ראי שעל הקיר כתב:
N.T.K כתב:
ב. המצב שלו מראה לנו כמה אנחנו הורסים את השחקן הישראלי , הילד הזה היה צריך להיות בליגת העל כבר שנה שעברה ולשחק השנה כבר 10 דקות בליגה(לא כשהמשחק גמור) וקצת באירופה
אבל איך ילד שעכשיו מתפתח יכול להתחרות עם כל כך הרבה זרים שמגיעים כבר מפותחים , עולים פחות וצריך לשלם עבורם הרבה פחות שכר לימוד על טעויות.
ג. עכשיו מהשיקרה זה שיעלו אותו מתישהו לליגת העל ושם המאמנים ינוונו אותו וידרשו ממנו לשמור ולמסור את הכדור לאחד הזרים , וכך נהפוך שחקן שיכול להיות העוגן של הנבחרת , לשחקן כמו עשרות השחקנים הישראלים שגדלו בשנים האחרונות , נצפה ממנו להתחרות בהאסל בשחקנים כמו כארם משעור וכשהוא לא יצליח נקרא לו כישלון.
סעיף ג' של NTK הוא בדיוק הסיבה למה לא גדלים פה כדורסלנים ראויים - כי אנחנו סלחנים אליהם ולא דורשים מהם.
"ידרשו ממנו לשמור", למען השם! איך אפשר לעשות דבר כזה לכדורסלן, לדרוש ממנו לשמור?
ידרשו ממנו האסל! הקב"ה ירחם! ואם הוא לא יעשה האסל נקרא לו כשלון! איך אנחנו מעוללים דבר כזה?
דאם רייט נקרא לו כשלון! אחת הסיבות שעמרי כספי הצליח איפה שאחרים נכשלו היא בדיוק זה שהוא גם עושה את ההאסל הזה, שאסור לדרוש היום מכדורסלנים ישראלים צעירים מאותרגים ע"י אוהדים כמו NTK.
וגם סעיף ב'. "הילד היה צריך להיות בליגת העל, לשחק 10 דקות, ובאירופה, ושכר לימוד על טעויות" איפה אתה חושב שאתה נמצא? באקדמיה? אם הוא טוב, שישחק 10 דקות, ואם לא - כנראה שהוא לא מה שמספרים עליו ומקומו לא שם. קבוצה מקצוענית היא לא אקדמיה.
אם הוא לא בליגת העל, כנראה שמקומו לא שם כרגע. מה שמטיל ספק גדול בהיותו "תאודוסיץ' הישראלי" ועוד כל מיני כאלה.
אני לא אמרתי שלא צריך לדרוש ממנו האסל
יותר מזה , אני שנתיים רציתי לזרוק את רפי מנקו מהקבוצה שלי על פינוק וחוסר בהאסליות.
אבל אי אפשר למדוד הכל רק על זה.
עודד קטש , דורון שפר,עדי גורדון , יותם הלפרין ועוד מלא מלא שחקנים , לא היו גדלים והופכים לשחקנים אם היו מודדים את תרומתם לקבוצה בהאסל שהם מביאים לקבוצה.
במקום היית מקבל ערימה של ארז כצים , טל בורנשטיינים ושמעון אמסלמים.
ולא שאני מזלזל בשחקנים של ההאסל , אבל אנחנו צרכים גם את השחקנים של הכשרון וגם את אילו של ההאסל , ופעם בכמה זמן מגיע אחד כזה שהוא גם וגם , ואז כספי בNBA
אבל אל תשכח שגם קטש הגיע לשם , בלי ההאסל.