סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2019 4:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=18250
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=18251
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=18255
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=18256
ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=17553

סיכום תחזיות עונה שעברה:
יוסטון - גמר מערב. בפועל חצי-גמר מערב.
ניו אורלינס - פלייאוף. טוב נו, קשה לחזות בתחילת העונה שהיוניברו יפצח בשביתה איטלקית אחרי האולסטאר.
סן אנטוניו - מקומות 6-8. אכן.
דאלאס - לוטרי. אכן
ממפיס - לוטרי. אכן

יוסטון רוקטס (53-29 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יימס הארדן, קלינט קאפלה, פי ג'יי טאקר, אריק גורדון, ג'רלד גרין, ננה הילאריו, דניאל האוס, אוסטין ריברס
הגיעו: ראסל ווסטברוק (אוקלהומה), ריאן אנדרסון (מיאמי), טייסון צ'נדלר (לייקרס), בן מקלמור, תאבו ספולושה (יוטה)
עזבו: כריס פול (אוקלהומה), אימאן שאמפרט, קנת פאריד
תחזית: ברור לי שהרבה יגידו שווסטברוק מחרב קבוצות, סרטן גרורתי ועוד כהנה וכהנה, אבל לדעתי טרייד מצוין של הרוקטס. ווסטברוק בן 30 בשיא הקריירה, פול בן 34.5 וכבר בחלק היורד מאוד של הקריירה. אהבתי את ההחתמות האחרות כמו צ'נדלר וספולושה שיכולים לתת עוד פן של הגנה, וגם מקלמור וריאן אנדרסון יכולים להוסיף למימד של קליעה מבחוץ. מה יהיה? יכולים גם לקחת אליפות, למרות שלהבדיל מלייקרס, קליפרס וג"ס, אין להם שחקן מוביל שלקח אליפות והיה במעמדים הגדולים. נחיה ונראה. גמר מערב בהחלט אפשרי. בוודאות טופ3 במערב.

סן אנטוניו ספרס (48-34 בעונה שעברה):
נשארו: למרקוס אולדרידג', דמאר דרוזן, רודי גיי, פטי מילס, דז'ונטה מוריי, לוני ווקר, דרק וייט, מרקו בלינלי, ברין פורבס, יאקוב פולטל
הגיעו: דמארה קארול (ברוקלין), טריי ליילס (דנבר)
עזבו: דיוויד ברטנס (וושינגטון), דונטס מוצ'יונאס (סין), קווינסי פונדקסטר
תחזית: פופ זה פופ. כל עוד החבר'ה האלו יהיו בריאים, יש להם מספיק ניסיון להתיש את היריבות שלהם בעונה הסדירה עם כדורסל יעיל והגנה לוחמנית. מעבר לזה אני לא רואה הרבה פוטנציאל. מקומות 7-8.

ממפיס גריזליס (33-49 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ארן ג'קסון ג'וניור, יונאס ולנצ'ונאס, קייל אנדרסון, דילון ברוקס
הגיעו: ג'ה מוראנט (רוקי, בחירה 2 בדראפט), גרייסון אלן (יוטה), ג'יי קראודר (יוטה), סולומון היל (ניו אורלינס), אנדרה איגואדלה (ג"ס, לא יגיע למחנה האימונים), ג'וש ג'קסון (פיניקס), טיוס ג'ונס (מינסוטה), מיילס פלאמלי (אטלנטה)
עזבו: מייק קונלי (יוטה), אייברי בראדלי (לייקרס), טיילר דורסי (מכבי ת"א), ג'סטין הולידיי (אינדי), סי ג'יי מיילס (וושינגטון), צ'נדלר פרסונס (אטלנטה), דלון רייט (דאלאס), טיילר זלר (דנבר)
תחזית: לוטרי. יבנו על מוראנט וג'קסון ויקוו לטוב בדראפט הבא.

ניו אורלינס פליקאנס (33-49 בעונה שעברה):
נשארו: ג'רו הולידיי, דריוס מילר, איטוואן מור, ג'אליל אוקפור
הגיעו: זאיון ויליאמסון (רוקי, בחירה 1 בדראפט), לונזו בול (לייקרס), ברנדון אינגרם (לייקרס), ג'וש הארט (לייקרס), דרק פייבורס (יוטה), ג'קסון הייז (רוקי, בחירה 8 בדראפט), ג'יי ג'יי רדיק (פילי), ניקולו מלי (רוקי, פנרבחצ'ה)
עזבו: אנתוני דיוויס (לייקרס), איאן קלארק (סין), סולומון היל (ממפיס), סטנלי ג'ונסון (טורונטו), אלפריד פייטון (ניקס), ג'וליוס רנדל (ניקס), כריסטיאן ווד (דטרויט)
תחזית: ג'יי ג'יי רדיק כבר איים על ויליאמסון באמירה שהוא מעולם לא הפסיד את הפלייאוף מאז שהגיע לליגה. האמת שהרבה יקום ויפול על ויליאמסון. אם הוא יידע לתרום מהרגע הראשון, ובול ואינגרם יתפתחו טוב, זו יכולה להיות קבוצה נחמדה. לא מרגיש לי שזו קבוצה לפלייאוף. יותר לכיוון מקום 10. נחיה ונראה.

דאלאס מאבריקס (33-49 בעונה שעברה):
נשארו: לוקה דונצ'יץ', ג'יי ג'יי בראה, טים הארדוויי ג'וניור, קריסטפס פורזינגיס, דוייט פאוול, קורטני לי, ג'סטין ג'קסון
הגיעו: סת קארי (פורטלנד), בובאן מריאנוביץ' (פילי), דלון רייט (ממפיס)
עזבו: דירק נוביצקי (פרש), דווין האריס, טריי ברק (פילי), קוסטס אנטטוקומפו (לייקרס)
תחזית: תכל'ס סגל מאוד רזה. לוקה הולך לקבל הרבה יותר תשומת לב השנה לעומת שנה שעברה. סימן השאלה העיקרי זה פורזינגיס. הוא לא שיחק בעונה שעברה בגלל פציעה. אם הוא יחזור לכושר של לפני הפציעה, הוא ודונצ'יץ' זה צמד מעניין ועם מריאנוביץ' על המגרש אז בכלל. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ש' אוקטובר 05, 2019 11:21 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2019 8:01 pm 
Hall of Famer

תודה על סדרת הכתבות!
אבל יוסטון עשו רק חצי גמר מערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2019 8:29 pm 
מנהל פורום

כמו כן ראיין אנדרסון הגיע מיוסטון ליוסטון אחרי דרך רחוקה
אאזנ אז הוא עבר לפיניקס ואז נזנח או נופה ככה שהוא חוזר מסוג של חל"ת
ראיתי גם שהם אספו את טוני בנט והבחירה המופלאה
לא צריך לפתוח דיון סתם הערות שוליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2019 10:46 pm 
Hall of Famer

ממפיס - בבנייה חביבה (לא ציינת את ברונו קבוקלו שעדיין שם).
ניו אורלינס - מעין יצור כלאיים. יש להם GM לא רע כך שאני קצת יותר אופטימי הפעם לגביהם (כזכור היה לי ברור ש-AD יעזוב עוד מהשנה-שנתיים הראשונות שלו שם) אבל אם ציון לא יתפתח לסופרסטאר, הם עדיין מאיצים את הבנייה סביבו (מה שיותר נסלח עם חוקי הדראפט החדשים אבל עדיין לא מומלץ). אני לא מתלהב מהשילוב בין רדיק ופייבורס, שני וטרנים תורמים, לבין הצעירים שלהם. עדיין, קבוצה מעניינת ומוכשרת עם פוטנציאל לא ממומש בלפחות 4-5 שחקנים.
דאלאס - הכי מסקרנים. הם לקחו שני הימורים שהביאו להם שני אירופאים ברמה גבוהה מאוד. האם דונצ׳יץ׳ יקפוץ מדרגה לכיוון סופרסטאר או יישאר כוכב? האם פורזינגיס יחזור לעצמו ויהיה בריא וכמה מתוך האפסייד שלו הוא יגשים? על הנייר, הם יכולים להיות צמד לא פחות טוב מאמביד וסימונס, אבל סביבם הקבוצה מלאה ברול-פליירס. לא ברור למה זה יספיק. כנראה מאבק רציני על הפלייאוף, אם השניים יהיו בריאים. מבין הרול פליירס, השחקן שהכי מעניין אותי הוא דלון רייט. אני מקווה שהוא יוכל להתפתח לשחקן סולידי לצד דונצ׳יץ׳.
סן אנטוניו - same show, different year
יוסטון - אני פחות מאמין בשילוב הזה של ווסטברוק והארדן אבל נראה מה דאנת׳וני רוקח. הסגנון ישתנה.
אני מניח שנראה את ווסטברוק לא מעט בחדירות לסל + ריצות מעבר
ואת הארדן קצת יותר אוף דה בול.
כרגיל מחבב ומעריך את קאפלה.
אני לא חושב שהם בוודאות יהיו טופ3 במערב. דנבר והקבוצות מ-LA גם עשויות להיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה