סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 1:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=18879
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=18882
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=18884
ת'רד הבית הפסיפי:
viewtopic.php?f=1&t=18889
ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18260

סיכום תחזיות עונה שעברה:
יוסטון - הלכתי על גמר או טופ3 במערב. סיימו 4 וחצי גמר מערב. לא רחוק מדי.
ספרס - מקומות 7-8. בפועל פספסו את הפלייאוף. אני לא בטוח לגמרי אם בעונה סדירה מלאה הם לא היו מצליחים בכל זאת לתפוס את הכרטיס האחרון, אבל ברור שהתחרות הייתה השנה קשה מאוד מול פיניקס ופורטלנד וגם ממפיס שפתחו מצוין וסיימו בקול ענות חלושה.
ממפיס - לוטרי. צדקתי. לא חושב שמישהו דמיין כמה טוב מוראנט יהיה.
דאלאס - הלכתי על לוטרי. בפועל הפסד 4-2 לקליפרס בסיבוב הראשון. לא חושב שמישהו דמיין את הפריצה של דונצ'יץ' עם מספרים חלומיים.

יוסטון רוקטס (44-28 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יימס הארדן (לעת עתה...), אריק גורדון, דנואל האוס, בן מקלמור, פי ג'יי טאקר
הגיעו: ג'ון וול (וושינגטון, בטרייד על ראסל), סטרלינג בראון (מילווקי), דמרקוס קאזינס, ג'ריאן גראנט (וושינגטון), ג'רלד גרין, כריסטיאן ווד (דטרויט)
עזבו: ראסל ווסטברוק (וושינגטון), דמארה קארול, טייסון צ'נדלר, רוברט קובינגטון (פורטלנד), ג'ף גרין (ברוקלין), לוק אמבה א מוטה, אוסטין ריברס (ניקס), תאבו ספולושה, מייק דאנטוני (מאמן), דריל מורי (ג'י אם)
תחזית: יוסטון ווי האב א פרובלם. מורי בפילי, דאנטוני בברוקלין, ראסל בוושינגטון, והארדן כנראה הבא בתור. הבריאות של קאזינס וג'ון וול מוטלת בספק רב. אני לא אפסול על הסף שאיכשהו הארדן יסכים להישאר וג'ון וול איכשהו יהיה בריא והקבוצה תתפקד, אבל זה אחושילינג לונג-שוט. לוטרי.

דאלאס מאבריקס (43-32 בעונה שעברה):
נשארו: לוקה דונצ'יץ', ג'יי ג'יי בראה, טים הארדוויי ג'וניור, קריסטפס פורזינגיס, דוייט פאוול, טריי ברק, ווילי קאולי-סטיין, דוריאן פיני-סמית, מקסי קלבר, בובאן מריאנוביץ'
הגיעו: ג'וש גרין (בחירה 18 בדראפט), ג'יימס ג'ונסון (מינסוטה), ג'וש ריצ'רדסון (פילי)
עזבו: סת קארי (פילי), ג'סטין ג'קסון (אוקלהומה), מק"ג (ניקס), קורטני לי, דלון רייט (דטרויט)
תחזית: לוקה כבר הראה לנו מה הוא שווה והוא בטופ של הליגה. השאלה מה שאר הסגל יכול לעשות, ונראה שכמו בעונה שעברה, זה יהיה תלוי יותר בפורזינגיס, בבריאות וביכולת שלו לעשות קפיצת מדרגה. בלעדיו, לא חושב שזה יספיק מעבר לסיבוב ראשון. מקומות 5-6.

ממפיס גריזליס (34-39 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ארן ג'קסון ג'וניור, ג'א מוראנט, גרייסון אלן, יונאס ולנצ'ונאס, קייל אנדרסון, דילון ברוקס, ברנדון קלארק, גורגוי דיינג, טיוס ג'ונס, ג'סטיס ווינסלו
הגיעו: דזמונד ביין (בחירה 30 בדראפט), מריו הזוניה (פורטלנד)
עזבו: ג'וש ג'קסון (דטרויט), אנתוני טוליבר
תחזית: ירצו להמשיך מאיפה שלא הפסיקו בעונה האחרונה. קרסו טוטאלית במשחקים האחרונים, אבל אם מוראנט וג'ארן ג'קסון ממשיכים בשיפור, הם בהחלט יכולים לעשות ריצה לפלייאוף. מקומות 8-10.

סן אנטוניו ספרס (32-39 בעונה שעברה):
נשארו: למרקוס אולדרידג', דמאר דרוזן, רודי גיי, פטי מילס, דז'ונטה מוריי, לוני ווקר, דרק וייט, יאקוב פולטל
הגיעו: טרה ג'ונס (בחירה 41 בדראפט)
עזבו: מרקו בלינלי (וירטוס בולוניה), ברין פורבס (מילווקי)
תחזית: אחרי שנים רבות הפופ יצא מהפלייאוף בעונה שעברה. הסגל לא השתנה הרבה, אבל הצעירים מוריי ודרק וייט אמורים כן להשתבח קצת וכל עוד הותיקים בפורמה סבירה, זו בהחלט קבוצה שתאיים על הפלייאוף אך לא יותר. די ברור שההנהלה מחפשת להאריך כמה שיותר את הזמן של פופ, כי סביר להניח שאם הולכים לריבילדינג אז הוא בחוץ. מקומות 8-10.

ניו אורלינס פליקאנס (30-42 בעונה שעברה):
נשארו: לונזו בול, ג'וש הארט, ג'קסון הייז, ברנדון אינגרם, ניקולו מלי, ג'יי ג'יי רדיק, זאיון וויליאמסון
הגיעו: סטיבן אדאמס (אוקלהומה), אריק בלדסו (מילווקי), ווילי הרננגומז (שארלוט), קירה לואיס (רוקי, בחירה 13 בדראפט)
עזבו: דרק פייבורס (יוטה), ג'רו הולידיי (מילווקי), פרנק ג'קסון (אוקלהומה), דריוס מילר (אוקלהומה), איטוואן מור (פיניקס), ג'אליל אוקפור (דטרויט)
תחזית: לא יכול להגיד שהתרשמתי מהמהלכים של הפליקאנס. העזיבה של פייבורס, הולידיי ומור ומנגד הגעה של סטיבן אדאמס ובלדסו, נראים כמו שנמוך. ובכל זאת, זה יקום ויפול על ההתקדמות והבריאות של זאיון (שיחק רק 24 משחקים בעונה החולפת), כמו גם היציבות של אינגרם, וכן, גם בהתקדמות של לונזו בול שבעונה שעברה נראה כבר לא רע. לתחושתי לא מחוברים מספיק בשביל פלייאוף אבל אולי אתבדה. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 5:55 pm 
Hall of Famer

קצת מבאס לראות את ס״א תקועה ככה באמצע הליגה.
מוסיף ש- With the 11th pick in the 2020 draft, the Spurs select Devin Vassell. ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 6:11 pm 
Senior

בל הבית הזה קצת מבאס
קבוצה אחת לגיטימית, שתיים על סף הפאתטיות ושתיים פאתטיות בלי סף

אם לוח המשחקים לא היה נערך לפי בתים (או לחליפין - הבתים היו גדולים יותר) דאלאס הייתה הקבוצה היחידה שהייתה רלוונטית לעליה לפלייאוף (אולי למעט יוסטון בהנחה שהארדן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 07, 2020 6:37 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה בית כל כך מבאס, יש כאן סופרסטאר אחד בהתהוות (דונציץ), עוד שניים שאולי בדרך (ג'ה וציון), ליוסטון בינתיים יש את הארדן, בסך הכל בכלל לא רע. הסגל של הספרס בהחלט מבאס מאוד בעיני, הוא לא כזה גרוע, הוא פשוט נראה בלי שום אופק מעניין או איזשהו אפסייד. אני בהחלט יכול לראות את הבית הזה שולח 2-3 קבוצות לפלייאוף, אולי לא העונה, אבל בטח באלו שאחריה, גם לפליקנס וגם לגריזליס לא חסר אפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 12:45 am 
Sophomore

אם איפה שהוא בשנת 2016-17 אם היו מספרים לכל חובב NBA שביוסטון יתקבצו בעוד 3-4 שנים קאזינס, הארדן ו-וול, הוא כנראה היה אומר שמורכבת פה
קבוצת גלקטיקוס, ושזה לא הוגן והליגה תהיה קטנה עליהם . . .

פציעות. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 1:04 am 
Hall of Famer

האמת שלא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 3:25 am 
Junior

rony כתב:
אני לא חושב שזה בית כל כך מבאס, יש כאן סופרסטאר אחד בהתהוות (דונציץ), עוד שניים שאולי בדרך (ג'ה וציון), ליוסטון בינתיים יש את הארדן, בסך הכל בכלל לא רע. הסגל של הספרס בהחלט מבאס מאוד בעיני, הוא לא כזה גרוע, הוא פשוט נראה בלי שום אופק מעניין או איזשהו אפסייד. אני בהחלט יכול לראות את הבית הזה שולח 2-3 קבוצות לפלייאוף, אולי לא העונה, אבל בטח באלו שאחריה, גם לפליקנס וגם לגריזליס לא חסר אפסייד.

האפסייד של הפליקנס מתבסס על הבריאות של זאיון. למרות השיפור, אני עדיין לא על העגלה של אינגרם בתור מוביל בקבוצה מנצחת ובטח לא של לונזו.
בממפיס זה אכן נראה מעניין, אבל גם שם JJJ נראה שחקן די פציע, ואני לא רואה מספיק אפסייד בעמדות 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 2:25 pm 
Hall of Famer

אין ספק שיש כאן בעיות, אבל אם תבחר בפינצטה את שלושת הצעירים הכי מבטיחים בליגה, אני חושב שדונצ'יץ', ציון וג'ה נמצאים לכל הפחות בטופ-5-6, אז עצם העובדה ששלושתם מרוכזים בבית אחד כבר הופכת אותו ליותר מסקרן, ובהתחשב בעובדה שמדובר בשחקנים יחסית מלהיבים (נניח ביחס לטייטום שהוא נהדר, אבל הסגנון שלו יותר סולידי), אז בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 3:33 pm 
Senior

rony כתב:

בטווח הארוך אולי לא אבל לעונת 21 (נשוא הפוסט הזה), בית חסר קונטנדרית של ממש עם קבוצה אחת שתעשה פלייאוף בוודאות ועוד שתיים שבמקרה הטוב יתנדנדו על הגבול הוא בית מבאס פחות או יותר ברמת ההגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 6:57 pm 
Sophomore

בהחלט בית מבאס לפחות לגבי הקיץ (סתיו) הנוכחי
הפליקאנס ויוסטון הלכו אחורה, דאלאס וממפיס התקדמו מעט מאד, וסן אנטוניו הכי מבאסת. בסדר, החלטתם שלא רודפים אחרי כוכבים. לא ברור לי למה לא ללכת על שחקני ביניים כמו קובינגטון או בוגדנוביץ' או הארל שהיו עושים שיפור משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2020 11:58 pm 
Sophomore

אני לא כ"כ מסכים. דונצ'יץ הוא סופרסטאר בהתהוות ולדעתי דאלאס התחזקו ויגיעו רחוק יותר השנה, עם או בלי פרוזינגס. זאיון הוא אחד השחקנים הכי מרהיבים בליגה ואם לא ייפצע, נ"א שווים צפייה. הספרס תמיד נמצאים במאבק על הפלייאוף (אני צופה עתיד ורוד לואסל). ויוסטון זה באמת סימן שאלה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 1:14 am 
Senior

לא בטוח אם זוכרים, אבל פורזינגיס עדיין באיי.אר ואין לו תאריך חזרה קשיח כרגע, שלא לדבר על כל ההגבלות שיהיו לו.

הרבה פעמים ״פציע״ או ״לא פציע״ זה שילוב של חוסר מזל וריסנסי ביאס, אבל במקרה של פורזינגיס אני לא רואה איך הוא מצליח להחזיק את הסבן פוט 3 על המבנה גוף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 2:41 am 
Junior

נראה לי קצת מוגזם להגיד "לא חושב שמישהו דמיין את הפריצה של דונצ'יץ'".
הבחור נתן עונת רוקי היסטורית וכמעט תמיד יש שיפור גדול בין העונה הראשונה לשניה (לכן שחקני שנה שניה כמעט ולא מקבלים את השחקן המשתפר). בעונת הרוקי הוא אכן עשה דברים שלא האמנו שיעשה, בעונה השניה? כבר לא הופתעתי.
אני הייתי די בטוח שאם פורזינגיס נשאר בריא הם עושים פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 11:10 am 
Hall of Famer

אני לגמרי לא הופתעתי מהעונה השניה של דונצ'יץ'. כמו הוקיץ', כן מהראשונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 09, 2020 9:55 pm 
Hall of Famer

זה שהוא כוכב היה ברור עוד מעונת הרוקי.
זה שהוא הפך לסופרסטאר ו-arguably אחד מ-5 השחקנים הטובים בליגה, אני לא חושב שהרבה דמיינו שלשם זה יגיע בעונה השנייה, וזה בליגה שיש בה את קוואי, לברון, אנתוני דיוויס, יאניס, יוקיץ', ג'יימס הארדן וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה