סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 1:01 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=18879
ת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=18882
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=18884
ת'רד העונה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18256

סיכום התחזיות מעונה שעברה:
ג"ס - צפיתי חצי-גמר מערב. מן הסתם לפני הפציעה של קארי.
קליפרס - עד האליפות. בפועל נפילה קשה מול הנאגטס מ-3-1.
סקרמנטו - בורדרליין פלייאוף. בפועל 4 משחקים ממקום 8.
לייקרס - זנחתי את התחזית על הקליפרס והלכתי על הלייקרס. נו, לפחות קלעתי בול בהימור הזה.
פיניקס - לוטרי. צדקתי אבל האמת שהפתיעו מאוד בבועה, ולא היו רחוקים גם מהעפלה לפלייאוף. בוקר השתדרג, ועם ההגעה של פול וככל שאייטון בריא, זו קבוצה בהחלט מעניינת.

לוס אנג'לס לייקרס (52-19 בעונה שעברה):
נשארו: לברון ג'יימס, אנתוני דיוויס, אלכס "העז" קרוסו, ג'ארד דאדלי, קייל קוזמה, קיף מוריס, קוסטאס אנטטוקומפו
הגיעו: מארק גאסול (טורונטו), מונטרז הארל (קליפרס), ווס מתיוס (מילווקי), אלפונזו מקיני (קליבלנד), דניס שרודר (אוקלהומה)
עזבו: אייברי בראדלי (מיאמי), קווין קוק, דני גרין (פילי), דוייט הווארד (פילי), ג'ווייל מגי (קליבלנד), רז'ון רונדו (אטלנטה), ג'יי אר סמית, דיון וייטרס
תחזית: אליפות. לברון ואנתוני דיוויס הם הפיסות העיקריות של הפאזל, אבל גאסול ומונטרז הם תוספות מעולות בקו הקדמי, מתיוס אמור להחליף את היד החורקת של דני גרין ושרודר אמור לתת הרבה כוח אש בקו האחורי.

לוס אנג'לס קליפרס (48-34 בעונה שעברה):
נשארו: פטריק בוורלי, לו ויליאמס, איביצ'ה זובאץ', פול ג'ורג', קוואי לאונרד, רג'י ג'קסון, מרקוס מוריס, פטריק פטרסון
הגיעו: ניק באטום (שארלוט), סרג' איבקה (טורונטו), לוק קנארד (דטרויט), טיי לו (מאמן)
עזבו: מונטרז הארל (לייקרס), ג'מייקל גרין (דנבר), רודני מגרודר (דטרויט), ג'ואקים נואה (פרש), לנדרי שאמט (ברוקלין), דוק ריברס (פילי)
תחזית: מה אפשר לומר. הנפילה מול דנבר הייתה כואבת, והרבה רחש-בחש בחדר ההלבשה של הקליפרס מאז, לרבות לגבי מע' היחסים קוואי-ג'ורג'. כן צריך לזכור שלאורך העונה הם לא שיחקו הרבה ביחד, ולמעשה החמישיה של הקליפרס לא שיחקה המון דקות. רק לסבר את האוזן, החמישיה הכי "שכיחה" של הקליפרס שיחקה העונה ביחד רק 210 דקות. אצל הלייקרס החמישיה הכי "שכיחה" שיחקה 382 דקות ביחד. טיי לו בהחלט יכול להרים את הקבוצה למעלה. הוא גם התמודד עם כוכב כמו לברון אז בהחלט יכול גם להתמודד עם קוואי. אני נותן להם גמר מערב.

פיניקס סאנס (34-39 בעונה שעברה):
נשארו: דאנדרה אייטון, דווין בוקר, מיקל ברידג'ס, קמרון פיין, דאריו סאריץ'
הגיעו: ג'יילן סמית (בחירה 10 בדראפט), ג'יי קראודר (מיאמי), כריס פול (אוקלהומה), לנגסטון גלוויי (דטרויט), דמיאן ג'ונס (אטלנטה), איטוואן מור (ניו אורלינס)
עזבו: ארון ביינס (טורונטו), פרנק קמינסקי (סקרמנטו), קלי אוברה (ג"ס), ריקי רוביו (מינסוטה)
תחזית: פול זה שילוב אדיר עם בוקר לדעתי. איטוואן מור גם תוספת יפה לספסל. השאלה מה יהיה עם הקו הקדמי. אם אייטון חוזר ומתקדם, זו קבוצה לפלייאוף, ואני מאמין שפול ובוקר עושים את זה השנה. מקומות 6-7.

סקרמנטו קינגס (31-41 עונה שעברה):
נשארו: מרווין באגלי, האריסון בארנס, נמניה בייליצה, ד'ארון פוקס, באדי הילד, רישון הולמס, קורי ג'וזף, ג'בארי פארקר
הגיעו: טייריס האליברטון (בחירה 12 בדראפט), פרנק קמינסקי (פיניקס), גלן רובינסון השלישי (פילי), חסן וייטסייד (פורטלנד)
עזבו: קנט בייזמור (ג"ס), בוגדן בוגדנוביץ' (אטלנטה), קורי ברואר, יוגי פרל, הארי גיילס (פורטלנד), אלכס לן (טורונטו)
תחזית: כבר כמה שנים שהם מנסים לפרוץ את המחסום הזה של סינדרלה ולא מצליחים. אני חושב שהם לא מספיק מוכשרים והם יראו את הפלייאוף, גם השנה, בטלוויזיה. ואם אפשר לסמוך עליהם בדבר אחד זה שדיבאץ יצליח שוב לחרב את הכל.

גולדן סטייט ווריורס (15-50 בעונה שעברה):
נשארו: סטף קארי, קליי תומפסון (גמר את העונה ואולי גם את הקריירה), דריימונד גרין, אנדרו וויגינס, מארקז קריס, קוון לוני, אריק פסקל
הגיעו: קנט בייזמור (סקרמנטו), קלי אוברה (פיניקס), בראד וונאמייקר (בוסטון), ג'יימס וייסמן (בחירה 2 בדראפט)
עזבו: קיי באומן (מי?)
תחזית: יקום ויפול על סטף. לא חושב שזה יספיק בשביל פלייאוף אבל אשמח להתבדות. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 1:48 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ת'רד הבית האטלנטי:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=18879
ת'רד הבית המרכזי:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=18882
ת'רד הבית הדרום-מזרחי:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=18884
ת'רד העונה שעברה:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=18256

סיכום התחזיות מעונה שעברה:ואם אפשר לסמוך עליהם בדבר אחד זה שדיבאץ יצליח שוב לחרב את הכל.

זה יהיה די מרשים כיוון שהוא כבר לא שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 2:52 am 
Sophomore

אחרי העזיבה של הארל וההגעה של איבקה, הקליפרס יהיו הרבה דקות עם חמישייה שכולה מאיימת מבחוץ ברמה גבוהה.
יהיה מעניין מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 3:36 am 
Hall of Famer

אהמר שוב על הקליפרס לאליפות. ומאמין שסטף בריא שווה פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 8:38 am 
מנהל פורום

האמת? כל הקבוצות כאן שוות פלייאוף, הקליפרס נראים לי הכי חזקים ועמוקים הקינגס נראים הכי פחות, אבל כולם מעניינות בעיקרון עם המון פוטנציאל. הימור פרוע? עונת על של סטף, רמת MVP והווריירס עם ביתיות בפלייאוף. הימור פחות פרוע? הסאנס מחמיצים שוב את הפלייאוף ולא כי לא יגיע להם, יהיה להם איזה חוסר מזל בלתי נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 9:30 am 
Hall of Famer

כל הדיבורים והליחשושים מכיוון הקליפרס לא מבשרים טובות, כנראה שמשהו לא עובד שם מבחינת כימיה ואם לא יהיו שינוי וטרייד רציני (אולי ג'ורג'?) אני חושב שתהיה להם עונה מאכזבת.

הלייקרס פייבוריטים בענק לאליפות כל עוד לברון ודיוויס בריאים, הגיל עוד ישיג את לברון מתישהו, ודיוויס לא תמיד הכי בריא, אבל מעבר לזה יהיה קשה מאוד לעצור אותם והתוספות בקיץ של שרודר, הארל, גאסול ומתיוז רק יעשו את זה קשה יותר.

מאוד מחבב את הפרוייקט בפיניקס, אני חושב שפול וקראודר ייתן להם את הגרוש ללירה להפוך לקבוצת פלייאוף ועם עוד התקדמות של בוקר ואייטון הם יהיו חתיכת כאב ראש לא פשוט לכל מי שתיתקל איתם בסדרה.

לגבי ג"ס, בעיני סימני השאלה הגדולים כאן זה דווקא דריימונד ו-ווייזמן. מקארי אני פחות דואג, אני מאמין שהוא יכול לתת עונה של סופרסטאר (ואם לא אז כל האחרים ממילא לא רלוונטיים וג"ס תהיה עמוק בלוטרי), אבל גרין שהוא בסך הכל בן 30, כבר איזה שתי עונות משחק כמו זקן בן 200 שנגמרה לו הקריירה, ו-ווייזמן שנראה כמו וויילד קארד מוחלט, עונת רוקי איכותית שלו יכולה להיות מקפצה גדולה מצד אחד, ומצד שני, אם יתברר שכל ההייפ והנתונים הגולמיים לא הופכים לפחות לשחקן רוטציה לגיטימי, אז יש כאן בור לא קטן בקו הקדמי. אני חושב שבתרחיש הכי אופטימי יהיה כאן סיבוב 2 בפלייאוף, התרחיש הסביר הוא על הקשקש בין הפלייאוף ללוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 11:27 am 
Hall of Famer

Att כתב:
התותח המפוברק כתב:

סיכום התחזיות מעונה שעברה:ואם אפשר לסמוך עליהם בדבר אחד זה שדיבאץ יצליח שוב לחרב את הכל.

זה יהיה די מרשים כיוון שהוא כבר לא שם..

תודה
Never say never...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 11:35 am 
מנהל פורום

הסיפור בקליפרס זה לא רק פולג'ורג' אלא גם הפריבילגיות מנקרות העין של קאווי
הסיפורים של לו וויל, על זה שהוא מקבל שלושה מעסים פרטיים ומרחב על הפרקט שבו אסור לאף שחקן אחר להיות. זה מעליב שחקנים אחרים, בלי לקבל בתמורה טבעת אליפות
בהיררכיה הנוכחית עם פול וקאווי, יש סיכוי טוב להתפרקות חוזרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 11:50 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הסיפור בקליפרס זה לא רק פולג'ורג' אלא גם הפריבילגיות מנקרות העין של קאווי
הסיפורים של לו וויל, על זה שהוא מקבל שלושה מעסים פרטיים ומרחב על הפרקט שבו אסור לאף שחקן אחר להיות. זה מעליב שחקנים אחרים, בלי לקבל בתמורה טבעת אליפות
בהיררכיה הנוכחית עם פול וקאווי, יש סיכוי טוב להתפרקות חוזרת

בוא נגיד שקוואי, עם רזומה של שתי אליפויות ושני תארי MVP של סדרת הגמר, זה עוד צפרדע שאיכשהו אפשר לגרום לשחקנים אחרים לבלוע, פול ג'ורג', עם כל הכבוד, לא עשה מספיק בשביל לקבל כזה יחס. וכך או כך, כל הקומבינציה הזו נראית לי בדרך לפירוק ברגע שיתחילו להתקל במכשולים רציניים בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 12:02 pm 
Sophomore

לתחושתי, קארי לא מסוגל לסחוב את ג"ס עונה שלמה, מבלי להיפצע שוב.
כשתומפסון נפצע, היו צריכים לבחור בלמלו בול, שהיה מוריד מהעומס על קארי ויכל לשמור על הסקנדים בהגנה. הספסל מאוד חלש. זה לא יספיק במערב. עוד עונת טאנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 12:09 pm 
Sophomore

רק להזכיר שהשנה יש פלייאין והדרך לפלייאוף עבור קבוצות גבוליות השתנתה. סקרמנטו בהחלט יכולה לסיים מקום 10 ולנצח שני משחקים בדרך לסוויפ מהלייקרס בסיבוב הראשון, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 12:38 pm 
מנהל פורום

itay2 כתב:
לתחושתי, קארי לא מסוגל לסחוב את ג"ס עונה שלמה, מבלי להיפצע שוב.
כשתומפסון נפצע, היו צריכים לבחור בלמלו בול, שהיה מוריד מהעומס על קארי ויכל לשמור על הסקנדים בהגנה. הספסל מאוד חלש. זה לא יספיק במערב. עוד עונת טאנקינג.

דווקא לי יש הרגשה הפוכה, מעבר לזה שהגוף של קארי קיבל מנוחה ארוכה שאני סומך עליו שניצל נכון. אני גם מאמין שמאמן כמו קר יוציא מוויגנס יותר ממה שראינו עד עכשיו, לגרין תחזור האש בעיניים כשהוא יריח סיכוי, יהיה לו את אוברה שיעזור לו בהגנה. אפילו הספסל לא רע בכלל.
נותן להם חצי גמר קונפרנס ואם הם תופסים את הקליפרס בחצי גמר, אז לך תדע. את המשחקים הראשונים בליגפאס אקדיש לג"ס הכי מסקרנים ומגרים אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 1:37 am 
Hall of Famer

קצת מפתיעים אותי הדיבורים על גולדן סטייט כנאבקים על פלייאוף.
קארי-וויגינס-אוברה-גרין-וייזמן זו חמישיה מאוד מעניינת על פניו. עמדות 2-4 באותו סייז ויאפשרו גמישות בהגנה וכו'.
עוד צריך לראות איך נבנית הרוטציה שם בספסל, אבל וונמייקר ולוני (באם בריא) הראו כבר שיכולים להיות שחקני רוטציה בקבוצות מנצחות. יש כמה שחקנים שהיו שם לא רעים בואקום של השנה שעברה (מן הסתם, ככה זה ואקום...) ונראה מה שווים השנה בתפקיד מופחת בקבוצה תחרותית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 2:57 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
קצת מפתיעים אותי הדיבורים על גולדן סטייט כנאבקים על פלייאוף.
קארי-וויגינס-אוברה-גרין-וייזמן זו חמישיה מאוד מעניינת על פניו. עמדות 2-4 באותו סייז ויאפשרו גמישות בהגנה וכו'.
עוד צריך לראות איך נבנית הרוטציה שם בספסל, אבל וונמייקר ולוני (באם בריא) הראו כבר שיכולים להיות שחקני רוטציה בקבוצות מנצחות. יש כמה שחקנים שהיו שם לא רעים בואקום של השנה שעברה (מן הסתם, ככה זה ואקום...) ונראה מה שווים השנה בתפקיד מופחת בקבוצה תחרותית.

לג"ס יש פוטנציאל אבל בסופו של דבר, אלא אם גרין יחזור לעצמו או וויגינס סוף סוף יפרוץ (אפשרות קיימת), יש להם כוכב אחד בלבד (שחוזר מפציעה ונפצע לא מעט באופן כללי). כוכב אחד במערב לא מספיק לפלייאוף לרוב, אלא אם הוא נותן עונה עצומה. כך שהדיבורים על ג"ס במאבק פלייאוף לא מפתיעים בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 3:03 am 
Hall of Famer

הכל שאלה של התחרות. מי יש לנו?
לייקרס
קליפרס
יוטה
דאלאס
פיניקס
פורטלנד
דנבר
--
פליקנס
יוסטון
מיניסוטה
ס״א

לג״ס יש סיכוי לא רע בכלל להגיע לפלייאוף אבל יש שם לא מעט סימני שאלה (הבריאות של קארי, איך ווייזמן שבקושי שיחק בקולג׳ ייראה, האם גרין יחזור לעצמו, איך וויגינס ישתלב והאם הספסל שלהם יהיה סביר ומעלה), כך שהכל יכול להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 3:32 am 
Hall of Famer

השאלה מה זה "כוכב אחד"
כמה כוכבים יש לפורטלנד ויוטה למשל לאורך השנים? כמה לדאלאס הנוכחית?
ברור שאם קארי לא כשיר במיוחד אפשר לסגור את הבאסטה, אני יוצא מנקודת הנחה (לא מובנת מאליה כמובן) שהוא ייתן עונה טובה ויציבה בריאותית, גם אם לא מפלצתית

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 4:45 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
השאלה מה זה "כוכב אחד"
כמה כוכבים יש לפורטלנד ויוטה למשל לאורך השנים? כמה לדאלאס הנוכחית?
ברור שאם קארי לא כשיר במיוחד אפשר לסגור את הבאסטה, אני יוצא מנקודת הנחה (לא מובנת מאליה כמובן) שהוא ייתן עונה טובה ויציבה בריאותית, גם אם לא מפלצתית

כוכב אחד = שחקן אחד בטופ25 של הליגה (לרוב בחמישיה המובילה של השחקנים בעמדה שלו).
ליוטה יש 2, לדאלאס 2, לפורטלנד 1 (אבל עוד 2 שחקנים בעשיריה של העמדה שלהם). עונה טובה אבל לא יוצאת דופן של קארי תצריך התעלות של מישהו אחר שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 5:27 am 
Hall of Famer

אבל אלו הגדרות נורא שרירותיות
מה עושה את פרוזינגיס אחד מ-25 הטובים בליגה למשל?
בכל מקרה דאלאס עשו פלייאוף למרות שהיו להם שחקנים משלימים לא מדהימים בחמישייה (פיני-סמית, ופאוול/קלבר). על פניו בגולדן-סטייט "החוליות החלשות" בחמישייה אמורות להיות טובות יותר מהם (חרף העובדה שכמובן אין לדעת למה לצפות מווייזמן כרוקי לא בשל).
בנוסף אוקלהומה עשתה פלייאוף (אליו נכנסה אף בפער נאה מדאלאס שבמקום 7, ועצום ממקום 8) עם כוכב אחד (גם אולי בדוחק למען האמת) וכמה שחקנים טובים (אך לא מרהיבים, לפחות בנקודת המבט של תחילת העונה שעברה) לצידו.

מבחינתי טופ 3 די ברור בראש המערב זה לייקרס, קליפרס ודנבר.
אחרי זה נראה לי הימור די בטוח שיוטה לא תחמיץ את הפלייאוף, אבל אני ממש לא בטוח לגבי יתר שאר הקבוצות.
אז גולדן-סטייט, אף כל סימני השאלה סביבה תהיה ממוקמת אצלי סביב מקומות 5-6 כזה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 5:52 am 
Hall of Famer

בעיניי אתה אופטימי אבל יכולהיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 5:58 am 
Hall of Famer

פורזינגיס קרוב יותר להיפלט מהליגה מאשר להיות כוכב של ממש. הוא ענק כשהוא משחק אבל הוא משחק רבעי עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 6:15 am 
Hall of Famer

פורזינגיס היה מעולה כששיחק. נראה ונתן מספרים של כוכב לכל דבר והיה אפקטיבי מאוד גם בהגנה.
זה נכון שהוא פציע מאוד :/ אבל מה אפשר לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 7:27 am 
Hall of Famer

בדיוק, אחלה שחקן. רק שהוא אף פעם לא משחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 7:29 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בדיוק, אחלה שחקן. רק שהוא אף פעם לא משחק...

נראה לי שהוא משחק משהו כמו 75% מהמשחקים.
זה לא משהו אבל זה לא נורא כל כך.
אני חושב שדאלאס צריכים לשמור עליו מכל משמר עד הפלייאוף א-לה-קוואי ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 06, 2020 8:00 am 
Hall of Famer

105 מתוך 236 האחרונים בשלוש עונות. פחות מחצי, וגם היה פצוע בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר