סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 5:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נעשה את זה קצר ולעניין.

MVP: הארדן. יאניס אמנם קרוב ולכאורה הקבוצה שלו היא הכי טובה, ויש לי תחושה שהוא גם ינצח. אבל מה שהארדן עושה זה בלתי ייאמן, ומה שיאניס עושה. לא.

שחקן ההגנה של העונה: פול ג'ורג', ויש תחושה חזקה מאד שהוא ינצח. אם לא הוא אז אולי אמביד, אבל קשה לי להאמין שהוא לא ייקח את זה בסוף.

המאמן: מייק בודנהולצר, קל. למרות שיש עוד כאלה שעושים עבודה יפה, כולל נרס, אטקינסון, מקמילן מאלון ודאנטוני (כרגיל)

השחקן השישי: מונטרז הארל
זה היה רנדל, אבל בינתיים הוא שיחק 54% מהמשחקים בחמישייה. דרק רוז נדמה שנחלש. דינווידי הוא למעשה השחקן השישי הכי טוב עד עכשיו, אבל הוא לא יהיה בסוף השנה כי הוא נפצע. בברירת מחדל, שחקן האנרגיה הגדול ביותר בעולם היום, הוא השחקן השישי. מגיע לו.

השחקן המשתפר: סיאקם
אבל האמת היא שבעוד בשליש הראשון זאת היתה בחירה קלה, באדי הילד ודאנג'לו ראסל שפתאום הופכים להיות כוכבים מול העיניים שלו, יתנו לו תחרות. אבל סיאקם משחק בקבוצה טובה יותר והוא שחקן הגנה נהדר גם. מה גם שהשיפור נ טו שלו פשוט גדול יותר.

רוקי העונה: ברור שדונצ'יץ' , למרות שהנה וידוי - לא אוהב אותו כל כך, ואני חושב שדאלאס מבליטים אותו יותר משהוא שווה באמת.

חמישיית העונה הראשונה:
אמביד
פול ג'ורג'
יאניס
הארדן
סטף

חמישייה שניה:
ג'וקיץ'
דוראנט
קוואי
לילארד
קיירי

חמישייה שלישית:
דייויס
גריפין
לברון (שיהיה, לא יודע אם באמת מגיע לו השנה, בטח אם הלייקרס לא יגיעו לפלייאוף)
דונובן מיצ'ל
ווסטברוק.

והכי קרובים אליהם, זה קמבה וראסל, שעוד בהחלט יכולים להיכנס בתלות עם מה ששארלוט וברוקלין יעשו. פורוורדים שמאיימים על המקום של לברון? לא יותר מדי האמת, אולי טוביאס האריס אבל הוא אחד מארבעה גדולים עכשיו.

חמישיית הגנה ראשונה:
אמביד
פול ג'ורג'
יאניס
ג'וש ריצ'רדסון
דני גרין

חמישיית הגנה שניה:
גובר
מיילס טרנר
קוואי
קליי תומפסון
ברוגדון

חמישיית רוקיז ראשונה:
אייטון
באגלי
דונצ'יץ'
יאנג
שיי גילגיוס אלכסנדר

חמישיית רוקיז שניה:
ג'ארן ג'קסון
קורוקס
נוקס (שחקן די מגעיל האמת)
שאמט
הוארטר

וכן, זה אומר שסקסטון בחוץ, לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 10:47 am 
מנהל פורום

הייתי מחליף את ווסטברוק בקיירי בחמישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:07 am 
Sophomore

האריס קמבה וראסל עשו יותר מלברון ומדונובן מיטשל השנה. מיטשל בכלל התחיל לשחק רק לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:09 am 
Junior

תודה על הסיכום נורטון!

בהנחה והלייקרס יגיעו לפלייאוף הייתי מחליף בין לברון לבין דוראנט בחמישיות.
בנוסף הייתי שם את האריס במקום גריפין בחמישיה השלישית ואת מקולום/קמבה במקום מיצ'ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 12:07 pm 
Senior

לדעתי לאמביד יש קייס להתחרות על ה MVP
מה שהארדן עושה זה אכן יוצא דופן אבל התקפי בלבד והקבוצה שלו מעט אנדראצ'יברית (עד כמה שאפשר לקרוא לקבוצה עם כמעט 60% אנדראצ'יברית)
יאניס אכן אדיר אבל אמביד נותן עונת MVP גם הוא, בינתיים לדעתי שניהם די שקולים.
בכל מקרה השליש האחרון משמעותי יותר להחלטה הסופית מהשנים האחרים אז יהיה מעניין לחכות ולראות איך יתקדמו העניינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 12:13 pm 
מנהל פורום

השקיעה של הקליפרס עלולה לפגוע במועמדות של מונטזל המגניב מאוד לעומת זאת פלייאוף מהמקום השישי של ברוקלין תעלה את קרנו של ספנסר לשחקן השישי

מאוד לא אהבתי את התארים של לו ווילאמס וג'ינובלי כשחקן שישי כי זה היה פייק של שחקן שישי, מדובר היה אז בשחקן חמישיה לכל דבר ועניין שעלה כמה דקות אחרי שהמשחק התחיל

פול נהדר העונה, הכוכב האמיתי של או קיי סי חייב לגמור את העונה עם תואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 5:28 pm 
Hall of Famer

אבל אוריאל, נדמה לי שדינווידי גמר את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 6:39 pm 
Sophomore

לאמביד אין סיכוי, זה או יאניס או הארדן, להבדיל מנורטון אני חושב שמגיע ליאניס אבל בסוף הארדן יזכה (הוא פייבורט ברור כרגע על יאניס בואגס). זה תלוי גם כמה הוא ימשיך עם הקטע הזה של ה-30, אתמול קלע שלשה בגראבז כדי להגיע.

ברוקיז צריך להכניס גם את קארטר, ונוקס עם המספרים שלו גם חמישיה שלישית לא נותן לו, אם כבר ניקס אז אפשר להעדיף את מיטשל רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 6:45 pm 
Hall of Famer

לקרטר מגיע מקום.בחמישייה השניה אבל נדמה לי שגם הוא גמר את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 7:44 pm 
Hall of Famer

למה נוקס שחקן מגעיל בעיניכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 8:24 pm 
Hall of Famer

כמו תמיד - לא מוסר, לא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 8:53 pm 
Hall of Famer

זה הוא או שזה קשור יותר לניקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 12, 2019 11:54 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אבל אוריאל, נדמה לי שדינווידי גמר את העונה

https://www.cbssports.com/nba/injuries/
לפחות לפי האתר הזה
הוא חוזר עוד שבועיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 12:26 pm 
Sophomore

חייב להגיד שממש לא התחברתי להערת הסוגריים על לברון.
הלייקרס עד לרגע פציעתו הייתה קבוצה מהמובילות במערב והתחילה לאבד גובה בתקופה שלא שיחק. עכשיו הוא חזר כמה משחקים בהילוך מינוס (וחשש ניכר מפציעה) ועדיין נדמה לי שיעשה מה שצריך כדי להכניס את הלייקרס לפלייאוף, כשהוא מביא את עצמו לשם במצב האידיאלי. זה הדגש.
אז הזלזול בעיניי ממש לא במקום.

בנוגע לוידוי על דונצ'יץ', ממש נוגע ללב. מה אתה לא אוהב בו? ואיך דאלאס מבליטים אותו בעיניך?

אמויפיים - הארדן ראשון בעיניי. הצורה שבה סחב את יוסטון על הגב בסטרץ' ההוא. אין דברים כאלה. את יאניס אני לא אוהב. הבועה של מילוואקי תתפוצץ בפלייאוף... לא משנה בכמה קלעים יקיפו אותו, הוא לא מספיק אינטיליגנט כדי להפעיל את המכונה הזאת והוא יודע לסיים רק בנגיחה לסל. אמביד מדהים, מועמד ראוי. מספר 2 בעיניי. אמביד הופך את פילי למועמדת אמיתית לאליפות, כשהתרחיש הכי בעייתי לפילי בפלייאוף המזרחי יהיה מפגש עם בוסטון. הסיבה העיקרית שבגללה זה מפגש בעייתי, היא שהורפורד הזה שומר נהדר את אמביד (אגב, דוג' נפלאה לאיך הגנה אמיתית נראית, ולא סתם קפיצה לא מבוקרת לחסימות. שבטעות בחוגים מסויימים נוטים לבלבל אותה עם הגנה) ואמביד זה הכוח הכי חזק שיש לפילי, ואולי הכוח הכי חזק בליגה. אם עצרת אותו, אתה יכול לקחת את פילי עם כל ה-"ביג4" שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 12:57 pm 
Hall of Famer

האמת היא שגם ביינס עושה עבודה טובה על אמביד לרוב. השניים האלו ו-ואלנצ'יונאס זכורים לי כבעיות פוטנציאליות.
אני מניח שיוג'ירי הביא את גאסול בין השאר כדי להתמודד עם אמביד אבל לא זכור לי שהוא התקשה מולו.

נחמד לקרוא שאתם מעריכים את אמביד ברמה הזו.
אני כבר קצת רגיל אליו מכדי להתרשם אבל הוא באמת נותן עונה אדירה. עדיין לא כל כך אוהב את הסכמה שבה הוא נותן לגארדים פלואוטרים חופשיים בכניסה לסל אבל זה כנראה לא עליו אלא תכנון של ברט בראון. לדעתי יש לו עוד רמה אחת או שתיים לפניו אם יישאר בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 1:18 pm 
Senior

לא יודע איך אפשר לשים את אמביד מעל יאניס במירוץ לmvp.
יש סביבו קבוצה לא פחות טובה, גם לפני הטרייד על האריס, והוא מוביל אותה למאזן פחות טוב, הוא באמת בלתי עציר, אבל יאניס משפיע על המשחקים של מילווקי לא פחות ממנו. עם כל הכבוד, זה צריך להיות בין יאניס להארדן.

אם השאלה הייתה 'סביב מי היית מעדיף להיות קבוצה', הייתי מקבל את הטענה שסביב אמביד, בעיקר בגלל הרעיון שאולי יהיה לו יותר קל להביא לידי ביטוי את הגדולה שלו בפלייאוף, אבל 'מי היה השחקן עם הערך הכי גדול ב2/3 העונה הסדירה הנוכחית'? יאניס חד משמעית מעל אמביד, בספר שלי.

אני יכול קצת להתחבר לתחושה שבפלייאוף קשה לראות את יאניס סוחב את מילווקי להישגים, אבל אתה לא נותן לו מספיק קרדיט לדעתי, מאנו, ולהגיד שהוא 'יודע לסיים רק בנגיחה לסל' זה לספר חצי סיפור - הרדיוס שמוגדר אצל יאניס כ'מרחק נגיחה לסל' והסיטואציה שהוא צריך כדי לסיים ככה הם בין המרשימים בהיסטוריה של המשחק, הפכת אותו לדיאנדרה ג׳ורדן בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 1:22 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הלייקרס עד לרגע פציעתו הייתה קבוצה מהמובילות במערב והתחילה לאבד גובה בתקופה שלא שיחק. עכשיו הוא חזר כמה משחקים בהילוך מינוס (וחשש ניכר מפציעה) ועדיין נדמה לי שיעשה מה שצריך כדי להכניס את הלייקרס לפלייאוף, כשהוא מביא את עצמו לשם במצב האידיאלי. זה הדגש.
אז הזלזול בעיניי ממש לא במקום.

בלי קשר למיקום של לברון בחמישיות העונה, אני חושב שהטרייד דדליין עם הנכונות של הלייקרס לזרוק כל אחד חוץ מלברון וגם להציע כל אחד חוץ מלברון יצר שבר בקבוצה. אני לא בטוח שהכול יתחבר מחדש, כשברור לכולם שבפגרה ההצעה שהלייקרס זרקו בטרייד דדליין עדיין על השולחן וביתר תוקף.

לגבי יאניס, יש לי הרגשה שאתם שופטים אותו והיכולת שלו להוביל קבוצה במשקפיים של העונות הקודמות. בעונות הקודמות הבאקס השיגו 42 ו-44 ניצ'. קבוצה בינונית מאד וההישגים שלה בפלייאוף היו בהתאם. העונה הבאקס בקצב של 61 ניצ'. קבוצה אחרת לגמרי. חלק גדול מכך תלוי במאמן. אבל בדיוק כפי שאי אפשר היה לגזור משתי העונות הקודמות את ההצלחה של הבאקס בעונה הרגילה, אי אפשר לגזור משם גם את ההצלחה בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 1:34 pm 
Sophomore

בנוגע למרקם החברתי עמוס, אני מאוד מסכים. אתה מזכיר לי שרציתי לכתוב שמעבר לכך שנדמה שלברון חזר חרד בנוגע לפציעות, נראה לי גם שהוא חזר עם מעין חוסר חשק. זה היה הימור גדול מצד הלייקרס ויש לו משמעות אדירה (ואולי עוד ילקקו את הפצעים הרבה זמן שם בגלל זה), אבל נדמה לי שלא הייתה הרבה ברירה. אם רוצים שם אליפות, בהינתן זה שלברון מזדקן, אז חייבים לנסות להביא כוח גדול שיהיה לצידו כבר העונה.
בסוף, כנראה הולך להתברר שלברון הגיע ללייקרס מאוחר מדי (לפחות בכל מה שקשור ללשחק כדורסל כשחקן פעיל).

אני חושב שיאניס זכה לקבל מאמן שיודע למסגר את התפקיד שלו בצורה הכי טובה וזה מאוד יעיל כרגע בעונה הסדירה. זה נכון שיאניס עולה לנגיחה מהשלשה בערך, והוא מן הסתם לא דיאנדרה ג'ורדן, אבל הוא לא מספיק חכם ומגוון כדי לסחוב קבוצה על הגב. הוא לא לברון 2.0 או משהו כזה, ומי שחושב שהוא כן, הולך להתבדות בפלייאוף. אפילו את לברון היו מענישים על נקודות החולשה שלו בזמן הפלייאוף בשיטתיות. אז יאניס? בהחלט חושב שבודנהולצר הוא התוספת המשמעותית לבאקס העונה. נו... נראה בפלייאוף (לדעתי יפסידו בסדרה מול כל אחת מבין פילי, בוסטון, טורונטו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 3:36 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני מניח שיוג'ירי הביא את גאסול בין השאר כדי להתמודד עם אמביד אבל לא זכור לי שהוא התקשה מולו.

השנה אמביד לא הבריק במשחקים מול ממפיס
לא יודע אם זה נסיבתי או בכלל קשור לגאסול

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 4:09 pm 
מנהל פורום

כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו תעשו כבוד לנורטון, משהו שהוא בלתי אפשרי כאן בלי לכתוב תגובה של ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 8:39 pm 
Hall of Famer

*קורא שמה שעושה יאניס זה לא בלתי ייאמן*
*נכנס לבאסקטבול רפרנס*
*מגלה שבכל ההיסטוריה, בכמות משחקים של 70+ בעונה, יש בסה"כ עוד 5 שחקנים שעשו 25, 12 ו-5 בעונה אחת - בארקלי, קארים, ווילט, אוסקר וביילור*

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 10:17 pm 
Junior

אבל זה לא ממוצע של טריפל דאבל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 13, 2019 10:26 pm 
Sophomore

אבל זה מעניין כמו ממוצע של טריפל דאבל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2019 12:27 am 
Junior

מאנו כתב:
אבל זה מעניין כמו ממוצע של טריפל דאבל!

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 14, 2019 1:23 am 
Sophomore

הפרס לעונה הסדירה, והוא מגיע ליאניס. בפלייאוף זה סיפור שונה. אני חושב שאתם מתעלמים מקרי ודוראנט. בכל זאת, מקום שני בליגה, והשנה הספסל נחלש.

הדריוג שלי:
1. יאניס
2. קרי
3. דוארנט
4. הארדן
5. ג׳ורג׳
6. אמביד
8. ג׳וקיץ׳
9. לאונרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי