הפרי אייג'נסי עוד בעיצומו, אבל אם לא עכשיו אז כנראה שאף פעם לא.
הת'רדים של העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18250viewtopic.php?f=1&t=18251viewtopic.php?f=1&t=18255viewtopic.php?f=1&t=18256viewtopic.php?f=1&t=18260viewtopic.php?f=1&t=18262סיכום התחזיות של עונה שעברה:
- פגיעה בול עם חצי גמר מזרח של הראפטורס
- חוסר ההתאמה של הורפורד עם אמביד גם היה צפוי, וכנ"ל האימפקט של עזיבת באטלר ורדיק. צפיתי גמר מזרח, בסוף חטפו 4-0 מבוסטון...
- בוסטון עשו גמר מזרח, הנחתי חצי גמר
- ברוקלין אכן עושה סיבוב ראשון בלבד
- ניקס אכן הגיעו ללוטרי
טורונטו ראפטורס (53-19 בעונה שעברה):נשארו: פסקל סיאקאם, קייל לאורי, נורמן פאוול, או.ג'י. אנאנובי, פרד ונוליט
הגיעו: אלכס לן (סקרמנטו), ארון ביינס (פיניקס), דאנדרה במברי (אטלנטה), מלאכי פלין (בחירה 29 בדראפט)
עזבו: מרק גאסול (לייקרס), סרג' איבקה (קליפרס), רונדה הוליס-ג'פרסון
תחזית: העזיבה של הקו הקדמי תהיה משמעותית, ועם כל הכבוד ביינס ולן אני לא חושב שהולכים לעשות אימפקט קרוב בכלל. זה יתחיל וייגמר בהתקדמות של סיאקאם ובבריאות של קייל לאורי. אני כן אתן להם פלייאוף בגלל הניסיון והקאדר שרץ כבר כמה שנים ביחד, אבל לא יותר מסיבוב ראשון.
בוסטון סלטיקס (48-24 בעונה שעברה):נשארו: ג'יילן בראון, ג'ייסון טייטום, מרקוס סמארט, קמבה ווקר, רוברט ויליאמס, טאקו פול, סמי אוז'ליי, דניאל תאיס
הגיעו: ג'ף טיג (אטלנטה), טריסטן תומפסון (קליבלנד), אהרון נייסמית (בחירה 14 בדראפט)
עזבו: גורדון הייוורד (שארלוט), אינס קאנטר (פורטלנד), בראד וואנאמייקר (ג"ס)
תחזית: אמנם הם עדיין מאוד צעירים, אבל כמו כל שנה, העסק יקום ויפול על טייטום את בראון. אם אחד מהם יצליח לעשות השנה את קפיצת המדרגה מאולסטאר לסופרסטאר, אז בוסטון תוכל להגיע מאוד רחוק. אחרי גמר מזרח בעונה האחרונה, אני לא נותן להם פחות מזה וכרגע נשאיר אותם שם. גמר מזרח.
פילדלפיה סיקסרס (43-30 בעונה שעברה):נשארו: ג'ואל אמביד, בן סימונס, טוביאס האריס, שייק מילטון, מייק סקוט, פורקן קורקמאז
הגיעו: סת קארי (דאלאס), טרנס פרגסון (אוקלהומה), דני גרין (לייקרס), דוייט הווארד (לייקרס), דוק ריברס (מאמן), דריל מורי (ג'י אם), טייריס מקסי (בחירה 21 בדראפט)
עזבו: אל הורפורד (אוקלהומה), ראול נטו (וושינגטון), קייל אוקווין, ג'וש ריצ'רדסון (דאלאס), גלן רובינסון השלישי
תחזית: אז יש הנהלה ושריף חדש בעיר. הסיקסרס כבר כמה שנים מראים פוטנציאל אבל לא מממשים אותו. המהלכים שנעשו בקיץ הם טובים בסה"כ לדעתי, אבל בסוף בסוף זה מתחיל ונגמר בצמד אמביד את סימונס. כל עוד סימונס נשאר עם הסטטיסטיקות של 16 נק' 8 ריב' ו-8 אס', כל השוואה ללברון או לסופרסטאר אחר בליגה היא לא במקום. כל עוד אמביד לא משדרג את עצמו מבחינה הגנתית והופך להיות עוגן שכל הליגה מפחדת לחדור מולו, זה לא יגיע רחוק. בהתחשב בהיסטוריה של ההנהלה החדשה, אני לא חושב שהסיקסרס יהפכו פתאום לאובראצ'יברים. זה מרגיש לי כמו חצי גמר מזרח במקסימום.
ברוקלין נטס (35-37 בעונה שעברה):נשארו: קווין דוראנט, קיירי אירווינג, ג'ארט אלן, ספנסר דינווידי, ג'ו האריס, טיילר ג'ונסון, דאנדרה ג'ורדן, קריס לוורט, טוריאן פרינס
הגיעו: ג'ף גרין (יוסטון), לנדרי שאמט (קליפרס), סטיב נאש (מאמן), מייק דאנטוני ואמארה סטודמאייר (עוזרי מאמן)
עזבו: ג'סטין אנדרסון, מייקל ביזלי, וילסון צ'נדלר, ג'מאל קרופורד, גארט טמפל (שיקגו)
תחזית: עם כל הכבוד לנאש שעושה את טבילת האש שלו בתור מאמן ראשי בליגה, זו עונה שתקום ותיפול על האכילס של קווין דוראנט ומה שהוא יכול להביא לקבוצה הזאת אחרי הפציעה. אני לא זוכר הרבה פציעות כאלו בליגה, אבל כשחושבים על איך נראה קובי לפני ואחרי, אם זה יהיה המצב של דוראנט, אז ברוקלין תהיה כנראה די מוגבלת. מזכיר גם שקיירי אירווינג לא היה בדיוק בקו הבריאות הפיזית/נפשית בעונה החולפת. אם סגל כזה מתחבר, זה גם יכול להגיע הכי רחוק שאפשר. אני לא נותן לזה הסתברות גבוהה. כשאני מחבר את ההסתברויות, זה פלייאוף ולא יותר מזה. אולי סיבוב שני גג.
ניו יורק ניקס (45-21 בעונה שעברה):נשארו: אר ג'יי בארט, קווין נוקס, פרנק טיליקינה, אלפריד פייטון, ג'וליוס רנדל, מיצ'ל רובינסון, דניס סמית ג'וניור, רג'י בולוק
הגיעו: אובי טופין (בחירה 8, אחד מעל דני אבדיה), נרלנס נואל (אוקלהומה), אוסטין ריברס (יוסטון), אלק ברקס (פילי)
עזבו: ויין אלינגטון (דטרויט), טאז' גיבסון, מו הארקלס (מיאמי), בובי פורטיס (מילווקי)
תחזית: לוטרי. מה אפשר להגיד, אין פה אף שחקן שאפשר להגדיר אותו אפילו בתור טיר 3 של העמדה שלו בליגה... חתיכת הישג. הניקס יתפללו שייצא משהו מטופין.