סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מקור: העמוד "The GATE - MTA"
https://www.facebook.com/thegate.mta/ph ... =1&theater

תגובה של הנהלת מכבי לנושא -
ציטוט:
"מועדון הכדורסל מכבי תל אביב הולך יד ביד עם האוהדים ותומך בעמדתם במאבק נגד שיטת הפיינל פור. כידוע, מכבי מתנגדת לשיטה הזו ולחוקים נוספים הקיימים במנהלת הליגה"

ציטוט:
אוהדים יקרים,

במהלך העונה שעברה הודענו על מאבק נגד מנהלת הליגה בנושא הפיינל פור והחוקים. היום אנחנו יוצאים לדרך בשיתוף מלא עם המועדון ובמטרה אחת - שינוי השיטה, ומודיעים - הפיינל פור מוחרם!

המאבק לא התחיל היום. קרוב לשנה התקיימו ניסיונות לשינוי החוקים והשיטה: המועדון הודיע על תוכנית הפיצול שלא יצאה לפועל, ועדת שרעבי שלא סייעה למצב ושיחות של הארגון עם יו״ר המנהלת שמואל פרנקל והמנכ״ל עדלי מרכוס. לצערנו, לא חלה התקדמות ולכן החלטנו להפוך את המחאה לאקטיבית. בחודשים האחרונים נפגשנו מספר פעמים עם הנהלת המועדון כדי לתכנן את המחאה המשותפת כנגד השיטה הלא ספורטיבית.

ראשית המאבק הייתה כבר בשנת 2012, אז הודענו על החרמת הפיינל פור. לא הגענו למשחק, ארגנו אירוע צפייה אלטרנטיבי בזמן שבהיכל התקיים גמר נטול אווירה - ואת האליפות חגגנו יחד עם הקבוצה ב-״בית דני״. לאחר שנה זו הושג סיכום שבמסגרתו יהיה מעבר הדרגתי לסדרות - שנתיים בשיטת הטוב מ-2 משחקים (אליפות מוכרעת על הפרש סלים!) ולאחר מכן סדרה של הטוב מ-3 בגמר. הוכחנו שבכוחנו לשנות, אלא שלאחר שנתיים בהם המנהלת בראשות פרנקל עמדה בהסכם, בוצע מחטף ושיטת הפיינל פור חזרה כשרעיון הסדרות לא ראה אור מעולם.

אין שום הצדקה ספורטיבית לשחק עונה שלמה, להילחם על המקום בטבלה, לעבור סדרה לא פשוטה ברבע הגמר, רק כדי להגיע למשחק אחד בו תוכרע האליפות ללא כל קשר ליכולת שהציגה הקבוצה בכל העונה. ישראל היא הליגה המקומית היחידה באירופה בה האליפות מוכרעת בשיטת גביע. למי שהספיק לשכוח, כבר הוכח בעבר הלא כ״כ רחוק שגם סדרות יכולות לייצר תחרות ספורטיבית אמיתית, בניגוד לפיינל פור ולחוקים כאלה ואחרים שמטרתם היא אחת - ייצור תחרותיות מלאכותית בליגה.

הפיינל פור והחוקים השונים חוקקו ישירות נגד מכבי ת״א. לאחר שנים של הכחשות, בפגישתנו האחרונה הודה בפנינו היו״ר שמואל פרנקל על חוקים שחוקקו ישירות כנגד המועדון, למשל - חוק ההודעה על הסגל 24 שעות לפני המשחק. למה, אתם שואלים? סופוקליס שחורציאניטיס. המנהלת אילצה את מכבי לעדכן האם ישחק, כך שהקבוצות יוכלו לדעת האם לרכז מאמץ בהכנה נגדו או לא. וזו רק דוגמה אחת מני רבות. תחרותיות מלאכותית כבר אמרנו?

בתקופה הקרובה יעלו מול דירקטוריון מנהלת הליגה מספר הצעות להחלפת השיטה, ביניהן ניסיון בוטה להטעות את אוהדי הכדורסל עם הודעה על ביטול הפיינל פור ומעבר לסדרות עד הגמר, שישוחק בשיטת משחק בודד או שני משחקים על הפרש. אנחנו מודיעים חד וחלק - לא נקבל שום שיטה שמנציחה את חוסר הספורטיביות אלא רק סדרות מלאות. ולכם, חברי הדירקטוריון, אנחנו קוראים להפסיק את הביזיון ולהחזיר את הספורטיביות לכדורסל שכולנו כ״כ אוהבים.

אוהדי הקבוצה בפרט ואוהדי הכדורסל בישראל בכלל - אנו קוראים להצטרף אלינו ולקחת חלק פעיל במאבק, החל מהשתתפות במחאה באופן שוטף בהיכל ומחוצה לו, ועד להחרמת הפיינל פור.

זה בידיים שלנו. יש לנו את הכח לשנות והראנו אותו לפני כ-7 שנים.
לא נוותר עד שנראה סדרות ספורטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:29 pm 
Junior

נזכיר שגם ארגון אוהדי הפועל ירושלים הבטיח להחרים העונה את הפיינל פור (רק אם לא נראה אותו 'בסלון בסלון בסלון...') - להלן ההכרזה לפני 3 חודשים, מה7.10.18
הכרזה שלא יצרה כל כך הדים ולא הגיעה לתקשורת ספורט כמו ההכרזה של אוהדי מכבי...

https://www.facebook.com/19129333088722 ... 557972984/

ציטוט:
**מאבק נגד שיטת הפיינל פור והחרמתו!**
חאלס! נמאס!!
אנחנו פונים לכל אוהדי הפועל ירושלים ושאר חובבי הכדורסל בארץ לקרוא את הפוסט ולהצטרף למאבק:
בכל ליגה בעולם יש את מפעל הגביע ויש את אליפות הליגה (אליפות המדינה). ב99% מהליגות, הגביע יוכרע בשיטת הנוק אווט ואליפות המדינה תוכרע בסדרת משחקים/הקבוצה שסיימה את המירוץ במקום הראשון, אחרת איזה משמעות ישנה לשחק שנה שלמה?
רק אצלנו בארץ ישראל נוצר מנהג חדש - לאמץ את שיטת הגביע כדי להכריע את האליפות.
השיטה הזאת לא ספורטיבית מהסיבה שאין קשר בין העונה עצמה (אליה אנחנו מגיעים כל השנה שבוע אחר שבוע) לבין ההכרעה הסופית, וכך נוצר מצב שהאלופה יכולה להיות כל קבוצה רנדומלית שנתנה שני משחקים טובים ברצף. בשביל זה יש את הגביע! אנחנו רוצים לקבל כדורסל כמו בכל העולם, עם סדרות, עם מלחמה, עם תשוקה.

אתם שואלים את עצמכם למה זה ככה? התשובה היא כסף.
הכסף שנכנס מאירועי ה"פיינל פור" הוא הכנסה של מנהלת הליגה.
הקהל של הפועל ירושלים הוא הפרה ממנה המנהלת חולבת את הכספים, מספיק להסתכל על המספרים - בממוצע כרטיס יעלה כ150 ש"ח לחצי הגמר כפול 5000 אדומים במשחק החצי גמר ו5000 במשחק הגמר = מליון וחצי ש"ח!! הקהל שלנו משלם מליון וחצי ש"ח עבור שני משחקים, כסף שמגיע למנהלת, בשביל מה? בשביל אירוע שכולנו מגנים וחושבים שאינו ספורטיבי!
נמאס לנו! די!
הגיע הזמן למחות, להתנגד ולהגיד בפה מלא : רוצים סדרות! די לחזירות של מנהלת הליגה!
אנחנו קוראים לכל משפחת הפועל ירושלים, לאוהדים ולקבוצה להצטרף למאבק לביטול הפיינל פור והחזרת הסדרות.
אנחנו קוראים לאוהדי שאר הקבוצות לא לתת יד לבצע הכסף ולא לתרום סכומים לא הגיוניים עבור משחק כדורסל.
ביחד נחזיר את הכדורסל לימים בהם הוא היה מרגש הרבה יותר,
ביחד נבטל את הפיינל פור - הכח הוא של האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:31 pm 
Hall of Famer

הנהלת מכבי ביצעה כבר צעד מעשי , והכריזה על החרמת פיינל פור הגביע.

וחוץ מזה , שוב חבל שאוהדי מכבי מפלים את היורוליג לרעה , ולא מודיעים על החרמת הפיינל פור גם שם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמו גם אוהדי ירושלים ופיינל פור הצ'מפיונס, שכחת לציין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:39 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
חבל שאוהדי מכבי מפלים את היורוליג לרעה , ולא מודיעים על החרמת הפיינל פור גם שם.
אני לא מסכים
היורוליג, היורוקאפ, ליגת האלופות, היורופקאפ, ושאר הירקות (יש מפעל חמישי?), הם מפעלי גביע, ואין שום בעיה בשיטת פיינל פור כאשר מדובר בתואר על גביע.

דרך אגב, אדבר בשם עצמי על הפיינל פור של הליגה - אין לי בעיה ממשית איתו. אני כן חושב שזה יהיה נכון יותר לעבור לסדרות, אבל לא "ימות העולם" מבחינתי, אם תישאר שיטת הפיינל פור.

כן יש לי בעיה לשלם 250-300 שקל לכרטיס למשחק ולכן מבחינתי הצהרת הארגון שלנו מחודש אוק' 18, היא מבורכת. ההוצאות על הפיינל פור נהיו פסיכיות מעונה לעונה. רק בשבוע שעבר עבור מפעל בגביע המדינה, רכשתי כרטיס ב-55 שקלים. אם אלה היו המחירים לפיינל פור, והיו מנקים ממנו את כל המאיות בוסקילות / מחזות זמר / קרקסים ופשוט נותנים לשחק כדורסל ולקהל לעודד, אני לא חושב שזה היה אכפת לי.

אבל המנהלת הפכה את זה (ואת כל מה שנמצא בהפקתה - גם גביע ווינר הוא בדיוק כזה) לאירועים מחרישי אוזניים שלא תואמים לקהל מקומי. בשביל מה להביא לגביע ווינר את טליסמאן (כוכב ילדים ששר שירים מטומטמים) ו"לחזק אותו" באיזה 6 רמקולים עצומים כאילו היכל בית מכבי בראשון לציון זה אמפי קיסריה שבסופו של דבר אף אחד לא מקשיב לו והוא מקבל סתם שריקות בוז. ובפיינל פור זה רק מתעצם שבעתיים. אם אני זוכר נכון, באיזה פיינל פור אחד המנהלת החליטה שיהיה חכם לקיים בהפסקת המחצית שירים מהמחזמר מרי לו. ברצינות?! כמובן שלקחתי את עצמי ופשוט יצאתי מההיכל עד שזה הסתיים. הווליום היה בלתי נסבל ומנותק מן המציאות.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' ינואר 20, 2019 1:47 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

אני אישית חושב שהיורוליג וכל שאר המפעלים (לפחות שני המשניים) היו צריכים מזמן לעבור לסדרות.
בכל אופן ההבדל המהותי נובע מהמניעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:43 pm 
Junior

אדום88 כתב:
עופר האדום כתב:
חבל שאוהדי מכבי מפלים את היורוליג לרעה , ולא מודיעים על החרמת הפיינל פור גם שם.
אני לא מסכים
היורוליג, היורוקאפ, ליגת האלופות, היורופקאפ, ושאר הירקות (יש מפעל חמישי?), הם מפעלי גביע, ואין שום בעיה בשיטת פיינל פור כאשר מדובר בתואר על גביע.

אתה מודע שליורוליג (וליגת האלופות) אשכרה יש את המילה "ליגה" בשם?
איך בדיוק החלטת שזה מפעל גביע וכנ"ל שאר המפעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני אישית חושב שהיורוליג וכל שאר המפעלים (לפחות שני המשניים) היו צריכים מזמן לעבור לסדרות.

ההבדל המהותי נובע מהקטע שאחד מיטיב עם מכבי ואחד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:48 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
זה לא מעניין אותי, בסופו של דבר היורוקאפ/ליגת האלופות, זה מפעל שהולך יד ביד עם הליגה המקומית. זה מפעל גביע עבורי.

אולי היורוליג במתכונת הנוכחית שלו לא, שיש "מלאנתלפים משחקים" בדיוק כמו בליגה רגילה, בזה אתה צודק, אבל ממילא היורוליג איננו רלוונטי עבור אף קבוצה אחרת בארץ, אז אדבר רק על היורוקאפ ועל ליגת האלופות שלקחנו בהם חלק בעבר ולוקחים בהם חלק בהווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:53 pm 
Hall of Famer

היורוליג כבר מזמן לא "מפעל גביע" , אז מספיק עם החרטא הזה. לא נדבר על השם של המפעל (יורוליג) , אבל ברגע שהמפעל עבר למפעל סגור שמפגיש את כל הקבוצות בו בית וחוץ , גם התירוץ המצחיק הזה נשמט לו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:54 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
היורוליג כבר מזמן לא "מפעל גביע" , אז מספיק עם החרטא הזה. לא נדבר על השם של המפעל (יורוליג) , אבל ברגע שהמפעל עבר למפעל סגור שמפגיש את כל הקבוצות בו בית וחוץ , גם התירוץ המצחיק הזה נשמט לו.
אז כנראה שהקהל של מכבי לא מוחה נגד הפיינל פור ביורוליג כי אין שם חוק רוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

לגמרי מניעים. בארץ מכבי פייבוריטית לכן האוהדים שלה מתנגדים לפיינל פור. ביורוליג מצד שני , הסיכוי היחיד של מכבי לקחת את התואר זה במשחק אחד , ולכן הם זורמים עם השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 1:58 pm 
Junior

אדום88 כתב:
הוקיץ' כתב:
זה לא מעניין אותי, בסופו של דבר היורוקאפ/ליגת האלופות, זה מפעל שהולך יד ביד עם הליגה המקומית. זה מפעל גביע עבורי.

אולי היורוליג במתכונת הנוכחית שלו לא, שיש "מלאנתלפים משחקים" בדיוק כמו בליגה רגילה, בזה אתה צודק, אבל ממילא היורוליג איננו רלוונטי עבור אף קבוצה אחרת בארץ, אז אדבר רק על היורוקאפ ועל ליגת האלופות שלקחנו בהם חלק בעבר ולוקחים בהם חלק בהווה

אני מצטער אבל אין שום היגיון במה שאתה אומר.
מה זה עבורך? אני יכול להחליט שעבורי הליגה הישראלית היא מפעל גביע, מה לעשות שהיא לא? יש כאן משחקים בפורמט שנראה הרבה יותר כמו ליגה מגביע ואשכרה יש להם את המילה "ליגה" בשם.
זה חתיכת מכבסת מילים כדי להוציא את אוהדי ירושלים צחים כשלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:01 pm 
Junior

אין פה שום קשר למכבסת מילים. אני באמת חושב שיש את הליגה המקומית שזו הליגה הראשית, לכל קבוצה במדינה שהיא משחקת בה, ושיש מפעל אירופאי לצידו (אם הקבוצה מעפילה אליו) שהוא מפעל שהתואר בו הוא גביע. זה הכל. אתה יכול להנדס את זה לפי ראות עיניך ולספר לי שבסופו של דבר הצ'מפיונס ליג של פיב"א מתנהג כמו ליגה, ואני אגיד לך "אוקי, אבל עדיין זה ירגיש לי כמפעל גביע תואר אירופאי שעליו נלחמים לצד הליגה המקומית והראשית"

מה שלא נכון דרך אגב כי עובדה שאחרי שלב הבתים המייגע, עוברים לשיטת נוקאאוט (בית-חוץ) שיותר מזכירה את מפעלי הגביעים האירופאיים בכדורגל לדוג'

ובקשר לעקיצה - כבר אמרתי שלי אישית לא מפריע הפיינל פור עצמו, אלא הכספים שכרוכים בזה...שיורידו את מחירי הכרטיסים ויפסיקו עם הפסטיבלים המיותרים, ואין לי שום בעיה להשאיר אותו. מבחינה אישית כאמור.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' ינואר 20, 2019 2:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:07 pm 
Junior

אדום88 כתב:
אין פה שום קשר למכבסת מילים. אני באמת חושב שיש את הליגה המקומית שזו הליגה הראשית, לכל קבוצה במדינה שהיא משחקת בה, ושיש מפעל אירופאי לצידו (אם הקבוצה מעפילה אליו) שהוא מפעל שהתואר בו הוא גביע. זה הכל. אתה יכול להנדס את זה לפי ראות עיניך ולספר לי שבסופו של דבר הצ'מפיונס ליג של פיב"א מתנהג כמו ליגה, ואני אגיד לך "אוקי, אבל עדיין זה ירגיש לי כמפעל גביע תואר אירופאי שעליו נלחמים לצד הליגה המקומית והראשית"

ובקשר לעקיצה - כבר אמרתי שלי אישית לא מפריע הפיינל פור עצמו, אלא הכספים שכרוכים בזה...שיורידו את מחירי הכרטיסים ויפסיקו עם הפסטיבלים המיותרים, ואין לי שום בעיה להשאיר אותו. מבחינה אישית כאמור.

שוב, מה ש"מרגיש" לך לא ממש רלוונטי פה כי יש עובדות בשטח. אהבתי אבל איך ההרגשה שלך מסתדרת יופי עם האינטרסים הירושלמים.
ואתה אמרת כבר מיליון פעם פה שהפיינל פור זו שיטה לא ספורטיבית בעינייך. עלק לא מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:08 pm 
Junior

הפיינל פור זו שיטה לא ספורטיבית (כשיטת הכרעה עבור ליגה בלבד), זה ברור לכל אוהד, של קבוצה עשירה וקבוצה ענייה -
אתה לא אכפת לי שהוא ימשיך, רק שיורידו מחירי הכרטיסים. אם הייתי שמח שיעברו לסדרות במקומו? בוודאי שכן!!!
אבל זה לא "go or no go" עבורי, וזה כנראה מה שאתה לא מבין.

באשר למה שהכי מפריע לי כרגע בפיינל פור שמופק על ידי מנהלת הליגה, ואתה בוחר להתעלם ממנו: בוא נראה את הקהל של הפועל תל אביב משלם במשך שנים 500 שקל בממוצע לפיינל פור קיקיוני ומגעיל (חצי גמר + גמר), חכם גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:13 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אדום88 כתב:

שוב, מה ש"מרגיש" לך לא ממש רלוונטי פה כי יש עובדות בשטח. אהבתי אבל איך ההרגשה שלך מסתדרת יופי עם האינטרסים הירושלמים.
ואתה אמרת כבר מיליון פעם פה שהפיינל פור זו שיטה לא ספורטיבית בעינייך. עלק לא מפריע.

אני גם מעדיף סדרות , ועדיין לא אחרים את הפיינל פור. מה שאני מצביע עליו זה העניין הפעוט שאוהדי מכבי מחרימים את הפיינל פור בארץ , ולא מצייצים לגבי הפיינל פור ביורוליג (בדיוק אותה שיטה אגב. משחקי בית חוץ , סדרות ברבע גמר ופיינל פור). זה העניין המרכזי כאן מבחינתי לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:17 pm 
Junior

קודם כל, אני לא אמרתי שום דבר בעד או נגד הפיינל פור (אני אגב נגד וזה רעיון שנולד בחטא מלכתחילה), אז לא ברורה לי המתקפה המוזרה הזאת. מה שמפריע לי זה בעיקר מופע הצביעות הקבוע שלך (ושל אוהדי מכבי).
חוץ מזה, לי ממש לא ברור שהפיינל פור זו שיטה לא ספורטיבית. מדובר בשיטה שמכריעה אליפות על המגרש כאשר החוקים שווים מראש לכל הקבוצות. 100 אחוז ספורטיביות. יותר מזה, הרבה אנשים פה לא הסכימו איתך כשכתבת את זה, אבל העיקר שזה "ברור לכולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:22 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
קודם כל, אני לא אמרתי שום דבר בעד או נגד הפיינל פור (אני אגב נגד וזה רעיון שנולד בחטא מלכתחילה), אז לא ברורה לי המתקפה המוזרה הזאת. מה שמפריע לי זה בעיקר מופע הצביעות הקבוע שלך (ושל אוהדי מכבי).
חוץ מזה, לי ממש לא ברור שהפיינל פור זו שיטה לא ספורטיבית. מדובר בשיטה שמכריעה אליפות על המגרש כאשר החוקים שווים מראש לכל הקבוצות. 100 אחוז ספורטיביות. יותר מזה, הרבה אנשים פה לא הסכימו איתך כשכתבת את זה, אבל העיקר שזה "ברור לכולם".

בוא ננסה לתאם את ההגדרות, כדי שבכל זאת יהיה פה דיון אינטליגנטי סביר:
ראשית - שיטה ספורטיבית (או לא) לצורכי קביעת אליפות*

*זאת בהנחה שאנחנו קובעים שאליפות, בניגוד לגביע, זה מדד שאמור לשקף יכולת של עונה שלמה פחות או יותר, ולקבוע מי הקבוצה שהייתה הכי טובה לאורך כל העונה בליגה, ולה מגיעה לזכות באליפות.

אם אנחנו קובעים ומסכימים שאלה הן ההגדרות, אז וודאי שלא ספורטיבי ולא משקף שהאליפות של כל העונה תיקבע בשני משחקים. או יותר נכון יהיה להגיד שזה יהיה הרבה הרבה יותר ספורטיבי לקבוע מי האלופה על סמך סדרות פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:23 pm 
Junior

הוקיץ -
ועדיין, שום התייחסות למה שכתבתי על נושא מחירי הכרטיסים והפקת האירוע הזה על ידי מנהלת הליגה, שזה בעצם לב הנושא עבורי, אבל העיקר לפשפש ולסובב את מה שיוצא לי מהמקלדת, כדי לסיים את ההודעה בהדגשה של מופע הצביעות (הקבוע, איך לא) שלי.

תענוג של דיון. בקיצור אני אעזור לך - מכבי ירושלים.

יאללה, הגענו לפואנטה. חבל על עוד 10 הודעות של כל אחד מאיתנו, שבסוף תגיע לזה. אז הנה עזרתי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:26 pm 
Sophomore

עוד 3 שבועות יתקיים פיינל פור בלי אוהדי מכבי..
אני מאמין שעולם הכדורסל הישראלי יצליח לשרוד את המהלומה הכואבת הזאת, ושאפילו תהיה אווירה סבירה ביציעים...
נוכל לקבל את העונש הזה גם פעם נוספת השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:28 pm 
Junior

אדום88 כתב:
ועדיין, שום התייחסות למה שכתבתי על נושא מחירי הכרטיסים והפקת האירוע הזה על ידי מנהלת הליגה, שזה בעצם לב הנושא עבורי, אבל העיקר לפשפש במה שיוצא לי מהמקלדת כדי לסיים את ההודעה בהדגשה של מופע הצביעות (הקבוע, איך לא) שלי.

למה אני צריך להתייחס לזה? אני לא כתבתי מילה נגד או בעד הפיינל פור, זה הכל הזיות שלך.
אתה כתבת משהו, אני הצבעתי איך בדיוק אתה יוצא (אכן, כרגיל) צבוע מכל הסיפור הזה, אתה בתגובה הסטת את הדיון לנושא לא קשור שאני לא הגבתי עליו ואני אמור להתייחס לזה?
ואם זה דחוף לך משום מה אז כן, זה אכן יקר מדי. אז מה? מה הקשר בכלל לנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:30 pm 
Sophomore

תחזיקו אותי כמו תמיד..וכמו תמיד יופיעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:31 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
למה אני צריך להתייחס לזה? אני לא כתבתי מילה נגד או בעד הפיינל פור, זה הכל הזיות שלך.
אתה כתבת משהו, אני הצבעתי איך בדיוק אתה יוצא (אכן, כרגיל) צבוע מכל הסיפור הזה, אתה בתגובה הסטת את הדיון לנושא לא קשור שאני לא הגבתי עליו ואני אמור להתייחס לזה?
ואם זה דחוף לך משום מה אז כן, זה אכן יקר מדי. אז מה? מה הקשר בכלל לנושא?
אני יודע שאני צבוע...חי עם זה בשלום...

והקשר של זה לנושא, היא שהנושא הכספי הוא סיבה להחרמת האירוע, מבחינתי...
לא רק פיינל פור של המנהלת, אלא גם אם איגוד הכדורסל היה לוקח 250-300 שקלים על "פיינל פור הגביע" וסוחט אותנו במשך שנים על גבי שנים, גם עליו היה מוצדק להגיד את זה. ואני שמח שעל זה אנחנו מסכימים לפחות. וזה לא רק הנושא הכספי, אלא באופן כללי הצורה המסריחה והבזיונית שבה מנהלת הליגה מפיקה את האירוע הזה ומתמחרת אותו ולמעשה מנצלת את האוהדים

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' ינואר 20, 2019 2:33 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2019 2:32 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לגמרי מניעים. בארץ מכבי פייבוריטית לכן האוהדים שלה מתנגדים לפיינל פור. ביורוליג מצד שני , הסיכוי היחיד של מכבי לקחת את התואר זה במשחק אחד , ולכן הם זורמים עם השיטה.

לגמרי מניעים כי הפיינל פור בליגה נעשה כנגד קבוצה מסויימת אחת, ממניע של "רוצים לקחת אליפות בלי בהכרח להיות הכי טובים". ביורוליג לא.
ואני אזכיר לך כל פעם שתכתוב, כמו שהזכרתי בזמנו לראובן. האם ארגון אוהדי ירושלים מתכוון להחרים את פיינל פור הצ'מפיונס? גם, ובעיקר, אם תארחו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3 ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה