סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2019 6:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נעשה את זה קצר ולעניין:

MVP: ג'יימס הארדן.
הוא האיש שלי, ונדמה לי שהדברים שהוא עשה השנה יוצאי דופן לחלוטין, ומזכירים את סטף קרי לפני שלוש שנים. ברוב השנים הוא היה מנצח די בקלות, למרות שנדמה לי שיש סיכוי גבוה יותר שדווקא היווני יזכה. בכל מקרה, הארדן הוא האיש שלי, גם אם יאניס (סביר להניח) יזכה.

שחקן ההגנה: יאניס
יאניס. כי אם הארדן הוא ה MVP, אז ליאניס מגיע התואר פה. פול ג'ורג' ורודי גובר קצת אחריו בעיניי, למרות שעד פגרת האולסטאר, ג'ורג' היה האיש שלי.

השחקן השישי:הארל
מונטרז הארל, בעיניי טוב וחשוב יותר מאשר חברו לקבוצה לו ווליאמס שיסיים שני.

השחקן המשתפר: פסקל סיאקם
גם כאן הולך להיות צמוד. אבל פסקל סיאקם הפך משחקן של 7 נק' ו 4 ריב' להיות שחקן של 17 נק, 7 ריב', ו 3 אס'. מרשים מכל בחינה וכזה שקורא תיגר על קוואי בתור הכוכב של אחת הקבוצות הטובות בליגה. דאנג'לו ראסל, כבודו במקומו מונח ובהחלט הפך להיות כוכב, אבל מה לעשות - השתפר בפחות.

המאמן: בודנהולצר
יש הרבה מועמדים טובים אבל בודנהולצר לקח קבוצה שכבר הרבה שנים נמצאת איפשהו באמצע הפלייאוף - למקום הראשון במזרח. עוד מועמדים סבירים הם מקמילן ואטקינסון במזרח, כמו גם דוק ריברס, ובמידה מסוימת גם טרי סטוטס ומייק מאלון במערב.

חמישיית השנה:
אמביד
יאניס
פול ג'ורג'
הארדן
קרי

חמישייה שניה:
יוקיץ'
קוואי
דוראנט
לילארד
קיירי

חמישייה שלישית:
ווצ'ביץ'
גריפין
מידלטון
מיצ'ל
ווסטברוק (בכל זאת, ממוצע טריפל דאבל)

וכן, זה אומר שלברון בחוץ. לא יודע אפילו אם הייתי שם אותו בחמישייה הרביעית.
מי עוד בחוץ וקרוב יותר? קאט נתן יופי של סיום עונה, אבל לא הגיע לפלייאוף בעונת שיא של ניקולה ווצ'ביץ'. קמבה ווקר גם נתן עונה נהדרת אבל לא עשה פלייאוף. דאנג'לו ראסל וקליי תומפסון בעונה מצוינת, אבל קשה לי להוציא מי מהגארדים שהכנסתי.

חמישיית הגנה ראשונה:
אמביד
יאניס
ג'ורג'
דני גרין
ג'רו הולידיי

חמישיית הגנה שניה:
גובר
מיילס טרנר (וגם לחברו מאינדיאנה, ת'אד יאנג, יש קייס חזק)
קוואי
קליי תומפסון
מרקוס סמארט

רוקי העונה: דונצ'יץ'
ובעיניי, זה פחות קרוב משחושבים. יאנג אולי יהיה שחקן טוב יותר, אבל העונה של דונצ'יץ' באמת מרשימה פי כמה מזו של יאנג.

חמישיית רוקיז ראשונה:
אייטון
באגלי
דונצ'יץ'
יאנג
שג"א

חמישיית רוקיז שניה:
מיצ'ל רובינסון (שאני מת לראות בעונות הבאות, הוא בטח יהיה מרקוס קמבי)
ג'ארן ג'קסון (שלדעתי לא הרשים בכלל, אבל עדיין עשה מספיק בשביל להיות פה)
מיילס ברידג'ס (שארלוט)
לאנדרי שאמט
סקסטון (בזכות סיום עונה מטריף, עדיין הרבה פחות טוב משג"א)
(ומילה טובה לאוקוגי שהוא חתיכת שחקן הגנה מטריף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 1:08 am 
Hall of Famer

אחלה בחירות.

כמה הערות/מחשבות אחרות:
ווסטברוק לדעתי יכול לפנות את מקומו לגארד שקולע מבחוץ. קמבה נניח.
לא בטוח שסיאקם לא ראוי למקום בחמישיה השלישית על חשבון גריפין.
מאוד מאמין בנוכחות ההגנתית של אמביד אבל דווקא השנה, בגלל הסכמה השונה של ההגנה של פילי (הולך לאחור ולא פוגש את הגארד שחודר לסל; כלומר מאפשר פלואוטר), הוא לא דומיננטי כמו שנה שעברה בהגנה. גובר או מיילס טרנר יכולים לתת לו פייט בחמישיית ההגנה הראשונה.
אני גם עם דונצ׳יץ׳ כרוקי העונה.
אין לי דעה לגבי דיון הארדן מול יאניס. מעריך גם שיאניס יזכה.
סקסטון ורובינסון מתדפקים על דלתות חמישית הרוקיז. לא יודע לגבי ההעדפה של שג״א (למרות שהוא היה יציב יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 8:10 am 
Junior

קשה לי להאמין שאלדרידג' לא יקבל מקום באחת החמישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 10:16 am 
Junior

Att כתב:

למה?
זה לא שאמרת נגיד שקמבה עדיף על ווקר (לדעתי לא) אלא אמרת שווסטברוק צריך לפנות את המקום לגארד כלשהו שקולע מבחוץ. הבנתי נכון? למה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 11:25 am 
Sophomore

שאלה טובה. גם אני אשמח לשמוע תשובה טובה לתהייה של שקי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 12:47 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

למה?
זה לא שאמרת נגיד שקמבה עדיף על ווקר (לדעתי לא) אלא אמרת שווסטברוק צריך לפנות את המקום לגארד כלשהו שקולע מבחוץ. הבנתי נכון? למה ?

כן -
פול ג׳ורג׳ נמצא בחמישיה הראשונה, על חשבון קוואי שמשחק בקבוצה עם המאזן השני בטיבו בליגה. המשמעות היא שלדעת נורטון (ורבים אחרים) הוא תורם משמעותי מאוד לנצחונות של אוקלוהומה סיטי. ניתן היה לחשוב שאם לאוקלוהומה סיטי יש נציג בחמישיה הראשונה ונציג בחמישיה השלישית (כמו למילווקי) + סגל מסייע טוב, תהיה להם עונה טובה יותר ממה שהייתה להם (נצחון אחד יותר מהמקום השמיני). זה מרמז שווסטברוק, עם כל הכבוד לממוצע הטריפל דאבל שלו, לא תורם לנצחונות כפי שניתן היה לחשוב (או במלים אחרות, לא סביר שגם ג׳ורג׳ יקבל קרדיט גדול וגם ווסטברוק; אין מספיק קרדיט לחלק). בהתחשב בכך שאוקלוהומה סיטי נמצאת רק במקום ה-16 (!) ביעילות התקפית (בעודה מככבת ביעילות הגנתית - ג׳ורג׳ נמצא אצל נורטון בחמישית ההגנה של הליגה, מה שאומר שנורטון מייחס לו חלק גדול מההגנה המצוינת של OKC), ניתן לייחס לא מעט מזה לקליעה הבעייתית של ווסטברוק שמזיקה לריווח בהתקפה של OKC ולאחוזים שלו מהשדה.
אני מניח שאם קמבה היה ב-OKC או כוכב אחר שקולע היטב מבחוץ (קליי?), מצבם היה טוב יותר.
זה לא בהכרח נכון אבל זה בהחלט חשד סביר.

אפשר להסתכל על זה גם כך -
טורונטו סיימה עם 58 נצחונות (70.7%) והנציג היחיד שלה הוא קוואי בחמישיה השנייה.
OKC סיימה עם 49 נצחונות (59.8%) ויש לה נציג בחמישיה הראשונה ונציג בחמישיה השלישית.
זה לא הגיוני בעיניי.

אני לא חושב שיש הבדלים כה משמעותיים בין הצוותים המסייעים של שתי הקבוצות שמסבירים את הפער הגדול הזה בהישגיות.
אישית הייתי מניח את סיאקם בחמישיה השלישית ומוריד את ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 2:36 pm 
Junior

אני מבין את הטיעון שלך אבל הוא בעייתי מכמה סיבות.

1) אם השפעה על הצלחת הקבוצה היא פקטור אז טורונטו שיחקו 22 משחקים בלי קאווי, יותר מרבע עונה. נחזור על זה שוב - בלי קאווי הם במאזן 17-5 ( 77 אחוזי הצלחה) ועם קאווי הם במאזן 41-19 (68 אחוזי הצלחה). עם פער כל כך חד משמעי במדגם לא קטן, איך אתה יכול לטעון שלקאווי בכלל מגיע להיות באחת מחמישיות העונה?

2) אוקלהומה העונה רק עם 2 נצחונות יותר מאשר לפני שנתיים ששם היה את אולדיפו במקום ג'ורג' (שקלע רק 15.9 למשחק). רוב הסגל המסייע רק השתפר מאז ועדיין הם עלו רק ב2 נצחונות. אולי ג'ורג' הוא אוברייטד אם זו כל התרומה שלו לקבוצה?

3) בעונת 2013-14 לספרס (האלופים) שסיימו את הליגה עם 62 נצחנות היה רק את טוני פארקר בחמישיית העונה (חמישיה שניה). עונה שעברה מינסטוה שלחה 2 נציגים עם 47 נצחונות והראפטורס עם 59 נצחונות שלחו רק אחד גם. אפשר להמשיך ככה ולתת עוד מלא דוגמאות לחוסר איזון בין רמת הייצוג לבין המאזן של הקבוצה אבל בשורה התחתונה אין קשר מחייב בין אחוז הנצחונות לחמישיות העונה. איך אתה מציע להכניס את קמבה ווקר שלא בפלייאוף בזמן שאין אף נציג מאינדיאנה במקום החמישי במזרח? אף נציג לספרס בפנים? מה עם הנטס והמג'יק? כולם קבוצות מעל שארלוט שנכנסו לפלייאוף ואין להם נציג.

( רק לציין שאני חושב שלקאווי מגיע מקום בחמישיה השניה ולווסטברוק בשלישית וג'ורג' בהחלט שווה חמישיה ראשונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 3:03 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני מבין את הטיעון שלך אבל הוא בעייתי מכמה סיבות.

1) אם השפעה על הצלחת הקבוצה היא פקטור אז טורונטו שיחקו 22 משחקים בלי קאווי, יותר מרבע עונה. נחזור על זה שוב - בלי קאווי הם במאזן 17-5 ( 77 אחוזי הצלחה) ועם קאווי הם במאזן 41-19 (68 אחוזי הצלחה). עם פער כל כך חד משמעי במדגם לא קטן, איך אתה יכול לטעון שלקאווי בכלל מגיע להיות באחת מחמישיות העונה?

2) אוקלהומה העונה רק עם 2 נצחונות יותר מאשר לפני שנתיים ששם היה את אולדיפו במקום ג'ורג' (שקלע רק 15.9 למשחק). רוב הסגל המסייע רק השתפר מאז ועדיין הם עלו רק ב2 נצחונות. אולי ג'ורג' הוא אוברייטד אם זו כל התרומה שלו לקבוצה?

3) בעונת 2013-14 לספרס (האלופים) שסיימו את הליגה עם 62 נצחנות היה רק את טוני פארקר בחמישיית העונה (חמישיה שניה). עונה שעברה מינסטוה שלחה 2 נציגים עם 47 נצחונות והראפטורס עם 59 נצחונות שלחו רק אחד גם. אפשר להמשיך ככה ולתת עוד מלא דוגמאות לחוסר איזון בין רמת הייצוג לבין המאזן של הקבוצה אבל בשורה התחתונה אין קשר מחייב בין אחוז הנצחונות לחמישיות העונה. איך אתה מציע להכניס את קמבה ווקר שלא בפלייאוף בזמן שאין אף נציג מאינדיאנה במקום החמישי במזרח? אף נציג לספרס בפנים? מה עם הנטס והמג'יק? כולם קבוצות מעל שארלוט שנכנסו לפלייאוף ואין להם נציג.

( רק לציין שאני חושב שלקאווי מגיע מקום בחמישיה השניה ולווסטברוק בשלישית וג'ורג' בהחלט שווה חמישיה ראשונה)

1. קוואי הוא השחקן הכי טוב בקבוצה השנייה בטיבה בליגה (לפחות מבחינת מאזן). הוא חייב להיות בחמישיות. זה שלא שיחק 22 משחקים והקבוצה שלו הצטיינה בלעדיו (לא משהו שהיה קורה לדעתי לאורך עונה שלמה) זו הסיבה שבגללה הוא לא נמצא בחמישיה הראשונה ובגללה, בין השאר, אני חושב שלסיאקם יש מקום בחמישיות.

2. זו לא הייתה עונת ה-MVP של ווסטברוק?

3. לא מדובר בקשר ישיר אבל זה בהחלט פקטור משמעותי. אני מתאר לעצמי שאולדיפו היה בחמישיות אם לא היה נפצע, ווצ׳ביץ׳ מייצג את אורלנדו וראסל במקום קמבה יכול לייצג את הנטס (הסיבה שקמבה שם היא שראסל התעורר בחלק השני של העונה ושליד קמבה אין כלום אבל בהחלט יכולהבין אנשים שיחשבו שראסל הברוקלונאי צריך להיות בחמישיות). הספרס לא מיוצגים כיוון שקבוצות במקומות 7-8 לא בהכרח מקבלות נציג (אלא אם כוכב אחד בודד סחב אותן לשם כנגד כל הסיכויים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 3:25 pm 
Junior

Att כתב:

1. קוואי הוא השחקן הכי טוב בקבוצה השנייה בטיבה בליגה (לפחות מבחינת מאזן). הוא חייב להיות בחמישיות. זה שלא שיחק 22 משחקים והקבוצה שלו הצטיינה בלעדיו (לא משהו שהיה קורה לדעתי לאורך עונה שלמה) זו הסיבה שבגללה הוא לא נמצא בחמישיה הראשונה ובגללה, בין השאר, אני חושב שלסיאקם יש מקום בחמישיות.

3. לא מדובר בקשר ישיר אבל זה בהחלט פקטור משמעותי. אני מתאר לעצמי שאולדיפו היה בחמישיות אם לא היה נפצע, ווצ׳ביץ׳ מייצג את אורלנדו וראסל במקום קמבה יכול לייצג את הנטס (הסיבה שקמבה שם היא שראסל התעורר בחלק השני של העונה ושליד קמבה אין כלום אבל בהחלט יכולהבין אנשים שיחשבו שראסל הברוקלונאי צריך להיות בחמישיות). הספרס לא מיוצגים כיוון שקבוצות במקומות 7-8 לא בהכרח מקבלות נציג (אלא אם כוכב אחד בודד סחב אותן לשם כנגד כל הסיכויים).

1. אבל אתה מדבר כל הזמן על השפעה על הקבוצה ולקאווי יש השפעה שלילית על מאזן הקבוצה. זה נתון. אז למה אתה בטוח שהוא השחקן הכי טוב בקבוצה? כי יש לו סטטיסטיקה טובה?

2. כן, אז? באותה עונה היה לו EFG כמעט כמו העונה (0.8 אחוז יותר), יחס אסיסטים-איבודים פחות טוב. הוא אומנם קלע 8 נקודות אבל גם ב4 זריקות יותר (והלך לקו 3 פעמים יותר) שזה גיוני זה יירד אם שחקן שזורק הרבה כמו ג'ורג'. אז סך הכל הצמד ווסטברוק-אולדיפו השיג כמעט אותו דבר כמו ווסטברוק-ג'ורג' (שמבחינת סקורינג נשארו די דומה ברמת הצמד). אז שוב, אולי ווסטברוק הוא המקור להצלחה וג'ורג' הוא אוברייטד?

3. לגבי אורלנדו באמת שכחתי את ווצ'ביץ'. הספרס אומנם במקום השביעי אבל עם 48 נצחונות בקונפרנס קשה יותר... למה אתה מכניס את ווצביץ' לפני למרקוס? אינדיאנה שיחקה 46 משחקים בלי אולדיפו ועדיין הגיעו ל48 נצחונות, לא מגיע לבוגדנוביץ' איזה חמישיה על זה? (לא מגיע לו כמובן, מענין אותי למה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 4:00 pm 
מנהל פורום

ה-MVP שלי זה הארדן. במעט מעט מעט מעט מעל יאניס.
שחקן ההגנה, יאניס במעט מעט מעט מעט מעל ג'ורג'
שישי זה וויליאמס, בהרבה הרבה הרבה מעל כולם
משתפר, הראה לי שדיארון פוקס
רוקי, זה דונצ'יץ'.
מאמן, בודנהולזר כמובן.

חמישיות

ראשונה
הארדן
סטף
יאניס
ג'ורג'
יוקיץ'

שניה
לילארד
קיירי
קוואי
מידלטון
אמביד

שלישית
גובר
גריפין
לברון
דיאנג'לו ראסל
ווסטברוק

הגנה ראשונה
סמארט
דני גרין
יאניס
ג'ורג'
גובר

הגנה שניה
גובר
טרנר
סיאקם
ג'רו
בלדסו

רוקיז ראשונה
לוקה
יאנג
באגלי
גילג'יוס אלקסנדר
אייטון

רוקיז שניה
מיצ'ל רובינסון
JJJ
ג'יילס (הוא נחשב רוקי, לא?)
ברידג'ס
שאמט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 12, 2019 4:06 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

1. אבל אתה מדבר כל הזמן על השפעה על הקבוצה ולקאווי יש השפעה שלילית על מאזן הקבוצה. זה נתון. אז למה אתה בטוח שהוא השחקן הכי טוב בקבוצה? כי יש לו סטטיסטיקה טובה?

2. כן, אז? באותה עונה היה לו EFG כמעט כמו העונה (0.8 אחוז יותר), יחס אסיסטים-איבודים פחות טוב. הוא אומנם קלע 8 נקודות אבל גם ב4 זריקות יותר (והלך לקו 3 פעמים יותר) שזה גיוני זה יירד אם שחקן שזורק הרבה כמו ג'ורג'. אז סך הכל הצמד ווסטברוק-אולדיפו השיג כמעט אותו דבר כמו ווסטברוק-ג'ורג' (שמבחינת סקורינג נשארו די דומה ברמת הצמד). אז שוב, אולי ווסטברוק הוא המקור להצלחה וג'ורג' הוא אוברייטד?

3. לגבי אורלנדו באמת שכחתי את ווצ'ביץ'. הספרס אומנם במקום השביעי אבל עם 48 נצחונות בקונפרנס קשה יותר... למה אתה מכניס את ווצביץ' לפני למרקוס? אינדיאנה שיחקה 46 משחקים בלי אולדיפו ועדיין הגיעו ל48 נצחונות, לא מגיע לבוגדנוביץ' איזה חמישיה על זה? (לא מגיע לו כמובן, מענין אותי למה).

אני מרגיש שאתה מתווכח כדי להתווכח ובכנות, אין לי כח לזה.
אתה לא חושב שקוואי הוא השחקן הכי טוב בטורונטו? אתה באמת חושב שהוא משפיע לרעה על המשחק של הקבוצה שלו כשהוא משחק?
לא נראה לי
אתה חושב שג׳ורג׳ הוא אוברייטד?
לא נראה לי
אתה חושב שלבוגדנובי׳ץ׳ מגיע מקום בחמישיות?
כבר כתבת שלא.

אני חושב שלנצחונות יש השפעה ניכרת על הופעת השחקנים בחמישיות. לא לשווא נורטון לא הכניס את לברון כאן או את אנתוני דיוויס למרות סטט׳ יפות.
הקרדיט שניתן לג׳ורג׳ ולווסטברוק לא מייצג את הישגי הקבוצה (כאמור יאניס בחמישיה הראשונה ומידלטון בשלישית וההישגים שלהם מרשימים פי כמה).
אתה לא מסכים עם זה? סבבה. זו דעתי וזו הסיבה שבגללה ווסטברוק צריך להיות בחוץ למרות ממוצע הטריפל דאבל האגדי והמרשים לכאורה שלו.
אני חושב שהקליעה הבעייתית שלו מבחוץ וצורת המשחק שלו מביאה לכך שאוקלוהומה היא קבוצה בינונית מאוד בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 1:10 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
רוקי, זה דונצ'יץ'.
מאמן, בודנהולזר כמובן.

חמישיות

ראשונה
הארדן
סטף
יאניס
ג'ורג'
יוקיץ'

שניה
לילארד
קיירי
קוואי
מידלטון
אמביד

שלישית
גובר
גריפין
לברון
דיאנג'לו ראסל
ווסטברוק

הגנה ראשונה
סמארט
דני גרין
יאניס
ג'ורג'
גובר

הגנה שניה
גובר
טרנר
סיאקם
ג'רו
בלדסו

רוקיז ראשונה
לוקה
יאנג
באגלי
גילג'יוס אלקסנדר
אייטון

רוקיז שניה
מיצ'ל רובינסון
JJJ
ברידג'ס
שאמט

אם שמת את גובר גם בחמישיית ההגנה הראשונה וגם בשניה, מגיע לו לדעתי להיות שחקן ההגנה של השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 6:09 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
רוקי, זה דונצ'יץ'.
מאמן, בודנהולזר כמובן.

חמישיות

ראשונה
הארדן
סטף
יאניס
ג'ורג'
יוקיץ'

שניה
לילארד
קיירי
קוואי
מידלטון
אמביד

שלישית
גובר
גריפין
לברון
דיאנג'לו ראסל
ווסטברוק

הגנה ראשונה
סמארט
דני גרין
יאניס
ג'ורג'
גובר

הגנה שניה
גובר
טרנר
סיאקם
ג'רו
בלדסו

רוקיז ראשונה
לוקה
יאנג
באגלי
גילג'יוס אלקסנדר
אייטון

רוקיז שניה
מיצ'ל רובינסון
JJJ
ברידג'ס
שאמט

נראה לי ברח לך איזה קווין דורנט בחמישיות. מידלטון? אוקיייייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 7:56 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שלדוראנט יש מקום בחמישיות העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 11:04 am 
Junior

Att כתב:
אתה לא מסכים עם זה? סבבה. זו דעתי וזו הסיבה שבגללה ווסטברוק צריך להיות בחוץ למרות ממוצע הטריפל דאבל האגדי והמרשים לכאורה שלו.
אני חושב שהקליעה הבעייתית שלו מבחוץ וצורת המשחק שלו מביאה לכך שאוקלוהומה היא קבוצה בינונית מאוד בהתקפה.

זכותך לחשוב כמובן מה שאתה רוצה, אני פשוט מנסה להבין מה הסיבה שבגללה אתה מוציא את ווסטברוק ומכניס אחרים. (הימור שלי - כי מפריע לך שאנשים מתלהבים משחקן עם אחוז נמוך מהשדה).

בשורה התחתונה זה גארד שמוביל את הליגה באסיסטים, מקום עשירי בריב' ומקום 17 בנקודות... כל זה בקבוצה שעושה של 60% נצחונות. וצורת המשחק שלו היא גם זאת שתורמת לכך שלג'ורג' הייתה עונת שיא (לא אחראית לזה, רק תורמת) וששחקנים מסוימים סביבו ממשיכים להתפתח (לא כל הסוגים, סאבוניס נגיד נבל לידו, גראנט פורח)

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה כמובן, זכותי להגיב על זה האמירות הקצת מוזרת שלך ("ווסטברוק לדעתי יכול לפנות את מקומו לגארד שקולע מבחוץ").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 11:50 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

זכותך לחשוב כמובן מה שאתה רוצה, אני פשוט מנסה להבין מה הסיבה שבגללה אתה מוציא את ווסטברוק ומכניס אחרים. (הימור שלי - כי מפריע לך שאנשים מתלהבים משחקן עם אחוז נמוך מהשדה).

בשורה התחתונה זה גארד שמוביל את הליגה באסיסטים, מקום עשירי בריב' ומקום 17 בנקודות... כל זה בקבוצה שעושה של 60% נצחונות. וצורת המשחק שלו היא גם זאת שתורמת לכך שלג'ורג' הייתה עונת שיא (לא אחראית לזה, רק תורמת) וששחקנים מסוימים סביבו ממשיכים להתפתח (לא כל הסוגים, סאבוניס נגיד נבל לידו, גראנט פורח)

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה כמובן, זכותי להגיב על זה האמירות הקצת מוזרת שלך ("ווסטברוק לדעתי יכול לפנות את מקומו לגארד שקולע מבחוץ").

אתה מתעלם בחינניות מכך שאוקלוהומה סיטי ניצחה את משחקיה בעיקר בזכות ההגנה שלה (מקום 4 ביעילות הגנתית) ולא בזכות ההתקפה שדשדשה (מקום 16 ביעילות התקפית).

זה שווסטברוק מוביל את הליגה באסיסטים ומקום 17 בנקודות זה בדיוק הסיפור הסטטיסטי שלא מרשים אותי כשהוא מלווה באחוזים נמוכים מהשדה ויעילות התקפית נמוכה יחסית לכישרון של הקבוצה שלו.

ואגב, גראנט פורח כי הוא שחקן צעיר (בן 24) שמתפתח ומשתפר בכל שנה.
הוא לא קולע 39% מהשלוש בגלל ווסטברוק. הוא קולע בגלל שהוא עבד על הקליעה שלו (ועל קבלת ההחלטות) במשך שנים.
(מגיע מתרבות ההפסדים הקלוקלת :roll: שהינקי פיתח בפילי, אגב).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' אפריל 13, 2019 11:59 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 11:52 am 
Hall of Famer

מסכים עם ציפה בנוגע לזה שלו וויליאמס הוא השחקן השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 2:17 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא חושב שלדוראנט יש מקום בחמישיות העונה

מדוע לא? השחקן הטוב בליגה נותן עונה יעילה למדי בקבוצה מקום ראשון במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2019 10:05 pm 
Junior

לשים את.מידלטון בחמישיות זה בדיחה. ואני עוד מחבב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 12:24 am 
Hall of Famer

תראו לאן הגענו תוך שנתיים :
מטיעונים ששחקן שעושה ממוצע עונתי של טריפל-דאבל צריך לקבל MVP גם בגלל זה (טיעון בהחלט לגיטימי בזמנו)
לכך שאותו שחקן עם ממוצעים די זהים - פתאום לא בטוח אפילו בחמישיית העונה השלישית (שוב - עם טיעונים לגיטימיים התומכים בכך)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 12:49 am 
Junior

הטיעונים אז לא היו לגיטימיים. ווסטי רודף אחרי סטטיסטיקות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 1:17 am 
Hall of Famer

אגב, הוא גם היה מלך הסלים בעונת הט'ד הראשונה. די מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 2:47 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
תראו לאן הגענו תוך שנתיים :
מטיעונים ששחקן שעושה ממוצע עונתי של טריפל-דאבל צריך לקבל MVP גם בגלל זה (טיעון בהחלט לגיטימי בזמנו)
לכך שאותו שחקן עם ממוצעים די זהים - פתאום לא בטוח אפילו בחמישיית העונה השלישית (שוב - עם טיעונים לגיטימיים התומכים בכך)

נדמה לי שלווסטברוק יותר קל כשיש קבוצה שתלויה בו ״לחלוטין״ (או לפחות כך הוא מרגיש; זו הייתה בדיעבד קבוצה מאוד מוכשרת) והוא יכול ללכת לקחת את הכל על עצמו. אוקלוהומה סיטי של אותה שנה הגיעה לפלייאוף (לא זוכר מאיזה מקום) וזה נחשב כהישג לא מבוטל.
כשהוא צריך לקבל החלטות חכמות ולבחור את הספוטים שלו במסגרת קבוצתית של קבוצה מוכשרת, הוא פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 6:26 am 
Junior

וגם את זה הוא עושה באחוזים גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2019 1:28 pm 
Junior

דווקא הבחירות השנה יחסית משעממות, אני חושב שתהיה תמימות דעים לגבי רוב הבחירות - מאמן (בודנהולצר), רוקי (לוקה), משתפר (סיאקם), שישי (לו-וויל). גם שתי החמישיות הראשונות לדעתי די סגורות, אולי התלבטות בין אמביד ליוקיץ', אבל העשירייה די בקונצנזוס (קרי, הארדן, ג'ורג', יאניס ואמביד/יוקיץ' בראשונה, בשנייה גם קיירי, לילארד, קאווי ודוראנט). גם חמישיית הרוקיז.
אולי בצד ההגנתי יהיה קצת דיון, וכמובן השאלה המרכזית של ה-MVP. פה אני דווקא חושב שהמירוץ די סגור ויאניס ייקח - בגלל הסיפור, בגלל המאזן ובעיקר כי הארדן כבר קיבל בשנה שעברה. מה שכן, גם העונה של הארדן הייתה לוקחת בכמעט כל שנה מהשנים האחרונות, כמו שיאנג היה רוקי השנה בכל שנה כמעט בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], rony ו 178 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה