סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הלייקרס בעונה הבאה.
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 12:16 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בסך הכל אני מעריך שהם ישמרו, או ירצו לפחות, לשמור על רוב הסגל הקיים גם בעונה הבאה. אך יש גם כמה שאלות שבראשן:

א. אנטוני דיוויס. מסיים חוזה בקיץ והשמועות אומרות שלא בטוח שיישאר ויחתום על חוזה חדש. מדברים על שיקגו, אבל לדעתי האליפות הזאת תגרום לו לרצות להישאר. מצד שני, גם זה מה שאמרו על קוואי בעונה הקודמת, ובסוף הוא עזב את טורונטו.
ב. לקולדוול פופ ורונדו שנתנו פלייאוף נהדר יש אופציית שחקן נמוכות בחוזה ואני מאמין שהם ירצו לקבל יותר והם גם יקבלו, כנראה, הצעות גבוהות יותר. מה עושים איתם? בנוסף, יש את אייברי בראדלי שנמצא באותו מצב. מצד אחד היה שחקן חמישייה בלייקרס כל העונה, אבל מצד שני הלייקרס הסתדרו בלעדיו מצוין בפלייאוף. יש לו אופציית שחקן של חמישה מיליון. אם אני הלייקרס והוא יתעקש לקבל יותר - אני נותן לו ללכת.
ג. דני גרין. אומנם שומר מצוין, אבל בשכר שהוא מקבל ובהנחה שדיוויס ופופ יקבלו חוזים גבוהים יותר, אני חושב שאפשר להביא שני קלעים הרבה יותר יציבים ממנו.

בשורה התחתונה, למרות האליפות, יש ללייקרס לא מעט עבודה הקיץ כדי לשמר את הקיים ואף אולי לשפר. צריך לזכור גם שהליגה תתחזק מאוד בעונה הבאה. בוסטון, דנבר ומיאמי יתבגרו בעוד שנה ועם כמה שינויים מינוריים בעמדות הנכונות יעשו עוד קפיצה. יש גם את ברוקלין עם דוראנט וקיירי, גולדן סטייט שכנראה שתעשה טרייד על הבחירה השנייה בדראפט כדי לקבל עוד אולסטאר וכמובן שגם את הקליפרס ומילווקי שהיו המועמדות הבכירות לזכייה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 1:57 pm 
Hall of Famer

דיוויס לשיקאגו?
מה הוא יעשה שם? ייאבק על ביתיות בפלייאוף (במקרה הטוב)?
יש לשיקאגו לא מעט חוזים לא מי יודע מה לשנתיים הבאות, לא רואה איך זה מתרומם יותר מדי.

השאלה האמיתית היא מה הלייקרס עושים אם דיוויס עוזב משום מה. הרי בחירות לתת בטריידים כבר אין להם, וגם לא יותר מדי נכסים אחרים (דני גרין וקוזמה נניח זו לא חבילה מי יודע מה בשביל להשיג משהו משמעותי...).
חיזוק דרך ה-FA? איבקה? הארל?

כפי שציינת, בסוף יישאר שם קארוסו, וסביבו יש עוד 4 גארדים שהם יכולים במובן מסוים לבחור עם מי ללכת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 2:01 pm 
Sophomore

אני חושב שהדיבור על דיוויס לשיקגו נובע רק מזה שהוא יליד העיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 2:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש ללייקרס אופציה להשוות הצעות שדיוויס מקבל?

ויש להם בכלל אופציה להציע חוזה לשחקן בכיר בהנחה שהסגל הנוכחי נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 2:14 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
יש ללייקרס אופציה להשוות הצעות שדיוויס מקבל?

ויש להם בכלל אופציה להציע חוזה לשחקן בכיר בהנחה שהסגל הנוכחי נשאר?

המצב הוא כזה לדיוויס יש אופציית שחקן על, נדמה לי, 27 מיליון לעונה הבאה. אם הוא יוצא מהחוזה , הלייקרס יכולים להציע לו יותר מקבוצות אחרות, אבל הוא יכול לחתום איפה שירצה (או לבקש מהלייקרס סיין-אנד-טרייד כדי לקבל חוזה יותר גבוה מצד אחד, ושהלייקרס יקבלו תמורה מצד שני).

אם הוא מממש את האופציה שלו, אז הוא נשאר בלייקרס כמובן, כשהוא יכול לחתום על הארכה כבר מעכשיו או לשמור את האופציות פתוחות לקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 2:40 pm 
מנהל פורום

כלומר האפשרות שהוא יעזוב למען יותר כסף לא קיימת, אם הבנתי נכון.

עדיין קיימת האפשרות של לעזוב טו פרסו אות'ר אופורטוניטיז, מן הסתם (יהיה צדק פואטי רציני אם הוא יחליט לעשות את זה ללברון... אני מדמיין את כל מעריצי לברון זועקים חמס על איך אפשר לנסות לחפש אליפות בקבוצות אחרות במקום להמשיך את השושלת בקבוצה שנבנתה למענך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 3:03 pm 
מנהל פורום

אין ספק שהלייקרס חייבים חיזוק בקו האחורים אם הם רוצים ריצה נוספת לתואר.
כולם זוכרים את הסוף המתוק אבל הדרך לשם הייתה קשה מאוד ולא יציבה.

זו תהיה הפתעה גדולה מאוד אם דיוויס לא יחתום.
האופציית שחקן של דיוויס היא על 28.7 מיליון דולר.

רק לסבר את האוזן, הלייקרס מקבלים 200 מיליון דולר בשנה מהרשתות המקומיות בקליפורניה על זכויות השידור, פלוס 100 מיליון מחלק בזכויות מהרשתות ברחבי ארה"ב. זה עוד לפני שמכרו כרטיס אחד.

לברון כשהוא עזב את קליבלנד הוא היה במצב תקוע בקבוצה מפסידה. כאן דיוויס בלייקרס עם זכיה באליפות.
מן הסתם זו סיטואציה שונה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 3:26 pm 
Sophomore

אני חושב שדיוויס נמצא בסיטואציה דומה לזו שקיירי היה ב2017. להישאר ככינור שני ללברון בקבוצה שמתמודדת על האליפות או לחפש להיות ה-כוכב בקבוצה אחרת. הוא בחר באופציה השנייה ועבר לבוסטון, שם נחל כישלון חרוץ. בברוקלין העונה הוא לא היה הצלחה גדולה והיה נראה שבלעדיו הקבוצה משחקת טוב יותר. עכשיו, כשדוראנט יחלים מהפציעה, הוא יחזור להיות כינור שני - הפעם לדוראנט. כנראה שיש שחקנים שבנויים להיות הפיפן ולא המייקל. קיירי ולדעתי גם דיוויס הם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 3:41 pm 
מנהל פורום

השוואה מעניינת בין דייויס לארווינג
שניהם בחירות ראשונות שהגיעו לקבוצות כושלות ולא הצליחו לקחת את הקבוצה הכושלת לרמה הבאה
דייויס הצליח בזה יותר מקיירי, בכל זאת היה שם איזה פלייאוף אחד או שניים
דייוויס גם הרבה פחות פציע מארווינג
מה שמשחק לרעת קיירי זה שהוא פשוט דביל, שפולט שטויות ומביך את עצמו ואת הקבוצה, אם ברוקלין מוצאת עליו טרייד טוב, CP3 או אפילו דיאנג'לו אז יאללה להפטר מהאידיוט הזה

אבל אני מסכים ששניהם לא יכולים לקחת קבוצה כושלת ולהפוך אותה למתחרה על אליפות כמו שלברון עשה לקליבלנד וMJ לשיקאגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 4:32 pm 
Senior

בעיני שני מקרים די שונים.
קיירי משחק סוג של כדורסל שיכול להתאים ככוכב של קבוצה, אבל פשוט לא משחק אותו מספיק טוב כדי שהקבוצה הזו תגיע לאנשהו כל עוד הוא המספר 1 שלה.
דיוויס ממול משחק כדורסל הרבה יותר 'פיפני' - זה לא שהוא לא יכול להיות הכוכב של קבוצה, אבל עושה רושם שהקבוצה הזו לא תמצה את הפוטנציאל שלה (לדעתי זה בגלל האופי שלו, אבל קשה באמת לדעת).
כלומר דיוויס שחקן טוב יותר, אבל שסוג הכדורסל שלו פחות מתאים לאלפא דוג, קיירי אולי משחק יותר כמו אלפא דוג, אבל אם לא תשים לו איזה לברון או דוראנט הוא גם לא ייקח אותך לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 4:41 pm 
Junior

פוציץ' כתב:
אני חושב שדיוויס נמצא בסיטואציה דומה לזו שקיירי היה ב2017. להישאר ככינור שני ללברון בקבוצה שמתמודדת על האליפות או לחפש להיות ה-כוכב בקבוצה אחרת. הוא בחר באופציה השנייה ועבר לבוסטון, שם נחל כישלון חרוץ. בברוקלין העונה הוא לא היה הצלחה גדולה והיה נראה שבלעדיו הקבוצה משחקת טוב יותר. עכשיו, כשדוראנט יחלים מהפציעה, הוא יחזור להיות כינור שני - הפעם לדוראנט. כנראה שיש שחקנים שבנויים להיות הפיפן ולא המייקל. קיירי ולדעתי גם דיוויס הם כאלה.

הוא ממש לא "כינור שני" כמו שאנשים בכוח מחפשים את ההגדרות האלה. האימפקט שלו על האליפות הזו (מישהו ראה את ההגנה של הלייקרס העונה?) היה לא פחות גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 4:43 pm 
Junior

uriel17 כתב:
השוואה מעניינת בין דייויס לארווינג
שניהם בחירות ראשונות שהגיעו לקבוצות כושלות ולא הצליחו לקחת את הקבוצה הכושלת לרמה הבאה
דייויס הצליח בזה יותר מקיירי, בכל זאת היה שם איזה פלייאוף אחד או שניים
דייוויס גם הרבה פחות פציע מארווינג
מה שמשחק לרעת קיירי זה שהוא פשוט דביל, שפולט שטויות ומביך את עצמו ואת הקבוצה, אם ברוקלין מוצאת עליו טרייד טוב, CP3 או אפילו דיאנג'לו אז יאללה להפטר מהאידיוט הזה

אבל אני מסכים ששניהם לא יכולים לקחת קבוצה כושלת ולהפוך אותה למתחרה על אליפות כמו שלברון עשה לקליבלנד וMJ לשיקאגו

דווקא דייויס נחשב לשחקן מאוד פציע.

בנוגע ללקחת קבוצה כושלת ולהפוך אותה למתחרה על אליפות - לייקרס 2019 הייתה כושלת. דייויס הגיע, והם לקחו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 4:54 pm 
מנהל פורום

רק להזכיר שלפני שלברון נפצע הלייקרס היו בתמונת הפלייאוף. והוא פספס כמעט 30 משחקים.
זה יותר בכיוון של עונה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 5:05 pm 
Sophomore

וזו גם הייתה קבוצה מאוד שונה. רק שישה שחקנים (לברון, קוזמה, רונדו, קארוסו, מגי, קק"פ) המשיכו מ-2019 ל-2020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 5:07 pm 
Junior

המסע להאדרת תפקידו של דיוויס באליפות התחיל. בהצלחה לכולנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 5:10 pm 
מנהל פורום

זה לא ברור כשמש שהיה לו תפקיד קריטי באליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 5:57 pm 
Junior

תפקיד קריטי, בוודאי. לא תמצא חולק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 6:06 pm 
Hall of Famer

מה שנקרא 1b

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 6:11 pm 
Junior

שוויק1 כתב:

נו אז מה אתה רוצה? אולי יום אחד אנשים יתעלמו מגופו של כותב ויענו לגופו של עניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 6:21 pm 
Junior

Shiver כתב:
רק להזכיר שלפני שלברון נפצע הלייקרס היו בתמונת הפלייאוף. והוא פספס כמעט 30 משחקים.
זה יותר בכיוון של עונה בינונית.

גם כשהוא חזר הם היו בתמונת הפלייאוף. משחק אחד מאחורי הקליפרס (מקום 8 במערב) עם מאזן 27-25 חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 6:42 pm 
Junior

מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:

נו אז מה אתה רוצה? אולי יום אחד אנשים יתעלמו מגופו של כותב ויענו לגופו של עניין?

מה שאני בהחלט לא רוצה זה להיכנס לוויכוח על החלק של דיוויס באליפות ביחס ללברון אז בוא נניח את זה. ברור לי מה אתה מנסה לעשות פה ושבעתי מלקחת חלק בויכוחים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 12, 2020 6:56 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
מה שאני בהחלט לא רוצה זה להיכנס לוויכוח על החלק של דיוויס באליפות ביחס ללברון אז בוא נניח את זה. ברור לי מה אתה מנסה לעשות פה ושבעתי מלקחת חלק בויכוחים האלו.

מצטער אבל לא אני הקטנתי את אנתוני דייויס וקראתי לו "כינור שני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 10:03 am 
Hall of Famer

יש הבדל גדול מאד בין הסיטואציה של קיירי ושל דיוויס.
אירווינג היה כינור שני ברור ללברון (בגמר של העונה האחרונה היה את הפלוס/מינוס המטורף של לברון, שבוא נגיד לא ממש החמיא לקיירי/לא מסוגלים לעשות סל בלי לברון). לברון לקח לו זריקות, הוא היה במהלך בניית המותג של עצמו והרגיש שלברון עוצר אותו, קליבלנד היא עדיין עיר אפורה שאם נותנים למישהו לבחור, הוא לא היה הולך לשם והכי חשוב, לברון היה עדיין בשיאו. היה ברור שאם קיירי נשאר זאת שותפות לעוד 3-4 שנים. אירווינג לא רצה להישאר בסיטואציה הזאת עד גיל 28-30, קצת לפני שהירידה ביכולת יכולה להתחיל. עוד דבר נוסף, אירווינג עזב אחרי 3 שנים לצד לברון.

לעומת זאת דיוויס אמנם במעמד פחות מאשר זה של לברון, אבל מעל קיירי. הוא משלים את לברון נהדר ולברון לא לוקח כלום מהמשחק שלו. יותר מזה, השנה דיוויס היה הסקורר הראשי של הלייקרס, מה שקיירי לא היה. דיוויס נמצא בלייקרס, סיטואציית חלום עבור חלק גדול מהשחקנים והכי חשוב, לברון כבר בסוף השיא שלו. לדעתי גג עוד שנתיים, יכול להיות כבר שנה הבאה, השרביט יעבור לדיוויס ואז הוא יהפוך לפנים של הלייקרס. ודבר אחרון, זאת השנה הראשונה של דיוויס עם לברון, ועוד הם זכו באליפות.

ומעל לכל זה, יש את העובדה שהלייקרס רוקנו 3/4 קבוצה בשביל דיוויס. בדיוק כמו בטרייד על גארנט אני מתקשה להאמין שהם עשו את זה בלי שדיברו עם דיוויס מה קורה בתום העונה הזאת. זה שונה מאשר הסיפור עם לנארד שהיה די ברור שזאת השכרה לשנה אחת וטורונטו היו מוכנים לחיות עם זה. לדעתי זה כבר עניין סגור שדיוויס יאריך חוזה ומה התנאים. מה שנותר זה רק לחתום במועד המתאים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 10:23 am 
Junior

אני לא חושב שיש ויכוח שהמעמד של דיוויס (בין אם לפני ההגעה ובין אם אחרי האליפות) הוא מהותית גבוה יותר משל קיירי בתקופתו עם לברון (וגם אחרי למען האמת).

כמו שעמוס כתב - אני לא מאמין שדיוויס יעזוב. יש לו סיטואציה מושלמת, הוא נראה מרוצה באופן כללי ותוך שנה-שנתיים זו אמורה להיות הקבוצה לגמרי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 13, 2020 12:04 pm 
Hall of Famer

טלפז אמר אתמול בחדשות הספורט שיציעו לדיוויס חוזה ל2 עונות כדי שיסיים אותו יחד עם לברון ולדעתו 99 אחוז שהוא ימשיך בלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה