סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ריאל מדריד-מכבי
הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הערב, 19:30.

ריאל אחרי פתיחה די זוועתית עם 4 הפסדים וניצחון אחד ב-5 המשחקים הראשונים מתחילה לחזור לעצמה עם 3 ניצחונות רצופים, היריבות אמנם לא היו טופ-יורוליג, אבל בואו, גם מכבי כרגע ממש לא שייכת לשם. מבחינת מכבי, אני מקווה מאוד שספרופולוס ימשיך עם הרכבים יותר קלים עם 3 גארדים, קלויארו/בלייזר ב-4 ורק גבוה אחד אמיתי, מכבי באופן כללי נראית הרבה יותר טוב עם ההרכבים האלו מאשר עם הרכבי 2 גבוהים עם בנדר ב-4. בכל מקרה, לריאל יש את המספר של מכבי בשנים האחרונות, 5 ניצחונות רצופים ו-8 מה-9 משחקים האחרונים, קמפאסו עדיין שם, למרות שזה אולי השבוע האחרון שלו בקבוצה, בקיצור, כמו בכל שבוע, שאלוהים יעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ריאל מדריד-מכבי
הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 12:23 pm 
מנהל פורום

שעה מוזרה, זה חמש וחצי שעון ספרד אאלט, אולי בגלל הקורנה שמורונה כולם בבית הכל סגור אז יאללה בוא נראה כדורסל בזמן ששמים את הצלעות של ארוחת הערב על הגריל ופותחים איזה ריוחה סביר

כן, ריאל נראית קצת יותר טוב גם בלי קשר ליריבות שלה. אבל זו קבוצה שנושאת איתה מטען עצום של שחקנים בצד היורד של הקריירה, ברשותכם נתעלם מקמפצו

ואלה שמות:
רודי
יו
קרוז'ר
רייס (בן 40)
קרול
ראנדולף וטומפקינס גבולי כזה, אם התחושות שלי לא מטעות אותי אז ראנדלוף כבר מעבר לשיא וטומפקינס אולי עכשיו בשנות השיא שלו
טיילור מאבד את המעמד שלו כשחקן הגנה שמקבל המון דקות (ופותח) בגלל זה
מעבר לזה יש את דאק שנחשב כישרון אבל מהבהב, כבה ונכבה, כבה ונכבה.
יש גם כישרונות צעירים גרובה הבולט, אף אחד מהם לא נראה כמו יו הבא
טאברס כשמשתלט על המשחק, הוא אדיר. אם מכבי תנסה לשחק קטן, טברס יכול להעניש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא בטוח שלשחק עם קלויארו או בלייזר כ4 מול טומפקינס/רנדולף/רייס/גארובה זה פתרון כל כך טוב, שלא לומר זוועת אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 1:58 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני לא בטוח שלשחק עם קלויארו או בלייזר כ4 מול טומפקינס/רנדולף/רייס/גארובה זה פתרון כל כך טוב, שלא לומר זוועת אלוהים.

זה בטוח הרבה יותר טוב מלשחק עם בנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 2:04 pm 
Junior

uriel17 כתב:
שעה מוזרה, זה חמש וחצי שעון ספרד אאלט, אולי בגלל הקורנה שמורונה כולם בבית הכל סגור אז יאללה בוא נראה כדורסל בזמן ששמים את הצלעות של ארוחת הערב על הגריל ופותחים איזה ריוחה סביר

כן, ריאל נראית קצת יותר טוב גם בלי קשר ליריבות שלה. אבל זו קבוצה שנושאת איתה מטען עצום של שחקנים בצד היורד של הקריירה, ברשותכם נתעלם מקמפצו

ואלה שמות:
רודי
יו
קרוז'ר
רייס (בן 40)
קרול
ראנדולף וטומפקינס גבולי כזה, אם התחושות שלי לא מטעות אותי אז ראנדלוף כבר מעבר לשיא וטומפקינס אולי עכשיו בשנות השיא שלו
טיילור מאבד את המעמד שלו כשחקן הגנה שמקבל המון דקות (ופותח) בגלל זה
מעבר לזה יש את דאק שנחשב כישרון אבל מהבהב, כבה ונכבה, כבה ונכבה.
יש גם כישרונות צעירים גרובה הבולט, אף אחד מהם לא נראה כמו יו הבא
טאברס כשמשתלט על המשחק, הוא אדיר. אם מכבי תנסה לשחק קטן, טברס יכול להעניש

נדיר שקוזר ורייס משחקים השנה. רודי וקארול רואים לרוב סביב ה-10-15 דקות. בעמדות 1-2-3 רוב הזמן הולך לקמפאסו, יול ואבאלדה. הצבע שלהם עדיין כנראה הטוב ביבשת ביחד עם זה של ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:38 pm 
מנהל פורום

ריאל יותר טובה בכדורסל ממכבי
זו המסקנה שלי מהחמש דקות הראשונות של המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:44 pm 
מנהל פורום

בנדר פורץ!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 8:50 pm 
Sophomore

וואו האיירבול של בנדר היה באמת אחד היפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:02 pm 
מנהל פורום

גרובה שומר נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 9:55 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
גרובה שומר נהדר

מתקיף נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:14 pm 
Sophomore

חוסר הכבוד שסקוטי צקבל מהשופטים זה הסתה לרצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:43 pm 
מנהל פורום

לא אוהב את הויכוחים היה פאול או לא היה פאול אבל ריאל עשתה מה שהקבוצות האחרות עשו כשניצחו את מכבי, כיסחו את ווילבקין ונתנו לאחרים ל"נצח" אותם?
הפתרון לבעייה לא בידים שלוילביקין ולא בידיים של השופטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 10:44 pm 
Sophomore

לראות אותו חוטף פצצות כאלו והם שותקים זה די מרגיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:17 pm 
מנהל פורום

אם אתה יכול לציין מהלך מסויים אז סבבה
לא ראיתי משחק מלוכלך של ריאל עליו
שמירות כפולות ומשולשות כן, אבל לא משחק מלוכלך

בכל מקרה, האתגר הסביר יותר למכבי הוא ביום שישי נגד ולנסיה
קבוצה ברמה שלה פחות או יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 18, 2020 11:23 pm 
Sophomore

לך למהלך בו טברס חסם אותו, תראה את הברכיה מיול אחרי שעבר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 8:50 pm 
מנהל פורום

לא שמתי לב למשהו מיוחד, לא אומר שלא היה אבל רבאק 8 אסיסטים כל המשחק 16 איבודים
והבעיה שלך זה שתי שריקות שלא נשרקו ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 10:10 pm 
Junior

מכבי לא באו באנרגיות ובאמונה... הרימו ידיים מוקדם מאוד, וזה למעשה היה המשחק ה-1 העונה שהם נראים רע מההתחלה ועד הסיום.
8 אסיסטים בלבד על פני משחק שלם (מול 21 של מדריד), 5/25 מחוץ לקשת והגנה רכה מאוד של כולם.

ריאל פתחו 6/9 ל-3 רבע ראשון, סיימו 8/26 בלבד, אבל במחצית השניה ידעו יפה מאוד לחדור לצבע ולהוריד לטבארס/רנדולף/דק או לסיים בטבעת (סרחיו יול באחלה משחק)
ואפרופו גבריאל דק, נתון די משוגע - הבחור עמד על 14 נקודות מצטבר על פני 6 משחקים בכל העונה, ואתמול קלע 16 ב-25 דקות. חוץ ממנו, קמפאסו ניהל נהדר את ההצגה באחד ממשחקיו האחרונים.

פרסונלית במכבי, בריאנט ודורסי היו חושך, קאלוירו - אחד השחקנים הכי פחות יציבים בעולם כולו - לא התעורר למשחק הזה עם 0 נק' ב-25 דק', בלייזר עם יותר נזק מתועלת, וסנדי כהן לא איים על הסל.
בגזרת הסבירים אפשר לציין את ווילבקין למרות יחס אס'-איב' מזעזע וטיפה הגזמה מ-3, זיזיץ' עם דאבל דאבל של 14-10 אבל הרגיש כאילו החטיא יותר מ-5 פעמים (והכל קטנות פשוטות מתחת לסל), כריס ג'ונס ניסה, ובנדר היה יותר נסבל מבדרך כלל.

ברמה הפילוסופית, בליגה של 34 משחקים עם קבוצות איכותיות מאוד סביר שתקבל נוקאאוט 3-4 פעמים בעונה, אז פעם ראשונה במחזור 9 במדריד זה סביר. החשש שהעסק יכול לחזור על עצמו גם בולנסיה.
אני חושב שמכבי עשתה טעות קשה שלא הביאה איזשהו שחקן זול לעמדה 2-3. לא יכול להיות שזוסמן וג'ונדי בחוץ 12-13 משחקים, שליש מהעונה, אחרי שגם אבדיה הלך, ולא מביאים איזשהו בק-אפ שימלא את החסר. פשוט הפקרות.
בין אם שחקן G-ליג שיושב בבית כרגע והיה שמח להזדמנות אפילו בחוזה קאט, קיילב אגאדה או ג'יימס יאנג באיזה 150 אלף דולר בשביל 15 דקות ביורוליג, רפי מנקו או יפתח זיו.
אבל... חוסר ההשקעה מתקשר עם הדברים של פדרמן היום: "זו עונת הישרדות, לא לוקח ללב". וזה בסדר במציאות כזו, כשאין הכנסות ואין קהל, וצריך לדעת להעריך שעדיין ידעו להביא את אחד הסנטרים המבוקשים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאסטר כתב:
מכבי לא באו באנרגיות ובאמונה... הרימו ידיים מוקדם מאוד, וזה למעשה היה המשחק ה-1 העונה שהם נראים רע מההתחלה ועד הסיום.
8 אסיסטים בלבד על פני משחק שלם (מול 21 של מדריד), 5/25 מחוץ לקשת והגנה רכה מאוד של כולם.

ריאל פתחו 6/9 ל-3 רבע ראשון, סיימו 8/26 בלבד, אבל במחצית השניה ידעו יפה מאוד לחדור לצבע ולהוריד לטבארס/רנדולף/דק או לסיים בטבעת (סרחיו יול באחלה משחק)
ואפרופו גבריאל דק, נתון די משוגע - הבחור עמד על 14 נקודות מצטבר על פני 6 משחקים בכל העונה, ואתמול קלע 16 ב-25 דקות. חוץ ממנו, קמפאסו ניהל נהדר את ההצגה באחד ממשחקיו האחרונים.

פרסונלית במכבי, בריאנט ודורסי היו חושך, קאלוירו - אחד השחקנים הכי פחות יציבים בעולם כולו - לא התעורר למשחק הזה עם 0 נק' ב-25 דק', בלייזר עם יותר נזק מתועלת, וסנדי כהן לא איים על הסל.
בגזרת הסבירים אפשר לציין את ווילבקין למרות יחס אס'-איב' מזעזע וטיפה הגזמה מ-3, זיזיץ' עם דאבל דאבל של 14-10 אבל הרגיש כאילו החטיא יותר מ-5 פעמים (והכל קטנות פשוטות מתחת לסל), כריס ג'ונס ניסה, ובנדר היה יותר נסבל מבדרך כלל.

ברמה הפילוסופית, בליגה של 34 משחקים עם קבוצות איכותיות מאוד סביר שתקבל נוקאאוט 3-4 פעמים בעונה, אז פעם ראשונה במחזור 9 במדריד זה סביר. החשש שהעסק יכול לחזור על עצמו גם בולנסיה.
אני חושב שמכבי עשתה טעות קשה שלא הביאה איזשהו שחקן זול לעמדה 2-3. לא יכול להיות שזוסמן וג'ונדי בחוץ 12-13 משחקים, שליש מהעונה, אחרי שגם אבדיה הלך, ולא מביאים איזשהו בק-אפ שימלא את החסר. פשוט הפקרות.
בין אם שחקן G-ליג שיושב בבית כרגע והיה שמח להזדמנות אפילו בחוזה קאט, קיילב אגאדה או ג'יימס יאנג באיזה 150 אלף דולר בשביל 15 דקות ביורוליג, רפי מנקו או יפתח זיו.
אבל... חוסר ההשקעה מתקשר עם הדברים של פדרמן היום: "זו עונת הישרדות, לא לוקח ללב". וזה בסדר במציאות כזו, כשאין הכנסות ואין קהל, וצריך לדעת להעריך שעדיין ידעו להביא את אחד הסנטרים המבוקשים באירופה.

רק אציין שמוסטפה פאל נתן אתמול הצגה בהפסד בשנייה האחרונה בברלין עם 25 נק' (10/12 מהשדה) 10 כ"ח 4 אס' ו42 נק' מדד. רק לחשוב איך מכבי היו נראים אם היו מביאים אותו במקום את זיזיץ' (המספרים שלו לא רעים אבל התרומה הכללית לא חיובית במיוחד כשלוקחים בחשבון את הגנת הפיקנרול הזוועתית והעובדה שהוא מחטיא הרבה יותר מדי סלים מסנטימטר) לא חוסכים על רכז ובמקום בנדר האיום ודורסי הבלתי נסבל היו מביאים 4 נורמלי וסווינגמן דינמי לעמדה 3.

דרך אגב, כספי לא היה אמור לחזור כבר? והאם יש תאריך חזרה למגרשים של זוסמן ודיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 19, 2020 11:42 pm 
Junior

זוסמן התראיין במהלך הדראפט ואמר שה-MRI תקין והוא חוזר לשחק תוך 7-10 ימים. העניין עם כספי מביך ביותר... איפה הבוסים שלו?

בנוגע לחלק ה-1... יש דוגמא כמו מוסטפה פאל לזכותך, אבל אתה יכול באותה מידה להעיף מבט על טונייה ג'קירי, מילוטינוב, שנגליה או סלוקאס, שהגיעו בקול תרועה רמה ונראים רע מאוד.
על סמך השמות האלה וגרף השיפור של זיזיץ', אני בהחלט חושב שמכבי צריכים להיות מרוצים, וכבר עכשיו רואים אותו הרבה יותר אקטיבי ודומיננטי מבחינת הריבאונדים (9 למשחק בארבעה האחרונים)
אני אגב בטוח שיש גם לא מעט שחקני יורוקאפ איכותיים שהגיעו ליורוליג בשנים האחרונות ולא הצליחו לתרגם את היכולת, אז זו חוכמה בדיעבד לדבר על פאל כפספוס המאה.

"לא חוסכים על רכז" היה יכול להיות במקום אם לא היינו כרגע בעונת קורונה בלי קהל. ביחס לתקציב כריס ג'ונס אחלה לגמרי, ואני חושב שלחלק נכבד מקבוצות היורוליג אין רכז מחליף טוב יותר.
במקום בנדר היו צריכים להשתמש פשוט בשירותי הליגה עם שמות כמו וויטינגטון, טילמן או קמרון אוליבר. מניח שגם דשון תומאס יכל להתאים אם אפשרי כלכלית, אלכס פוית'רס כמובן, ואולי אנתוני גיל בהתאם למצב הבריאותי.
בנוגע לדורסי לא מסכים איתך, לא חושב שמכבי יכלה להרים שחקן עם כמות הכישרון והקלאץ' שיש לו, ובעמדה הזו היא צריכה סקורר ולא עוד שחקן סולידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 12:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאסטר כתב:
זוסמן התראיין במהלך הדראפט ואמר שה-MRI תקין והוא חוזר לשחק תוך 7-10 ימים. העניין עם כספי מביך ביותר... איפה הבוסים שלו?

בנוגע לחלק ה-1... יש דוגמא כמו מוסטפה פאל לזכותך, אבל אתה יכול באותה מידה להעיף מבט על טונייה ג'קירי, מילוטינוב, שנגליה או סלוקאס, שהגיעו בקול תרועה רמה ונראים רע מאוד.
העפתי מבט על ג'קירי והוא לא עשה עלי רושם מיוחד כך שפתיחת העונה המאכזבת שלו לא מפתיעה אותי. מילוטינוב חזר מפציעה (או קורונה?) ועדיין לא מצא את הקצב שלו וכך גם שנגליה אבל שניהם גם כך מחוץ לרמות השכר של מכבי. סלוקאס לדעתי היה פורח תחת יאניס אבל גם הוא יקר. אני עוקב אחרי פאל כבר 4 עונות וחופר (בפורום זה ואחרים) שכבר יחטפו אותו. שנים הוא טייל ברמות הביניים ופשוט הרגשתי שהוא יוכל לפרוץ ביורוליג. אני גם יודע שמכבי שוחחו איתו לפני שנתיים והמו"מ לא צלח.
על סמך השמות האלה וגרף השיפור של זיזיץ', אני בהחלט חושב שמכבי צריכים להיות מרוצים, וכבר עכשיו רואים אותו הרבה יותר אקטיבי ודומיננטי מבחינת הריבאונדים (9 למשחק בארבעה האחרונים)
אני אגב בטוח שיש גם לא מעט שחקני יורוקאפ איכותיים שהגיעו ליורוליג בשנים האחרונות ולא הצליחו לתרגם את היכולת, אז זו חוכמה בדיעבד לדבר על פאל כפספוס המאה.

"לא חוסכים על רכז" היה יכול להיות במקום אם לא היינו כרגע בעונת קורונה בלי קהל. ביחס לתקציב כריס ג'ונס אחלה לגמרי, ואני חושב שלרוב הקבוצות היורוליג יש רכז מחליף פחות טוב.
אז זהו, שאתה רואה את סקוטי כרכז. אני הייתי מעדיף רכז גבוה ואתלטי שיפתח בחמישייה ויזיז את ווילבקין לעמדה 2 שם יתפקד כסקורר (וישמור בהגנה על הרכז היריב). המילטון שהיה בראשון בעונות הקודמות יכל להתאים (למרות הקליעה הרעה מבחוץ) אם כבר ללכת על שחקן לא יקר מהליגה שלנו.
במקום בנדר היו צריכים להשתמש אפילו בשירותי הליגה עם שם כמו וויטינגטון, טילמן או קמרון אוליבר. מניח שגם דשון תומאס יכל להתאים אם זה היה אפשרי כלכלית, ואולי אנתוני גיל בהתאם למצב הבריאותי.
שלושת הראשונים בהחלט יכלו לבוא בחשבון, אבל רק לצד סנטר ששומר ולא זיזיץ הכבד. את תומאס לא יודע אם הייתי מחזיר.
בנוגע לדורסי לא מסכים איתך, לא חושב שמכבי יכלה להרים שחקן עם כמות הכישרון והקלאץ' שיש לו, ובעמדה הזו היא צריכה סקורר ולא עוד שחקן סולידי.
אני מבין שאתה על העגלה של הבחור. מי כמוך לא יאהב את הirrational confidence guy :D הוא בלתי נסבל בעיני ועם כל הכבוד לרגעים בהם הכל נכנס לו יש הרבה יותר רגעים בהם הוא מסריח את הפרקט עם זריקות לא קשורות, איבודים מפגרים וחוסר תשומת לב בהגנה, ועוד משהו... הוא גם משחק בדיוק על העמדה של הכוכב של הקבוצה! אז זה נחמד שיש לך על הספסל סקורר מוכשר אם אתה קבוצה עשירה עם סגל רחב כמו ריאל אבל למכבי, שפותחת משחקים עם סנדי כהן ועוז בלייזר בעמדה 3, היה עדיף סווינגמן two-way שיעזור לגוון את המשחק. מישהו במולד של דווין סמית'. רציתי בקיץ את דיישון פייר שבינתיים מדשדש בפתיחת העונה בפנר', סאנט רוס מפאו' יכל לבוא בחשבון (אמנם קצת נגר מבחוץ אבל מגן מעולה ושחקן מאוד קבוצתי), הלוואי שהיו מביאים את לוציץ... בקיצור לא חסרים שחקנים סולידים בעמדה הזו שיכלו לתרום יותר מאשר טיילר דורסי תורם כסקורר המשני של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 10:29 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא שמתי לב למשהו מיוחד, לא אומר שלא היה אבל רבאק 8 אסיסטים כל המשחק 16 איבודים
והבעיה שלך זה שתי שריקות שלא נשרקו ???

קרא לזה דוגמא מייצגת.
ייתכן שריאל הייתה לוקחת את זה גם עם שיפוט מאוזן יותר אבל כשמאפשרים ליריב לפרק לכוכב שלך את הצורה,אין בפק שהזעק הרבה יותר קשה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 11:51 am 
Junior

צ'ארלס, לא נראה שמוסטפה פאל הצליח אפילו ברמת היורוקאפ וקובאן לפני שנתיים. 5.5 נק' ו-3 ריב', וגם בליגה המקומית שם המספרים לא היו טובים משמעותית.
לפני כן, הבחור שיחק בליגה הטורקית השניה (לא מדד מייצג לכל הדעות), כך שאני לא יודע על סמך מה חשבת שהוא יוכל להצליח גם ביורוליג עד העונה הקודמת בטורק טלקום.

הדוגמאות של ג'קירי, מילוטינוב, שנגליה וסלוקאס היא כדי להקטין מעט את המרירות בנוגע לזיזיץ'. ארבעתם עד כה נראים כמו כישלון מוחלט, בסכומים גבוהים הרבה יותר, אז צריך לדעת גם להוקיר את החיובי ולדעת שהוא לא מובן מאליו.
הגנת הפיק אנד רול שלו קשה לצפיה ופוגעת במכבי (בדומה לעוד כמה סנטרים כבדים ביבשת), אבל הוא השתפר מאוד בריבאונד במשחקים האחרונים, נראה יותר אקטיבי ודינמי, והתקפית הוא אופציה בכירה במפעל עם ידיים מצוינת, מיקום והתמצאות.
המספרים שלו כאמור טובים מאוד, בעיניי הוא רק יילך וישתפר ככל שהעונה תתקדם, ומכבי הייתה כנראה במאזן הפוך אם היה לה עוד שחקן בעמדות 2-3, ואיזשהו שחקן כדורסל במקום בנדר בעמדה 4.
מעבר לכך, אני לא יודע איזה אופציות היו למכבי מעבר למוסטפה פאל (שבהחלט נראה מצוין כרגע), ומבחינתי שאפו שהחתימו שחקן בקליבר של זיזיץ' בקיץ של קורונה.

אני דווקא לא מת על הרעיון שסקוטי מרכז, ואהבתי יותר לראות את מכבי בעונה שעברה עם וולטרס לצד סקוטי. אתה חושב שוולטרס משדרג במשהו את ההגנה של מכבי על ג'ונס? עדיין השילוב שם עבד.
מה שכן, הרעיון של אלכס המילטון מעניין מאוד, ואני יכול לראות את זה עובד... נראה אם הוא יצליח בליגה הטורקית החזקה יותר השנה, ואולי יהיה אופציה בקיץ.
בנוגע לוויטינגטון, טילמן ואוליבר, אני מבין שהם לא שומרים בכלל לפי ההודעה שלך. כי אתלטיות שמשלימה את זיזיץ' יש.

כן, כאחד שאוהב את קובי די מתבקש שאתחבר לדורסי :)
בדקתי את המשפט שלך - "עם כל הכבוד לרגעים בהם הכל נכנס לו יש הרבה יותר רגעים בהם הוא מסריח את הפרקט עם זריקות לא קשורות"...
העונה לפחות, היו 3 משחקים שהוא היה מצויין בהם, 4 משחקים שהיה חלש, ושניים לא לכאן ולא לכאן.
מבחינת עמדות, אני מבין שאתה בחור של עמדות קלאסיות למרות שהכדורסל השתנה מהבחינה הזו.. אני לא רואה בעיה שדורסי ישחק בעמדה 3.
אני חושב שמכבי הייתה נחלשת משמעותית עם שחקן כמו סנט-רוס, כי זה היה משאיר את ווילבקין כסקורר היחיד בקבוצה, ושחקנים כמו דווין סמית' שיכולים להיות גם וגם לא צומחים כל רגע על העץ.
גם לוצ'יץ' משחק העונה בעיקר בעמדה מס' 4 ולא היה מתאים למכבי בעמדה 3 לדעתי. ועוד מילה אחת על 'חוסר תשומת הלב ההגנתית' של דורסי - זה נכון, אבל עדיין הוא שומר טוב און דה בול ומשקיע לא מעט אנרגיות בצד הזה של המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאסטר כתב:
צ'ארלס, לא נראה שמוסטפה פאל הצליח אפילו ברמת היורוקאפ וקובאן לפני שנתיים. 5.5 נק' ו-3 ריב', וגם בליגה המקומית שם המספרים לא היו טובים משמעותית.
לפני כן, הבחור שיחק בליגה הטורקית השניה (לא מדד מייצג לכל הדעות), כך שאני לא יודע על סמך מה חשבת שהוא יוכל להצליח גם ביורוליג עד העונה הקודמת בטורק טלקום.

הדוגמאות של ג'קירי, מילוטינוב, שנגליה וסלוקאס היא כדי להקטין מעט את המרירות בנוגע לזיזיץ'. ארבעתם עד כה נראים כמו כישלון מוחלט, בסכומים גבוהים הרבה יותר, אז צריך לדעת גם להוקיר את החיובי ולדעת שהוא לא מובן מאליו.
הגנת הפיק אנד רול שלו קשה לצפיה ופוגעת במכבי (בדומה לעוד כמה סנטרים כבדים ביבשת), אבל הוא השתפר מאוד בריבאונד במשחקים האחרונים, נראה יותר אקטיבי ודינמי, והתקפית הוא אופציה בכירה במפעל עם ידיים מצוינת, מיקום והתמצאות.
המספרים שלו כאמור טובים מאוד, בעיניי הוא רק יילך וישתפר ככל שהעונה תתקדם, ומכבי הייתה כנראה במאזן הפוך אם היה לה עוד שחקן בעמדות 2-3, ואיזשהו שחקן כדורסל במקום בנדר בעמדה 4.
מעבר לכך, אני לא יודע איזה אופציות היו למכבי מעבר למוסטפה פאל (שבהחלט נראה מצוין כרגע), ומבחינתי שאפו שהחתימו שחקן בקליבר של זיזיץ' בקיץ של קורונה.

אני דווקא לא מת על הרעיון שסקוטי מרכז, ואהבתי יותר לראות את מכבי בעונה שעברה עם וולטרס לצד סקוטי. אתה חושב שוולטרס משדרג במשהו את ההגנה של מכבי על ג'ונס? עדיין השילוב שם עבד.
מה שכן, הרעיון של אלכס המילטון מעניין מאוד, ואני יכול לראות את זה עובד... נראה אם הוא יצליח בליגה הטורקית החזקה יותר השנה, ואולי יהיה אופציה בקיץ.
בנוגע לוויטינגטון, טילמן ואוליבר, אני מבין שהם לא שומרים בכלל לפי ההודעה שלך. כי אתלטיות שמשלימה את זיזיץ' יש.

כן, כאחד שאוהב את קובי די מתבקש שאתחבר לדורסי :)
בדקתי את המשפט שלך - "עם כל הכבוד לרגעים בהם הכל נכנס לו יש הרבה יותר רגעים בהם הוא מסריח את הפרקט עם זריקות לא קשורות"...
העונה לפחות, היו 3 משחקים שהוא היה מצויין בהם, 4 משחקים שהיה חלש, ושניים לא לכאן ולא לכאן.
מבחינת עמדות, אני מבין שאתה בחור של עמדות קלאסיות למרות שהכדורסל השתנה מהבחינה הזו.. אני לא רואה בעיה שדורסי ישחק בעמדה 3.
אני חושב שמכבי הייתה נחלשת משמעותית עם שחקן כמו סנט-רוס, כי זה היה משאיר את ווילבקין כסקורר היחיד בקבוצה, ושחקנים כמו דווין סמית' שיכולים להיות גם וגם לא צומחים כל רגע על העץ.
גם לוצ'יץ' משחק העונה בעיקר בעמדה מס' 4 ולא היה מתאים למכבי בעמדה 3 לדעתי. ועוד מילה אחת על 'חוסר תשומת הלב ההגנתית' של דורסי - זה נכון, אבל עדיין הוא שומר טוב און דה בול ומשקיע לא מעט אנרגיות בצד הזה של המגרש.

5.5 נק' ו-3 כ"ח ב-12 דקות זה אולי לא מרשים במיוחד, אבל מה תגיד על 92% מטורפים מהשדה?
פאל שיחק גם בליגה הטורקית הראשונה (בבאקשהיר) והצטיין לפני המעבר לקובאן בה היה פצוע בחלק מהעונה ואכן אכזב. הוא שוחרר מחוזה של שנתיים אחרי שנה אחת וחשבתי שיש הזדמנות להביא אותו בזול.
תראה את קליפ הסקאוטינג שלו ותבין מה מצא חן בעיני בו: https://youtu.be/51RhZlhmrCM

זה נכון שלזיזיץ יש חוש לריבאונד וידיים טובות אבל זה עדיין לא מתחבר לשליטה בצבע. הוא מתקשה להתרומם במהירות מהרצפה והסיומת שלו בינונית (נחסם כמעט פעם במשחק) והיום סנטר שסוגר את הצבע בהגנה יותר משמעותי מסנטר התקפי.

לגבי דורסי, כנראה שאני לא אשכנע אותך, אבל לדעתי הוא לא מתאים בכלל לעמדה 3 (חוץ מאולי בליגה). הוא לא מספיק פיזי והוא מהשחקנים האלה שמשחקים "נמוך" מגובהם, בלי תרומה מיוחדת בריבאונד או יכולת לשמור על פורוורדים נמוכים. יחס האס'/איב' שלו שלילי ותסכים איתי שיש לו מקרה חמור של tunnel vision בשילוב עם ראיית משחק בעייתית ויכולת מסירה רעה. אין לו גם יכולת כדרור מספיק טובה ובד"כ הוא חודר בכוח בקו ישר בלי יותר מדי יכולת תמרון, מה שמסביר את אחוזי הקליעה הרעים שלו בתוך הקשת. בהגנה הוא אמנם משתדל יותר מאשר בפתיחת העונה שעברה אבל עדיין עושה המון טעויות שקשורות למחסור ביסודות וחוסר תשומת לב (כמעט תמיד נופל בהטעיות גוף ונותן לשחקנים פחות אתלטים לעבור אותו), כך שמלבד יכולת הקליעה מבחוץ שהיא בהחלט ברמה טובה (למרות ש36% מ3 זה ממש לא משהו לכתוב עליו הביתה) בכל שאר הפרמטרים של המשחק הוא בינוני ומטה. בשורה התחתונה גם אתה מסכים שלמכבי יש בור בעמדה 3 אז היה עדיף אם היו מסתפקים בבראיינט כגארד שעולה מאחורי סקוטי ומביאים במקום דורסי סווינגמן שמשחק בשני צידי המגרש.
ועוד משהו שכמעט שכחתי, יש לדורסי שפת גוף נוראית. אני לא זוכר שחקן שמגיב בהתנשאות ומגחך על כל עבירה ששורקים לחובתו. מתכון די בטוח לעבירות טכניות.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ו' נובמבר 20, 2020 3:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 2:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ועוד אנקדוטה סטטיסטית ששמתי לב אליה - דורסי וזיזיץ אחראים לכמעט חצי מהחסימות שמכבי סופגת (13 מתוך 28) ועל 30% מהאיבודים (38 מ126).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2020 4:35 pm 
Junior

מה אני אגיד על 92%? שכנראה הרימו לו הרבה לאלי-הופים. לא חושב שזה מדד על קליעה אבסולוטית או מהלכי פוסט אפ בלתי ניתנים לעצירה על בסיס קבוע.
כשאתה אומר שהיום סנטר שנועל את הצבע בהגנה יותר משמעותי מסנטר התקפי.. כמה סנטרים כאלה יש היום ביורוליג? ומה האלטרנטיבות לאחד כזה עבור מכבי שמוכח ברמות הגבוהות מעבר לפאל? (שגם הוא צריך עוד להוכיח את עצמו בטופ)
בנוסף, אני חושב שאין דבר כזה משמעותי יותר או פחות בנוגע לעמדות, אלא שהכל עניין של התאמה. אם יש לך שחקן כמו זיזיץ', תביא פורוורד אתלט שיכול לרווח עם אימפקט הגנתי חיובי, ותתאים את הסכמות ההגנתיות שלך.

בנוגע לדורסי, אני ראיתי שיפור מסוים נגד ז'לגיריס לדוגמא ביכולת שלו לחדור ולהוציא כמו שצריך, לספק אסיסטים והוקי אסיסטים בצורה שכן מבליטה ראיית משחק כלשהי.
אולי זו הבלחה חד פעמית, אבל באופן כללי מספר האסיסטים שלו השנה ביורוליג עלה מ-1.5 ל-2 אז אולי כן יש איזשהי התקדמות.
גם אחוזי הקליעה שלו ל-2 עלו מ-38% בעונה שעברה ל-45% עד כה השנה. אין לי התפלגות של הזריקות מבחינת לייאפ מול ג'אמפרס, אבל אולי לך יש.
מבחינת היכולת לשמור על פורוורדים נמוכים, יש לך איזשהי דוגמא לאחד שחיסל אותו? למעט קבוצות ביורוליג יש SF משמעותי שיכול להוריד באפקטיביות שחקן לפוסט אפ כדי לנצל את החולשה לכאורה.

sir charles כתב:
אני לא זוכר שחקן שמגיב בהתנשאות ומגחך על כל עבירה ששורקים לחובתו. מתכון די בטוח לעבירות טכניות.

ד"ש מלברון ג'יימס, וגם במכבי היו לא מעט כאלה לאורך השנים כולל עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], uriel17 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה