סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2020 3:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
https://www.basketballnetwork.net/donci ... in-europe/

וזה מעניין. הוא מדבר על גודל המגרש ועל חוק 3 שניות (שחשבתי שקיים גם באירופה) אבל האמת היא שגם אם זה נכון, זה רק ברמת הכוכבים הגדולים באמת שבכל מקרה קולעים אבל מקבלים פחות חופש (גם מהמאמן) באירופה. עדיין יש מספיק שחקנים שלא שווים 5 נקודות בנ.ב.א אבל יכולים לעשות שמות באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2020 8:01 pm 
Senior

אם להתעכב רגע על נושא המאמנים, אני חושב שאם ניקח בערך כל כוכב nba ונשים אותו בקבוצת יורוליג, לא יודע אם יהיה אחד שייקלע ביורוליג הרבה יותר משהוא קולע בnba.
האם זה הריווח של המשחק או החוקים? אולי, לדעתי לא יותר מדי.
האם זה העליונות ההגנתית של שחקני היורוליג? נגיד בעדינות שלא.
אז מה זה כן? לדעתי בעיקר המאמנים, ובראש ובראשונה מי שהיה מאמין את הכוכב ולא את הקבוצה שנגדו.
אני לא רואה את המאמנים האירופאים נותנים להארדן לקלוע 30+במשחק, לאף אחד מהם ובעוד שיש שיפרשו את זה כהלל לשחטה הקבוצתית הנעלה שבכדורסל האירופי, אני מתכוון לזה במובן שלילי למדי - אני חושב שהכדורסל האירופי, כהכללה גסה פשוט לא היה מוציא משחקן כמו הארדן את המיטב, בגלל הדבקות היתרה בסכמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2020 8:44 pm 
Sophomore

גודל המגרש משפיע, וגם אולי התקפות יותר מהירות בנבא אבל עדיין לא חושב שזה הופך את זה ליותר קל.
להארדן באירופה היו נותנים לעשות מה שרק ירצה.
ההבדל המרכזי שכביכול לא נותנים יד חופשית באירופה לעומת הנבא, זה בגלל שפערי הרמות באירופה בין השחקנים קטנים הרבה יותר, שחקן לא יכול להיות הרבה יותר טוב משאר השחקנים ביורוליג כי אחרת הוא יהיה בנבא, ובנבא לכוכבים אין תקרה ליכולת אז יש פערים יותר גדולים והרבה יותר הצדקה לתת לכוכבים יד חופשית ביחד עם הריווח היותר טוב.

הסקרורים הגדולים באירופה שקולעים 20 למשחק שזה שבד,גיימס,מירוטיץ ולארקין מניח שמרגישים יותר בנח לקלוע באירופה.
ואגב דונציץ' הוא קלע 16 נק' ב26 דק' בעונה האחרונה שלו ביורוליג, וזה לעומת 21 נק' ב32 דק' עונה אחר כך בנבא, לא פער משמעותי, ובנוסף הוא כמובן עלה ביכולת, השנה הוא כבר קולע 28.7 בנבא וזה מראה על כמה שהוא השתפר, אבל אי אפשר לדעת איך השיפור היה בא לידי ביטוי בכמות נק' אם היה באירופה, זאת אומרת זה שאולי הרבה יותר קל לו עכשיו לעומת אירופה זה חייב להיות גם הרבה בגלל שהוא גדל בשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2020 8:50 pm 
Junior

גם אם יותר קל, אין בזה שום דבר רע. האמת שהייתי שמח לראות שינויים לטובת משחק ההתקפה באירופה, למשל הגדלה של המגרש שירווח את המשחק ויאפשר לשחקנים להפגין את היכולות שלהם במידה רבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2020 4:38 pm 
Freshman

לא מדובר שמשחקים 82 משחקים בעונה סיזיפית+רצון להימנע מפציעות+יצר הניצחון באירופה גדול בעונה הסדירה ממנש+עולם של שואו שנותן דיבידנטים להתקפה על חשבון משחק הגנתי.
לעומת זאת בפלייאוף מתקרבים לאירופה עם בטמפו של ההגנה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2020 5:33 pm 
Hall of Famer

ירון25 כתב:
לא מדובר שמשחקים 82 משחקים בעונה סיזיפית+רצון להימנע מפציעות+יצר הניצחון באירופה גדול בעונה הסדירה ממנש+עולם של שואו שנותן דיבידנטים להתקפה על חשבון משחק הגנתי.
לעומת זאת בפלייאוף מתקרבים לאירופה עם בטמפו של ההגנה

אם ההגנות באירופה היו ברמת הגנת העונה הסדירה בנבא, היית רואה כאן תוצאות ברמה של אאק-בולוניה 2000. ואם ברמת הפלייאוף בנ.ב.א, היית רואה תוצאות כדוריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 10, 2020 5:34 pm 
Senior

למה "קלות בלתי נסבלת"? מה רע בסתם קלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר