נביא בעירו כתב:
אני, באופן אישי, משתדל שלא לעשות קניות בסופר כשאני מת מרעב. הכל נראה לי כל כך טעים וחיוני ואז אני מוצא את עצמי בסוף עם קניות ב-1,000 שקל שמלאות בדברים כמו לבבות דקל בחומץ וכיוב'. מכבי כרגע בהיי. היא משחקת כדורסל מעולה לראשונה מזה המון זמן והכל נראה לה ממש מושלם. ווילבקין, לעומת זאת, רחוק מאוד מלהיות שחקן מושלם. אני לא מספיק מכיר את השוק ואין לי מושג מה אפשר להשיג כרגע ב1.8 מיליון דולר לעונה, אבל יש לי תחושה שאפשר לחלום על שחקן קצת יותר שלם מווילבקין וכולי תקווה שבעוד שנה-שנתיים יתברר שמכבי הוציאה 5 וחצי מיליון דולר על קניות כשהיא רעבה ותתקע עם כל החסרונות של ווילבקין הישן והרע שקצת נשכחו בחודשים האחרונים...
אני חושב שחלק מהבעיות של מכבי בשנים האחרונות נבעו, או לפחות התחילו, מזה שהיא חשבה שהשחקנים שסחבו אותה רחוק הם לא מושלמים ואפשר למצוא יותר טובים באותו כסף. כמעט תמיד היה נפלה עם פחות טובים, ומשם העסק רק הזין את עצמו והלך והידרדר.
וילבקין לא שחקן מושלם אבל שחקן שכבר עשה כמה דברים, ושחקן שהשנה עשה שדרוג משמעותי לא רק ביכולת אלא בעיקר בגישה למשחק, בין השאר כיוון שהותאם לו תפקיד יותר מתאים למידותיו ויתרונותיו (אבל את היכולת המשופרת בהגנה למשל, אפשר לייחס לגמרי לשינוי בראש שלו). והוא גם בן 26 ויש לו עוד כמה וכמה שנים לתת.
הוא מתקשה יותר לאחרונה הרבה בגלל שוולטרס איננו וגם ג'קסון בעצם איננו, והוא נאלץ לחזור ולעשות את מה שהקשה עליו בשנה שעברה. עדיין אני חושב שזה מקרה שמכבי פעלה בו נכון, מה גם שנראה שלאור היכולת והתוצאות השנה היא תסיים אותה עם יותר כסף. נשאר לתת לו את התפקיד שבו הוא הצליח השנה, שמעצים את יתרונותיו ומחביא את חסרונותיו, כלומר להביא רכזים טובים לשנה הבאה (ולקוות שהם לא יגמרו את העונה בדצמבר). אני מקווה שמכבי למדה את הלקח, כי אם מכבי לא יעשו את זה, אז בהחלט יש סיכוי טוב שההשקעה תרד לטמיון.