סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 6:05 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני פשוט לא רואה מצב שאני לוקח את הארדן לפניו למשהו, כמה סטטיסטיקות שהארדן לא יצבור. מזמן לא ראינו את קליי תומפסון אבל יש מצב שאני מוריד את הארדן אפילו למקום שלישי. מחשבות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 6:26 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אצלי בספר הוא תמיד היה מעל הארדן, אבל אני משוחד לחלוטין לגבי באטלר. את קליי אני מאוד אוהב, אבל ההצלחה של באטלר ככוכב ראשי בודאי נותנת לו את האדג' גם מול הספלאש בראד'ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 6:56 pm 
מנהל פורום

אין ספק שזו סדרה שמשנה את הדירוג שלו בליגה
יותר מזה, הוא הוכיח לאורך הפלייאוף שהוא לא טראבל מייקר, אלא שחקן בוגר קבוצתי שכיף לשחק לידו
לי לפחות הוא הוא הוכיח שטעיתי לגביו בגדול
כן, בעונת 21 הוא יהיה כנראה הסקנד הכי טוב בליגה ובעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 7:45 pm 
Junior

הייתי רוצה לראות ממנו טיפה יותר עקביות, מבחינת הסקורינג והאסרטיביות ההתקפית, כדי לדרג אותו בלב שלם ה-SG הטוב בליגה. אבל אולי הוא יביא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 8:14 pm 
Sophomore

אני חושב שהוא בדיבור של השחקן השני הטוב בליגה (אחרי לברון). ההופעה שלו עם מיאמי מרשימה יותר מההופעה של לאונרד בעונה שעברה. עם הארדן זה ברייק איבן (להוציא כמובן את קרי ודוראנט שאף אחד לא יודע איך הם ייראו אחרי שהיו מושבתים במשך עונה שלמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 8:34 pm 
Sophomore

1. לא חושב שאפשר לסווג אותו כ-SG. הוא לא ממש ה-SG בהתקפה ובטח שלא בהגנה.
2. הוא בטוח טופ 5 היום עם כיוון לטופ 3, לברון ו-AD, מוציא את דוראנט מהמשוואה.
3. אני תוהה בימים האחרונים, אם נחליף את לברון בבאטלר, מי לוקח אליפות? לדעתי, הלייקרס כבר בחוף עם שמפניה. ברור לי שלברון טוב יותר, אבל לבאטלר יש משהו סופר ג'ורדני באופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:04 pm 
Junior

באטלר מדהים אבל הגמר הזה הוא יחסית חריג ברמה שלו.
הוא תמיד היה שחקן מיוחד שיודע להרים את הקבוצה שלו, רואים את זה בפלייאוף היחיד במיניסוטה, בתקופה בשיקאגו ואפילו בפילי.
אבל הרמה של הגמר היא חריגה גם במונחי באטלר, השיא שלו בפלייאוף (פלייאוף שלם, לא בסדרה) זה 22.9 נקודות, 5.2 אס' ו7.3 ריב' ב45.1 אחוז מהשדה (כמעט כל שיא פה הוא מעונה אחרת).
העונה לצורך השוואה בסדרת הגמר הוא מעמיד 29 נק', 10.6 אס ו8.6 ריב' ב55.8% מהשדה.

השאלה אם בגיל 31 הוא באמת שדרג את עצמו או שאנחנו חוזים בהופעה מדהימה אך חריגה.

אגב, אני ממש זוכר איך בקיץ לא הבנתי למה באטלר הולך לקבוצה הבינונית של מיאמי ולא מצטרף לאיזה לייקרס/קליפרס/פילי או קבוצה מוכחת כבר. עכשיו אני מבין :D

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ש' אוקטובר 10, 2020 9:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:06 pm 
Junior

sheky כתב:
אגב, אני ממש זוכר איך בקיץ לא הבנתי למה באטלר הולך לקבוצה הבינונית של מיאמי ולא מצטרף לאיזה לייקרס/קליפרס/פילי או קבוצה מוכחת כבר. עכשיו אני מבין :D

האמת שגם אני לא הבנתי מה הוא עושה כשהסתכלתי על הסגל שלהם. לאדע איזה הצעות היו לו בקיץ, אבל זה היה נראה כמו מהלך מוזר. יצא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:15 pm 
מנהל פורום

לא צריך להגזים עם היכולות שלו לקרוא את המפה, מי יכול היה לדעת שלושה רוקים ישחקו כמו שחקני רוטציה ותיקים וטובים
לא חושב שהוא חזה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:16 pm 
Hall of Famer

באופי הוא מס 1 בליגה,
אבל בסופו של דבר, הארדן וקליי מוכחים יותר. בטח האחרון. הארדן לדעתי כבר מוכח הפוך, השחקן שיקרוס ברגעים החשובים ובגילו זה די סופי
אם אני שם את באטלר לפני קליי, זה רק בגלל הפציעה. אבל בלעדיה, זה קליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:23 pm 
Junior

uriel17 כתב:
לא צריך להגזים עם היכולות שלו לקרוא את המפה, מי יכול היה לדעת שלושה רוקים ישחקו כמו שחקני רוטציה ותיקים וטובים
לא חושב שהוא חזה את זה

לא התכוונתי דווקא לשלושת הרוקים אלא דווקא לתרבות של הקבוצה ולספולסטרה.
אני חושב שההצלחה הגדולה של רובינסון ונאן היא בגלל הדינמיקה והאווירה בקבוצה, אני ממש לא בטוח שמישהו מהם היה פורץ בקבוצה אחרת.
גם אני לא בטוח איך הירו היה מתפתח בקבוצה אחרת, כמות הבטחון שהוא מקבל מהחברים לקבוצה ומספו היא חריגה. המשחק שלו הוא לא "קלאסי" והוא עושה דברים שרוקי צריך הרבה מאוד בטחון כדי לעשות.

אבל כל אלו רק ניחושים, יכול להיות שסתם באטלר רצה לגור במיאמי ואני נותן לו פה קרדיט סתמי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:28 pm 
Hall of Famer

לדעתי הירו היה פורץ בכל קבוצה ויכול להיות שהיה מגיע למספרים גבוהים הרבה יותר בעונה הסדירה (אפילו לא נבחר לחמישיית הרוקיז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 9:32 pm 
Junior

ההופעה שלו בגמר לא רק שלא אופיינית לשאר הקריירה, היא גם לא אופיינית לשאר העונה וגם לא לשאר הפלייאוף. התפוצצות מדהימה אבל צריך יותר עקביות מזה.
אם הוא סקנד גארד אז הוא מספר 2 בליגה, אחרי הארדן ולפני קליי (האוברייטד בעיני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 11:27 pm 
Hall of Famer

טוב, זה לא סוד שאני מאוד אוהב אותו עוד מהימים שלו בשיקגו, ובהחלט במקרה הזה צריך להוריד את הכובע בפני גארפקס שזיהו את הפוטנציאל. הוא לא הגיע עם סט היכולות הזה לליגה, והוא עבד מאוד מאוד מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיע.

לשאלה עצמה - אני חושב שאם מדברים על קבוצה שהוא המנהיג שלה, אז כן, בהחלט ארגיואבלי ה-SG הטוב בליגה. אולי יחד עם הארדן. דונובן מיצ'ל גם חזק בתמונה ונתן פלייאוף פנטסטי. מבחינת האופי אין ספק שהוא חזק מכולם.
אבל, אם תחזירו אותו חזרה לפילדלפיה או מינסוטה או קבוצה אחרת שהוא צריך עכשיו to coexist עם עוד איזה כוכב, אני לא בטוח שזה מצליח. ולמען האמת, בסופו של יום, על אף הדרך המרשימה של מיאמי עד כה, עם כוכבים לידך זה צריך ואמור להיות קל יותר. אצל באטלר עד עכשיו זה לא כ"כ הסתדר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 10, 2020 11:53 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
טוב, זה לא סוד שאני מאוד אוהב אותו עוד מהימים שלו בשיקגו, ובהחלט במקרה הזה צריך להוריד את הכובע בפני גארפקס שזיהו את הפוטנציאל. הוא לא הגיע עם סט היכולות הזה לליגה, והוא עבד מאוד מאוד מאוד קשה כדי להגיע לאן שהגיע.

לשאלה עצמה - אני חושב שאם מדברים על קבוצה שהוא המנהיג שלה, אז כן, בהחלט ארגיואבלי ה-SG הטוב בליגה. אולי יחד עם הארדן. דונובן מיצ'ל גם חזק בתמונה ונתן פלייאוף פנטסטי. מבחינת האופי אין ספק שהוא חזק מכולם.
אבל, אם תחזירו אותו חזרה לפילדלפיה או מינסוטה או קבוצה אחרת שהוא צריך עכשיו to coexist עם עוד איזה כוכב, אני לא בטוח שזה מצליח. ולמען האמת, בסופו של יום, על אף הדרך המרשימה של מיאמי עד כה, עם כוכבים לידך זה צריך ואמור להיות קל יותר. אצל באטלר עד עכשיו זה לא כ"כ הסתדר.

מסכים עם המשפט האחרון. בגלל זה בנוגע לבאטלר VS קליי זה די פשוט:
בתור הכוכב של הקבוצה, אין ספק שבאטלר עדיף ב-2 רמות. אם יש לך כבר כוכב על בקבוצה, אז כנראה שעדיף קליי. למרות שבאטלר שומר אדיר.
ואפרופו דונובן מיצ'ל שהזכרת על הדרך, אז גם דווין בוקר בן ה-23 יכול ברמת הכישרון להגיע למעמד ה-SG הטוב בליגה בקרוב. במיוחד כשהארדן וג'ימי בני 31 לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 12:50 am 
Hall of Famer

וואלה בוקר זרח מפרחוני. רק מראה לך כמה שווה להיות עם 100% הצלחה בבועה אבל לא להגיע לפלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 4:02 am 
Hall of Famer

אני אשווה ואעלה:
מבחינתי הוא הגארד/שחקן חוץ הטוב בליגה, אם אני צריך לבחור אחד כזה לקבוצה שלי בעונת המשחקים הבאה - אני ללא ספק בוחר בו, גם לפני קרי (עד שיוכיח אחרת) והארדן.
נכון שזה גם בגלל וואקום מסוים שנוצר בגלל הפציעות של קרי, קליי (וגם קיירי, לא שהוא בכלל באזור הזה בכלל לטעמי...), ושרוב השחקנים עם המעמד הבכיר כעת בליגה הם 3-4 כאלה (לברון, קוואי, יאניס, דוראנט) ואולי גם יוקיץ' ודיוויס כעת בדיון, אבל בנקודת הזמן הנוכחית זו דעתי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 8:14 am 
Sophomore

מה עם מארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 8:31 am 
Sophomore

רק לציין שה''לא הצליח'' של באטלר עם הכוכבים של פילי זה הפסד בשנייה האחרונה של משחק 7 בסיבוב השני לאלופה הנכנסת (הכי רחוק שפילי הזו הגיעה), ושגם בעונה הסדירה פילי עם באטלר הייתה טובה מזו של השנה, בלעדיו.

כמובן שגם מינסוטה הצליחה יותר איתו בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 9:13 am 
Senior

אני חושב שיש כאן היסחפות קצת מוגזמת בגלל השבוע האחרון.
לא שבאטלר לא העלה את המניה שלו אצלי ומאוד, אבל כמו שאמרו כאן - אני לא חושב שסדרת הגמר הזו מייצגת ממש את הקריירה שלו ואפילו לא את העונה הנוכחית, יותר מזה - גם בהפסדים בסדרת הגמר הזו הוא היה נראה אחרת לגמרי מאשר בנצחונות (ולא הרבה יותר טוב מאיך שהארדן נראה מול הלייקרס).

באטלר כרגע בסיטואציה שבה האופי העיקש שלו מאוד מאוד בולט לטובה, על זה אין ספק שצריך לתת לו הרבה מאוד קרדיט - לא יודע כמה שחקנים בליגה הזו לא מסתפקים בניצחון של משחק 3, ואני בספק גדול כמה מהם יכלו ללכת ראש בראש עם לברון פעמיים במהלך הסדרה.
אבל אם מחליפים אותו ואת לברון הלייקרס כבר היו גומרים את הסדרה? לדעתי סיכוי לא רע שהם היו בפיגור כרגע.
אני לא חושב שאם באטלר היה ב5 שנים האחרונות ביוסטון הם היו מגיעים להישגים טובים יותר מאלו שהם הגיעו אליהם עם הארדן, למעשה אני די בטוח שהם לא גוררים את ג"ס למשחק 7 איתו, אבל בהחלט אפשרי לומר שמיאמי כנראה לא מצליחים כל-כך העונה עם הארדן במקומו (למרות שאני כן משוכנע שהיו נותנים עונה מצוינת), ככה שבהשוואה ביניהם זה כנראה תלוי סיטואציה.
השוואה מול קליי היא לחלוטין מסוג המקרים שבהם למרות שמדובר בשני שחקנים מאותה עמדה מאוד מאוד קשה להשוות כי זה כל-כך תלוי סיטואציה.

לגמרי חזק בדיון על הSG הכי טוב בליגה, אבל אני חושב שקצת אוברייטד בת'רד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 9:44 am 
מנהל פורום

אני לוקח איזה 20 שחקנים לפני בעמדה הזו, אבל אני הייטר.

אבל ברצינות, לוקח לפניו את הארדן, קליי (תלוי בחזרה מפציעה, אבל גם 80% קליי עדיף עליו), מיצ'ל, ג'יילן בראון וזהו. בטח שלא את בוקר שהוא עוד יותר מגעיל מבאטלר אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 11:57 am 
Hall of Famer

באטלר באופן כללי עם פלייאוף נפלא: 51% לשתי נקודות, מגיע לקו 9.4 פעמים בממוצע (רק דונצ'יץ' והארדן יותר מכך) וקולע ב-87%, 6.5 ר', 6 אס', 2.1 חט' (שלישי לאחר קובינגטון וקוואי), ונתון מעניין של רק 1.7 עבירות - ואנחנו יודעים איך הוא שומר (ועל מי).
אגב, בנתון של Usage בפלייאוף הזה הוא מדורג רק 19 (למעשה אפילו אחרי דראגיץ'), מה שעוד יותר מאדיר את כמויות זריקות העונשין והאסיסטים שלו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 7:52 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
רק לציין שה''לא הצליח'' של באטלר עם הכוכבים של פילי זה הפסד בשנייה האחרונה של משחק 7 בסיבוב השני לאלופה הנכנסת (הכי רחוק שפילי הזו הגיעה), ושגם בעונה הסדירה פילי עם באטלר הייתה טובה מזו של השנה, בלעדיו.

כמובן שגם מינסוטה הצליחה יותר איתו בסגל.

הוא בעיקר היה שם שתי שניות וזהו.
החמישיה בקושי שיחקה ביחד.
באטלר והאריס הגיעו שניהם באמצע העונה. בחלק מהזמן אמביד היה פצוע, אולי גם סימונס.
וכמובן שברט בראון לא ידע איך להשתמש בו..

אם באטלר היה נשאר בפילי, אני מניח שהיה להם סיכוי טוב לצאת מהמזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 8:45 pm 
Junior

אני חושב שחמישיה של סימונס-רדיק-באטלר-האריס-אמביד עם מאמן טוב על הקווים הייתה שווה יותר מאליפות אחת. חבל שפירקו את החבילה מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 11, 2020 10:06 pm 
Senior

אני מת על הרוויזיוניסטיות לגבי 'האופי' של באטלר.
בקיץ כמעט כולם כתבו פה איזה הדקייס הוא וכמה בעייתי האופי שלו. פתאום בגיל 32 הוא מנצח כמה סדרות פלייאוף והוא מספר אחת באופי.

אח"כ מתפלאים למה אני חושב שדיוני אופי הם מגוחכים.

viewtopic.php?f=1&t=18191

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה