עמוס לב כתב:
אני זוכר שבעונת 79/80 היה משחק חוץ מכריע מול בוסנה סרייאבו, ששנה קודם זכתה בגביע אירופה לאלופות. אני זוכר ששמעתי עדכונים של המשחק בטרנזיסטור (כן, טרנזיסטור, לא רדיו), אפילו לא בטוח שהיה שידור ברדיו. בטלוויזיה בוודאות לא היה. אם אני זוכר נכון, מכבי ניצחה את המשחק הזה ודי הבטיחה העפלה שניה לגמר גביע אירופה לאלופות. בגמר היא הפסידה לריאל מדריד ואני חושב שזה משחק הכדורסל הראשון שיש לי זיכרון ממנו.
משהו מעניין שראיתי, עד 1983,כנראה שגם נציגה מיבשת אפריקה או מהמזה"ת קיבלה ייצוג. משנות השבעים זאת הייתה כמעט תמיד נציגה ממצריים. בשנות השישים הנציגה הייתה לרוב ממרוקו. גם תוניסיה שלחה נציגה פעם בודדת. בתחילת שנות השבעים גם נציגה סורית הופיעה במוקדמות המפעל במקביל לנציגה המצרית. לא בדקתי לפני שנות השישים, אבל מאז שנות השישים והלאה, הנציגות הללו לא עברו את שלב המוקדמות.
* לגביי 79/80: אתה מתבלבל כנראה עם נצחון החוץ על פרטיזן. היה משחק חוץ נגד בוסנה במחזור ה-2 של בית הגמר ומכבי הפסידה בו 79:84. המשחק לא שודר בטלויזיה אלא ברדיו בלבד. במחזור ה-10 והאחרון מכבי יצאה למשחק חוץ נגד פרטיזן אבל היא הגיעה אליו אחרי שהבטיחה כבר את העלייה לגמר. לא מצאתי אינדיקציה לא לשידור בטלויזיה ולא ברדיו. בכלל, בתקופה ההיא הייתה כנראה בעיה לטלויזיה הישראלית לשדר חי מיוגוסלביה, ענייני שת"פ כנראה עם הטלויזיה היוגוסלבית. אני חושב שרק ב-1985 התחילו לשדר חי משחקים מיוגוסלביה גם בארץ.
צריך לזכור , בכלל, שעניין השידורים אז לא היה ממוסד ומסודר כמו היום. למכבי ב-1981 היה למשל משחק חוץ נגד דן-בוס. הטלוזייה שלחה את יורם ארבל לשם מבלי שיש עדיין סגירה מלאה של השידור. הצליחו לסגור על שידור המחצית השנייה וגם שם - האישור הסופי ניתן ממש דק' לפני שהחל השידור בארץ, עד כדי כך.