סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החלק האחרון בהחלט לעונה הזו.
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=17541
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=17539
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=17545
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=17550
ת'רד הבית הדרום-מערבי:
viewtopic.php?f=1&t=17553

ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=16797

סיכום התחזיות:
יוטה - לוטרי (בתלות עם הבריאות של רוביו) - בפועל השיגו סיבוב שני, לא שמישהו צפה מראש את התופעה שקוראים לה דונובן מיצ'ל
ת'אנדר - מקומות 4-5. בהחלט.
פורטלנד - מאבק על הפלייאוף. בפועל סיימו מקום 3, אם כי הפערים בכל מקרה היו משחק לפה ולשם, והם בהחלט נהנו מהבעיות של חלק מהמתחרות שלהם (קליפרס, סן אנטוניו, מינסוטה, ניו אורלינס וכו')
דנבר - מקומות 6-8. בפועל פספסו את הפלייאוף במשחק.
מינסוטה - מקומות 5-7. סיימו בפועל מקום 8 בשוויון עם סן אנטוניו.
באופן כללי ממחיש כמה המאבק היה צמוד.

פורטלנד טריילבלייזרס (49-33 בעונה שעברה):
נשארו: דמיאן לילארד, סי ג'יי מקולום, יוסוף נורקיץ', אוון טרנר, מו הארקלס, זאק קולינס, מיירס לאונרד, אל פארוק אמינו
הגיעו: סת קארי (דאלאס), ניק סטאוסקאס (ברוקלין), אנפרני סימונס (רוקי, בחירה 24 בדראפט), גרי טרנט ג'וניור (רוקי, הבן של, בחירה 37 בדראפט)
עזבו: אד דיוויס (ברוקלין), שבאז נייפיר (ברוקלין), סי ג'יי וילקוקס (אינדיאנה)
תחזית: רק שאלה של זמן מתי יישבר לדמיאן לילארד ויבקש טרייד. הבלייזרס אמנם סיימו במקום השלישי בעונה החולפת, אבל חטפו 4-0 מהדהד מהפליקאנס. על הנייר סגל שלא עבר הרבה שינויים. אין סיבה שלא יגיעו לפלייאוף. מתקשה להאמין שהם ישיגו יתרון ביתיות. סביר יותר מקומות 7-8.

אוקלהומה סיטי ת'אנדר (48-34 בעונה שעברה):
נשארו: ראסל ווסטברוק, פול ג'ורג', סטיבן אדאמס, פט פטרסון, ג'רמי גרנט, אנדרה רוברסון, ריי פלטון, טרנס פרגוסון, אלכס אברינס
הגיעו: נרלנס נואל (דאלאס), דניס שרודר (אטלנטה), אבדל נאדר (בוסטון), טימותי לוואוו (פילי)
עזבו: כרמלו אנתוני (יוסטון), קורי ברואר, ניק קוליסון (פרש), קייל סינגלר (ייחתך)
תחזית: הת'אנדר התחזקו. מלו הוא נטל על כל קבוצה בריאה, במיוחד כשהוא לא מקבל את הזריקות שלו. התוספת של שרודר תיתן גם דקות מנוחה וגם אפשרות לשחק עם ווסטברוק בעמדה 2, יותר על תקן סקורר. התוספת של נואל חשובה - יאפשר יותר דקות מנוחה לאדאמס. עדיין, זו לא קבוצה שתדגדג את ג"ס או יוסטון, ואני לא בטוח אם הם יהיו טובים יותר מהלייקרס. נתפשר על מקומות 4-5.

יוטה ג'אז (48-34 בעונה שעברה):
נשארו: דונובן מיצ'ל, ריקי רוביו, ג'ו אינגלס, ראול נטו, תאבו ספולושה, ג'יי קראודר, דנטה אקסום, דרק פייבורס, רודי גובר, ג'ורג' ניאנג, אפה יודו, רויס אוניל
הגיעו: גרייסון אלן (רוקי, בחירה 21 בדראפט)
עזבו: יונאס ג'ברקו (גולדן סטייט)
תחזית: הג'אז אשכרה שמרו כמעט על כל הסגל. זה כמובן לא מבטיח שום דבר. מיצ'ל נכנס לנעליים של הייוורד, ואפילו הוסיף להם גוון של סקורינג. השאלה איפה התקרה עוצרת. האם זו עונת רוקי בסגנון טייריק שרק הלך ודעך, או שהבחור הופך לאחד הסקוררים הבכירים והיציבים בליגה. הרגל השנייה של המערך הזה קשורה בבריאות של גובר ורוביו. לשניהם היסטוריה של פציעות. נלך על מקומות 4-5.

מינסוטה טימברוולבס (47-35 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ימי באטלר, טאז' גיבסון, אנדרו וויגינס, דרק רוז, ג'ף טיג, קרל אנתוני-טאונס, גורגוי דיינג, טיוס ג'ונס, ג'סטין פאטון
הגיעו: אנתוני טוליבר (דטרויט), סי ג'יי ויליאמס (קליפרס), ג'וש אוקוגי (רוקי, בחירה 20 בדראפט)
עזבו: נמניה בייליצה (סקרמנטו), אארון ברוקס, ג'מאל קרופורד, אנתוני בראון (פילי), קול אלדריץ'
תחזית: ככל שעוברות השנים, הקרדיט שנתנו לתיבודו על האליפות של הסלטיקס ב-2008 הולך ומצטמק. מגאון הגנתי ומאמן מוערך, הוא מצטייר כמאמן קשוח ועקשן ולא גמיש מספיק. הדיבורים עכשיו הם על החתמה של דנג ונואה :shock: הוא לא הצליח ליצור חיבור טוב בין השחקנים בעונה האחרונה, ועובדה שסיימו מקום 8 למרות סגל די נוצץ ומוכשר. מעריך גם שככל שהזמן עובר, שעון החול של וויגינס מתקתק והוא יבקש טרייד. משחקן שנבחר להיות הפרנצ'ייז של המועדון הוא הפך להיות כינור שלישי או רביעי בקבוצה על שולי הפלייאוף. יש להם עדיין מספיק כשרון להגיע לפלייאוף, אבל משער שזה יותר לכיוון מקומות 7-8.

דנבר נאגטס (46-36 בעונה שעברה):
נשארו: ניקולה יוקיץ', גרי האריס, חואן הרננגומז, טריי ליילס, פול מילסאפ, ג'מאל מארי, מייסון פלאמלי, וויל ברטון
הגיעו: אייזיאה תומאס (לייקרס), מייקל פורטר ג'וניור (רוקי, בחירה 14 בדראפט), ג'ארד ונדרבילט (רוקי, בחירה 41 בדראפט), תומאס וולש (רוקי, בחירה 58 בדראפט)
עזבו: דרל ארתור (פיניקס), וילסון צ'נדלר (פילי), קנת פאריד (ברוקלין), דווין האריס (דאלאס), ריצ'רד ג'פרסון
תחזית: אם אייזיאה תומאס חוזר לכושר, זו קבוצת פלייאוף. הנאגטס איבדו קצת בשר וקליעה עם ארתור, צ'נדלר ופאריד, אבל בסופו של יום יש להם די הרבה כשרון וזה אמור להספיק לפלייאוף לאזור מקומות 6-8, עם אופציה להפתיע עד מקומות 4-5.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:20 pm 
מנהל פורום

אני אשוויץ וכתוב שאני טענתי מההתחלה שיוטה תהיה בפלייאוף, בגלל מיטצ'ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:23 pm 
מנהל פורום

וכשאני כותב מיטצ'ל אני מתכוון להוד :(
אבל כן חשבתי שמיטצ'ל יעזור מספיק כרוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:31 pm 
Hall of Famer

הכנסת 10 קבוצות לפלייאוף, תותח (גולדן, לייקרס, יוסטון, פליקנס, סאס וכל הבית הזה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:55 pm 
Hall of Famer

ככה הוא מבטיח שהוא יפגע בשמונה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 10:02 pm 
Hall of Famer

נכון.
וזה רק מחדד שיהיה מאבק צמוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לדעתי פורטלנד לא ייכנסו לפלייאוף. דמיאן וסי ג'יי זה אחלה ונורקיץ זה נחמד כשהוא בריא אבל מצבת הפורוורדים שלהם מזעזעת, במיוחד שאיבדו את אד דיוויס ולא הביאו לו תחליף (איך ולמה מיירס לאונרד עדיין מחזיק שם מעמד?).

לגבי הקבוצה הנוספת שלא תיכנס, אני מתפתה לומר הספרס שלמעט פופ דרוזן ולמרקוס שמעבר לשיא אין להם הרבה מה להציע. החשודות המיידיות הנוספות הן יוטה אם רוביו וגובר ייפצעו אינגלס ייזכר שהוא בן 30+ והגיע ממכבי ויאבד את המוג'ו ותיעצר ההתקדמות המטאורית של מיצ'ל, או מינסוטה שם תיבס יחתים את דנג ונואה ויתן להם יותר דקות מוויגינס וקאט בגלל ההגנה, עד שאחד מהם יגיד להנהלה "זה או הוא או אני" והקבוצה תקרוס מעצמה.

ונראה לי שOKC תיאבק על מקום 2-3.
עם כל הירידות על ווסטברוק הוא עדיין כוכב על, ג'ורג' אחלה סקנד בננה, הניו זילנדי יופי של סנטר בשני הצדדים של המגרש, מסביבם יש צוות מסייע אתלטי והגנתי (רוברסון, נואל, גרנט) ובכלל יש מצב שהם הקבוצה האתלטית בליגה (יכולים להעמיד חמישייה אתלטית בטירוף עם ראסל/רוברסון/ג'ורג'/גרנט/נואל), שרודר יכול להיאבק על תואר הרכז המחליף הטוב בליגה, איבדו בעיקר את מלו שזה כבר שיפור והביאו 3 שחקנים שיתרמו יותר (נואל שרודר ולוואו) וראסל יגיע גם לעונה הזאת מתודלק בעקבות ההפסד בסיבוב הראשון והלכלוכים עליו כזונת סטטיסטיקה (הוא מעדיף יצאנית צמרת סטטיסטית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:21 pm 
Junior

לאונרד מחזיק שם מעמד כי פורטלנד תקועים עם החוזה המחריד שלו. כנ"ל טרנר (שהוא פשוט שחקן עלוב).
יש שם בסיס אדיר והפרונט אופיס שלהם פשוט הצליח לחרב אותו בשלומיאליות אדירה. נדמה לי שגם ללאונרד וגם לטרנר יש חוזה גם לעונה הבאה. מזעזע.

נ.ב. חשוב להגיד שאותה הנהלה שמחרבת את הבסיס הנהדר הזה, היא גם זו שיצרה אותו. לילארד ומקולום אלה שתי בחירות דראפט נהדרת והטרייד על נורקיץ' היה מעולה גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:49 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
לדעתי פורטלנד לא ייכנסו לפלייאוף. דמיאן וסי ג'יי זה אחלה ונורקיץ זה נחמד כשהוא בריא אבל מצבת הפורוורדים שלהם מזעזעת, במיוחד שאיבדו את אד דיוויס ולא הביאו לו תחליף (איך ולמה מיירס לאונרד עדיין מחזיק שם מעמד?).

לגבי הקבוצה הנוספת שלא תיכנס, אני מתפתה לומר הספרס שלמעט פופ דרוזן ולמרקוס שמעבר לשיא אין להם הרבה מה להציע. החשודות המיידיות הנוספות הן יוטה אם רוביו וגובר ייפצעו אינגלס ייזכר שהוא בן 30+ והגיע ממכבי ויאבד את המוג'ו ותיעצר ההתקדמות המטאורית של מיצ'ל, או מינסוטה שם תיבס יחתים את דנג ונואה ויתן להם יותר דקות מוויגינס וקאט בגלל ההגנה, עד שאחד מהם יגיד להנהלה "זה או הוא או אני" והקבוצה תקרוס מעצמה.

ונראה לי שOKC תיאבק על מקום 2-3.
עם כל הירידות על ווסטברוק הוא עדיין כוכב על, ג'ורג' אחלה סקנד בננה, הניו זילנדי יופי של סנטר בשני הצדדים של המגרש, מסביבם יש צוות מסייע אתלטי והגנתי (רוברסון, נואל, גרנט) ובכלל יש מצב שהם הקבוצה האתלטית בליגה (יכולים להעמיד חמישייה אתלטית בטירוף עם ראסל/רוברסון/ג'ורג'/גרנט/נואל), שרודר יכול להיאבק על תואר הרכז המחליף הטוב בליגה, איבדו בעיקר את מלו שזה כבר שיפור והביאו 3 שחקנים שיתרמו יותר (נואל שרודר ולוואו) וראסל יגיע גם לעונה הזאת מתודלק בעקבות ההפסד בסיבוב הראשון והלכלוכים עליו כזונת סטטיסטיקה (הוא מעדיף יצאנית צמרת סטטיסטית).

קשה מאוד להמר נגד הספרס בגלל אפקט פופ.
אני מסכים לגבי אוקלוהומה סיטי. אמנם מהמר שזה ייגמר לכל היותר במקום 4 אבל הם יכולים להיות פוטנציאלית קבוצת הגנה חזקה מאוד עם אורך, אתלטיות וקשיחות ובהתקפה הם ככל הנראה יותר מוכשרים מיוטה.
דנבר מנגד היא קבוצת התקפה ללא הגנה וחבל כי יש להם באמת הרבה כישרון, גם בלי קשר לתומאס. אישית השחקן שהכי מעניין אותי שם הוא הרוקי הפצוע שלהם. אם האפסייד שלו הוא אכן בשמיים, יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 12:11 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אישית השחקן שהכי מעניין אותי שם הוא הרוקי הפצוע שלהם.

קח את זה בסבבה בנאדם, אבל הרגע הגדרת את עצמך יותר טוב ממה שהייתי מצליח לדמיין אי פעם 8)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 1:40 am 
Hall of Famer

זו בחירת אפסייד עם סיכון. בהחלט אוהב בחירות כאלו (כמובן בהנחה שהם בדקו את מצבו הרפואי היטב).
אתה יכול לגחך אבל בריא, הוא לא מגיע לקבוצה כמו דנבר.

כנ"ל לוורט לברוקלין, אמביד לפילי ונדמה לי שגם מלטון ליוסטון (לא פציעה אבל לא שיחק שנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:56 am 
Junior

הכל נכון, אבל זה מדגיש שאתה תמיד מסתכל על עוד שנתיים
רוקי שלא ישחק השנה זה לא הדבר הכי מעניין בקבוצה שמתחרה על פלייאוף במערב
ויש לה סגל טוב (מילסאפ, גארי האריס, ג'מאל מוריי) והימור מעניין (איזיאה תומאס)
מאחורי מי שיכול להיחשב הגבוה המוסר הטוב ביותר בכל הזמנים ולהעיף אירופאים אחרים מהטייטל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
הכל נכון, אבל זה מדגיש שאתה תמיד מסתכל על עוד שנתיים
רוקי שלא ישחק השנה זה לא הדבר הכי מעניין בקבוצה שמתחרה על פלייאוף במערב
ויש לה סגל טוב (מילסאפ, גארי האריס, ג'מאל מוריי) והימור מעניין (איזיאה תומאס)
מאחורי מי שיכול להיחשב הגבוה המוסר הטוב ביותר בכל הזמנים ולהעיף אירופאים אחרים מהטייטל הזה

בהתחשב בכך שאני חושב שדחיית סיפוקים וסבלנות הן כמה מהתכונות החשובות ביותר ל-GM בנ.ב.א., אני אקח את זה כמחמאה :)

דנבר חמודה מאוד אבל זו קבוצה שלא עשתה פלייאוף מערב בשנה שעברה וגם השנה היא בסימן שאלה. אז נכון שיש קבוצה מעניינת מאוד התקפית וג׳וקיץ׳ הוא שחקן נפלא והכל וכיף לראות אותם משחקים אבל הסיכוי שלה להיות קונטנדרית עם סנטר התקפי ובלי כוכב שני משמעותי הוא קטן. אז כן, מה שמעניין אותי אצלם יותר מהכל הוא הרוקי המסקרן שלהם (שנדמה לי שכן ישחק השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 6:26 pm 
Hall of Famer

אני דווקא מאמין השנה בדנבר יותר מאשר במינסוטה. מבחינתי הפלייאוף יכלול (פחות או יותר לפי הסדר) במערב את גולדן סטייט, יוסטון, לייקרס, ניו אורלינס, סן אנטוניו, אוקלהומה, דנבר ויוטה. כשאחריהן, נדמה לי שהייתי מדרג את מינסוטה, דאלאס, פורטלנד, קליפרס, פניקס, ממפיס וסקרמנטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 7:28 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני דווקא מאמין השנה בדנבר יותר מאשר במינסוטה. מבחינתי הפלייאוף יכלול (פחות או יותר לפי הסדר) במערב את גולדן סטייט, יוסטון, לייקרס, ניו אורלינס, סן אנטוניו, אוקלהומה, דנבר ויוטה. כשאחריהן, נדמה לי שהייתי מדרג את מינסוטה, דאלאס, פורטלנד, קליפרס, פניקס, ממפיס וסקרמנטו

אני נוטה להסכים איתך לגבי זה שדנבר תהיה עדיפה השנה על מיניסוטה. זה עדיין לא הופך אותם לקונטנדרים או למעניינים במיוחד :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה