סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 4:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 11:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נתחיל בתוצאה הבולטת של חמישי בלילה, יוסטון מפסידה ליוטה וממוקמת כרגע 13 במערב.

המון משחקים הלילה, ביניהם מעניינים ממש:

שארלוט-דנבר: הנאגטס מובילים את המערב ונראים מעולה עם 7 נצחונות רצופים, לא מופרך להמשיך את זה בצפון קרוליינה. נאגטס.

דטרויט-פילדלפיה: הכוכבים של הפיסטונס בריאים וזה שווה בינתיים מקום רביעי במזרח. במשחק בית מול המקום השלישי אפשר לנסות לשפר עמדות. פיסטונס.

אורלנדו-אינדיאנה: המג'יק נראים טוב מהמצופה והפייסרס נטולי אולדיפו נראים בסדר. מג'יק.

ברוקלין-טורונטו: קבוצה ברצף של 8 הפסדים מארחת את מובילת הקונפרנס. לפעמים יש הפתעות במשחקים כאלה, אבל לא הפעם. ראפס.

קליבלנד-סקרמנטו: הקאבס גרועים והקינגס טובים מהמצופה, אבל גם הקאבס צריכים לנצח מדי פעם ואולי הלילה זו הזדמנות. קאבס.

שיקגו-אוקלהומה: לכאורה 2 קל, אבל אני מריח הפתעה. בולס.

ניו אורלינס-ממפיס: פליקאנס.

סן אנטוניו-לייקרס: הקבוצה של סטריאני מול הקונטנדרים. 2.

פיניקס-מיאמי: איכס. הסאנס בלי בוקר ומיאמי בלי וויטסייד. נניח סאנס.

מילווקי-גולדן: איזה כיף. באקס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 11:53 am 
Hall of Famer

בעצם, לא משנה מה יקרה ואיך הבולס והסאנס ישחקו (הסאנס ספציפית גם בבק-טו-בק ולמיאמי יש אחלה גיבויים לוויטסייד) אתה תהמר שהם ינצחו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 12:09 pm 
Senior

כל עוד דראמונד הוא השטיח של אמביד, קשה לי להמר על דטרויט במצ'אפ הזה.
בינתיים 5 מפגשים, 4-1 לפילי, 30-12 לאמביד בנקודות, שלא מפסיק לרדת על דראמונד אחרי המשחקים.
אני קצת מאשים את השופטים שאוכלים את ההצגות של אמביד יותר מהרגיל במשחקים האלו, אבל לא באמת, והגיע הזמן של דראמונד to man up ולהראות כמו סנטר מוביל בליגה והר אדם בפני עצמו;
כאילו, אין לי ספק שהוא רמה מתחת לקמרוני, אבל הוא לא צריך להיראות כמו הביץ' שלו בכל מפגש שכזה.

המערב כרגע מציג את יוסטון וסאן אנטוניו במקומות 13 ו14, הזוי לגמרי. עם זאת, הטבלה שם צמודה לאללה ולי זה מרגיש יותר צמוד ממה שזה נראה בטבלה אפילו - בתכלס זה באמת מרגיש לי שכל קבוצה יכולה להביס שם כל קבוצה, חוץ מפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 2:13 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בעצם, לא משנה מה יקרה ואיך הבולס והסאנס ישחקו (הסאנס ספציפית גם בבק-טו-בק ולמיאמי יש אחלה גיבויים לוויטסייד) אתה תהמר שהם ינצחו?

כרגיל, ניתוח חד ומבריק.

אם בכל זאת לנסות לענות לך ברצינות, אז גם קבוצות גרועות מנצחות לפעמים בעונה וגם קבוצות טובות מפסידות. זאת עונה ארוכה ואפסטים נקודתיים יש לא מעט, אז נקודתית לעניין בולס-ת'אנדר על אף היתרון המקצועי הברור לגמרי של האורחים ברמת התוחלת, ההימור שלי במשחק הספציפי הזה הוא על הבולס. זה לא אומר שזאת תהיה הפתעה אם הת'אנדר ינצחו, או שלבולס יש יתרון מקצועי מובהק. סתם אפסט נקודתי שקורה מדי פעם בכל עונה.

מיאמי לכשעצמה היא קבוצה גרועה למדי שצפויה לשחק הלילה בלי 2 השחקנים הטובים ביותר שלה ובלי עוד 2 שחקנים די חשובים. פיניקס קבוצת בית גרועה אבל לא איומה, ואצלה זאת פשוט נראית הזדמנות לשבור את הרצף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

כרגיל, ניתוח חד ומבריק.

אם בכל זאת לנסות לענות לך ברצינות, אז גם קבוצות גרועות מנצחות לפעמים בעונה וגם קבוצות טובות מפסידות. זאת עונה ארוכה ואפסטים נקודתיים יש לא מעט, אז נקודתית לעניין בולס-ת'אנדר על אף היתרון המקצועי הברור לגמרי של האורחים ברמת התוחלת, ההימור שלי במשחק הספציפי הזה הוא על הבולס. זה לא אומר שזאת תהיה הפתעה אם הת'אנדר ינצחו, או שלבולס יש יתרון מקצועי מובהק. סתם אפסט נקודתי שקורה מדי פעם בכל עונה.

מיאמי לכשעצמה היא קבוצה גרועה למדי שצפויה לשחק הלילה בלי 2 השחקנים הטובים ביותר שלה ובלי עוד 2 שחקנים די חשובים. פיניקס קבוצת בית גרועה אבל לא איומה, ואצלה זאת פשוט נראית הזדמנות לשבור את הרצף.

לשיקאגו יש סיכוי סביר הלילה. היא קיבלה בחזרה את מרקאנן והיא משחקת בבית.
על פיניקס לא הייתי מהמר למרות הביתיות.
בכל מקרה, אפשר להעריך את הדבקות שלך באופטימיות לגבי שתי הקבוצות שהערכת שיהיו בפלייאוף.
אישית מהמר על הפסד של שתי הקבוצות הביתיות אבל אני אשמח שהבולס יעשו אפסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 2:45 pm 
Junior

הסאנס נראים חלשים יותר מקבוצת ג'יליג. לא הייתי בונה על נצחון שלהם בחודש הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 4:12 pm 
Hall of Famer

רק בגלל שAtt מתעקש ללכת עם חמאה על הראש ולנדנד על הערכות הפלייאוף שלי מלפני תחילת העונה, אציין שוב שלהמר בתחילת עונה זה לא יותר משעשוע נחמד. כמה אנשים צפו שיוסטון והסלטיקס יראו כפי שנראות? מה גם, שוב, שאצל הבולס היו פציעות מאד משמעותיות (והנה גם ההוא עם החמאה מציין את החזרה של מרקאנן כמשמעותית, וזה עדיין בלי דאן, פורטיס ו-ולנטיין).

הרבה יותר משמעותי ומעניין להעריך תוך כדי עונה, ואם כבר ללכת מולי חזיתית אז בהימורים שלי על הלייקרס (מעריך אותם כביתיים בפלייאוף וכקונטנדרים גם כשהיו במקום השביעי במערב) ועל וושינגטון (שעם כל פתיחת העונה הרעה, יכולים לעשות סיבוב שני במזרח).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 4:33 pm 
Sophomore

הכל טוב ויפה. בנוגע לוושינגטון אתה פשוט טועה. אין להם צ'אנס לעבור סיבוב ראשון גם אם בדרך נס לא יתפרקו ויגיעו לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 5:44 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
רק בגלל שAtt מתעקש ללכת עם חמאה על הראש ולנדנד על הערכות הפלייאוף שלי מלפני תחילת העונה, אציין שוב שלהמר בתחילת עונה זה לא יותר משעשוע נחמד. כמה אנשים צפו שיוסטון והסלטיקס יראו כפי שנראות? מה גם, שוב, שאצל הבולס היו פציעות מאד משמעותיות (והנה גם ההוא עם החמאה מציין את החזרה של מרקאנן כמשמעותית, וזה עדיין בלי דאן, פורטיס ו-ולנטיין).

הרבה יותר משמעותי ומעניין להעריך תוך כדי עונה, ואם כבר ללכת מולי חזיתית אז בהימורים שלי על הלייקרס (מעריך אותם כביתיים בפלייאוף וכקונטנדרים גם כשהיו במקום השביעי במערב) ועל וושינגטון (שעם כל פתיחת העונה הרעה, יכולים לעשות סיבוב שני במזרח).

* זה היה צפוי שהלייקרס יתרוממו לאחר פתיחת העונה, כשהם עם לברון וקבוצה חדשה כמעט לגמרי (כשמי שלא חדש הוא צעיר ולא מנוסה). נדמה לי שהקונצנזוס היה שהם יגיעו למקומות 4-5 בסוף העונה, גם בשלב שבו הם - לא עלינו - היו במקום ה-7 במערב.

* הסלטיקס יחזרו למקומם בצמרת המזרח, לצד טורונטו, פילי ומילווקי. לא דואג להם בכלל.

* יוסטון אולי הדרדרו מהשנה שעברה אבל היה להם קיץ די חלש כך שזה לא בלתי סביר. אני מאמין שהם יתאוששו ויהיו בפלייאוף ומשם הכל פתוח.

* זו תהיה הפתעה גדולה מאוד אם וושינגטון יגיעו לסיבוב השני (אבל נו, גם אם כן, הם עדיין קבוצה סופר בינונית עם עתיד לא מבטיח). יותר סביר שהם ישלחו את וול או ביל למקום אחר.

* הבולס לא היו מגיעים לפלייאוף, לדעתי, גם עם הרכב מלא ונטול פציעות - אבל פציעות הן חלק מהעניין. גם ברוקלין סובלת מפציעות. מי שלא סובלת מפציעות משמעותיות והיא אולי הקבוצה היחידה במערב שלא נמצאת במאבק על הפלייאוף היא פיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 6:56 pm 
Hall of Famer

בוקר פצוע בפניקס. משמעותי למדי הייתי אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 7:40 pm 
Hall of Famer

זה לא קרה רק לאחרונה?
זה לא שהם היו טובים וניצחו איתו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 9:54 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

* זה היה צפוי שהלייקרס יתרוממו לאחר פתיחת העונה, כשהם עם לברון וקבוצה חדשה כמעט לגמרי (כשמי שלא חדש הוא צעיר ולא מנוסה). נדמה לי שהקונצנזוס היה שהם יגיעו למקומות 4-5 בסוף העונה, גם בשלב שבו הם - לא עלינו - היו במקום ה-7 במערב.-לא זוכר מה היה הקונצנזוס, אני יודע שההערכה שלי כלפי הלייקרס-מועמדת חזקה לגמר מערב ומשם הכל פתוח-זכתה פה רק לאחרונה להתקפה מאסיבית. בין היתר דיברו על היותם במקום השביעי, שזה אכן נתון חסר משמעות בשלב ההוא/הזה של העונה וכשכל מה שהבדיל בינם לבין מיקום של ביתיות זה משחקים בודדים

* הסלטיקס יחזרו למקומם בצמרת המזרח, לצד טורונטו, פילי ומילווקי. לא דואג להם בכלל.סבבה מה שאתה דואג או לא דואג, הנקודה היתה שאף אחד שכתב פה לא הביע דעה שמתקרבת לחזות את איך שהסלטיקס פתחו את העונה. זו היתה הדגמה לכך שבתחילת עונה כולם מדברים מסוף העונה הקודמת עם התאמות מינוריות לכאן ולשם. אין לזה משמעות למעט שעשוע.

* יוסטון אולי הדרדרו מהשנה שעברה אבל היה להם קיץ די חלש כך שזה לא בלתי סביר. אני מאמין שהם יתאוששו ויהיו בפלייאוף ומשם הכל פתוח. כנ"ל

* זו תהיה הפתעה גדולה מאוד אם וושינגטון יגיעו לסיבוב השני (אבל נו, גם אם כן, הם עדיין קבוצה סופר בינונית עם עתיד לא מבטיח). יותר סביר שהם ישלחו את וול או ביל למקום אחר. אתה קראת להם "עיי חורבות". יש הבדל מהותי בין "עיי חורבות" ל"קבוצה סופר-בינונית". והשאלה מה היית עושה בשלב שבו הגדרת את ג'ון וול כרכז השלישי בטיבו בליגה אחרי פלייאוף אדיר מחכה לך פתוחה בת'רד אחר.

* הבולס לא היו מגיעים לפלייאוף, לדעתי, גם עם הרכב מלא ונטול פציעות - אבל פציעות הן חלק מהעניין. גם ברוקלין סובלת מפציעות. מי שלא סובלת מפציעות משמעותיות והיא אולי הקבוצה היחידה במערב שלא נמצאת במאבק על הפלייאוף היא פיניקס. פציעות זה לגמרי חלק מהעניין, אבל מן הסתם כשלקבוצה נפצעים 4 שחקנים משמעותיים למספר דו-ספרתי של משחקים, זה די אידיוטי לנסות להיצמד להערכה שנערכה, כאמור, לפני תחילת העונה ולפני שזהות הפצועים ואורך ההיעדרויות היו ידועות למישהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 9:56 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הכל טוב ויפה. בנוגע לוושינגטון אתה פשוט טועה. אין להם צ'אנס לעבור סיבוב ראשון גם אם בדרך נס לא יתפרקו ויגיעו לפלייאוף.

מצחיק לפעמים לאיזה מושגי בסיס צריך לחזור בדיונים. "טועה" זה ביטוי כשמשתמשים בו כשיש תוצאה. יש לך תוצאה של מיקום סופי? כבר עברנו את הפלייאוף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 10:09 pm 
Hall of Famer

סבבה. אז נחכה גם לפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 10:10 pm 
Hall of Famer

אני הערכתי שהלייקרס יסיימו במקום 4-5. בעיניי זה ברור מאליו שכל עוד לברון בריא, הלייקרס בפלייאוף. מעבר לזה, סביר בעיניי שיהיו איפשהו באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 10:19 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
סבבה. אז נחכה גם לפיניקס.

לא הבנתי. אתה ממשיך לנדנד על זה שבת'רד מלפני תחילת העונה, עוד לפני שראינו דקת משחק, הערכתי שפיניקס תעשה פלייאוף? או שיש פה משמעות שאני מפספס? כי אם זו האופציה הראשונה, אתמהה איך לא נמאס לך מעצמך. מה חזית לגבי יוסטון? ולמה בכלל לנהל דיון מטומטם כל-כך על מה שהוא בסך הכל שעשוע חסר משמעות?

Att כתב:
אני הערכתי שהלייקרס יסיימו במקום 4-5. בעיניי זה ברור מאליו שכל עוד לברון בריא, הלייקרס בפלייאוף. מעבר לזה, סביר בעיניי שיהיו איפשהו באמצע.

יופי, אז אתה מעריך אותם 5-4 ואני מעריך אותם כמועמדים חזקים לגמר מערב, נחכה שתיגמר העונה ונבדוק למי יש יותר גדול (כי זה נהיה הדבר הכי חשוב פה בדיוני NBA, מי העריך מה לגבי איזשהי קבוצה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 07, 2018 10:37 pm 
Hall of Famer

נדב, אתה לא יכול לפטור את זה שהערכת את הסאנס כקבוצת פלייאוף, כשהם מתגלים כקבוצה הכי חלשה באן.בי.איי ככולה הערכה לפני תחילת העונה לפני שראינו דקה אחת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 2:16 am 
Sophomore

לאו דווקא חשבתי שהסאנס יעשו פלייאוף, אבל האמת שאני די מבין את נדב שהחזיק מהסאנס. לא ברור לי מה לא עובד שם כי על הנייר זה נראה מאוד מבטיח. יש פה שלושה צעירים שנחשבים למוכשרים בטירוף(אייטון, וורן ובוקר), יש אחלה וטרנים משלימים כמו אריזה, ראיין אנדרסון וצ'אנדלר שכבר הספיק להיחתך ולעזוב ללייקרס יש את ג'וש גקסון הנחמד מהספסל, את ג'אמל קרופורד, אייזיאה קאנן, מיקל ברידג'ס. המאמן, איגור קוקושקוב, נחשב למוח כדורסל לא קטן. זה לבד אמור להספיק למאזן של לפחות 50 אחוז או טיפ טיפה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 2:46 am 
Hall of Famer

פוציץ׳, המערב קשוח מאוד השנה. המאמן הרוקי שלהם היה צריך להיות הביאה השנייה של פופוביץ׳ כדי להביא אותם לפלייאוף או אפילו קרוב לכך. הם צעירים ולא מנוסים, יש כעשרה רכזים מחליפים שיותר טובים מהרכז הפותח שלהם, אין להם הגנה (שלושת הצעירים שלהם וביניהם הסנטר שהוא קריטי לא נחשבים לשחקני הגנה טובים, בלשון המעטה), הווטרנים שלהם לא משהו - אריזה אולי סבבה אבל אנדרסון נוראי וצ׳אנדלר כסנטר מחליף היה חביב אבל לא יותר מזה. זו קבוצה מפורקת שפיטרה את הג׳י-אם שלה שנייה לפני העונה. זה היה די מופרך לחשוב שהם יגיעו לפלייאוף בהתחשב בנתונים האלו ובתחרות.

למעשה, היכולת החלשה שלהם העונה זה אולי הדבר הכי טוב שקרה להם. הם חייבים בסיס חזק יותר מאייטון-בוקר-וורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 3:27 am 
Sophomore

מערב קשוח, אבל עדיין, 4-21 זה מאזן שלא תואם את הכישרון העצום שיש שם. לא יודע אם טנקינג ועוד פרוספקט צעיר זה הדבר הטוב והנכון לעשות לקבוצה שיש בה כבר כ"כ הרבה פרוספקטים. לדעתי חסר שם מישהו שיתן קצת האסל ושידפוק פיצוצים לחבר'ה שלא שומרים. משהו כמו מרקוס סמארט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 3:30 am 
Hall of Famer

או אריזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 3:57 am 
Hall of Famer

Att כתב:
פוציץ׳, המערב קשוח מאוד השנה. המאמן הרוקי שלהם היה צריך להיות הביאה השנייה של פופוביץ׳ כדי להביא אותם לפלייאוף או אפילו קרוב לכך. הם צעירים ולא מנוסים, יש כעשרה רכזים מחליפים שיותר טובים מהרכז הפותח שלהם, אין להם הגנה (שלושת הצעירים שלהם וביניהם הסנטר שהוא קריטי לא נחשבים לשחקני הגנה טובים, בלשון המעטה), הווטרנים שלהם לא משהו - אריזה אולי סבבה אבל אנדרסון נוראי וצ׳אנדלר כסנטר מחליף היה חביב אבל לא יותר מזה. זו קבוצה מפורקת שפיטרה את הג׳י-אם שלה שנייה לפני העונה. זה היה די מופרך לחשוב שהם יגיעו לפלייאוף בהתחשב בנתונים האלו ובתחרות.

למעשה, היכולת החלשה שלהם העונה זה אולי הדבר הכי טוב שקרה להם. הם חייבים בסיס חזק יותר מאייטון-בוקר-וורן.

המערב חלש מאד השנה. הוא פשוט מאד שוויוני במקומות 2-14.
פיניקס פשוט מועדון חלש. בחירות דראפט חלשות ובוקר שהוא סקורר באופי (אם כי לא יעיל) גם פצוע וגם לא נראה עדיין שהוא עושה את הקבוצה לטובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 4:03 am 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
ראיין אנדרסון וצ'אנדלר שכבר הספיק להיחתך ולעזוב ללייקרס יש את ג'וש גקסון הנחמד מהספסל, את ג'אמל קרופורד, אייזיאה קאנן, מיקל ברידג'ס. המאמן, איגור קוקושקוב, נחשב למוח כדורסל לא קטן. זה לבד אמור להספיק למאזן של לפחות 50 אחוז או טיפ טיפה פחות.

ג'קסון שחקן מזעזע ואנדרסון נראה גמור. איבד את הדקות שלו לגמרי והקצת שראיתי בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 4:05 am 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
מערב קשוח, אבל עדיין, 4-21 זה מאזן שלא תואם את הכישרון העצום שיש שם. לא יודע אם טנקינג ועוד פרוספקט צעיר זה הדבר הטוב והנכון לעשות לקבוצה שיש בה כבר כ"כ הרבה פרוספקטים. לדעתי חסר שם מישהו שיתן קצת האסל ושידפוק פיצוצים לחבר'ה שלא שומרים. משהו כמו מרקוס סמארט כזה.

אני לא חושב שהסאנס מוכשרים כל כך (הגנה גם נחשבת).
בכל מקרה, זו הזדמנות מעולה עבורם להשיג בחירה גבוהה ולהעלות משמעותית את האפסייד שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 5:44 am 
Hall of Famer

פילי ללא אמביד (בכל זאת בחור צעיר שצריך מנוחה. מעניין אך הליגה תקנוס אותם) בטלר מנצח את גריפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה