סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 7:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמיטב המסורת, ובעונה מוזרה אתן את בחירותיי.
למה עונה מוזרה? כי הרבה קבוצות שנראו בקו עליה, מדשדשות לחלוטין (במיוחד יוסטון, גם יוטה ובוסטון). גולדן סטייט כמעט מובילה את הליגה ברבע הילוך. הקליפרס הם הקבוצה הטובה בלוס אנג'לס, למרות שיש סיכוי סביר ששתי הקבוצות של עיר מגוריי יגיעו לפלייאוף. כוכבים כמו יאניס ואמביד לוקחים צעד קדימה, והכל עדיין נראה כמו הקדמה אחת גדולה לפלייאוף שלא לומר לגמר הליגה.

ובכל זאת, פרסי הביניים שלי:
MVP: יאניס - ואני חייב לומר זאת, אבל יאניס יזכה למרות שנדמה לי שהוא לא שחקן לפלייאוף (ואולי עוד אתבדה. נראה), נדמה לי שהדברים שיש לו, שלא היו מעולם לאף אחד עם השילוב בין גובה לאתלטיות לראיית משחק ייתקלו בבעיות מול הגנות חזקות כמו מול גולדן סטייט השבוע. אבל בינתיים, הוא כנראה האיש הכי ראוי לתואר.
אחריו נדמה לי שאמביד,לברון, דוראנט, קוואי.

שחקן ההגנה: פול ג'ורג', והאמת היא שהגיע הזמן שגם הוא יזכה בתואר. בעונה שבה קוואי לא משחק חלק מהזמן (וגם כך, נראה טיפה פחות חד בצד ההגנתי), פול ג'ורג' הוא שר ההגנה של קבוצת ההגנה הטובה בליגה כרגע. שלישי בחטיפות בליגה, ובאופן כללי השנה יותר מתמיד מוביל קבוצה. אם לא בצד ההתקפי (כי ווסטברוק) אז לפחות בצד ההגנתי (כי... ווסטברוק?) אחריו שוב אמביד, ואחריו יאניס, מרק גאסול, מיילס טרנר, קובינגטון, וכן - קוואי

המאמן:מייק בודנהולצר שעשה עונות נפלאות באטלנטה, הגיע למילווקי והוכיח שכל מה שצריך זה מאמן שיסדר את הקבוצה קצת (ברוגדון בחמישייה של שני פוינטים. יאניס בפנים) וירביץ משמעת. מילווקי שניה במזרח כרגע ובהחלט נראית טוב - לגמרי בודנהולצר.
הוא מקדים במעט מאד את הרוקי, ניק נורס שאמנם מפתיע עם טורונטו במקום הראשון. אבל מצד שני, היא היתה ראשונה גם עם קייסי בשנים האחרונות. נראה מה יהיה בפלייאוף. דוק ריברס נותן את עונת האימון הטובה שלו מאז 2008 בערך וגם סטיב קליפורד, עושה לראשונה מזה שנים ,עבודה טובה באורלנדו.

השחקן השישי: וואו, יש המון. אבל נדמה לי שראשון מכולם הוא ג'וליוס רנדל של הפלס. האמת היא שבתחילת העונה הימרתי על פליקן אחר, מירוטיץ', כי חשבתי שרנדל יפתח. אז חשבתי, אבל מירוטיץ' הוא זה שפותח בדרך כלל, רנדל על הספסל, ורנדל מעולה על הספסל עם כמעט 20 ו 10.
כמו שאמרתי יש המון. הארל ולו ווליאמס בקליפרס אדירים שניהם. פוינט גארדים כמו שרודר ודרק רוז בעונת קאמבק נפלאים מהספסל בקבוצותיהם. גם דינווידי וטרנס רוס נותנים עונה נפלאה, כשהשני די מפתיע למען האמת, והראשון כרגיל קלאץ'. אבל הכי הייתי רוצה שדווין וויד יזכה בעונתו האחרונה בליגה. והאמת? הוא בהחלט יכול.

השחקן המשתפר: נדמה לי שהבחירה קלה. הוא משחק בקבוצה הטובה בליגה, ואחרי עונת רוקי טובה, ועונה שניה מאכזבת, פסקל סיאקם מצא לעצמו גם יכולות לקלוע מתחת לסל, גם קליעה משופרת מאד מהשלוש וגם האסל וריבאונד. יפה לו מאד, והוא אחת הסיבות שטורונטו נראית טוב.
שני הפלורידאים, ווצ'ביץ' וג'וש ריצ'רדסון, כבודם במקומם מונח. גם זה של אטוואן מור שנראה לראשונה כמו יותר מסתם שחקן. וגם דומנטס סאבוניס נותנת עונה שמעלה תהיות לגבי שאלת הסבוניס הטוב ביותר. וקשה שלא להזכיר את דרק רוז, MVP לשעבר, שום דבר במשך 6 שנים, ופתאום... איזה רנסנס.

רוקי העונה: נדמה לי שה 11 נקודות והדיון הארוך בסלניוז עונה על השאלה, ברור שלוקה דונצ'יץ' הוא רוקי השנה ובכלל תופעה. כמו שהגדרתי אותו - חזק וחכם כמו לברון... קצת פחות אתלטי אמנם.
אחריו, ג'ארן ג'קסון, שיי גילגיוס אלכסנדר, בייגלי... ונניח שגם טריי יאנג שמוכיח את עצמו כמנהל משחק מופלא, אבל כקלעי מאד מאד בעייתי.

חמישית העונה:

חמישייה ראשונה:
אמביד
יאניס
דוראנט
סטף (שהיה טוען רציני ל MVP, לו היה משחק עוד כמה משחקים)
לילארד

חמישייה שניה:
דייויס
לברון
קוואי (שהוצא מהחמישייה רק בגלל שהוא פספס לא מעט משחקים)
דרוזן
קיירי

חמישייה שלישית:
ווצ'ביץ'
טוביאס האריס
פול ג'ורג'
קמבה ווקר
קונלי

והאמת היא שיש עוד רבים וטובים: יוקיץ', בלייק גריפין בעונתו הטובה מזה שנים, גאסול ואפילו שני ה MVP האחרונים, ווסטברוק והארדן, שכרגע אני מעדיף להשאיר בחוץ. אולי לא בצדק. אבל הם בגדול הטוענים לכתר בחמישייה הרביעית. האמת? גם דונצ'יץ' לא רחוק.

חמישיית הגנה ראשונה:
אמביד
יאניס
ג'ורג'
ג'וש ריצ'רדסון
קונלי

חמישיית הגנה שניה:
מרק גאסול
מיילס טרנר
קוואי
גארי האריס
בן סימונס
ואני גם רוצה לציין לטובה את הרוקי, שיי גילגיוס אלכסנדר שהוא שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצה עם בברלי ובראדלי. מאד מרשים.

חמישיית רוקיז ראשונה:
אייטון
ג'קסון
דונצ'יץ'
יאנג
גילגיוס אלכסנדר

חמישיית רוקיז שניה:
בייגלי,
קרטר
ברידג'ס (שרלוט)
סקסטון
טרייר המפתיע למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 9:26 am 
Sophomore

נכון לעכשיו קוואי הוא האמויפי שלי. איזה סיפור, איזה אימפקט. פופ אמר לפני כמה זמן שקוואי לא היה מנהיג בסן אנטוניו (נראה לי שזה הגיוני בסך הכל בהתחשב בכך שהיו שם ג'ינובילי ופארקר) אז אני חושב שבטורונטו הוא בהחלט המנהיג והשחקן הכי טוב בלי ספק, ואחד מההכי טובים בליגה.

החמישייה שלי היא סטף, קוואי, לברון, יאניס ואמביד. לא מסוגל להוציא את לברון במיוחד כשהוא עדיין פשוט ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 10:43 am 
Senior

אתה טוען שווקר ודרוזן טובים יותר מהארדן? אני חושב שאפשר לטעון דבר כזה רק בשקלול הציפיות מהם.

לעניין השחקן הששי, אני חושב שהשאלה היא לא מי פותח אלא מי משחק יותר דקות. לא בדקתי אבל אני די בטוח שמספר הדקות של רנדל הוא לא הששי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 11:39 am 
Hall of Famer

אולי תומר, אבל הליגה כן מודדת את זה במי שפותח או לא.
כאמור, קוואי כן היה צריך להיות בחמישייה מבחינת האימפקט והרמה. אבל ההפרש בינו לבין דוראנט ולברון לא מספיק גדול בעיניי כדי לכסות על העובדה שהוא פספס לא מעט משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 11:41 am 
Senior

אני יכול לקבל את הרעיון של לא להחשיב שחקנים שעולים מהספסל אבל בפועל מתפקדים כשחקן חמישייה. בנושא 'השחקן השישי', אבל אני חושב ש- לא לעלות בחמישייה חייב להיות תנאי מקדים ללהיות מועמד בכלל.
בכל מקרה, לגבי רנדל - הוא אמנם במקום החמישי בדקות למשחק אצל הפליקאנס, אבל הוא שלישי מבין הגבוהים ושני בעמדה שלו. לדעתי הוא דווקא עונה יפה על ההגדרה של 'שחקן שישי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 11, 2018 1:05 pm 
Sophomore

הוא שיחק 22/28 משחקים.
קצב של איזה 65 משחקים בעונה. זה לא מספיק מבחינתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה