סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שני בנ.ב.א.
הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 5:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אמביד כרגיל עם מספרים של סופרסטאר, סימונס כרגיל אדיש לטריפל דאבלים ומפספס אותם בנינוחות ובאטלר במנוחה על המגרש (9 זריקות בלבד והגנה לא משהו). פילי מנצחת בקושי את פיניקס בבית.

בוסטון לא יכולה לתצוגה נוספת של קמבה ווקר. הפעם רק עם 43 נקודות. טייטום וקיירי מהצד השני נותנים פייט ומפסידים כשהייוורד שוב לא בעניינים.

הפייסרס מנצחים בקלות את יוטה המאכזבת למרות משחק טוב של רוביו והיעדרותו של דיפו. יוטה בקצב הזה תמצא את עצמה מחוץ לפלייאוף המערבי. הפייסרס הם קבוצה שאף אחד לא ירצה לקבל בפלייאוף במזרח.

וקרב צמוד מתנהל בין הבאקס לבין דנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שני בנ.ב.א.
הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 7:24 am 
Hall of Famer

הייוורד לראשונה פותח על הספסל.
ספרס עם עוד הפסד. למרכוס עם אחוזים מזעזעים. קיבלו 140 מהפלינקס שקיבלו טריפל דאבל מרנדל. רנדל , מור ומירוטיץ וכמובן החג הם צוות טוב מאד
אגב חג. האח (הרוקי) של החג מקבל דקות ונותן משחק שני רצוף עם 19 נקודות. נראה כמו גניבת דראפט.

ראסל ווסטברוק חוזר וכמובן שהרעמים נראים רע אחרי תקופה טובה בהעדרו. זריקות מפגרות כמו שהוא רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
קיבלו 140 מהפלינקס שקיבלו טריפל דאבל מרנדל.

עדיין לא טופ15 בעמדה 4? :)
רנדל נותן עונה מעולה.
הבוקס סקור טוען שהטריפל דאבל שלו נרשם ב-25 דקות בלבד :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 11:48 am 
Junior

הסלטיקס חייבים שינוי ומהר. ההצלחה השנה קריטית להמשך המומנטום והבנייה.
סטיבנס התחיל בשינוי ראשון היום והוריד את היוורד לספסל, אבל ביינס שעלה בחמישייה שיחק רק 7 דק' (והספיק לעשות 3 עבירות). אני חושב שזה שינוי נכון. כל השחקנים הקשוחים של הסלטיקס היו עד עכשיו בספסל (ביינס, מוריס וסמארט). 1 מהם חייב להיות בחמישייה, אולי אפילו שניים. אני הייתי עולה גם עם סמארט בחמישייה ויוצר חמישייה שנייה עם רוזייר, בראון ואחד מבין היוורד / טייטום.
אם אני משווה לשנה שעברה, הסלטיקס הצליחו כי הם היו אנדרדוג וכי הייתה להם רוטציה צרה יחסית. השנה הרוטציה התרחבה מאד כשאף אחד לא עזב אבל הצטרפו בחזרה שני שחקנים מאד מרכזיים. בינתיים זה לא עובד, ואני די בטוח שאיינג' כבר שוקל טרייד. רוזייר זה די obvious, ברור שהערך שלו גבוה ממה שהוא נותן כרגע כמחליף של קיירי. יש גם כמובן את שאלת החוזה בקיץ. הייתי מנסה לראות מה אני יכול לקבל עבורו + מוריס / ביינס + בחירות דראפט ובודק גם מה האופציות או מכלילים גם את בראון או היוורד. כרגע בלי זעזוע משמעותי אני לא רואה את הסלטיקס עוברים יותר מסיבוב אחד בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 12:30 pm 
Junior

הסלטיקס לא הצליחו שנה שעברה כי הם היו אנדרדוג. הם ניצחו כי הם בנו יחידה מלוכדת שנשענה על ההגנה שלה וקיבלה צ'יפ על הכתף עם כל הפציעות ונישאה על ידי מספר נצחונות לא נורמלי במשחקים צמודים. מה שעזר לבנות את המומנטום.

ההגנה עדיין שם. אלה החדשות הטובות. ההתקפה וגורדון היוורד ממש לא. הראשון זה בר תיקון לגבי היוורד לא בטוח. עד שדני איינג' לא בטוח מה יש לו ביד עדיף לו לחכות עד פגרת האולסטאר לפחות. אין שום סיבה לפאניקה.

צודק לגבי הכנסה של סמארט/מוריס/ביינס לחמישייה כתלות במאצ'אפ.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

לא מתרגש יותר מדי לגבי הסלטיקס. מאמין שיחזרו לעצמם.
מה שכן, התחרות בפלייאוף המזרחי לא פשוטה והבחירה של סקרמנטו תהיה אולי נמוכה יותר מכפי שניתן היה לקוות מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה