סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 13, 2025 3:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA החל מה 25 לפברואר
הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2025 7:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רפטורס סלטיק
כאילו קל, אבל הרפטורס משחקים כאילו הם מחפשים פלייאין או השד יודע מה. אז כדאי לבוסטון להזהר

מג'יק קליבלנד
בקיץ האחרון זו הייתה סדרה של 7 משחקים, שתי הקבוצות התקדמו, קליבלנד "קצת" יותר :) סאגס עדיין בחוץ, מה שכמעט מאפס את הסיכוי של המג'יק לשמור על הבית

יוסטון מילווקי
יוסטון אחרי הפסד ליוטה, השם ישמור. מילווקי אחרי 4 נצחונות. יאניס בספק קל. למד מלברון להיות GTD חצי עונה

ממפיס סאנס
סאנס הקבוצה העצובה בליגה, ממפיס ההפך. וכן סנטי שחקן מגניב ביותר

פליקאנס ספרס
הולך ונהיה יותר ויותר קשה לפליקאנס להפסיד כי זאיון משחק טוב ומרפי שחקן טוב וכו' . הספרס צריכים להחליט לטנקק או לחשל

ווריורס שארלוט
טרף קל לג"ס החדשה

לייקרס דלאס
לכאורה המשחק עם הכי הרבה באז מאז הטרייד, בואו על מי אנחנו עובדים. לא כוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA החל מה 25 לפברואר
הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 8:38 am 
מנהל פורום

קיירי בדלאס רושם לדעתי את הפרק הכי חיובי בקריירה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 8:41 am 
מנהל פורום

ממפיס שכחה לעשות הגנה? לאן נעלם איסלו?
משחק שני של סף ה300 נק'
עם הרבה פאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 11:00 am 
Freshman

קיירי גם שיחק הגנה מעולה לפרקים היום, שחקן מרגש, תמיד היה, המעבר לדאלאס עשה לו כ״כ טוב, מישהו כנראה גם יעץ לו לשנות גישה ולהפסיק לדבר עם התקשורת ואפשר פשוט להנות ממנו כאמן כדורסל.

משחק מוזר, הלייקרס התחילו טוב אבל היה משהו באוויר מעבר לכדורסל מן הסתם והם לא מצאו את הקצב ההתקפי מחדש במחצית השניה עד שלברון החליט לעשות לזה סוף.

דאלאס אם יבריאו יהיו קבוצה מעולה.
אבל כן עולה המחשבה שאין כ״כ מקום שם ל3 הסנטרים, וכן איי-די נכנס להגדרה הזו, כי הדבר שמקפיץ את התקרה שלהם זה היכולת להחליף ולשים כ״כ הרבה לחץ בהגנה ולדפוק 3 בצד השני.
לא רואה איך יש מספיק דקות ללייבלי וגאפורד שאיי-די משחק 35+ דקות ויהיה מעניין לראות איך זה יראה השנה בפלייאוף (אם יגיעו) מחד, ואם הם יעשו טרייד על גאפורד בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 11:18 am 
Junior

אני לא מחבב את קיירי עוד מימיו בקליבלנד.
היכולות שלו על המגרש אף פעם לא כיסו על האופי וההתנהלות שלו.

מסכים שהוא אחד השחקנים הכי אסתטיים ששיחקו את המשחק אבל בשורה התחתונה הוא סקורר עם יעילות יחסית ממוצעת לליגה שבדרך כלל לא מאוד משפר את הקבוצות שלו (העונה הקודמת כמובן לא נכללת באמירה הזאת, הוא היה מצוין ממש לצד לוקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 11:24 am 
מנהל פורום

הנווט כתב:
קיירי גם שיחק הגנה מעולה לפרקים היום, שחקן מרגש, תמיד היה, המעבר לדאלאס עשה לו כ״כ טוב, מישהו כנראה גם יעץ לו לשנות גישה ולהפסיק לדבר עם התקשורת ואפשר פשוט להנות ממנו כאמן כדורסל.

משחק מוזר, הלייקרס התחילו טוב אבל היה משהו באוויר מעבר לכדורסל מן הסתם והם לא מצאו את הקצב ההתקפי מחדש במחצית השניה עד שלברון החליט לעשות לזה סוף.

דאלאס אם יבריאו יהיו קבוצה מעולה.
אבל כן עולה המחשבה שאין כ״כ מקום שם ל3 הסנטרים, וכן איי-די נכנס להגדרה הזו, כי הדבר שמקפיץ את התקרה שלהם זה היכולת להחליף ולשים כ״כ הרבה לחץ בהגנה ולדפוק 3 בצד השני.
לא רואה איך יש מספיק דקות ללייבלי וגאפורד שאיי-די משחק 35+ דקות ויהיה מעניין לראות איך זה יראה השנה בפלייאוף (אם יגיעו) מחד, ואם הם יעשו טרייד על גאפורד בקיץ.

הדיבור הוא שבדלאס סופסופ יתגשם חזונו של AD לשחק פאור פורוורד ליד סנטר דומיננטי
משהו שלא היה לו בקריירה עד עכשיו
אם קיירי יעשה לוקה ויפעיל את גאפורד וליילבלי בזמן שAD משחק 4 4 ומרווח
לא מאמין במודל הזה, אבל גם ככה לדלאס אין מה להפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 11:47 am 
Freshman

כן גם אני לא...
זה יכול לעבוד רק אם אתה בונה את המשחק סביב איי-די שעושה רוטציות בין פוסט אפים לריווח וקליעה של ג׳אמפ שוטס, שני דברים שלא ראיתי אותו עושה באופן עיקבי בשנים האחרונות.
באופן אידאלי מודל 25 של איי-די עושה נקודות בצבע בפיק אנ רול, הזדמנות שניה ונעילות קרוב לסל, משם הג׳אמפים והפוסט אפ זה רק בונוס, ככה שבין אם הוא 4 או 5, התקפית הוא הכי יעיל בצבע.

לייבלי וגאפורד מאוד ניידים ככה שזה יכול לעבוד לפרקים אבל אם בעונה הרגילה הם יכולים פשוט להמם קבוצות עם סייז ולחץ על הטבעת, בפלייאוף המשחק יעבור לחצי מגרש וזה יהיה קשה יותר.
בכל מקרה כדי שזה יעבוד זה צריך ליהיות מנוהל בצורה מאוד ספציפית על המגרש וקיירי טוב יותר כמסיים ואני לא בטוח מי עוד יכול לנהל משחק איתו.
שמעתי אוהד של דאלאס אומר שהם נותנים לכריסטי יותר הזדמנויות ליזום התקפות, וחוץ ממנו זה דווינדלי ככה שזה לא אידאלי ואני חושב שגם היום זה בלט בדקות האחרונות.
מן הסתם יטפלו בזה בקיץ, אני עדיין חושב שהעונה השיטה שהכי תעבוד להם זה להשאיר הרבה מהזמן את רוטציות שחקני הכנף שיעשו כאוס הגנתי, יקלעו מ3, יחד עם הסקילס של קיירי והדומיננטיות של איי-די בצבע.
לא יודע כמה שני הסנטרים יהיו בריאים באותו הזמן והם בטח חקבלו את הדקות שלהם אבל ככל שדאלאס תוכל להתקדם בפלייאוף השנה, הדקות שלהם יצטמצמו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 11:57 am 
מנהל פורום

יותר מזה רדיק זרם איתו בתחילת העונה ואמר לו, רוצה להיות 4?
סבבה, תראה לנו
קח 5 שלשות במשחק
איך זה נגמר, כולם יודעים
יש כאן איזה פער בין האופן שבו הוא תופס את עצמו לבין מה שהוא באמת כשחקן כדורסל

בנושא אחר
אני גונב כמה דקות פה ושם היום ורואה את המשחק בין ממפיס לפיניקס בהפסקות
נמצא כרגע באמצע הרבע השני
כמות אין סופית של מהלכי כדורסל נהדרים
אם יש לכם זמן וליגפאס, תעשו לעצמכם טובה ותראו את המשחק
כמה כישרון יש בליגה הזו, פאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:01 pm 
Freshman

sheky כתב:
אני לא מחבב את קיירי עוד מימיו בקליבלנד.
היכולות שלו על המגרש אף פעם לא כיסו על האופי וההתנהלות שלו.

מסכים שהוא אחד השחקנים הכי אסתטיים ששיחקו את המשחק אבל בשורה התחתונה הוא סקורר עם יעילות יחסית ממוצעת לליגה שבדרך כלל לא מאוד משפר את הקבוצות שלו (העונה הקודמת כמובן לא נכללת באמירה הזאת, הוא היה מצוין ממש לצד לוקה).

לא יודע לגבי זה, קיירי גארד קטן שלאורך הקריירה נושק ל50% מהשדה, מוסיף 5 ו5, לא מאבד יותר מידי ביחס ליוסג׳ וכמו שאמרת יודע לשחק ככינור שני ליוצרים דומיננטיים.
אני רואה אותו כסקורר, ושחקן מאוד יעיל בכללי אבל זה בהחלט אופטימלי כשהיה לו לברון או לוקה לידו וזה כבר לא יקרה בדאלאס, יהיה מעניין לראות מי ינסו להביא לידו.
התאמות אידיאליות שלא יקרו יכלו ליהיות קייד בתאוריה (מושלם), סאגס וכל מיני גארדים 2 way צעירים שיש בליגה.
גם שחקני כנף עם שיכולים להוביל התקפות כמו ג׳ימי היו עובדים ומצחיק אבל נראה לי שהארדן יכול ליהיות התאמה מדוייקת ואולי יותר ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:03 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

אפשר להגיד הרבה דברים על קיירי, אבל הוא סקורר עם יעילות טובה מאוד, בטח ביחס לעובדה שהוא גארד ולעובדה שהוא מייצר לעצמו חלק גדול מהזריקות. האיש כבר עשור מפלרטט כל עונה בערך עם מועדון ה-50-40-90 (הגיע לשם פעם אחת, פיספס עוד פעם בגלל 0.8% לשלוש ובעונה שעברה בגלל 0.3% מהשדה) וה-TS% שלו מסתובב סביב ה-60% כבר עשור בערך לעומת ממוצע ליגה של 55-57%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:10 pm 
מנהל פורום

קיירי בכל אופן מוערך בדלאס כפי שלא היה מוערך באף קבוצה אחרת קודם בקריירה ומאז שלוקה הלך הוא הפנים של המועדון
אני רואה פה תיקון לקריירה הבעייתית שלו עד עכשיו
לייט בלומר מנטלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:12 pm 
מנהל פורום

עוד דבר בשולי המחזורים האחרונים ב NBA
אמביד, הוא כנראה ישבת עד סוף העונה ואפילו יותר מזה
זה נראה הדבר הנכון לפילי, בסיטואציה המביכה שהיא נקלעה אליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:15 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
יותר מזה רדיק זרם איתו בתחילת העונה ואמר לו, רוצה להיות 4?
סבבה, תראה לנו
קח 5 שלשות במשחק
איך זה נגמר, כולם יודעים
יש כאן איזה פער בין האופן שבו הוא תופס את עצמו לבין מה שהוא באמת כשחקן כדורסל

בנושא אחר
אני גונב כמה דקות פה ושם היום ורואה את המשחק בין ממפיס לפיניקס בהפסקות
נמצא כרגע באמצע הרבע השני
כמות אין סופית של מהלכי כדורסל נהדרים
אם יש לכם זמן וליגפאס, תעשו לעצמכם טובה ותראו את המשחק
כמה כישרון יש בליגה הזו, פאק

תכלס כל מאמן מאז וכולל ווגל אמר את זה וזה פה פשוט לא קורה.
והאמת היא שזה אפילו לא כזה השלשות, שאגב אמנם הוא לא יהיה ווליום שוטר אבל יש לו ספוטים שהוא קולע מהם לא רע שזה מגיע בקצב מסויים, זה יותר הג׳אמפ שוט הלא יציב.
זה ממש בא בתקופות איתו, לפעמים זה חלק ולפעמים עקום אבל בהגדרה לא משהו שההגנה לא יכולה לחיות איתו, בטח שלא לתת לו את הצבע כדי למנוע, שלא נאמר תעדיף לפתות אותו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:25 pm 
Junior

rony כתב:
אפשר להגיד הרבה דברים על קיירי, אבל הוא סקורר עם יעילות טובה מאוד, בטח ביחס לעובדה שהוא גארד ולעובדה שהוא מייצר לעצמו חלק גדול מהזריקות. האיש כבר עשור מפלרטט כל עונה בערך עם מועדון ה-50-40-90 (הגיע לשם פעם אחת, פיספס עוד פעם בגלל 0.8% לשלוש ובעונה שעברה בגלל 0.3% מהשדה) וה-TS% שלו מסתובב סביב ה-60% כבר עשור בערך לעומת ממוצע ליגה של 55-57%.

הסתכלתי רק על העונה וספציפית על EFG אבל מבט על העונות האחרונות מראה כמובן שאתה צודק, הוא באופן די עקבי 3-4% מעל הממוצע בליגה שזה יפה מאוד לשחקן שרוב הזמן סביב ה27 נק' למשחק.
חוזר בי מההערה על היעילות הממוצעת, הוא בהחלט יעיל יותר מהממוצע.

מה שכן אני לחלוטין מחזיק בעמדה המגובה סטטיסטית שפרט לעונה האחרונה בדאלאס הוא לא שיפר את הקבוצות שהוא שיחק בהם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:27 pm 
Junior

הנווט כתב:
לא יודע לגבי זה, קיירי גארד קטן שלאורך הקריירה נושק ל50% מהשדה, מוסיף 5 ו5, לא מאבד יותר מידי ביחס ליוסג׳ וכמו שאמרת יודע לשחק ככינור שני ליוצרים דומיננטיים.
אני רואה אותו כסקורר, ושחקן מאוד יעיל בכללי אבל זה בהחלט אופטימלי כשהיה לו לברון או לוקה לידו וזה כבר לא יקרה בדאלאס, יהיה מעניין לראות מי ינסו להביא לידו.
התאמות אידיאליות שלא יקרו יכלו ליהיות קייד בתאוריה (מושלם), סאגס וכל מיני גארדים 2 way צעירים שיש בליגה.
גם שחקני כנף עם שיכולים להוביל התקפות כמו ג׳ימי היו עובדים ומצחיק אבל נראה לי שהארדן יכול ליהיות התאמה מדוייקת ואולי יותר ריאלית.

כתבתי על זה לפני עונה או משהו ויוזר אחר הביא את הדאטה זה עוד לפני אבל בגלל שקיירי שחקן שמפסיד המון משחקים אז קל לאסוף סטטיסטיקה ואפשר לראות שפרט לעונה האחרונה בדאלאס קיירי לאורך כל הקריירה לא שיפר את הקבוצות ששיחק בהן ומאזן הנצחונות היה די דומה איתו ובלעדיו... זו אנומליה מוזרה בעייני כי על הנייר קיירי באמת שחקן עם סטט' טובה, אבל על הנתונים די מובהקים... אני יכול לחפש אם מענין אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:30 pm 
מנהל פורום

ל shmueliki יש PhD בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 12:32 pm 
Junior

אכן שמוליקי, גם בהודעה שלי הפניתי לשלי וקצת הוספתי :)
viewtopic.php?f=1&t=20275&start=25#p832838

זה רפרנס להודעה שלי ששם יש רפרנס לשמוליקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 1:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני רוצה רק להזכיר שהעונה הבאה שלו היא אופצית שחקן, ועצם העובדה שהערך שלו עולה בגלל העונה הנוכחית צריך מאד להפחיד את דאלאס מהבחינה הזו. אישית עם אקדח לרקה הייתי מהמר שיעזוב ולא שישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 1:45 pm 
Freshman

מממ, חשבתי שמדובר בנתונים אישיים ספציפיים שלו נגיד ברבעים אחרונים או בפלייאוף שמעידים על משהו שאני לא רואה במבחן העין, הנתונים האלו על אחוזי הצלחה של קבוצות לא אומרים לי יותר מידי אישית.

לא כ״כ רוצה להכנס לדיון הזה האמת, רק אומר שמדובר גם על עונות שללא ספק הרעש מחוץ למגרש שהיה מעורב בו השפיע לרעה וזה ברור שהיה בעיה איתו אז, וגם שכל מיני סיטואצית של קבוצות אחרי טריידים או בנייה מחדש בהן כל מיני חלקים מעורבים כמו שחקנים (ומאמנים) שעזבו והגיעו (בינהם כוכבים אחרים שמשפיעים המון על המשחק וסוג המשחק), כפועל יוצא זמן שלוקח לבנות סגנון משחק עיקבי, שחקנים צעירים בבוסטון שבדיוק התחילו להגיע לפריים שלהם נגיד וכו׳ וכו׳.
הליגה מלאה בשחקנים מעולים שרק בשלב מסויים מוצאים את הסגל/מאמן/תרבות/תיזמון וכו׳ שהופך אותם לשחקנים מנצחים אבל בכל מקרה זה חלק מדיון אחר, אני דיברתי על היכולות שלו וסייגתי שהמצב האופטימלי בשבילו זה שמישהו אחר מוביל את הקבוצה.

בפריזמה הזו אני מרחיב את על העמדה על קיירי שלדעתי כמו שהראה שיכול ליהיות מספר שתיים מושלם עם לברון ולוקה, יוכל לעשות את זה גם בדאלאס פוסט לוקה- אבל יהיה צריך עוד מנהל משחק ברמה גבוהה לידו, בין אם זה כוכב עולה כמו קייד או ווטרן כמו הארדן.
שאלה שיכולה להשאר תיאורטית לגמרי אם ניקו לא יצליח לעשות מהלך כזה...
או שדאלאס שלו ושל איי-די יעשו משהו שאני לא מצפה לו.
או כמו שעמוס אומר הוא יעזוב, ואז אולי יסיים בסוף עם לברון ולוקה :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 1:57 pm 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
אני רוצה רק להזכיר שהעונה הבאה שלו היא אופצית שחקן, ועצם העובדה שהערך שלו עולה בגלל העונה הנוכחית צריך מאד להפחיד את דאלאס מהבחינה הזו. אישית עם אקדח לרקה הייתי מהמר שיעזוב ולא שישאר.

רק לחשוב שהוא יחבור ללוקה ולברון ובקיץ גם ימצאו סנטר טוב וזול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 6:16 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
Amos Gueta כתב:

רק לחשוב שהוא יחבור ללוקה ולברון ובקיץ גם ימצאו סנטר טוב וזול

תכל'ס, מגיע לדאלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 6:29 pm 
Hall of Famer

הנווט כתב:
בפריזמה הזו אני מרחיב את על העמדה על קיירי שלדעתי כמו שהראה שיכול ליהיות מספר שתיים מושלם עם לברון

אני לא מסכים שקיירי הראה שהוא יכול להיות מספר 2 מושלם עם לברון. בעונה האחרונה שלהם ביחד למשל הסטט' הכי מדהימה של לברון הייתה הפלוס/מינוס של הקאבס כשהוא היה על המגרש וכשהוא לא היה המגרש. זה היה נתון היסטורי, נראה לי יותר משמעותי מזה של יוקיץ' השנה. כמובן שחלק מהדקות שלברון היה על הספסל, הוא ראה את קיירי לא מצליח להוביל את הקאבס לשום דבר. חלק מלהיות מספר 2 מושלם זה לדעת להוביל את החמישיה השניה כשהכוכב הגדול נח. לפרטים אפשר לפנות לאחד סקוטי פיפן.
וכמובן יש את הסיפור הקטנטן הזה למה קיירי נטש את הקאבס. רמז? זה קשור לזה שהוא לא היה מוכן להיות מספר 2, בטח לא המושלם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 7:16 pm 
מנהל פורום

אז אתה חושב שבלי קיירי, הקאבס לוקחים אליפות ב2016?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 7:55 pm 
Hall of Famer

ברור שלא. אני גם חושב שבלי קיירי הם לא היה מגיעים לגמר 2017. השאלה מה היה קורה אם במקום קיירי היה ללברון מישהו בסטטוס של קיירי. ובכל מקרה הטענה שלי לא הייתה שקיירי לא שחקן טוב או שפגע בקליבלנד, אלא שפשוט לא היה שחקן מספר 2 המושלם, כפי שנכתב.
יותר מזה, אם דריימונד גרין לא היה מחליט להיות מורחק ממשחק 5, סביר להניח שלא היו ממש מזכירים את קיירי בנשימה אחת עם ניצחון. היה פה הרבה סיטואציות יחודיות בנוסף ובסופו של דבר האליפות של קליבלנד הייתה אולי הכי אליפות של שחקן אחד לצד האליפות של מיאמי ב-2006 ואולי גם מיאמי ב-2012.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 26, 2025 8:54 pm 
מנהל פורום

אז זהו שאני יכול לחשוב על מעט מאוד שחקנים פעילים רלוונטיים שיכלו לתת את התפוקה שהוא נתן ליד לברון
ראינו איך הקאבס נראו עם לברון אחרי שקיירי עזב
בכל מקרה, אני מסכים שהוא לא ה"פיפן" הקלאסי, בעיקר בגלל התרומה הלא מספיקה בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה