להיות בערב הדראפט (אני אומר לא, מה שכן, הוא התפתח לנטל ההתקפי שחששו מפניו בערב הדראפט), או להיפטר ממנו. 2 תסריטים אופטימיים להמשך הדרך -
1. התמורה על קמבה ועוד מישהו גבוהה, ועם החבר'ה הצעירים אפשר לרוץ לפלייאוף ולקוות לשיפור מבפנים בעונות הבאות, שזה בערך מה שעשו כל השנים האחרונות בשארלוט. הסיכוי לכך לא ממש גבוה, לא חושב שאפשר לקבל על קמבה תרומה שתשפר את הקבוצה כאן ועכשיו.
2. תמורה על קמבה של נכסים עתידיים, בין אם כשרונות צעירים או בחירת דראפט נחמדה. עונה חלשה שתסתיים בבחירת דראפט גבוהה והתחמשות בכשרונות צעירים לעתיד ורוד יותר שיכול לבוא בעוד 2-3 שנים, בהנחה שלא נותניים חוזים מפגרים.

לצורך העניין, אני אוהב יותר את המצב של שארלוט מאשר זה של אורלנדו עם החוזים המגעילים לפורנייר ולגורדון (שאני לא מעריך במיוחד) וכמובן החוזה בן השנתיים לטימופיי מוזגוב על 32 מיליון. ניק ווצ'ביץ' מסיים חוזה בתום העונה ויש לי הרגשה מציקה שהמג'יק יחליטו לשמור עליו, כדי למקסם את התקופה הבינונית מינוס מינוס של השנים האחרונות. המג'יק הולכים על סטרט של לשחק בחמישיה עם רכז שהוא שחקן ספסל מובהק (ולא משנה אם קוראים לו אוגוסטין או ג'ראיה גראנט). בנוסף הכשרונות הצעירים שהם צריכים לפתח תקועים קצת אחורה. אייזיק, בחירה מספר 6 בעונה שעברה כנראה יחלוק את עמדת הפאוור עם ארון גורדון ואילו במבה יראה את ווצ'ביץ' נותן לפחות 30 דקות של רכות כל ערב. בשל הנטיה של המג'יק לאהוב את מה שהם בונים ולחשוב שרק חסר עוד לבנה קטנה לפאזל, עד שברור לכל העולם וגם לאשתו שמעולם לא ראתה משחק כדורסל שזה לא יעבוד, ואז לפוצץ הכול בצורה הכי מפגרת (מה העניינים עם ויק אולדיפו?), אני ממש לא רואה עתיד ורוד שם בעולם של דיסני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:02 pm 
Hall of Famer

אני נימקתי (וויתור על שחקנים תורמים) והתייחסתי למה שאתה טענת (מה זה היה? דפיקות מנטלית?).
אתה בתגובה זלזלת, עד כדי כך שלא טענת שום דבר בחזרה.
זה באמת מזכיר את שאר הדיונים שלנו וגם את זה שאמרתי שאשתדל לא לקחת בהם חלק, חינניים וכיפיים ככל שיהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:10 pm 
Hall of Famer

מה שווה הנימוק שנימקת אם מפריכים אותו ב10 שניות?

ההוקס ויתרו על שרודר כי הם בחרו את יאנג, זה אותו סגנון של שחקן רק שההוקס מקווים שיאנג יהיה (הרבה) יותר טוב משרודר. השחקן השני שההוקס ויתרו עליו הוא מייק מוסקלה, שחקן לבנבן שבגיל 27 יכול לומר שהעונה הקודמת בואקום של ההוקס היתה עונת השיא שלו. הוא פתח ב7 משחקים מתוך 53 ששיחק בהם, שיחק 20 דקות לערב וקלע 7.6 נקודות למשחק. אין ספק שויתור על מייק מוסקלה הוא איתות חד משמעי לטנקינג אכזרי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:15 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא אוהב את מה שהולך בוושינגטון. ביל ו-וול שני הכוכבים של הקבוצה נראים כמו שמן ומים, בנוסף שניהם נוטים להיפצע. יש קורלציה ישירה בין העונות בהן שניהם היו בריאים (2013/2014 ו - 2016/2017) לעונות בהן הוויזארדס היו טובים. תוסיף לכך את דווייט הווארד שכבר 7 שנים ברצף מחרב קבוצות ויורד לו ביכולת במקביל. יש לי הרגשה שהעונה החבילה הולכת להתפרק עם טרייד על אחד מהצמד.

דווקא אני לא כל כך שונא את מה שקורה בהורנטס. קודם כל אני מאד אוהב את הבחירה במיילס ברידג'ס. בעיני האתלט הכי מסקרן בדראפט האחרון. הבעיה היא השלישיה - מק"ג, באטום ומרווין וויליאמס. כרגע נראה שהם הפותחים בעמדות השוטינג גארד ושני הפורוורדים ולטעמי הם חוסמים את ההתפתחות של הצעירים של ההורנטס, מאליק מונק, שוטינג גארד נמוך שנבחר 2 מקומות מעל שוטינג גארד נמוך אחר בשם דונובן מיצ'ל וברידג'ס. אני הייתי יורד מהמחשבה שקיד גילכריסט ובאטום יכולים לשחק בעמדות החוץ והופך את השלישיה הזאת לפורוורדים בלבד, כלומר נותן למק"ג לשחק גם בעמדה 4. הייתי מנסה לעשות טרייד על קמבה ווקר ואחד מהשלושה, בעדיפות על מק"ג שעוד צעיר, אבל סביר להניח שלבאטום יש את הערך הגבוה יותר. הדבר החיובי ביותר שאין חוזים ממש בעייתיים. קודי זלר עם חוזה עד סוף 2021 הוא החוזה הארוך ביותר, אבל הוא ירוויח 14.5 מיליון בממצוע, שבאקלים כיום זה לא כזה נורא. את ניק באטום עם חוזה שייגמר בעונה הבאה אני לא חושב שיש בעיה להעביר במידת הצורך.

הנקודה הראשונה היא איך למקסם רווחים בטרייד על קמבה ווקר. הוא חמוד, הוא לא רע, אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה ולתת עכשיו חוזה גדול ארוך טווח עליו זאת תהיה טעות גדולה. מה שנקרא been there, done that. מעבר לכך צריך להעריך את הכישרון שכן יש שם ולראות איך בונים לעתיד. צריך להחליט אם מק"ג יכול באמת להתפתח לאייס ההגנתי שחשבו שהוא יכול להיות בערב הדראפט (אני אומר לא, מה שכן, הוא התפתח לנטל ההתקפי שחששו מפניו בערב הדראפט), או להיפטר ממנו. 2 תסריטים אופטימיים להמשך הדרך -
1. התמורה על קמבה ועוד מישהו גבוהה, ועם החבר'ה הצעירים אפשר לרוץ לפלייאוף ולקוות לשיפור מבפנים בעונות הבאות, שזה בערך מה שעשו כל השנים האחרונות בשארלוט. הסיכוי לכך לא ממש גבוה, לא חושב שאפשר לקבל על קמבה תרומה שתשפר את הקבוצה כאן ועכשיו.
2. תמורה על קמבה של נכסים עתידיים, בין אם כשרונות צעירים או בחירת דראפט נחמדה. עונה חלשה שתסתיים בבחירת דראפט גבוהה והתחמשות בכשרונות צעירים לעתיד ורוד יותר שיכול לבוא בעוד 2-3 שנים, בהנחה שלא נותניים חוזים מפגרים.

לצורך העניין, אני אוהב יותר את המצב של שארלוט מאשר זה של אורלנדו עם החוזים המגעילים לפורנייר ולגורדון (שאני לא מעריך במיוחד) וכמובן החוזה בן השנתיים לטימופיי מוזגוב על 32 מיליון. ניק ווצ'ביץ' מסיים חוזה בתום העונה ויש לי הרגשה מציקה שהמג'יק יחליטו לשמור עליו, כדי למקסם את התקופה הבינונית מינוס מינוס של השנים האחרונות. המג'יק הולכים על סטרט של לשחק בחמישיה עם רכז שהוא שחקן ספסל מובהק (ולא משנה אם קוראים לו אוגוסטין או ג'ראיה גראנט). בנוסף הכשרונות הצעירים שהם צריכים לפתח תקועים קצת אחורה. אייזיק, בחירה מספר 6 בעונה שעברה כנראה יחלוק את עמדת הפאוור עם ארון גורדון ואילו במבה יראה את ווצ'ביץ' נותן לפחות 30 דקות של רכות כל ערב. בשל הנטיה של המג'יק לאהוב את מה שהם בונים ולחשוב שרק חסר עוד לבנה קטנה לפאזל, עד שברור לכל העולם וגם לאשתו שמעולם לא ראתה משחק כדורסל שזה לא יעבוד, ואז לפוצץ הכול בצורה הכי מפגרת (מה העניינים עם ויק אולדיפו?), אני ממש לא רואה עתיד ורוד שם בעולם של דיסני.

אני לא מסכים עם כמעט כל מלה כאן.
אולי למעט וושינגטון שאכן נפיצה מבחינת פציעות.

רק מזכיר שהמג׳יק החליפו הנהלה.
אאל״ט, ההנהלה החדשה היא ההנהלה הישנה של מילווקי והיא מאוד אוהבת שחקנים מהסוג של במבה ואייזיק (ויאניס וכו׳). לא רואה את ווצ׳ביץ׳ משחק 30 דקות בערב או נשאר בקיץ. כן רואה את ג׳ריאן גראנט נותן עונה חביבה יחסית בקו האחורי. אני מקווה עבור המג׳יק שהם עדיין יהיו אחת הקבוצות החלשות בליגה כדי שיוכלו להמשיך להתחמש אבל הם כבר עכשיו לא נטולי כשרון מעניין ואפסייד.

לגבי שארלוט, לא יודע איך אפשר להיות אופטימיים לגביהם ובמקביל לרצות לשלוח את כל השחקנים המרכזיים בטרייד ולפנות לבנייה מחדש (יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:16 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה שווה הנימוק שנימקת אם מפריכים אותו ב10 שניות?

ההוקס ויתרו על שרודר כי הם בחרו את יאנג, זה אותו סגנון של שחקן רק שההוקס מקווים שיאנג יהיה (הרבה) יותר טוב משרודר. השחקן השני שההוקס ויתרו עליו הוא מייק מוסקלה, שחקן לבנבן שבגיל 27 יכול לומר שהעונה הקודמת בואקום של ההוקס היתה עונת השיא שלו. הוא פתח ב7 משחקים מתוך 53 ששיחק בהם, שיחק 20 דקות לערב וקלע 7.6 נקודות למשחק. אין ספק שויתור על מייק מוסקלה הוא איתות חד משמעי לטנקינג אכזרי.

אותו סגנון של שחקן?
ממה שאני הבנתי, יאנג ושרודר הם די הפכים.

סביר להניח שבים הכישרון שיש בהוקס, יש מקום לשניהם :)
הם פשוט רצו לוודא שהם מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:26 pm 
Hall of Famer

כן, הם אותו סגנון של שחקן. פוינט-סקוררים בגובה פחות מ1.90 שחיים עם כדור ביד ולא ידועים ביכולותיהם ההגנתיות, הם בדיוק אותו סוג של שחקן. המשפט הראשון שכתבתי בניתוח הדראפט האחרון לגבי ההגעה של יאנג להוקס היה "יאנג ושרודר זה לא הולך ביחד" והמסקנה הברורה ששרודר יעזוב.

כרגיל, לך יש את המציאות האלטרנטיבית שלך ואתה כמובן תהיה משוכנע שזרקו את שרודר כדי שיהיו פחות נצחונות.

רק תסביר לי בהזדמנות איך הם הפכים מוחלטים, אני בטוח שזה יהיה משעשע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:34 pm 
Junior

הדראפט האחרון היה המבחן האמיתי הראשון של שלנק כמנהל מקצועי והתחושה היא כזאת די של אנטי-קליימקס ונראה שהוא מסמן היטב את יורשי הינקי ומנסה בכל דרך אפשרי לצבור נכסים.

בואו נתרכז דווקא בזניח. בדראפט האחרון הוא העביר את הבחירה ה34 (לא זוכר למי) עבור שתי בחירות סיבוב שני עתידיות. ממש נהדר. יחד עם הטרייד של דונצ'יץ ועוד ים בחירות נוספות יש לו פורטפוליו של בחירות דראפט לנפנף בהם. אז הוא שומר במגירה טובלרון מפה ועוד חצי באונטי אכול משם.. אבל רבאק לא עדיף כבר לעשות בחירה ולנסות לפתח שחקן מאשר הלוליינות בשקל הזאת? צבירת הבחירות סיבוב שני הם באמת מה שיגרום לאיזה מנהל מקצועי ליפול על ברכיו ולהזיל ריר? יש לו מספר שנות מדבר לפניו, בדיוק הרגע להתחיל לבחור שחקנים ולתת להם דקות משחק בתקווה ש..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:43 pm 
Hall of Famer

להעיף בחירת סיבוב שני אחת תמורת 2 עתידיות זה לא כזה נורא, והטרייד על דונצ'יץ' היה טוב בעיניי-יאנג פוטנציאל הרבה יותר גדול מהסלובני. בוא נראה מה אדון ג'יאם יעשה החל מהדראפט הבא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 11:43 pm 
Hall of Famer

אם ההנהלה החדשה של המג'יק היא זאת הישנה של מילווקי, אז אני עוד פחות אופטימי מהחוסר אופטימיות הקודם שלי. בכל מקרה, ניק ווצ'ביץ' כנראה ישחק 30 דקות בערב, כי למרבה הצער הוא הסנטר הכי טוב של המג'יק ואני לא רואה את המג'יק מפסידים משחקים בכוונה, אבל נראה. המאמן החדש, דרך אגב, הוא סטיב קליפורד שלא הראה בשארלוט עודף מעוף. יש באורלנדו כישרון מעניין אחד באמת וזה במבה, אבל מדובר באמת בכישרון גולמי (אני מניח שזה הכישרון האהוב עליך, ספוקלציה), האחרים לא באמת מעניינים בעיני. ובעיקר יש חוזים שעוצרים ושחקנים מספיק טובים בשביל לסיים בחלק היותר עליון של הלוטרי.

אני אוהב יותר (בוא לא נגזים עם מתלהב) או אופטימייותר לגבי שארלוט, כי קודם כל מצב החוזים שלהם הרבה יותר גמיש וגם בסגל הנוכחי יש פחות פיתוי לטעות. ודבר שני יש שחקנים שיותר מוצאים חן בעיניי בשארלוט. וכן, הם הולכים לבנייה מחדש, אבל בסיטואציה טובה מזאת של אורלנדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 4:18 am 
Hall of Famer

ההנהלה היא לא משהו אבל היא יותר טובה מהקודמת (שהצליחה לעשות כמעט את כל הטעויות הקלאסיות של בנייה מחדש).
אני לא יודע איך הגעת לזה שמצב הקאפ בשארלוט טוב יותר או שקל להיפטר מבאטום ושיש לו ערך חיובי (אחד החוזים הגרועים בליגה).
שתי הקבוצות במצב לא משהו בכלל אבל לדעתי שארלוט ממולכדת יותר ועם אפסייד נמוך יותר להתרומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 7:49 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
מדהים שטורונטו, פילי ובוסטון משחקים באותה בית, לעומת בית הפח הזה. וושינגטון לדעתי אכן התחזקה (אבל גם המזרח בכלל התחזק מעט) ותגיע לפלייאוף. מיאמי אולי על הקשקש אבל שם זה נגמר,, אבל מאד מעניין אותי לראות את במבה.

אין אין אין כמו במבה.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ג' אוגוסט 28, 2018 2:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 10:38 am 
Hall of Famer

Att, בוא רק נסגור את הפינה של שרודר ויאנג.

אתה תסביר, בבקשה, איך שרודר ויאנג-אולי השחקנים הכי דומים סגנונית שאפשר לתאר-הם "הפכים מוחלטים" כמו שטענת. אם אתה לא מסוגל להסביר, לפחות תודה שקשקשת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

אני הולך להתחרט על זה אבל שיהיה, שרודר הוא פוינט-סקורר שמתבסס לפני הכל על חדירה ומתקשה לקלוע מבחוץ. יאנג, לעומת זאת, הוא לפני הכל קלעי מעולה מבחוץ. אאל"ט במשחק בקיץ מול הבולס הוא קלע 7 מ-13 מהשלוש. מתי בפעם האחרונה שרודר זרק וקלע כל כך הרבה מרחוק?
סגנונית, מדובר בשחקנים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:11 pm 
Hall of Famer

בטח שתתחרט על זה, כי אתה חרטטן. שרודר כבר 3 עונות ברציפות זורק בין 3 ל4 שלשות למשחק-נכון, הוא עושה את זה באחוזים לא טובים וקוראים לזה "נקודת חולשה במשחק". טריי יאנג לעומת זאת זרק בקולג' כמות מופרעת של מעל 10 שלשות למשחק-ועשה את זה באחוז לא מדהים ועוד בקשת השלוש של המכללות, זאת אומרת שאפשר להגיד שהוא מסתמך על הקליעה שלו, אבל עוד לא ברור אם זה יתרון או חסרון ברמת NBA.

שורה תחתונה, אתה כנראה האדם היחיד בעולם שרואה 2 פוינט-סקוררים מתחת ל1.90, רזים, לא עושים הגנה וחיים עם כדור ביד, ויטען שהם "הפכים מוחלטים" כי אחד מסתמך על קליעה יותר מהשני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:27 pm 
Sophomore

מסכים עם עמוס לגבי וושינגטון, לא רואה אותם מתקדמים, וול וביל אמורים להיות אחד הקווים הטובים, אבל מישהו תמיד נפצע ואיכשהו זה לא מתחבר למספיק זמן. לדעתי הם יגלו שגורטאט חסר להם בפיק אנד רול והווארד לא יפצה על זה.

בשארלוט הם מתבוססים ביינוניות כבר הרבה זמן ועד שלא יחליטו לעשות שינוי משמעותי לא יקרה שם שום דבר מעניין. קמבה נהדר אבל רחוק מלהיות מספיק כדי להוביל אותם רחוקף, הנסיון שנה שעברה עם הווארד נכשל וכרגע אין שם כלום שמראה הצלחה בשנה שנתיים הקרובות. גם לדעתי הם צריכים לחשוב איך לצאת מהמצב הזה כנראה בטרייד משמעותי. השלישיה שעמוס ציין, נעה בין חביב לבסדר, וזה לא רע אם יש לך שניים שלושה שחקנים אחרים שיובילו אותך אבל אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בטח שתתחרט על זה, כי אתה חרטטן. שרודר כבר 3 עונות ברציפות זורק בין 3 ל4 שלשות למשחק-נכון, הוא עושה את זה באחוזים לא טובים וקוראים לזה "נקודת חולשה במשחק". טריי יאנג לעומת זאת זרק בקולג' כמות מופרעת של מעל 10 שלשות למשחק-ועשה את זה באחוז לא מדהים ועוד בקשת השלוש של המכללות, זאת אומרת שאפשר להגיד שהוא מסתמך על הקליעה שלו, אבל עוד לא ברור אם זה יתרון או חסרון ברמת NBA.

שורה תחתונה, אתה כנראה האדם היחיד בעולם שרואה 2 פוינט-סקוררים מתחת ל1.90, רזים, לא עושים הגנה וחיים עם כדור ביד, ויטען שהם "הפכים מוחלטים" כי אחד מסתמך על קליעה יותר מהשני.

שרודר יכול לזרוק עד מחר (מתאר לעצמי שהוא לא יעשה את זה ב-OKC). אם היתרון והכרטיס המרכזי של יאנג הוא הקליעה וזהו החסרון הבולט ביותר של שרודר אז כן, סגנונית הם שונים ולא אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 1:56 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
בואו נתרכז דווקא בזניח. בדראפט האחרון הוא העביר את הבחירה ה34 (לא זוכר למי) עבור שתי בחירות סיבוב שני עתידיות. ממש נהדר. יחד עם הטרייד של דונצ'יץ ועוד ים בחירות נוספות יש לו פורטפוליו של בחירות דראפט לנפנף בהם. אז הוא שומר במגירה טובלרון מפה ועוד חצי באונטי אכול משם.. אבל רבאק לא עדיף כבר לעשות בחירה ולנסות לפתח שחקן מאשר הלוליינות בשקל הזאת? צבירת הבחירות סיבוב שני הם באמת מה שיגרום לאיזה מנהל מקצועי ליפול על ברכיו ולהזיל ריר? יש לו מספר שנות מדבר לפניו, בדיוק הרגע להתחיל לבחור שחקנים ולתת להם דקות משחק בתקווה ש..

מבין את הביקורת אבל מצד שני, יכול להיות שהוא לא איתר מבחינתו כשרון מספיק מעניין בסיבוב השני. אחרי הכל, לא סתם בוחרים שמות אקראיים ומנסים לפתח אותם.
את חמש השנים האחרונות, אגב, בילה שלנק עם בוב מאיירס, שמסתמן כאחד משלושת ה-GMים הטובים בליגה.
אני לא יודע אם הוא טוב או לא (בינתיים לא עפתי) אבל בשני המהלכים ניכר שהוא ידע מה הוא רוצה (או לא רוצה) והשיג תוך כדי נכסים עתידיים נוספים. אני לא יודע אם הוא סתם התחכם ופספס בגדול, כמו שאתה טוען, אבל אפשר להבין את ההיגיון מאחורי המהלכים שלו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' אוגוסט 28, 2018 2:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה