סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 7:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מחר מתחילה האליפות וראיתי שעוד אין כאן שרשור, אז הנה בקצרה.

אחרי הכישלון להעפיל לדרג א' בשנה שעברה (עם נבחרת שכללה את אבדיה, מדר, אלבר, מלכה, לוינסון ועוד), הגיע הזמן לעוד ניסיון. וכרגיל, קל זה לא יהיה. בשיטה הנוכחית, ללא ספק קל יותר להישאר בדרג א' מאשר לעלות אליו בחזרה. ככה זה כשעולות שלוש נבחרות (ולפעמים אפילו לא זה) מתוך 24. נבחרות מוכשרות יותר מזו הנוכחית לא עמדו במשימה, כולל זו של שנה שעברה, אבל גם הנבחרת שכללה את בלאט, הובר וארצי. השלב הראשון הוא טריקי למדי, כי למרות שעולות ממנו שתיים, לפעמים, כמו בשנה שעברה, מספיק משחק אחד לא מוצלח והפסד בהפרש גבוה יחסית כדי להיקלע לשוויון תלת-ראשי ולא לעבור שלב. בנוסף, נבחרות שנראות על הנייר חלשות, כמו הולנד בשנה שעברה, מתגלות פתאום כמי שהוציאו מחזור מוצלח שעושה לנו חיים קשים. זה גם היה המקרה בעבר עם שבדיה ואפילו דנמרק, שהביסו את הנבחרת (קדטים או נוער) ומנעו ממנה להעפיל. גם הפעם, קשה לדעת מה תקבל מנבחרות כמו פולין, אסטוניה, בלגיה, גאורגיה, אוקראינה, בוסניה, צ'כיה ושבדיה. לא סתם פיני רצה שם את אבדיה, למרות שאפילו הוא, כמו שראינו בשנה שעברה ובטורניר היורוליג, לא מהווה תעודה ביטוח.

בבית המוקדם, צ'כיה ובוסניה נראות כמו מוקשים פוטנציאליים, אבל כאמור, קשה לדעת.

בכל הנוגע לנבחרת, כבר ראינו כאמור מוכשרות יותר. הדור של 2001 מינוס אבדיה הוא ממש לא שוס. לפני שנתיים, באליפות העתודה אבדיה וחיון היו שתי דרגות מעל כולם, אבל חוץ מהם השאר היו חלשים מאוד. מאז חיון קצת דרך במקום (לא לגמרי, אבל גם לא נתן קפיצה). הגבוהים אטיאס ויונתן לוי נראים קצת יותר טוב, אבל מוגבלים. נראה אם מישהו אחר עשה התקדמות גדולה (אולי מלמד, שהיה חלש מאוד באליפות לפני שנתיים). השחקן הכי מוצלח שם בעיני הוא דורי סהר. שחקן נחמד אבל גם הוא לא איזה כישרון גדול. כך שנצטרך התעלות של הצעירים יותר, במיוחד נועם דברת, הקפטן (!), שהוא ללא ספק השחקן הכי מוכשר בנבחרת הזו (כתבתי את זה כבר אחרי הטורניר בשנה שעברה, אבל מאז הוא עוד השתפר משמעותית). קומבו גארד גבוה. לא אתלט גדול, אבל שחקן חכם וסקורר טוב. וכמובן שיש גם את גלעד לוי, גם הוא צעיר בשנה. אם לשפוט ממשחקי ההכנה, וגם מהטורניר בשנה שעברה, נראה לי שיעלה מהספסל ויקבל דקות קצובות. עדיין מתקשה לפעמים להתמודד הגנתית ולעמוד בקצב. אבל ליד דברת, הוא הכישרון היותר מעניין שיש לנבחרת הזו.

לסיכום, שוב, לא יהיה קל בכלל. נראה לי שיש סיכוי יותר גבוה שלא נצליח לעלות משכן. אבל יש הרבה נעלמים אז צריך לחכות ולראות איך הם נפתרים.

הסגל: נועם דברת (קפטן), עמית אהרוני, דורי סהר, יונתן אטיאס, רזיאל חיון, שחר לזר, נועם אקריש, יהונתן לוי, גלעד לוי, טל פלד, יהל מלמד, איתי גבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 10:25 am 
מנהל פורום

הולנד משנה שעברה היא בהחלט דוגמא מעולה לכך שקשה מאוד לחזות מי תהיה מועמדת לעלייה בדרג ב'.
השיטהע שלי היא להסתכל למה עשה אותו גיל שנתיים לפני בקדטים (או נוער, אם זה עתודה) אבל יש לייט-בלומרס, ויש בגילאי נוער ועתודה כבר יותר ערבוב בין שנתונים.
גם אצלנו בעצם מדובר בנבחרת דיי שונה מנבחרת הקדטים מלפני שנתיים. רק 5 שחקנים ממשיכים בנבחרת הזו מהקדטים. זה דיי נדיר ולי זכור רק עם הנבחרת של שנתון 99, שהייתה ממש כושלת בקדטים (עם רמי הדר) ובנוער כבר נשארו רק 4 שחקנים וכל השאר הוחלפו.
בפעם הקודמת היו הרבה גארדים שלא הבנתי איך הם בכלל בנבחרת, שחקנים שברור שאין להם פוטנציאל בוגרים וכנראה אולי באותו זמן באמת לא היה מישהו יותר טוב, כאשר הגבוה היחיד היה למעשה אטיאס ממכבי ת"א. הפעם הלכו ההפך - הרכב מאוד גבוה: גלעד לוי (2.16), יונתן אטיאס (2.06), יונתן לוי (2.04).

שני שחקנים שלא דיברת עליהם:
עמית אהרוני - לא ברור עדיין מה פוטנציאל הבוגרים שלו, אבל היה השנה רכז מוביל בנוער, יחד עם מדר ודוברת. אולי יהיה המחליף של דוברת, אולי אהרוני ינסה לשחק עם שניהם בחמישייה. מה שמעניין פה זה השילוב של אבא ובן. לפני שנתיים בנבחרת הקדטים הבנתי שהבן לא אמור היה בכלל להיות בסגל, אבל פיני גרשון היה זה שלחץ לצרף אותו ובסוף עמית אהרוני באמת היה הרכז הכי טוב של ישראל בטורניר, אפילו שהיה צעיר בשנה והבן של... למעשה אני הרגשתי שהוא משחק פחות ממה שהגיע לו, כי אולי אורן חשש שזה יראה לא טוב. הבנתי גם שהפעם אורן אהרוני רצה לא לקחת את הנבחרת, בגלל שהיה ברור שהבן שלו בסגל, אבל שוב פיני התעקש.

נועם אקריש - מה שמעניין פה זה שאין ממש מה לכתוב עליו. אף אחד לא מכיר אותו כי מדובר בנער ששיחק לפחות שנה (אולי מעבר לזה, לא יודע) באקדמיה של פרטיזן בלגרד בסרביה וכנראה מאוד התקדם שם ובהפתעה נכנס לסגל. אני חושב שראיתי אותו לפני איזה שנה וחצי כשבאתי לראות משחק של אחיו הקטן והוא היה אז לפחות 1.95. כנראה נגלה רק בטורניר לגביו.

בסך הכל כן מדובר בנבחרת מעניינת וכן יש פה כשרונות, כי אומנם אבדיה לא כאן, אבל הסגל עבר הרבה שינויים מלפני שנתיים והחבר'ה של שנתון 2002 מעלים את הרמה. לא סתם היו קולות שדיברו לצרף גם את דוברת לעתודה, ולא רק על תקן שחקן 12. הוא יכול להיות ה"אבדיה" של ישראל בטורניר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 10:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבדיה לא שם? לא אמרו אחרי אליפות העתודה שיסיעו אותו גם לשם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 11:07 am 
Junior

לגבי עמית אהרוני, לא עפתי עליו בכלל העונה בנוער. עושה רושם שהוא כן גבה קצת, אבל אני פשוט לא חושב שהוא מאוד מוכשר.
שווה לציין גם שמי שלא יהיה בסגל ולדעתי היה אמור להיות לו תפקיד מרכזי זה יובל אדוסי. הוא עבר פציעה קשה בברך (לא בפעם הראשונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 11:36 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:

אמרו שחושבים על זה.
בסופו של דבר הוחלט שלא. לדעתי אורן אהרוני או אולי עמוס פרישמן העדיפו שלא. גם לא לפגוע בשחקנים שנבחרו לסגל ועשו את כל ההכנה, וגם אפילו מטעמי נראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 11:41 am 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
לגבי עמית אהרוני, לא עפתי עליו בכלל העונה בנוער. עושה רושם שהוא כן גבה קצת, אבל אני פשוט לא חושב שהוא מאוד מוכשר.
שווה לציין גם שמי שלא יהיה בסגל ולדעתי היה אמור להיות לו תפקיד מרכזי זה יובל אדוסי. הוא עבר פציעה קשה בברך (לא בפעם הראשונה).

אני לא חושב שאדוסי היה נכנס לסגל גם אם היה בריא. גם בנוער של הפועל ת"א הוא לא היה שחקן מוביל העונה.
בקדטים עוד היה לו יתרון פיזי ממש גדול על פני האחרים, אבל עכשיו כבר לא מספיק שהוא שומר טוב. צריך גם קצת יכולות התקפיות.

מי שכן שווה לדבר עליו שלא נכנס לסגל זה לוטן אמסלם. אחרי כל הדיבורים עליו וההייפ על אותה אליפות "עולם" לתיכונים, הוא לא היה פקטור משמעותי בשלבי הגמר בפלייאוף הנוער. יש לו פוטנציאל, במיוחד כיוון שנראה שעוד יגבה ויתחזק, אבל הוא לא ברמה של נבחרת והגיוני שנופה מהסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 11:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אמרו שחושבים על זה.
בסופו של דבר הוחלט שלא. לדעתי אורן אהרוני או אולי עמוס פרישמן העדיפו שלא. גם לא לפגוע בשחקנים שנבחרו לסגל ועשו את כל ההכנה, וגם אפילו מטעמי נראות.

אני חושב שעדיף ככה גם מבחינת זה שאבדיה יצא כבר מהחממה של משחקים עם גמדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 12:06 pm 
Junior

ודים כתב:
הוקיץ' כתב:

אני לא חושב שאדוסי היה נכנס לסגל גם אם היה בריא. גם בנוער של הפועל ת"א הוא לא היה שחקן מוביל העונה.
בקדטים עוד היה לו יתרון פיזי ממש גדול על פני האחרים, אבל עכשיו כבר לא מספיק שהוא שומר טוב. צריך גם קצת יכולות התקפיות.

מי שכן שווה לדבר עליו שלא נכנס לסגל זה לוטן אמסלם. אחרי כל הדיבורים עליו וההייפ על אותה אליפות "עולם" לתיכונים, הוא לא היה פקטור משמעותי בשלבי הגמר בפלייאוף הנוער. יש לו פוטנציאל, במיוחד כיוון שנראה שעוד יגבה ויתחזק, אבל הוא לא ברמה של נבחרת והגיוני שנופה מהסגל.

לא מסכים. אדוסי זה שחקן עם אימפקט הגנתי ענק. לדעתי היה נכנס על הטיקט הזה.
לגבי אמסלם, אכן הגיוני שלא נכנס בסוף אם כי לדעתי הוא היה הניפוי האחרון. במשחקי ההכנה האחרונים (שהיו כבר אחרי שנופו כמה שחקנים) הוא עדיין היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 1:01 pm 
מנהל פורום

לא יודע. כדי ששחקן יכנס על תקן של שחקן להגנה בלבד הוא צריך לדעתי להיות שומר ברמה באמת אחרת לגמרי ובדרך כלל זה בא עם נתונים פיזיים או אתלטיים יוצאי דופן. ממה שאני ראיתי, אדוסי אתלט טוב וחזק אבל כבר לא עם יתרון כזה גדול כמו שהיה לו בגיל 16. שאגב, ברמה אירופאית גם בגיל 16 הוא לא היה איזה אתלט על שדופק דאנקים במתפרצות, כמו גארד צרפתי ממוצע למשל.
בכל מקרה זה דיון תיאורטי כי הוא גם ככה פצוע. אומנם לא מזמן הפועל ת"א פירסמו שהוא רשמית חלק מהבוגרים ושהם דואגים לשיקום שלו, אבל אני בספק אם בסופו של דבר הוא ישחק באחת הליגות הבכירות.

מעניין אותי אגב אם בבחירת הסגל הפעם היה שיקול של פוטנציאל ולבנות שחקנים לבוגרים, או רק מי יעזור יותר בשביל לעלות לדרג א' (שאני אישית כן חושב כיום שזו מטרה חשובה עבור שחקני העתיד שלנו).
היה נראה לי קצת מוזר שבחרו לצאת לטורניר עם 3 שחקני פנים שלדעתי אף אחד מהם לא יכול לשחק כ-4, בטח לא בסגנון המשחק המודרני. כלומר 3 שחקנים גבוהים שלדעתי יהיה קשה לשלב שנים מהם בו זמנית על המגרש:
גלעד לוי עם כל ה-2.16 שלו הוא דיי כבד ואני לא יודע כמה יציבה הקליעה שלו מחצי מרחק ומעלה. בהגנה מן הסתם הוא יהיה מוגבל מאוד גם על הרבה מהשחקנים שישחקו מולו כביכול ב-5.
יונתן אטיאס ממכבי ת"א, 2.05 אבל לא מהסגנון של חנוכי או אביבי. יותר בירכץ כזה. עושה סלים ברמת הנוער וגם היה טוב בטורניר היורוליג לנוער, שאולי אפילו ברמה יותר גבוה מאליפות אירופה דרג ב', אבל לא באמת יפתח את המגרש עם קליעה מרחוק וגם הוא יחסית כבד בהגנה.
יונתן לוי, גם באזור 2.05, גדל בהוד השרון אבל שיחק בעונה האחרונה בנוער ובבוגרים של עמק חפר בליגה ארצית. מבחינת כישורן בהתקפה הוא עולה על אטיאס וגלעד לוי, אבל אני זוכר אותו בתור שחקן כבד ברגליים, אולי אפילו יותר מגלעד לוי. הוא כן יכול לפתוח את המגרש עם קליעה טובה מאוד מבחוץ, אבל בהגנה שוב פעם תהיה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2019 3:20 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:

די מסכים עם הוקיץ' על אהרוני. כתבתי כבר בשנה שעברה שלדעתי אין כאן בכלל פוטנציאל לטווח ארוך. וכבר עכשיו האתלטיות הלא מזהירה שמה אותו בנחיתות. זו הסיבה שלא הזכרתי אותו. יכול להיות שיהיה אחד השחקנים המובילים של הנבחרת, אבל לא מאוד מעניין לעתיד. אופתע אם יגיע להיות שחקן ליגה ראשונה בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 10:00 am 
מנהל פורום

המשחק הראשון היום ב-14:00 מול נורווגיה. אמור להיות קליל.
הסגלים כבר התעדכנו באתר הטורניר:
http://www.fiba.basketball/europe/u18b/2019

אותי מעניין לראות איך נועם אקריש. כאמור שיחק העונה בנוער של הכוכב האדום בלגרד בסרביה. רשום כגארד-פורוורד בגובה 1.96.
המשחקי שאמורים להיות קשים, מול בוסניה וצ'כיה הם גם המשחקים האחרונים שלנו בבית. קבוצה שבוודאות אמורה להיות חזקה בגיל הזה היא גיאורגיה, אבל אותה נפגוש לכל המוקדם רק בחצי הגמר. גם פולין אוקראינה ובלגיה יכולות להגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 10:09 am 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
ודים כתב:
הוקיץ' כתב:

לא מסכים. אדוסי זה שחקן עם אימפקט הגנתי ענק. לדעתי היה נכנס על הטיקט הזה.
לגבי אמסלם, אכן הגיוני שלא נכנס בסוף אם כי לדעתי הוא היה הניפוי האחרון. במשחקי ההכנה האחרונים (שהיו כבר אחרי שנופו כמה שחקנים) הוא עדיין היה.

רק בקטנה לגבי אמסלם - לפי התמונות של הסגל, הניפויים האחרונים היו אוהד דקל (גבוה מוכשר שמשחק באקדמיה של עמק יזרעאל ויש לו עוד שנה של נוער) וסער יהודה (גארד מרעננה).
אמסלם כנראה נופה עוד לפני זה, אבל בכל מקרה יש מצב שעוד שנתיים בעתודה הוא פתאום יהיה חלק משמעותי מהסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 2:44 pm 
Sophomore

מחצית. אכן משחק קליל (20 הפרש). דברת עם רבע ראשון נהדר נראה רמה מעל כולם (16 נקודות, 4 אסיסטים, 3 חטיפות; כמעט לא שיחק ברבע השני). גם חיון, סהר ואהרוני נראים לא רע. מהפחות מוכרים, אהבתי את האנרגיות של טל פלד הצעיר, למרות שכרגע הקליעה לא נכנסת לו (אמור להיות הטיקט המרכזי שלו לדעתי).

אגב, מי שרוצה לעקוב -- השידור באתר של פיב"א לא עובד, אבל זה שבפייסבוק של איגוד הכדורסל דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 2:54 pm 
Sophomore

אגב, גלעד לוי בלי אף שנייה על הפרקט. לאלו שחשבו שהוא יכול אולי לשחק עם העתודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 4:35 pm 
Sophomore

נגמר 46:93. דברת עם 24 קלילות ב-21 דקות. לוי קיבל 6 דקות בסוף (הכי מעט). לא ברור לי למה. הפוטנציאל כל כך יותר גדול משחקנים כמו לוי ואטיאס ואפשר לראות את זה בכל דקה שלו על המגרש, למרות החסרונות הקיימים (איטיות וסרבול מסויימים). נקווה שישחק יותר בהמשך. גם חיון (12 נקודות ב-15 דקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2019 8:04 pm 
Junior

מעניין מה ראשל"צ מתכוננת לעשות עם דוברת השנה. ללכת לשנה ארוכה עם המילטון נטול הקליעה, זר נוסף וטישמן שלדעתי הוא עדיין בחזקת נעלם על שתי עמדות, זה מסוכן.

השאלה מבחינתם אם להשקיע בגארד ישראלי כלשהו או ללכת עם טישמן ודוברת כמחליפים.

אגב, מעניין איך פתאום יש להם כסף, והרבה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 11:33 pm 
Sophomore

הבנתי שהנבחרת לא התקשתה במיוחד מול לוקסמבורג. נגמר 100-31.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 12:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יואי כתב:
הבנתי שהנבחרת לא התקשתה במיוחד מול לוקסמבורג. נגמר 100-31.

רק כדי לסבר את האוזן, הרבע השני נגמר בתוצאה 28-1 לנו והמדד הכללי ב155 מול 2-...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 1:01 am 
מוכיח שוב, כמה דחוף לעלות חזרה לדרג א' ולתת לילדים לשחק מול שחקנים שיהוו אתגר וניסיון בשבילם.
גלעד לוי הפיק דאבל דאבל. מישהו ראה אם שותף כבר בפתיחה? או רק בגארבג'?

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 3:43 am 
Sophomore

יוניק כתב:
מוכיח שוב, כמה דחוף לעלות חזרה לדרג א' ולתת לילדים לשחק מול שחקנים שיהוו אתגר וניסיון בשבילם.

למען האמת, אלה היו 40 דקות של גארבג'. לוי שיחק ממה שאני זוכר קצת ברבע השני ובעיקר באחרון. אז כן, הגארבג' של הגארבג'. עשה כמה פעולות יפות. אבל רואים שאהרוני (האבא) לא סומך עליו. חבל בעיני. עם ביטחון הוא יכול להיות שחקן משפיע ובראייה עתידית הרבה יותר חשוב שהוא יקבל דקות מאשר איזה אטיאס או לוי (יונתן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 3:20 pm 
Hall of Famer

יוניק כתב:

עלה מהספסל אבל קיבל דקות משמעותיות.במשחק הקודם לא שותף כמעט בגלל מחלה.
היום מול איסלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 12:18 pm 
Hall of Famer

אחריי הניצחון ב40 הפרש מול איסלנד היום מנוחה.מחר מול צ'כיה שהיא כבר נבחרת יותר נורמלית ממה שישראל פגשה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 1:10 pm 
Senior

כמה נבחרות עולות לדרג א?
העפתי מבט באתר של האליפות, קצת קשה לגזור מסקנות בשלב הזה כי עד עכשיו ישראל באמת שיחקה נגד נבחרות חלשות מאוד, אבל יש שם כמה מכשולים אפשריים, צ'כיה, פולין, פורטוגל (שאמנם הפסידה לשוודיה) ושוודיה בעצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 6:29 pm 
מנהל פורום

תומר כתב:
כמה נבחרות עולות לדרג א?
העפתי מבט באתר של האליפות, קצת קשה לגזור מסקנות בשלב הזה כי עד עכשיו ישראל באמת שיחקה נגד נבחרות חלשות מאוד, אבל יש שם כמה מכשולים אפשריים, צ'כיה, פולין, פורטוגל (שאמנם הפסידה לשוודיה) ושוודיה בעצמה.

שלוש עולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 6:35 pm 
מנהל פורום

בגדול, לפי איך שזה נראה, נעלה בטוח לשלב רבע הגמר. המשחק מול צ'כיה כנראה רק יכריע אם נפגוש את שוודיה או פורטוגל ועל פניו אין ביניהן הפרש רמות גדול.
את צ'כיה עצמה, שיכול להיות שהיא בסוף עוד תתברר כנבחרת הכי חזקה, נפגוש שוב רק בגמר אם בכלל, אז כרגע הסיכויים לסיים בטופ 3 הם לא רעים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה