סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 24, 2025 12:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 4:52 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקיי,
אני לא יודע איך זה מבחינה חוזית וכו'...
אני פשוט אזרוק את זה כאן - מה עם סימונס בשביל דיויס?

לי זה נדמה כמו טרייד מעולה לשתי הקבוצות.

פילי מקבלים את דיויס. וכל מילה מיותרת. דיויס ואמביד, שניהם קולעים מבחוץ ויכולים לרווח את הצבע. אמביד הוא the man שם ויהיה מרכז ההתקפה. דיויס יוכל להיות שחקן מעולה כפינישר בתנועה בלי הכדור ולייצר את ההגנה הכי פסיכית בליגה. עם רדיק שם ובאטלר, חסר רק מוביל כדור שיודע גם לקלוע וזו וואחאד קבוצה.
בעיניי יש התנגשות סגנונית בין באטלר ואמביד לבין סימונס, וזאת קבוצה ששואפת למשחק חצי מגרש כבד, איטי, חזק והגנתי. וזה פשוט לא מתאים לסימונס.

ניו אורלינס מרכיבים את רנדל ומירוטיץ' ביחד והולידיי וסימונס. ועוד מישהו. לא רע בכלל. קבוצה ארוכה, ולמרות שהגבוהים לא ממש שומרים, סימונס גם עושה הגנת צבע טובה.
את מי הם כבר יכולים לקבל שיתעלה על סימונס? סימונס זה בהחלט פרוספקט מרשים שיכול להיות ענק בליגה הזאת. אולי הוא אפילו צריך את הכאפה הזאת כדי להתחיל לעבוד על הקליעה הפתטית שלו.
אני חושב רק על טייטום שנמצא בקאליבר והאמת שלא הייתי בונה עליו במקום הפליקנס. גם כי דיויס יכול לדרוש עכשיו טרייד (דבר שנהפך ליותר רלוונטי עם ההתססה של לברון) וגם כי האמת שיש לבוסטון עוד מלא מלא נכסים מוצלחים להעביר. אף אחד מהם לא ברמה של סימונס.

אני לא חושב שזה אפילו יאכזב את הקהל בפילי במיוחד. קשה להתאכזב כשמקבלים את אנטוני דיויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 5:05 pm 
Hall of Famer

לא חושב ששילוב של אמביד ודיוויס זה רעיון כ"כ טוב, הפליקנס עשו משהו דומה עם קאזינס בשנה שעברה וזו לא הייתה הצלחה יוצאת דופן, מה גם שבלי סימונס אין לפילי מי שירכז את המשחק, באטלר ורדיק הם פינישרים בלבד, מקונל לא ברמה של רכז פותח איכותי, שאמט צעיר ולא מנוסה (ובכלל לא בטוח שיגיע להיות רכז פותח איכותי בעתיד) ואלא אם כן פולץ יחזור מהפציעה שלו שחקן אחר לגמרי, אז גם הוא לא ממש פתרון. מצד הפליקנס, גם לא מוצלח במיוחד בעיני, הם מוותרים על הגבוה אולי הכי טוב בליגה היום, ושחקן שלם כמעט בלי חסרונות, ומקבלים בתמורה שחקן שהוא אמנם יותר צעיר וזול, ועם פוטנציאל גדול, אבל כזה שהחור הכי גדול במשחק שלו זה אולי האלמנט הכי חשוב בכדורסל של היום-קליעה. בקיצור, לדעתי הפליקנס מוותרים כי הם מקבלים שחקן עם חולשה גדולה ומאוד בעייתית שהתקרה שלו היא, במקרה הכי אופטימית, שחקן ברמה של דיוויס, ופילי מוותרת כי היא נשארת במצב שבו שני השחקנים הכי טובים שלה דורכים אחד לשני על האצבעות מצד אחד, והיא תקועה בלי מנהל משחק מצד שני.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ה' דצמבר 27, 2018 11:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 5:15 pm 
Sophomore

אני לא בטוח שהם דורכים אחד לשני על האצבעות. בעיניי דיויס יותר 4 מ5. שניהם שחקני הגנה נהדרים. אני יכול לראות תבנית התקפית שמוציאה מהם את המקסימום, גם בלי רכז סופר דומיננטי שמחלק סוכריות. משהו בסגנון התקפת המשולש.

הפליקנס יכולים לקבל מישהו יותר מבטיח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 6:06 pm 
Junior

טייטום ויש עוד כמה מועמדים. אתה קצת הרבה מעריך ביתר את סימונס.

לא כל כך מסכים לגבי ההגנה של סימונס. הוא מוערך ביתר גם באספקט הזה של המשחק.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 7:27 pm 
Sophomore

אוקיי, איזה מועמדים נוספים?

אם דיויס לוחץ עליי לעשות טרייד כרגע, אני מעדיף לקבל את סימונס ולא את החבילה של הלייקרס.
אני לא יודע אם הסלטיקס יוותרו בסוף על טייטום. זאת לא החלטה כל כך פשוטה בעיניי. טייטום לא 2.27 שמטביע מהחצי, אבל גם קובי בריאנט לא היה כזה ועדיין הוא היה שחקן נחמד מאוד. גם פירס היה בסדר, גם הארדן נחמד. דיויס סופרסטאר עם אופי לא משהו. אם הם לא מייצרים חבילה שכוללת את טייטום, הם יכולים לתת את כולם בת'כלס (פרט לטייטום וקיירי) ועדיין אין שם פוטנציאל חמישיה ראשונה, אמויפי, כמו סימונס.
אז אם לא טייטום... מי עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 8:24 pm 
Junior

סימונס פוטנציאל חמישייה ראשונה ואמ.וי.פי ? על סמך מה ? שוב העניין הזה של הקליעה ?

טייטום בניגוד לסימונס מראה שיפור בעונה שנייה שלו. טייטום פוטנציאל ודה פקטו סוגר משחקים מול הגנות פלייאוף בניגוד לסימונס. טופ 5, טופ 10 מה יהיה אם יפתח קליעה..לא מעניין אותי.

וגם אם יש הפרש בינהם יש לסלטיקס (וללייקרס) כל כך הרבה יותר נכסים מפילי להציע כדי לסגור את הפער הלא קיים הזה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:03 pm 
Junior

סלטיקס לא יכולים להציע משהו כי קיירי ודיוויס שניהם חתומים על חוזה "דרק רוז" (הארכת רוקי מוגדלת על סמך הישגים - אולסטאר\ALL NBA בזמן חוזה רוקי) ומותר רק אחד לקבוצה.
הם יוכלו להציע משהו בקיץ אחרי שיחתימו את קיירי על חוזה חדש.
מכיוון שהסלטיקס לא יכולים להציע עכשו אז הפלקינס כנראה ימנעו מלקחת עסקה אחרת ויחכו לקיץ, למלחמת מחירים.
(זאת מבלי להזכיר שהפלקינס יכולים להציע הארכה בקיץ ויחכו לראות אם דיוויס יקח אותך).

סליחה שהפרעתי, אני בטוח שגם ככה הת'רד יתמלא בהצעות על גבה, שאם היינו פותחים את הת'רד "מה הפלקינס צריכים לבקש על גבה?" אז המציעים עצמם היו אומרים שזה גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:31 pm 
Sophomore

שמתי את טייטום בצד. בעיניי, הוא כל כך מבטיח, שלא בטוח שהסלטיקס מוכנים להעביר אותו.
אמרת שיש לך עוד כמה מועמדים. על מי עוד אתה חושב?
אגב, לא סתם כתבתי רק את שמו של דיויס בכותרת של הת'רד. אם יש לכם רעיונות אחרים תציעו. בעיניי יש כאן דווקא כיוון מעניין לשתי הקבוצות.

עידן, יכול להיות שזה מה שניו אורלינס ירצו לעשות (לחכות לקיץ), אבל דיויס יכול לדרוש עכשיו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 12:53 am 
Junior

א. שידרוש עד 100, יש לו חוזה לעוד שנה וחצי.
ב. לא דרש עד כה ולא הראה פרופיל התנהגות כזה
ג. אם הטרייד קורה לפני הקיץ אז זה לא יהיה לסלטיקס, אז חבל לדוש בהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 1:28 am 
Hall of Famer

בת׳רד אחר קראת לי ״לחוץ״ על כך שאני מציע טרייד אפשרי על סימונס וכאן אתה שולח את דיוויס תמורתו?
אין ספק שיש בעיה בפילי. אני לא בטוח שהם לא החמיצו כבר את ההזדמנות הכי גדולה שתהיה להם לקבל תמורה מעולה תמורת סימונס בקיץ האחרון (קוואי כמובן).
יותר ויותר המגבלות של סימונס מול הגנות חזקות נחשפות והתקווה שיפתח קליעה טובה דועכת (הייתה לו שנה בחוץ + קיץ שלם).
אם פילי לא תשלח את סימונס בטרייד, היא תהיה תלויה לחלוטין ביכולת שלו לפתח קליעה כדי לממש את הפוטנציאל של אמביד ושל הקבוצה.

אישית אני לא חושב שטרייד כזה יקרה. מאמין שהסלטיקס או הלייקרס ישיגו את AD.

זאק לאו על המצב של דיוויס:
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2561 ... -story-nba

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 1:42 am 
Junior

דיוויס הוא לוזר וכל קבוצה שתביא אותו לא תגיע לשום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 2:04 am 
Hall of Famer

רק אציין שהתסריט הזה של דיוויס ונ״א הוא תסריט ידוע מראש.
אני כתבתי על זה עוד כשנ״א החליטו להאיץ את הבנייה מחדש ולהקיף אותו בשחקנים בינוניים פלוס (אנדרסון, גורדון, הולידיי ואוונס).
לא ככה בונים סביב סופרסטאר פוטנציאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 2:07 am 
Hall of Famer

rony כתב:
לא חושב ששילוב של אמביד ודיוויס זה רעיון כ"כ טוב, הפליקנס עשו משהו דומה עם קאזינס בשנה שעברה וזו לא הייתה הצלחה יוצאת דופן, מה גם שבלי סימונס אין לפילי מי שירכז את המשחק, באטלר ורדיק הם פינישרים בלבד, מקונל לא ברמה של רכז פותח איכותי, שאמט צעיר ולא מנוסה (ובכלל לא בטוח שיגיע להיות רכז פותח איכותי בעתיד) ואלא אם כן פולץ יחזור מהפציעה שלו שחקן אחר לגמרי, אז גם הוא לא ממש פתרון. מצד הפליקנס, גם לא מוצלח במיוחד בעיני, הם מוותרים על הגבוה אולי הכי טוב בליגה היום, ושחקן שלם כמעט בלי חסרונות, ומקבלים בתמורה שחקן שהוא אמנם יותר צעיר וזול, ועם פוטנציאל גדול, אבל כזה שהחור הכי גדול במשחק שלו זה אולי האלמנט הכי חשוב בכדורסל של היום-קליעה. בקיצור, לדעתי הפליקנס מוותרים כי הם מקבלים שחקן עם חולשה גדולה ומאוד בעייתית שהתקרה שלו היא, במקרה הכי אופטימית, שחקן ברמה של דיוויס, ופילי מוותרת כי היא נשארת במצב שבו שני השחקנים הכי טובים שלה דורכים אחד לשני על האצבעות מצד אחד, והיא תקועה בלי מנהל משחק מצד שני.

- זו לא הייתה הצלחה יוצאת דופן כי קאזינס הוא שחקן הגנה לא מוצלח במיוחד. זה נכון שאמביד ודיוויס הם לא שילוב אידיאלי אבל זה יעבוד טוב בהרבה.
- שאמט רחוק מלהיות רכז, גם אם היה מבוגר ומנוסה.
- אני אשמח לקבל את דיוויס, באטלר ואמביד ולשבור את הראש איזה רכז להביא.
- לפליקנס עדיף לקבל - אם אין להם ברירה אלא לשלוח את דיוויס בטרייד - שחקן בחוזה הרוקי הראשון שלו. כלומר, טייטום או סימונס או אינגראם. אישית, אני לא חושב שיש ללייקרס הרבה מה לתת בהקשר הזה, אבל הסוכן של דיוויס ילחץ לכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 2:42 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
אני לא בטוח שהם דורכים אחד לשני על האצבעות. בעיניי דיויס יותר 4 מ5. שניהם שחקני הגנה נהדרים. אני יכול לראות תבנית התקפית שמוציאה מהם את המקסימום, גם בלי רכז סופר דומיננטי שמחלק סוכריות. משהו בסגנון התקפת המשולש.

התקפת המשולש כבר פסה מהעולם אני חושב וגם בזמנו תמיד היה בה ביגמן אחד לפחות (מהחמישייה) שהיה פועל שחור לכל דבר ונראה לי שדיוויס לא ממש מתגעגע לבול הוג כמו בוגי (או אמביד שרוצה את הכדור יותר ממה שהוא מקבל היום).

אני חושב שדיוויס, במקום ללכת לרעות בשדות זרים צריך פשוט למשוך אליו 3 תותח, שזה מה שחסר בעצם לפליקאנס בשביל להתמודד ברצינות.
אם הוא מצליח לשכנע אחד מבין דוראנט או קוואי ש-"עזוב אותך משוק גדול, בוא אלי לניו אורלינס וננצח יחד את כולם" הוא יהפוך לאליל בעיר. אני מתגעגע לשחקנים שהעבירו את כל הקריירה במקום אחד (חוץ מקובי, בעעע) ונראה לי גם שזה מאוד יקסום לקווין דוראנט לקבל צ'ק שמן (לא יודע כמה הפליקאנס יכולים לשלם לו אבל אם הבעלים מוכן להיכנס עמוק למס המותרות, ואם זכרוני אינו מטעני הוא איזה חתייאר שרוצה שהקבוצה תנסה להתמודד כל עוד הוא חי) ועל הדרך להישאר במערב ולנצח עם חיוך את כל החברים/מתחרים הישנים שלו - ווסטברוק, דריימונד, קארי, לברון... תכלס לא מעניין אותו מלהיות הבחור הטוב יותר, הוא כמו האלק הוגן כשעבר להיות פתאום הבחור הרע בWWF אחרי שנים.
הוא טו טיימס פיינלס אמ וי פי! הוא רוצה את הכסף ועוד אליפויות ותארי גמר אם אפשר. עוד שתיים ושניים והוא עובר את לברון, ואז מי יודע?... הוא צעיר יותר, בסה"כ בן 30, עם הקליעה שלו יש לו בכיף עוד 5 שנים לפחות בטופ בהיעדר פציעה משביתה, אם פוטנציאל גדול יותר למלכות סלים נוספת (ועוד תואר אישי יותר מהוד רוממותו) וכשלבסוף גם הוא יפרוש אולי יהיה דיון נוסף על זהות הסמול פורוורד הגדול מכולם.
(בעצם השני, הראשון זה עדיין בירד)

מצטער אם גנבתי את הת'רד. אני אחרי יום כל כך ארוך, עבדתי עד 22:30 ואז בחרתי לוותר על המשחק של מכבי תמורת קניות בסופר עד אחרי חצות, והבירה הקרה (בעצם בטמפ' החדר אבל זה בסדר כי קר גם ככה) הביאה לי תיאבון לקצת כדורסל. שיהיה לילה טוב למי שהיתה לו סבלנות להגיע עד לפה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 2:48 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מאנו כתב:

התקפת המשולש כבר פסה מהעולם אני חושב וגם בזמנו תמיד היה בה ביגמן אחד לפחות (מהחמישייה) שהיה פועל שחור לכל דבר ונראה לי שדיוויס לא ממש מתגעגע לבול הוג כמו בוגי (או אמביד שרוצה את הכדור יותר ממה שהוא מקבל היום).

אני חושב שדיוויס, במקום ללכת לרעות בשדות זרים צריך פשוט למשוך אליו 3 תותח, שזה מה שחסר בעצם לפליקאנס בשביל להתמודד ברצינות.
אם הוא מצליח לשכנע אחד מבין דוראנט או קוואי ש-"עזוב אותך משוק גדול, בוא אלי לניו אורלינס וננצח יחד את כולם" הוא יהפוך לאליל בעיר. אני מתגעגע לשחקנים שהעבירו את כל הקריירה במקום אחד (חוץ מקובי, בעעע) ונראה לי גם שזה מאוד יקסום לקווין דוראנט לקבל צ'ק שמן (לא יודע כמה הפליקאנס יכולים לשלם לו אבל אם הבעלים מוכן להיכנס עמוק למס המותרות, ואם זכרוני אינו מטעני הוא איזה חתייאר שרוצה שהקבוצה תנסה להתמודד כל עוד הוא חי) ועל הדרך להישאר במערב ולנצח עם חיוך את כל החברים/מתחרים הישנים שלו - ווסטברוק, דריימונד, קארי, לברון... תכלס לא מעניין אותו מלהיות הבחור הטוב יותר, הוא כמו האלק הוגן כשעבר להיות פתאום הבחור הרע בWWF אחרי שנים.
הוא טו טיימס פיינלס אמ וי פי! הוא רוצה את הכסף ועוד אליפויות ותארי גמר אם אפשר. עוד שתיים ושניים והוא עובר את לברון, ואז מי יודע?... הוא צעיר יותר, בסה"כ בן 30, עם הקליעה שלו יש לו בכיף עוד 5 שנים לפחות בטופ בהיעדר פציעה משביתה, אם פוטנציאל גדול יותר למלכות סלים נוספת (ועוד תואר אישי יותר מהוד רוממותו) וכשלבסוף גם הוא יפרוש אולי יהיה דיון נוסף על זהות הסמול פורוורד הגדול מכולם.

מצטער אם גנבתי את הת'רד. אני אחרי יום כל כך ארוך, עבדתי עד 22:30 ואז בחרתי לוותר על המשחק של מכבי תמורת קניות בסופר עד אחרי חצות, והבירה הקרה (בעצם בטמפ' החדר אבל זה בסדר כי קר גם ככה) הביאה לי תיאבון לקצת כדורסל. שיהיה לילה טוב למי שהיתה לו סבלנות להגיע עד לפה)

אתה רוצה שדיוויס לא רק יישאר בפליקאנס אלא גם ישכנע את קוואי או דוראנט להצטרף אליו?
למה שהוא יצליח? בגלל הכריזמה המופלאה שלו?
נשמע לי כמו תסריט מופרך לגמרי.

אגב, נדמה לי שאין להם מספיק קאפ ספייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 3:19 am 
Sophomore

אני חושב שדיויס זו תמורה שפילי לא יכולים לסרב לה בחיים (בתמורה לסימונס). אני מאוד מאמין בסימונס כי כשאני רואה שחקן עם סייז שעף ככה את המגרש עם יכולות מסירה כל כך גבוהות אני רואה לברון. והוא בטוח לא לברון, אבל אולי יכול להיות ג'ייסון קיד משודרג. הוא עוד לא בשל מכל מני סיבות (לדעתי יותר מנטלי מאשר הקליעה), ובעיקר מאוד לא מתאים סגנונית לבאטלר ואמביד.

דעתי על דיויס היא שהוא השחקן המשלים האידיאלי. אין מה לעשות, הוא לא יכול להיות מס' 1 בקונטנדרית. פשוט לא. אז הוא דווקא מתאים לצד נוכחות דומיננטית כמו אמביד (ומה לברון, עז?). בכלל, באידיאל זה שחקן שלא מייצר לעצמו כמעט, אלא רק חי על חיתוכים, תנועה בלי כדור והגנה. הקומבינציה הכי טובה בהיסטוריה אולי של כל אלה.
אם מגיעים לנק' שדיויס דורש טרייד, אני במקום פילי מזכיר לו שלברון לא נעשה צעיר יותר (והפציעה שלו באה בטיימינג מעולה מבחינתם) ושאמביד והוא צעירים מאוד ויכולים לעשות ריצה של כמה שנים טובות ביחד. זה יהיה צמד שישלוט בליגה, לא פחות.

לפני כמה זמן חשבתי על זה שיש משהו בפילי שהוא מאוד אולד-סקול. יש להם 5 שהוא 5 כמו שאין לאף קבוצה אחרת באמת בליגה. יש להם שאקיל אם תרצו, יש להם שתיים שחודר חזק לטבעת בעיקר ושומר חזק וגם קולע סביר (אבל לא צלף) ועיקר כוחו בתנועה בלי כדור בחיתוכים לכיוון הסל ועם הכדור ביד בהתקפות עומדות, יש להם קלע טבעי קלאסי שזה כל מה שהוא יודע לעשות ברמה מאוד מאוד גבוהה והוא רץ על חסימות כמו איזה ריפ המילטון. ועל כל זה יש להם את סימונס שהוא דווקא לא מנהל משחק אדיר על חצי מגרש (כי מאוד קשה לו לייצר לעצמו. כי אין לו קליעה בשיט משום טווח, כמובן) והוא לא מתאים לשיטה.
יוניקורן אמיתי לקבוצה שהיא אולדסקול. מילא כשהיו לידו קצת יותר קלעים מפוזרים על המגרש, אז הוא יכל לכווץ ולהוציא כדור. למסור לרדיק אחרי שיוצא משלוש חסימות כל אחד יכול. לא צריך גאון.
הוא לא מאוד מתאים שם ודיויס יכול להתאים כמו כפפה.

נראה לי שבין חבילה שהלייקרס יכולים לשלוח לבין חבילה שפילי יכולים לשלוח, לא קשה מאוד לשכנע את הפליקנס שחבילה שכוללת את סימונס עדיפה. הקטע שגם דיויס יהיה חייב להשתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 8:03 am 
Hall of Famer

אינגרם זובאץ ובחירה סיבוב ראשון. הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 11:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:

אתה רוצה שדיוויס לא רק יישאר בפליקאנס אלא גם ישכנע את קוואי או דוראנט להצטרף אליו?
למה שהוא יצליח? בגלל הכריזמה המופלאה שלו?
נשמע לי כמו תסריט מופרך לגמרי.

אגב, נדמה לי שאין להם מספיק קאפ ספייס.

הוא עשוי להצליח אם הם יבינו שזה ייתן להם אחלה צ'אנס להתמודד על אליפות.
דיוויס, דוראנט/קוואי, הולידיי, רנדל, מירוטיץ, א'טוואן מור, פייטון ואוקפור זו אחלה בחלה שמינייה לצאת איתה למלחמה ועם שפצורים קלים (נגיד מירוטיץ תמורת שוטינג גארד ברמה דומה) לדעתי לגמרי קונטנדרית.

זכותך כמובן לא להסכים והשרשור מדבר על טריידים של דיוויס החוצה מנ"א, אבל אישית הייתי שמח לראות אותו נשאר בפרנצייז ומנסה להתמש בכוח שלו כדי לחזק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 11:48 am 
Sophomore

לדוראנט וקוואי יש אופציות להיות בקונטנדרית בשווקים גדולים. כל הזמן מדברים עליהם בהקשר של הקליפרס וניו יורק (דוראנט) לדוג'.
אגב, אם דוראנט עוזב את גולדן סטייט הוא בכלל מקל את תנאי הסף להגדרת "מי זו קונטנדרית" כי הווריורס יחלשו משמעותית.

היום השחקנים האלה הם לא רק ספורטאים, הם כולם אנשי עסקים והם דואגים למותג. תראה מה לברון עושה מעבר לכדורסל בLA.
אז לחשוב שדיויס יכול לשכנע אותם להגיע?
נדמה לי שזה רחוק מאוד מהאופי שלו, ולא סתם הת'רד עוסק ביציאה שלו מניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 11:51 am 
Sophomore

satriani כתב:
אינגרם זובאץ ובחירה סיבוב ראשון. הולך?

חושב שהמניה של אינגרם בירידה. זובאץ' אחלה גבר ונכנס יפה למשבצת של הגבוה המופעל היטב של הלייקרס אבל לדעתי אתה זה שתמיד אומר שגבוהים כאלה יש כמו זבל. בחירת דראפט זה מעניין, אבל גם פילי תמיד יכולים להציע משהו בגזרה.
יש ללייקרס נכס דראפט מעניין מעבר למה שהם זכאים לו מהליגה? כי הם קבוצת צמרת ואלה לא בוחרות גבוה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 11:59 am 
Junior

sir charles כתב:
ונראה לי גם שזה מאוד יקסום לקווין דוראנט לקבל צ'ק שמן (לא יודע כמה הפליקאנס יכולים לשלם לו אבל אם הבעלים מוכן להיכנס עמוק למס המותרות

wat this shit?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 4:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

idansha כתב:
sir charles כתב:
ונראה לי גם שזה מאוד יקסום לקווין דוראנט לקבל צ'ק שמן (לא יודע כמה הפליקאנס יכולים לשלם לו אבל אם הבעלים מוכן להיכנס עמוק למס המותרות

wat this shit?

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 7:18 pm 
Junior

כל קבוצה בליגה מוכנה לתת לדוראנט את חוזה המקסימום שמגיע לו.
לא מבין איך זה אישיו בהחלטה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 7:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התכוונתי שיספיק לו צ'ק שמן ואפשרות להיאבק על אליפויות (כל עוד כמובן יש לצידו עוד סופרסטארים שיעזרו לו) והוא לאו דוקא יחפש שוק גדול. לא הייתי לוקח לבנק את הדיבורים על ניו יורק. אם כל מי שאמרו שילך לניקס היה עושה את זה הם כבר היו אימפריה מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 8:05 pm 
Junior

אני לא שוחה בגודל המשכורת שיהיה על הקבוצות להעביר כדי להתקרב לחוזה של דיוויס. אבל הניקס והסאנס יכולים להרכיב חבילה של שחקן בחוזה גבוה + בחירת דראפט + שחקן צעיר עם פוטנציאל. וחבילה כזאת היא תמורה טובה יותר מזאת של פילי עם סימונס.

הערך של סימונס לא בשמיים. פילי תצטרך את הבחירה מספר אחת או את קסמיה של הפיזיותרפיסטית החדשה של מרקל פולץ כדי להתקרב ולהרכיב עבורו חבילה. יש להם את בחירת הדראפט של מיאמי אבל חוסר ההתקדמות של סימונס והפאשלות עם זאיר סמית' ופולץ בעוכריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה