סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 5:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הפרי אייג'נסי עוד בעיצומו, אבל אם לא עכשיו אז כנראה שאף פעם לא.
הת'רדים של העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18250
viewtopic.php?f=1&t=18251
viewtopic.php?f=1&t=18255
viewtopic.php?f=1&t=18256
viewtopic.php?f=1&t=18260
viewtopic.php?f=1&t=18262

סיכום התחזיות של עונה שעברה:
- פגיעה בול עם חצי גמר מזרח של הראפטורס
- חוסר ההתאמה של הורפורד עם אמביד גם היה צפוי, וכנ"ל האימפקט של עזיבת באטלר ורדיק. צפיתי גמר מזרח, בסוף חטפו 4-0 מבוסטון...
- בוסטון עשו גמר מזרח, הנחתי חצי גמר
- ברוקלין אכן עושה סיבוב ראשון בלבד
- ניקס אכן הגיעו ללוטרי

טורונטו ראפטורס (53-19 בעונה שעברה):
נשארו: פסקל סיאקאם, קייל לאורי, נורמן פאוול, או.ג'י. אנאנובי, פרד ונוליט
הגיעו: אלכס לן (סקרמנטו), ארון ביינס (פיניקס), דאנדרה במברי (אטלנטה), מלאכי פלין (בחירה 29 בדראפט)
עזבו: מרק גאסול (לייקרס), סרג' איבקה (קליפרס), רונדה הוליס-ג'פרסון
תחזית: העזיבה של הקו הקדמי תהיה משמעותית, ועם כל הכבוד ביינס ולן אני לא חושב שהולכים לעשות אימפקט קרוב בכלל. זה יתחיל וייגמר בהתקדמות של סיאקאם ובבריאות של קייל לאורי. אני כן אתן להם פלייאוף בגלל הניסיון והקאדר שרץ כבר כמה שנים ביחד, אבל לא יותר מסיבוב ראשון.

בוסטון סלטיקס (48-24 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יילן בראון, ג'ייסון טייטום, מרקוס סמארט, קמבה ווקר, רוברט ויליאמס, טאקו פול, סמי אוז'ליי, דניאל תאיס
הגיעו: ג'ף טיג (אטלנטה), טריסטן תומפסון (קליבלנד), אהרון נייסמית (בחירה 14 בדראפט)
עזבו: גורדון הייוורד (שארלוט), אינס קאנטר (פורטלנד), בראד וואנאמייקר (ג"ס)
תחזית: אמנם הם עדיין מאוד צעירים, אבל כמו כל שנה, העסק יקום ויפול על טייטום את בראון. אם אחד מהם יצליח לעשות השנה את קפיצת המדרגה מאולסטאר לסופרסטאר, אז בוסטון תוכל להגיע מאוד רחוק. אחרי גמר מזרח בעונה האחרונה, אני לא נותן להם פחות מזה וכרגע נשאיר אותם שם. גמר מזרח.

פילדלפיה סיקסרס (43-30 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ואל אמביד, בן סימונס, טוביאס האריס, שייק מילטון, מייק סקוט, פורקן קורקמאז
הגיעו: סת קארי (דאלאס), טרנס פרגסון (אוקלהומה), דני גרין (לייקרס), דוייט הווארד (לייקרס), דוק ריברס (מאמן), דריל מורי (ג'י אם), טייריס מקסי (בחירה 21 בדראפט)
עזבו: אל הורפורד (אוקלהומה), ראול נטו (וושינגטון), קייל אוקווין, ג'וש ריצ'רדסון (דאלאס), גלן רובינסון השלישי
תחזית: אז יש הנהלה ושריף חדש בעיר. הסיקסרס כבר כמה שנים מראים פוטנציאל אבל לא מממשים אותו. המהלכים שנעשו בקיץ הם טובים בסה"כ לדעתי, אבל בסוף בסוף זה מתחיל ונגמר בצמד אמביד את סימונס. כל עוד סימונס נשאר עם הסטטיסטיקות של 16 נק' 8 ריב' ו-8 אס', כל השוואה ללברון או לסופרסטאר אחר בליגה היא לא במקום. כל עוד אמביד לא משדרג את עצמו מבחינה הגנתית והופך להיות עוגן שכל הליגה מפחדת לחדור מולו, זה לא יגיע רחוק. בהתחשב בהיסטוריה של ההנהלה החדשה, אני לא חושב שהסיקסרס יהפכו פתאום לאובראצ'יברים. זה מרגיש לי כמו חצי גמר מזרח במקסימום.

ברוקלין נטס (35-37 בעונה שעברה):
נשארו: קווין דוראנט, קיירי אירווינג, ג'ארט אלן, ספנסר דינווידי, ג'ו האריס, טיילר ג'ונסון, דאנדרה ג'ורדן, קריס לוורט, טוריאן פרינס
הגיעו: ג'ף גרין (יוסטון), לנדרי שאמט (קליפרס), סטיב נאש (מאמן), מייק דאנטוני ואמארה סטודמאייר (עוזרי מאמן)
עזבו: ג'סטין אנדרסון, מייקל ביזלי, וילסון צ'נדלר, ג'מאל קרופורד, גארט טמפל (שיקגו)
תחזית: עם כל הכבוד לנאש שעושה את טבילת האש שלו בתור מאמן ראשי בליגה, זו עונה שתקום ותיפול על האכילס של קווין דוראנט ומה שהוא יכול להביא לקבוצה הזאת אחרי הפציעה. אני לא זוכר הרבה פציעות כאלו בליגה, אבל כשחושבים על איך נראה קובי לפני ואחרי, אם זה יהיה המצב של דוראנט, אז ברוקלין תהיה כנראה די מוגבלת. מזכיר גם שקיירי אירווינג לא היה בדיוק בקו הבריאות הפיזית/נפשית בעונה החולפת. אם סגל כזה מתחבר, זה גם יכול להגיע הכי רחוק שאפשר. אני לא נותן לזה הסתברות גבוהה. כשאני מחבר את ההסתברויות, זה פלייאוף ולא יותר מזה. אולי סיבוב שני גג.

ניו יורק ניקס (45-21 בעונה שעברה):
נשארו: אר ג'יי בארט, קווין נוקס, פרנק טיליקינה, אלפריד פייטון, ג'וליוס רנדל, מיצ'ל רובינסון, דניס סמית ג'וניור, רג'י בולוק
הגיעו: אובי טופין (בחירה 8, אחד מעל דני אבדיה), נרלנס נואל (אוקלהומה), אוסטין ריברס (יוסטון), אלק ברקס (פילי)
עזבו: ויין אלינגטון (דטרויט), טאז' גיבסון, מו הארקלס (מיאמי), בובי פורטיס (מילווקי)
תחזית: לוטרי. מה אפשר להגיד, אין פה אף שחקן שאפשר להגדיר אותו אפילו בתור טיר 3 של העמדה שלו בליגה... חתיכת הישג. הניקס יתפללו שייצא משהו מטופין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 9:32 pm 
Hall of Famer

יש מצב שברוקלין היא הקבוצה עם ההסתברות הכי גבוהה לאליפות בבית הזה, אבל לטעמי גם עם ההסתברות הגבוהה ביותר לפספס אפילו את הפלייאוף (לא כולל הניקס כמובן). שונות עצומה (ואולי היסטורית?) במה שהם יכולים להגיע אליו.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ש' נובמבר 28, 2020 11:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 28, 2020 11:24 pm 
Junior

משום מה אני מאמין שברוקלין לא סיימו להכין את הקבוצה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:37 am 
Hall of Famer

יש בזה משהו. לברוקלין יש לא מעט כח אש לעשות טריידים. אולי אפילו להשיג את הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:57 am 
Hall of Famer

משהו בעונה הזאת עושה לי פלאשבק לקיץ 2013.
גם אז הביאו מאמן רוקי, רכז הול אוף פיימר עם עבר בפיניקס לאמן קבוצה של כוכבים שרוצה לקרוא תיגר על לברון.
גם אז היה רכז עם ראש בעייתי.
נחיה ונראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 11:05 am 
Senior

איזה חור שחור זה הניקס, אה?
כמעט כל השחקן בסגל שלהם משנה שעברה זה שחקנים שכבר די שכחתי שהם בNBA ואני כמעט לא מסוגל לומר על אחד מהם אפילו אם הוא עבר עונה מוצלחת בעונה האחרונה.
לשם קריירות של שחקנים הולכות כדי, אולי לא למות, אבל להיכנס לקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:28 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
כמעט כל השחקן בסגל שלהם משנה שעברה זה שחקנים שכבר די שכחתי שהם בNBA ואני כמעט לא מסוגל לומר על אחד מהם אפילו אם הוא עבר עונה מוצלחת בעונה האחרונה.

רנדל ורובינסון זו התחלה בכלל לא רעה של קו קדמי, אבל כמובן ששתי התוספות אולי הבכירות של הניקס השנה לסגל, טופין ונואל, יושבים גם הם בקו הקדמי ומסבכים את תמונת הרוטציה. לזכותם יאמר שהם ניסו להביא את הייוורד בניסון נואש לאיזשהו עוגן לגיטימי בקו האחורי, אבל הוא כנראה לא ממש רצה להגיע לשם והם לא יכלו להתחרות בהצעה של שארלוט.

לגבי ברוקלין, מסכים לגמרי שהם וויילד קארד מוחלט, אף אחד לא יודע איך דוראנט ואירווינג חוזרים מהפציעות שלהם, אף אחד לא יודע איך הם ישתלבו ביחד, אף אחד לא יודע אם פתאום הארדן לא יצנח למסיבה הזו איכשהו ומתי זה יקרה, אבל יש לי תחושה לא טובה לגבי הפרוייקט הזה, יש כאן שני מספרי 2 קלאסיים, לא לדוראנט ולא לאירווינג טוב כשהם האלפא דוג של הקבוצה, אני פשוט לא חושב שיש להם אופי מתאים. אז הכשרון כאן, לפלייאוף, אם לא תהיה איזו התרסקות של פציעות הם יגיעו, אבל קונטנדרית קשה לי להאמין שתהיה כאן.

לגבי בוסטון, אני חושב שהמהלכים שנעשו הם טובים בהסתייגות של השלמת הסיין-אנד-טרייד על הייוורד שיביא איתו חריגת טרייד גדולה שיכולה לעזור בהמשך להנחית עוד חתיכה משמעותית בפאזל, אם הייוורד חותם בלי שבוסטון מקבלת את חריגת הטרייד (או שחקן מועיל, נניח בטרייד משולש עם קבוצה נוספת), אז הציון יורד. בהנחה שהעיסקה מתממשת, הסלטיקס בעיני עשו שדרוג טוב, בעיקר בהיבט שהם הביאו וטרנים שמבינים שהם חתיכות משלימות, תומפסון כבר היה חלק מקבוצת אליפות והניסיון שלו יכול להיות משמעותי וטיג יכול לתת מנוחה משמעותית יותר לווקר. אני לא חושב שצריכה להיות כאן קפיצה משמעותית של טייטום ובראון, הם כבר שחקנים מצויינים, הקפיצה המשמעותית, אם כבר, צריכה להיות משמירה על ווקר בריא לקראת הפלייאוף. ווקר בפלייאוף שעבר לא היה מספיק טוב, כנראה בגלל שהגיע לשם כשהוא גורר פציעות שונות ומשונות, וזה יהיה אתגר גדול. חריגת הטרייד תועיל מאוד כדי להשיג את הגרוש ללירה במהלך העונה, אם איינג' יצליח למצוא מטרה ראויה. חוץ מזה, גם תרומה עקבית מהספסל זה משהו שהיה חסר מאוד בפלייאוף שעבר, נחכה ונראה איך תומפסון, טיג והרוקים עוזרים בהיבט הזה.

אני כן רוצה להתעכב כאן על עוד שחקן אחד שלא הוזכר וזה פייטון פריצ'ארד שהסלטיקס השיגו בבחירה ה-26. אחרי כל דראפט אני משתדל לראות קצת קטעי וידאו ודוחות סקאוטינג, ואני חייב לומר שפריצ'ארד מאוד הרשים אותי, אפילו יותר מנסמית' (שחקן שהרצפה והתקרה שלו נראות יותר ברורות ונראה סביר שיהיה רול פלייר מועיל פחות או יותר שייתן 3&D). פריצ'ארד שחקן מהיר עם הכדור, די חזק פיזית, קליעה טובה משלוש, כולל מכידרור (משהו שאין לנסמית') וכבר בקולג' הוא לגמרי נראה כמו מישהו שיש לו טווח NBA פלוס. חוץ מזה, הוא נראה כמו שחקן ווינר באופי, אחד שלא מפחד לקחת זריקות קלאץ', הרבה מאוד בטחון, כדרור טוב בשילוב עם קבלת החלטות טובה בסך הכל ויכולת מסירה בכלל לא רעה. אז נכון שהוא כבר בן 22 מה שאומר שהאפסייד שלו אולי קצת מוגבל, והנתונים הפיזיים לא מדהימים, אבל יש לי תחושה שהוא כן יכול להפוך להיות שחקן מאוד משמעותי, אולי סטייל פרד ואן-ווליט או טיילר הירו בגירסת הרכז. במקרה הכי גרוע, יש כאן שחקן שיכול להיות כוכב באירופה, אבל דווקא לגביו יש לי תחושה שאיינג' השיג כאן גניבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:37 pm 
Junior

stavs כתב:

אותי העיף הנתון (בהנחה שאני לא טועה פה) שהניקס לא האריכו חוזה רוקי מאז 1998 (צ'ארלי וורד) עד ניליקינה ( שמימשו את האופציה על השנה הרביעית שלו).
22 שנה שאף רוקי שם לא נשאר יותר מ3 שנים, איזה מועדון מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:55 pm 
Sophomore

האריכו לדיוויד לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 1:57 pm 
מנהל פורום

הפריצה קדימה בסלטיקס לא צריכה להיות מכיוון טייטום את בראון (כאילו, יהיה נחמד אם טייטום יהפוך לטופ טייר בליגה או שבראון יהפוך לשחקן הגנה הטוב בליגה) אלא מכיוון רוברט וויליאמס, רומאו לנגפורד או גרנט וויליאמס. כל אחד מהם הראה שנה שעברה שיש לו איזו תכונה אחת לפחות אולי 2 שתתן לו דקות ברמת NBA במהלך העונה, ם הם גם יעשו את המהלך הבא ויהפכו לאשכרה שחקני כדורסל, אז הסלטיקס במצב סבבה ממש. אם מי מהם שיעשה את הצעד הזה יהיה רוברט וויליאמס, אז הסלטיקס יכולים בכיף לקחת את המזרח, כי סנטר אתלטי עם קליעה לא רעה מחצי מרחק ומהקו (שני דברים ששיפר ממש שנה שעברה), ידיים טובות, רבאונד הגנה ויכולת מסירה נהדרת זה דבר שאין להרבה נבחרות. מצד שני, מבין שלושתם, השחקן שהכי רחוק מלהפוך אי פעם לשחקן כדורסל נורמלי, זה רוברט וויליאמס, שילוב של עמידות וטמטום הגנתי יוצא דופן שהופך אותו לקצת בלתי שחיק לעיתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:06 pm 
Senior

לא ראיתי שניה אחת של וידאו מהבחירה ה-26 בדראפט 2020, אבל בטוח שהמקרה הכי גרוע שלו הוא לא להיות כוכב באירופה.
ובלי קשר לפוטנציאל העתידי שלו, שכאמור אין לי טיפת מושג לגביו, צריך לקחת היילייטים בערבון מוגבל. להיות בן 22 בשנה הרביעית בקולג' מול שחקנים בני 18 זה יתרון דיי משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 2:24 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לא ראיתי שניה אחת של וידאו מהבחירה ה-26 בדראפט 2020, אבל בטוח שהמקרה הכי גרוע שלו הוא לא להיות כוכב באירופה.
ובלי קשר לפוטנציאל העתידי שלו, שכאמור אין לי טיפת מושג לגביו, צריך לקחת היילייטים בערבון מוגבל. להיות בן 22 בשנה הרביעית בקולג' מול שחקנים בני 18 זה יתרון דיי משמעותי.

מסכים לגמרי, ואני לגמרי מוכן לאפשרות שהנבואה שלי תחזור לנשוך אותי בישבן עוד איזה שנתיים-שלוש, אם מישהו יטרח בכלל לזכור אותה. ועדיין, אני חושב שיש לו פוטנציאל מאוד מסקרן, ואני בהחלט רואה אצלו כלים שיתרגמו טוב גם ל-NBA וגם לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 3:40 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אותי העיף הנתון (בהנחה שאני לא טועה פה) שהניקס לא האריכו חוזה רוקי מאז 1998 (צ'ארלי וורד) עד ניליקינה ( שמימשו את האופציה על השנה הרביעית שלו).
22 שנה שאף רוקי שם לא נשאר יותר מ3 שנים, איזה מועדון מזעזע

גם אם יש חריג לנתון הנ"ל (או אף כמה) - זה פשוט בלתי נתפס
אפרופו הדיון עד כמה מועדון חשוב להתפתחות של שחקנים...
הרי אפילו שזה הניקס - לא ייתכן שפה ושם הם לא בחרו שחקנים שהיו חומר גלם ממש טוב, אבל לא מימשו זאת לרוב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 3:49 pm 
Junior

shay כתב:
האריכו לדיוויד לי

אכן פספתי, צודק... אגב גם שם הוא הוחתם על הארכה רק לשנה אחת אם הבנתי נכון.
גם שחקן אחד ב22 זה עדיין הזוי ברמות לדעתי, אבל יותר אהבתי לחשוב שלא היה אף שחקן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 7:28 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
גם אז הביאו מאמן רוקי, רכז הול אוף פיימר עם עבר בפיניקס לאמן קבוצה של כוכבים שרוצה לקרוא תיגר על לברון.
נחיה ונראה...

אין קשר ל-2013. וכמו שאמרו, הנטס לא סיימו עם המהלכים שלהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 29, 2020 11:48 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
stavs כתב:

רנדל ורובינסון זו התחלה בכלל לא רעה של קו קדמי, אבל כמובן ששתי התוספות אולי הבכירות של הניקס השנה לסגל, טופין ונואל, יושבים גם הם בקו הקדמי ומסבכים את תמונת הרוטציה

לכאורה זו התחלה לא רעה בכלל לקו הקדמי אבל רנדל הוא קלע מפוקפק מאוד משלוש ורובינסון לא מנסה לזרוק משם,
כך שהם לא הולכים טוב ביחד ומייצרים לניקס בעיה של ריווח.
אני לא חושב שנואל מסבך יותר מדי את הרוטציה. הוא יקבל את הפירורים של רובינסון שדומה לו
אבל טופין זה כבר משהו אחר.
הוא רוקי שאמור להיות מוכן לליגה, אולי הרוקי הבשל ביותר והוא צריך לקבל דקות משחק, שלא לדבר על זריקות.
יכולהיות שאני טועה, אני נשען על היי-לייטס, אבל אני לא בטוח באיזו עמדה הוא משחק.
אם הוא pf שמסוגל להתמודד עם ווינגים גבוהים איכשהו בהגנה אז אולי השילוב עם מיטשל יעבוד, רנדל יעבור אחר כבוד לספסל והניקס יהיו בסדר
אבל אני נוטה לחשוב שיש סיכוי שהוא מעין סנטר עם בעיות בהגנה וזה כבר מסבך את הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 2:36 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:
נחיה ונראה...

*מסביר את הדמיון*
*אומרים לו שהוא מדמיין*
:roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 2:45 am 
Sophomore

הניקס זו אחת הקבוצת ההזויות.
שנה שעברה החתימו ארבעה שחקנים פחות או יותר על אותה עמדה - טאג' גיבסון, רנדל, מרכוס מוריס ופורטיס.
היו כאלו שתהו פה בפורום למה הניקס אוספים PF, עדיף שיאספו בולים או משהו כזה.
מצד שני, לפעמים יש מחשבה שאולי אנחנו מפספסים פה משהו.

ובכן, מסתבר שלא פספסנו כלום - חוץ מרנדל שלושת האחרים כבר לא בניקס, וגם רנדל סיים עונה מאכזבת.

הבעיה של הניקס היא שמעבר לדברים ההזוים שהם מהמרים עליהם, אפילו הימורים סבירים על צעירים שהם עושים - פשוט קורסים.
טיליקינה, סמית ג'וניור, נוקס- הכל קורס.
גם רובינסון ובארט זה נחמד, אבל לא מעבר.
וכמובן החתמות "השחקנים הרגילים" - נואל, ריברס . . . הכל סתמי, אין שום כיוון . . .פשוט אבודים .. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 6:11 am 
Sophomore

הכיוון הוא מקום מתחת לתקרה בקיץ הבא, הבעיה היא שכשנראים כמו פח אז אף אחד לא רוצה לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 8:26 am 
Hall of Famer

הסלטיקס השלימו את הסיין אנד טרייד על הייוורד ועכשיו יש להם ביד את הטרייד אקספשן הגדול בהיסטוריה, משהו כמו 28 מיליון עם חיי מדף של שנה בדיוק. עכשיו השאלה מה איינג' עושה עם החריגה הזו, אני לא חושב שלבד או אפילו עם הבחירות העתידיות הלא-מרגשות שהסלטיקס מחזיקים היא תספיק כדי להביא איזה גיים צ'יינג'ר ולכן נראה לי יותר סביר שאיינג' יעזר בחריגה הזו כדי לספוג שכר מקבוצה שמחפשת לרדת מתחת לתקרה ומוכנה לשלם בבחירות לא ממש מוגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 8:59 am 
מנהל פורום

אשמח לבוגדנוביץ מיוטה על חלק מזה, אבל אני לא מאמין שליוטה יש אינטרס לזה.
האמת? אם כבר יוטה, גובר זה רעיון לא רע בכלל, מעניין אם זה אפשרי, שוב חושב שאין ליוטה אינטרס, אבל אסור להתעלם מהמתח שיש שם שם סביב גובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 11:43 am 
מנהל פורום

לנתח את ברוקלין שעסקה אפשרית של הארדן עדיין על הפרק זה מוקדם מדי.
בכל אופן הם באנקר בסיבוב שני וצפונה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 6:06 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:
נחיה ונראה...

*מסביר את הדמיון*
*אומרים לו שהוא מדמיין*
:roll:

"מסביר את הדימיון"
אומרים לו שזה רק הדימיון שלו ואם זה הדימיון, אולי כדאי שיפסיק לדמיין :ne_vi_del:

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 6:52 pm 
Freshman

ניליקינה...

מצד שני הניקס של פעם היו מחתימים את חסן וויטסייד ל4 שנים ב85 מיליון.
בשנתיים האחרונות חוץ מרנדל (שיש לו חוזה נוח) לא החתימו אף שחקן על יותר משנה מובטחת.
שנה שעברה לא רצו לתת מקסימום לדוראנט.
השנה רצו את ואן וליט (לא רצה לבוא), בוגדן והיוורד (לא רצו לתת חוזה ככ גבוה). אני מאמין שבעתיד נראה טרייד על רנדל.
בשורה התחתונה צריך לזכור שעדייו הניקס משלמים את הסטרץ שעשו לנואה. זה מזכיר כמה שהמצב היום בריא יותר ובתקווה שבעתיד גם יצליחו להחתים שחקנים טובים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 30, 2020 7:41 pm 
Senior

בהתחשב במה שהיה בניקס בעשור האחרון, הכיוון הנוכחי של ניקיון והתחלה מחדש הוא בהחלט חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], יואי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה