סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 1:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיניי לפחות, ברור שהלייקרס צריכים לעשות משהו שאף אחד לא היה מעז לחשוב עליו עד לפני שנה - להעיף את לברון בטרייד, האיש רעל.
נגיד זאת כך - אם מלו היה רעיל בגלל אופן המשחק שלו, לברון הוכיח את עצמו כרעל השנה, בגלל הבחשנות שתרמה כל כך למוטיבציה ולתלכיד של הלייקרס...

צדק פואטי יהיה כמובן להטריד את לברון לפליקנס תמורת ג'רו הולידיי, רנדל ועוד איזה מישהו.כמובן, לא לפני שהחדגבה יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 2:35 am 
Junior

יש שתי סיבות למה אף אחד לא היה מעז לחשוב על זה לפני שנה - הראשונה היא שהוא לא היה בלייקרס, השניה היא שיש לו סעיף בחוזה שדורש את הסכמתו לטרייד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 3:32 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בעיניי לפחות, ברור שהלייקרס צריכים לעשות משהו שאף אחד לא היה מעז לחשוב עליו עד לפני שנה - להעיף את לברון בטרייד, האיש רעל.
נגיד זאת כך - אם מלו היה רעיל בגלל אופן המשחק שלו, לברון הוכיח את עצמו כרעל השנה, בגלל הבחשנות שתרמה כל כך למוטיבציה ולתלכיד של הלייקרס...

צדק פואטי יהיה כמובן להטריד את לברון לפליקנס תמורת ג'רו הולידיי, רנדל ועוד איזה מישהו.כמובן, לא לפני שהחדגבה יעזוב.

זה ברור מה מגיע עם לברון.
שום דבר ממה שקרה לא היווה הפתעה.
הייתה סכנה של פציעה של לברון, היה ברור שהוא והסוכן שלו יתערבו בהכל, היה ברור שהוא יערער את מעמדו של לוק וולטון
והיה ברור שכל עוד אין ללברון עזרה משמעותית לידו (סופרסטאר נוסף או שני שחקני טופ25), הלייקרס לא יגיעו רחוק.

הלייקרס ולברון הימרו על לחץ על הפליקנס שיביא לטרייד של אנתוני דיוויס אליהם.
זו כנראה מבחינתם הייתה הדרך היחידה שבה העונה של הלייקרס הייתה יכולה להינצל.
ההימור נכשל ובגדול, כמו כמעט כל המהלכים של הלייקרס בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 3:42 am 
Hall of Famer

ואיכשהו קשה לי להאמין שבשנה הבאה הם כן ינחיתו איזה סופרסטאר. לא ברור למה שמישהו ירצה לחסות דווקא בצילו של לברון המזדקן, שהוא פשוט דומיננטי מדי.

אני חייב להגיד, בתור מישהו שבילה לא מעט פעמים בחדר ההלבשה של הלייקרס השנה - לברון הוא טיפוס שונה, הוא נמצא בחדר ההלבשה הרבה יותר משחקנים אחרים במעמדו, הוא מפלרטט ללא חולצה באופן קבוע (נדמה לי עם כתבות שהוא מכיר) ומריץ בדיחות ועניינים. ויש בו מין SWAGGER מאד בולט. בחדר ההלבשה הפתוח (כלומר, לא במקלחות) קשה לפעמים לראות מהי הדינמיקה האמיתית בינו לבין שחקנים, כי ברור שכולם משחקים משחקים עם התקשורת ועדיין זה מספיק בשביל לראות שיש בלברון סוג של שחצנות שפשוט אין אצל הרבה שחקנים אחרים.
לא נראה לי שהוא אהוב במיוחד.

בתכנית הרדיו שאני שומע בדרכי הביתה שאלו שאלה מאד מעניינת - איך זה יתקבל בסטייפלס, כאשר בעונה הבאה לברון יעבור את קובי במס' הנקודות שהוא קלע. אחלה שאלה שבעולם למען האמת, ואין לי מושג מה התשובה, אבל אם הלייקרס ימשיכו להיראות כמו שהם נראים, יש מצב שהתשובה לא תהיה חיובית במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 4:05 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ואיכשהו קשה לי להאמין שבשנה הבאה הם כן ינחיתו איזה סופרסטאר. לא ברור למה שמישהו ירצה לחסות דווקא בצילו של לברון המזדקן, שהוא פשוט דומיננטי מדי.

אני חייב להגיד, בתור מישהו שבילה לא מעט פעמים בחדר ההלבשה של הלייקרס השנה - לברון הוא טיפוס שונה, הוא נמצא בחדר ההלבשה הרבה יותר משחקנים אחרים במעמדו, הוא מפלרטט ללא חולצה באופן קבוע (נדמה לי עם כתבות שהוא מכיר) ומריץ בדיחות ועניינים. ויש בו מין SWAGGER מאד בולט. בחדר ההלבשה הפתוח (כלומר, לא במקלחות) קשה לפעמים לראות מהי הדינמיקה האמיתית בינו לבין שחקנים, כי ברור שכולם משחקים משחקים עם התקשורת ועדיין זה מספיק בשביל לראות שיש בלברון סוג של שחצנות שפשוט אין אצל הרבה שחקנים אחרים.
לא נראה לי שהוא אהוב במיוחד.

בתכנית הרדיו שאני שומע בדרכי הביתה שאלו שאלה מאד מעניינת - איך זה יתקבל בסטייפלס, כאשר בעונה הבאה לברון יעבור את קובי במס' הנקודות שהוא קלע. אחלה שאלה שבעולם למען האמת, ואין לי מושג מה התשובה, אבל אם הלייקרס ימשיכו להיראות כמו שהם נראים, יש מצב שהתשובה לא תהיה חיובית במיוחד.

אני לא מבין ממה אתה מופתע. כל המטען שמגיע עם לברון בגילו המתקדם הוא מטען ידוע מראש.
הם לקחו את לברון ולא נתנו לו את הקבוצה שהוא רגיל להנהיג ב-5-6 שנים האחרונות, קבוצה עם עוד שני כוכבים לצידו + קלעים ווטרנים, אלא קבוצה צעירה מאוד עם ווטרנים סמי בעייתיים מבחינת אופי וקליעה לא מזהירה מבחוץ.
במקביל, הלייקרס עשו המון טעויות. פול ג׳ורג׳ שרצה להגיע אליהם והם לקחו אותו קצת כמובן מאליו, הטרייד על ראסל, הבחירה בלונזו, הוויתור על רנדל, השחקנים שטרגטו בשוק החופשי... הקבוצה לא הצליחה לסחוב כשלברון נפצע.

בגדול, ללייקרס מגיע את לברון וללברון מגיע את הלייקרס.
הוא היה יכול לבחור בסיטואציות טובות בהרבה בקיץ והחליט להעביר את הפנסיה שם
ואילו הלייקרס החליטו להמר עליו ביחד עם הסגל המסייע הזה ולקוות שמשהו טוב ייצא מהעונה הזו.
אני האמנתי שיהיו בפלייאוף אם לברון לא ייפצע אבל מה לעשות שהאיש מבוגר וזה קרה.

לשלוח אותו בטרייד הם לא יכולים.
הם צריכים לקוות לנס בלוטרי ו/או להשיג כוכבים נוספים ב-FA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 5:17 am 
Sophomore

השיח ביניכם מרתק. רק רוצה להזכיר שהיו כאן קולות שטענו שהלייקרס קונטנדרים ובוודאי שהייתה התלקקות מסגנון המשחק של הקבוצה הזאת בשלב מסויים של העונה. וגם בתקשורת האמריקאית. ושאלת אמויפי על לברון.

זה פשוט מ ד ה י ם לראות זכרון קצר של אנשים וחכמה בדיעבד כל הזמן מול העיניים. זאת סוגיה באמת מאוד מעניינת בהסתכלות על ספורט בכלל, אבל בליגה הזאת שיש תחושה שהניהול מתרחש במעין "מטבח פתוח", ויש סיקור בקנה מידה באמת עצום (מדי), הדבר הזה מתקיים על ספידים.

במידה מסויימת כשאתה לוקח את לברון, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. אתם אומרים את זה כאילו זה רע, אבל האמת היא שאתה מקבל את השחקן הכי טוב בעולם. לשאלה- מי ירצה לשחק עם לברון המזדקן? כבר קיבלנו תשובה. הרי אנטוני דיויס רצה לשחק עם לברון המזדקן. והאמת היא שכל ההחלטות האלה התקיימו ביקום שבו לברון מוכר לכולם וגם לעצמו, שהוא עושה דיאטות ועובד בקיץ ושומר על עצמו וינצח את הגיל. עד שלברון נפצע לא היה נראה שהוא "מזדקן". וכולם מאמינים ורוצים להאמין, כי הליגה הזאת חיה מלברון ומשכמותו. כל הפרשנים שמתהפכים עליו עכשיו וחוגגים את נפילתו גם עשו מיחסים טובים אישיים וחנפניים איתו ומשכמותו קריירה. הסחיטת לימון המוחלטת הזאת ואז זריקה של הקליפה זאת טרגדיה אמיתית של ספורטאים.
אני לא מרחם על לברון, על חשבון הבנק, על ההצלחה עד כה, על ההצלחה שתבוא אחרי. לברון חי חיים טובים. אבל, ספציפית הנק' הזאת שבה אתה נהיה מהשחקן הכי מחוזר בליגה לגארבג' בחצי מעידה ומתיחה של המפשעה היא נקודה שמדברת באופן קיצוני על רלוונטיות ועל חוסר רלוונטיות בעיקר ועל חוסר הוגנות אינהרנטי בעולם הזה.

Having said that, שני הדברים יכולים להתקיים במקביל כמובן. ברור שיש צדק פואטי מסויים בזה שהוא נפצע, מפשל וכו'... פשוט כדאי לזכור גם שהתחושה ש-"לברון חסר גיל" זה משהו שפומפם במעגלים חוזרים ועבר הלוך ושוב דרך לברון עצמו-התקשורת-והאוהדים. כולנו חלק מהתעתוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 5:33 am 
Hall of Famer

א. לא יודע אם דייויס באמת רצה לשחק עם לברון
ב. נדמה לי שלפחות השנה ברור לכולם שהוא כבר לא השחקן הטוב בעולם גם בהתנתקות מחדר ההלבשה. נדמה לי שהיום השחקן הטוב בעולם הוא הארדן או דוראנט
ג. אייזיאה סבל מהתופעה הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 5:46 am 
Sophomore

א. אנחנו לא יודעם כלום עד הסוף. אבל נדמה שהוא רצה (וגם שהוא בנאדם קל לשכנוע, דיויס).
ב. היום זה ברור. זאת בדיוק המשמעות של בדיעבד.
ג. תראה, לברון כל הזמן קוצר דיוידנדים על הגדולה של הקריירה שלו (לדוג', הרגע שבו הוא עוקף את ג'ורדן) אז אני בהחלט לא מרחם עליו. אבל מאיגרא רמא לבירא עמיקתא וככל שהגובה גבוה יותר כך הנפילה צורמת יותר. אין מה לעשות, אלה החיים, אבל לרקוד בחדווה על דם זה לא משהו שחייבים ליפול אליו.
הסיפור של אייזיאה באמת גם צורם מאוד. גם הוא מרוויח מליונים אז אני לא "מרחם". אבל זה לא העניין... מידת הרחמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 6:19 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
השיח ביניכם מרתק. רק רוצה להזכיר שהיו כאן קולות שטענו שהלייקרס קונטנדרים ובוודאי שהייתה התלקקות מסגנון המשחק של הקבוצה הזאת בשלב מסויים של העונה. וגם בתקשורת האמריקאית. ושאלת אמויפי על לברון.

זה פשוט מ ד ה י ם לראות זכרון קצר של אנשים וחכמה בדיעבד כל הזמן מול העיניים. זאת סוגיה באמת מאוד מעניינת בהסתכלות על ספורט בכלל, אבל בליגה הזאת שיש תחושה שהניהול מתרחש במעין "מטבח פתוח", ויש סיקור בקנה מידה באמת עצום (מדי), הדבר הזה מתקיים על ספידים.

במידה מסויימת כשאתה לוקח את לברון, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. אתם אומרים את זה כאילו זה רע, אבל האמת היא שאתה מקבל את השחקן הכי טוב בעולם. לשאלה- מי ירצה לשחק עם לברון המזדקן? כבר קיבלנו תשובה. הרי אנטוני דיויס רצה לשחק עם לברון המזדקן. והאמת היא שכל ההחלטות האלה התקיימו ביקום שבו לברון מוכר לכולם וגם לעצמו, שהוא עושה דיאטות ועובד בקיץ ושומר על עצמו וינצח את הגיל. עד שלברון נפצע לא היה נראה שהוא "מזדקן". וכולם מאמינים ורוצים להאמין, כי הליגה הזאת חיה מלברון ומשכמותו. כל הפרשנים שמתהפכים עליו עכשיו וחוגגים את נפילתו גם עשו מיחסים טובים אישיים וחנפניים איתו ומשכמותו קריירה. הסחיטת לימון המוחלטת הזאת ואז זריקה של הקליפה זאת טרגדיה אמיתית של ספורטאים.
אני לא מרחם על לברון, על חשבון הבנק, על ההצלחה עד כה, על ההצלחה שתבוא אחרי. לברון חי חיים טובים. אבל, ספציפית הנק' הזאת שבה אתה נהיה מהשחקן הכי מחוזר בליגה לגארבג' בחצי מעידה ומתיחה של המפשעה היא נקודה שמדברת באופן קיצוני על רלוונטיות ועל חוסר רלוונטיות בעיקר ועל חוסר הוגנות אינהרנטי בעולם הזה.

Having said that, שני הדברים יכולים להתקיים במקביל כמובן. ברור שיש צדק פואטי מסויים בזה שהוא נפצע, מפשל וכו'... פשוט כדאי לזכור גם שהתחושה ש-"לברון חסר גיל" זה משהו שפומפם במעגלים חוזרים ועבר הלוך ושוב דרך לברון עצמו-התקשורת-והאוהדים. כולנו חלק מהתעתוע.

אני לא חושב (וגם לא כתבתי) שהלייקרס לא היו צריכים לקחת את לברון
אבל אם לוקחים אותו, זה אומר בהכרח שזה יגיע עם מטען מסוים שהוא מביא איתו, זה הכל. להיות מופתעים מזה ולקרוא לו ״רעיל״, זה קצת מוגזם.
בהתחשב בגיל המתקדם שלו ובסגל של הלייקרס העונה, זה היה ברור שהאפסייד - לפחות השנה - הוא מוגבל.
נראה אם הלייקרס יצליחו לעשות משהו בקיץ. זה תלוי יותר ב-GM ובמג׳יק מאשר בלברון ועד כה הם לא עושים עבודה טובה בבנייה סביבו.

אני אשמח, אגב, שדייוויס יגיע ל-LA תמורת כל הקבוצה. שחקן מעולה והכל אבל אוברייטד בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 4:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אין ללברון שום no trade clause ולא יכול להיות לו. שחקן צריך מינימום 4 שנים בקבוצה מסוימת כדי להיות זכאי לסעיף כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2019 5:35 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
אין ללברון שום no trade clause ולא יכול להיות לו. שחקן צריך מינימום 4 שנים בקבוצה מסוימת כדי להיות זכאי לסעיף כזה.

מעניין, לא ידעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2019 8:39 am 
Sophomore

לברון הוא מקגי החדש?

https://www.youtube.com/watch?v=tiTuSBs5k4k

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2019 10:32 pm 
Hall of Famer

לייקרס בסיום עונה של טנקינג.
לברון יחמיץ כמה משחקים. אינגרם לא יחזור.
סיכוי טוב לקבל בחירת גבוהה באיזור 8-12.
בחירה גבוהה פלוס אינגרם או קוזמה (ועוד משהו) יכולה אולי להביא את הגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 12:38 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
בחירה גבוהה פלוס אינגרם או קוזמה (ועוד משהו) יכולה אולי להביא את הגבה.

איך יכול להיות ?
הרי תג המחיר עבורו כבר נקבע בחלון הקודם
למה שפתאום הוא יירד משמעותית בסדרי גודל ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 5:17 am 
Hall of Famer

תג המחיר שלו נקבע? ומהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 5:28 am 
Hall of Famer

נראה לי אבסורדי שיקבלו כעת הצעה כה נחותה לעומת מה שהלייקרס הציעו בחלון הקודם - ולו מטעמי ניראות ( כלומר , "עדיף" כבר לקבל חבילה מאותה סדר גודל מקבוצה אחרת - כך זה לפחות ייראה נורמלי יותר ... )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 5:56 am 
Hall of Famer

איך הצעה נמוכה יותר? כעת הבחירה עלולה להיות בחירה 8. בפברואר הבחירה היתה מיועדת להיות מעל 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2019 6:23 am 
Hall of Famer

אבל בפברואר הציעו איזה 5-6 שחקנים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 7:37 am 
Junior

היום גם ג'ף ואן גנדי אמר בשידור שהוא היה מעביר את לברון לקליפרס בשביל קאפ ספייס להחתמת קאווי למשל.

אחרי שיחה עם אושיית פורום, אני במסקנה הבאה - קודם כל, כנראה שצריכים להרגיע. אף אחד לא חשב שהלייקרס יעשו משהו השנה, כולם ידעו איזה חבילה לברון מביא איתו (כמו שסימונס אמר השבוע, גם בקליבלנד הוא עשה שביתה בהגנה, הכריח חוזים וטריידים וגרם לחדר הלבשה מסוכסך וכו', אבל שם ניצחו אז לא התעסקו בזה יותר מדי). סיכוי טוב שבעוד שנה מהיום אנחנו נראה את הלייקרס בצמרת המערב, מתחרה עם גולדן סטייט נטולת דוראנט ואולי גם קליי, ועוד כמה קבוצות כמו פורטלנד-דנבר-אוקלהומה-יוסטון שעדיין לא ייראו סופר-מאיימות, לברון יהיה מועמד אמויפי, והלייקרס ייחשבו לקונטנדרית בכירה לתואר.

אני חושב שיש שני תסריטים בהם אתה יכול להעביר את לברון הקיץ.
1 - עברנו את הימים הראשונים של יולי, אף כוכב אחר לא חותם אצלהם, והתוכנית על דייויס נפלה. זה כנראה שלב שבו אתה צריך להחליט אם אתה מוכר את לברון ומתחיל לבנות מחדש סביב הצעירים, או שאתה הולך עליו אול-אין כי זה קצת טפשי להעביר איתו את השנתיים הבאות עם סגל שאמור להבשיל רק אחרי.
במצב הזה אתה משתמש בארבעים המיליון הפנויים שלך להחתים שחקן או שניים מהדרג השני-שלישי (נניח טוביאס ומארק גאסול נשמע הגיוני) מוכר את בול ואינגרם ואולי גם בחירות למרבה במחיר, ומקווה שלברון איכשהו יסחוב את הדבר הזה לאליפות מול ליגה שתיראה פתוחה יותר בגולדן של אחרי דוראנט (וכן, כולם זוכרים שהם היו מעולים גם לפניו, אבל חלקים חשובים מאוד מהקבוצה ההיא הזדקנו או נעלמו).
אני מניח שהסיכוי להעביר את לברון בתסריט הזה הוא די נמוך והם יעדיפו ללכת עליו אול-אין עם סיידקיק בדמות טוביאס/ווצ'/מידלטון, ואפילו בתסריט קיצוני יותר בו אין אף שחקן של 20+ מיליון שרוצה לחתום אצלהם, הם יספקו בשניים-שלושה של 10-15 מיליון, כמו טיג/ווייטסייד/רוביו/ולנצ'יונס/מילסאפ/לופז/בארנס/דאנדרה/הורפורד/גאסול וישכנעו את עצמם שזה מספיק טוב.

תסריט שני, והוא דווקא נשמע לי די הגיוני -
מג'יק מדבר בקיץ עם דוראנט/קוואי/קיירי שאומר לו שהוא דווקא היה שמח לחתום בלייקרס על חוזה ארוך טווח, אבל שיישאר ביניהם, הוא לא רוצה להיות הסיידקיק של לברון. במצב הזה, לפחות מקצועית, זו אמורה להיות החלטה קלה. הלייקרס באותו הרגע צריכים להתקשר ל-29 קבוצות ובסוף אותו היום לקחת את העסקה הטובה ביותר שיש להם עבור לברון. דה-פאקטו אתה מקבל בטרייד לא רק את התמורה שקבוצה כמו הניקס או ברוקלין למשל תהיה מוכנה לתת, אלא גם את הדוראנט/קוואי/קיירי שהבטיח לך ביוני שביולי הוא חותם לארבע שנים.
ולמה לא בתאכלס? העתיד נראה הרבה יותר ורוד ככה, וכולם יוצאים מרוצים.
לברון, אם כבר צריך לעזוב את ל.א., אז מה יותר טוב מניו יורק? אמנם כמו שעמוס אמר אין לו החלטה בנושא, אבל אף אחד לא ירצה לשלוח את לברון לאיזה ניו אורלינס או סקרמנטו ולהסתכסך איתו ככה.
הניקס, טוב לא צריך להסביר. הם יהיו מרוצים. זה אולי יהיה יקר ויסכן את החיים של פוסט לברון, אבל הם חייבים לעשות את זה. רובינסון+הבחירה בדראפט הקרוב נשמע כעסקה הוגנת.
הפליקנס בשום תסריט לא יקבלו הצעה טובה יותר על דייויס מאשר רובינסון+אינגרם+בול+הבחירה של הניקס,וסתם בשביל הכיף אם רוצים להתעקש, אז בוא נגיד גם את 4 הבחירות שהם דרשו מהלייקרס בפברואר, ושיקחו גם זכות להחלפה בשנים שבאמצע.
עכשיו יש לנו בלייקרס את דוראנט/קוואי/קיירי עם אנטוני דייויס, ויודעים מה? אם שניים משלישיית החופשיים רוצים להתאחד לצד דייויס, גם זה אפשרי, והם אפילו לא יצטרכו לוותר על יותר מכמה גרושים מתחת לחוזה המקסימום, ועדיין להזכירכם לא מסרנו את קוזמה והארט בעסקה לפליקנס. הלייקרס יוצאים מזה עם פוטנציאל דיינסטי הרסני גם אם זה "רק" דוראנט או קוואי שחותם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:00 am 
Junior

לברון הכין תוכניות מסחריות למעבר שלו ללוס אנג'לס.הוא לא יהיה מרוצה ממעבר לניו יורק.
מה גם שיש לו שליטה דרך סוכנות הייצוג על דיוויס. אין מצב שהלייקרס מעבירים את לברון ודיוויס יסכים לחתום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 6:34 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אבל בפברואר הציעו איזה 5-6 שחקנים ...

זה לא הכמות. זה האיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 10:24 am 
Hall of Famer

כל הזמן נוטים לשכוח שהאן.בי.איי היא לא פחות ביזנס מליגת ספורט. לוותר על לברון זה רע מאד לביזנס. אפשר אולי להצדיק את זה עם קבוצה שהולכת מיד לאליפות (נניח דוראנט ועוד כוכב על בתמורה ללברון), אבל זהו. אני לא מאמין שאף אחד לא יעביר את לברון בשביל קאפ ספייס שישיג את קוואי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 11:12 am 
Hall of Famer

מה שמזכיר לי שבסוף סוף נפתחה מסעדת Shaquille's ברחבה שמחוץ לסטייפלס
מבטיח לבדוק ולדווח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2019 12:55 pm 
מנהל פורום