Hacohen כתב:
אחד ממכריי הוא ממאמני הנוער הידועים בארץ לשעבר, שהיום מפעיל בתי ספר לכדורסל. כשהתחיל טירוף סטף, אמרתי לו שצריך להראות סרטונים שלו בכל אימון. הוא נאנח ואמר: "ואם אני אראה, מישהו יהיה מסוגל לעשות?"
עצוב... "נאנח". נשמע מעט כבוי.
אני חושב כמה דברים בנוגע לזה:
א. לסטף יש קליעה בטכניקה טיפה שונה ממה שמלמדים באופן קלאסי, אבל כנראה יש שם דברים שניתן לאמץ ולחקות (או לפחות צריך לנסות), כי היא מאפשרת לו לעשות דברים ייחודיים.
ב. מעבר לטכניקה1, סטף שחקן פורץ דרך במובן שהדברים שהוא עושה על המגרש מרחיבים את המחשבה בנוגע למה ניתן לעשות על מגרש כדורסל וחייבים לוודא ששחקנים צעירים יראו כאלה דברים.
ג. מעבר לטכניקה2, ואמנם לא ראיתי ספציפית את הסרטונים שלו, אבל חוויה חזקה שיש לי למשל מהפודקאסטים של ג'יי ג'יי רדיק-
אני נורא אוהב את הפודקסטים שלו בגלל שזה כמעט תמיד עם שחקן פעיל שהוא גם כוכב, ובמהלך הפודקסטים מתוארים מדי פעם גם: שגרת אימונים נוכחית, שגרת אימוני עבר כילדים (נניח קיירי דיבר על זה מלא), עבודה בקיץ על מנת לשפר כל מני אספקטים במשחק. בעיניי חשוב להראות ולהשמיע לילדים כי יש שם פן של עשייה שנסתר מעיניי כולנו והוא מרתק, של עבודה עצמית מאוד מאוד גדולה מגיל קטן, עוד לפני שחלום הנבא היה ממשי בכלל. בהקשר לעבודה בקיץ ועל שיפור אספקטים הם יורדים שם לרזולוציות פסיכיות (לדוג' של כמה אלמנטים בזריקה ניתן לשפר בקיץ אחד. קמבה אמר שנהוג לעבוד על אחד, ושהוא לפני שנתיים החליט בצעד לא שגרתי עם מאמן הקליעה שעובדים על שלושה דברים במקביל). עוד פעם, הייתי שמח שזה היה מגיע לכל ילד שמשחק כדורסל.