סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דראפט 2021
הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 12:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד 5 ימים למנאייק, אפשר להתחיל לדבר על זה נראה לי.
הדיבור הוא על דראפט חזק מאוד, עם טופ חזק והרבה עומק.
חלק מדברים על טופ 2 או 3 בולטים מעל השאר, הרוב מדברים על רביעייה חזקה ויש גם שמדברים על חמישייה.

דטרויט עם הבחירה הראשונה כנראה ייקחו את קייד קנינגהם שיציב בראש המוקים כבר כמה חודשים טובים, אבל לפי מה שאני מבין לא מדובר פה על נו-בריינר סטייל זאיון או דייויס. היו קצת שמועות שהם שוקלים טרייד כמו של טייטום-פולץ בשביל בחירה שנייה או שלישית, אבל כרגע נראה שייקחו את קייד בראשונה.

יוסטון בבחירה שנייה כנראה ייקחו את ג׳יילן גרין, הגארד הסקורר ששיחק השנה בג׳יליג, או את אוון מובלי, הגבוה המגוון והנייד שהמנייה שלו אולי קצת עלתה בזכות הפלייאופים הטובים של אייטון ודייויס בשנתיים האחרונות.

השחקן הרביעי מהטופ הוא ג׳יילן סאגס, הקומבו המצוין שניצח עם גונזאגה את כל השמחקים חוץ מהאחרון, ומסתמן שאם לא יהיו טריידים על בחירות ימצא את עצמו בטורונטו.

ג׳ונתן קומינגה - פורוורד אתלטי וקצת בוסרי היה חזק בחמשייה הראשונה לאורך רוב העונה, אבל המנייה שלו קצת צנחה לאחרונה בגלל ספקות שעלו בגלל האופי שלו ודי עושה ראשונה שהפך להיות בטיר שמתחת לקייד, מובלי ו2 הג׳יילנים, אולי אפילו ייבחר שישי ומטה.

התותח בדרך כלל פה סקירות של פרוספקטים עם וידואים והכל, מקווה שזה יקרה גם השנה.
ואם לא, המדריך של קווין אוקונור מדה-רינגר מאוד כיפי כרגיל:
https://nbadraft.theringer.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דראפט 2021
הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 7:41 pm 
Sophomore

עוד דראפט שכמעט כל החלק העליון מלא בשחקני 4'6- 9'6 , כשבלתי אפשרי להצליח לנחש את העמדה של השחקן רק מלראות את הגובה שלו.
זה ברור שחלוקת העמדות של פעם כבר לא רלוונטית היום, וזה נראה שזה הולך להפוך לעוד יותר גמיש בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 11:41 pm 
Hall of Famer

וואלה, אין לי הרבה זמן בימים אלו אבל ננסה לכתוב קצת עד קרות האירוע.
אי אפשר להתחיל אבל בלי לחזור אחורה לשנה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18847

1. בראש ובראשונה, אנשים פה חופרים יותר מדי :) קצת יותר הודעות קצרות, בחייאת דינעק
2. חצי מהת'רד זה דיון עמדות #53443431
3. הרוב היו בקונצנזוס לגבי לאמלו בול שיהיה שחקן טוב
4. חשבתי שפטריק ויליאמס שחקן מוגבל וזה מה שגם קיבלתי.
5. דיון כלשהו על המוגבלות של בלדסו. בסוף נתן פלייאוף חביב בקליפרס

דראפט 2019:
viewtopic.php?f=1&t=18135
דראפט 2018:
viewtopic.php?f=1&t=16743
דראפט 2017:
viewtopic.php?f=1&t=16472
דראפט 2016:
viewtopic.php?f=1&t=15705
דראפט 2015:
viewtopic.php?f=1&t=14896

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 24, 2021 11:52 pm 
Hall of Famer

נעשה את הספתח להיום.

1. קייד קנינגהאם, ארה"ב, אוקלהומה סטייט, 203 ס"מ, בן 19, פוינט גארד/שוטינג גארד:
https://www.youtube.com/watch?v=rvEDtkY ... FlightMike
https://www.youtube.com/watch?v=VoKF3Vp ... =NBAonESPN

סיים את העונה עם 20.1 נק', 6.2 ריב', 3.5 אס' ו-4 איבודים למשחק. 85% מהקו, 40% מהשלוש, 46% ל-2.
נראה מאוד מעניין. דיברו שנה שעברה על לאמלו, וגם הוא רכז גבוה שיכול לעשות את הכל.
כמו תמיד, מה שבולט זה גם מה שחסר - רואים יותר זריקות לסל מחצי מרחק ושלשות. פחות רואים דאנקים, פחות רואים אסיסטים. מתחבר גם עם יחס שלילי של אסיסטים לאיבודים. יכול להיות שזה חברים לקבוצה שהם בינוניים יותר, אבל מרגיש שהוא יותר סקורר באופי ופחות פליימייקר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:50 am 
Junior

אני רק רוצה להגיד שלהיכנס לת'רד של 2018 זה תענוג צרוף. ההודעות שם לגבי לוקה נכנסות ל-hall of shame של בערך כל משתמש שהעז להתנבא לגביו.

לגבי הדראפט הנוכחי, לצערי עוד לא הספקתי לראות המון מהפרוספקטים המדוברים.
את קייד ראיתי והוא הולך להיות כוכב לדעתי. לא ראיתי מספיק כדי להיסגר על האפסייד, אבל יש לו את התכונה הלברונית/דונצ'יצ'ית הזו של שחקן שנותן את הרושם שהוא בשליטה מוחלטת על מה שקורה. חוץ מזה לדעתי הוא קלע טוב יותר העונה ממה שציפו שזה כבר מצוין. צריך לראות מה הסיפור איתו כמנהל משחק, אבל אני על העגלה שלו.
את סאגס אני מאוד אוהב, אבל הוא פחות מוכשר מהטופ של הדראפט הזה. אני מרגיש די בנוח להיות יחסית נחרץ ולהגיד שהוא לא יהיה סופרסטאר בליגה, אבל מספר 2-3 בקבוצה טובה אולי כן. שחקן הגנה-התקפה מצוין עם אופי בכמויות.
מובלי יחסית לשאר נראה כמו הימור יותר ריסקי, אבל הכישרון פשוט נוזל ממנו. השילוב הזה בין הקואורדינציה לאורך בטח כבר גורם לג'י אמים לרייר. לא אופתע אם הוא יתברר כשחקן הטוב בדראפט הזה, אבל כאמור, יש בו גם משהו בוסרי שקשה להעריך לאן יפתח.
את גרין כמעט ולא ראיתי למעט כמה תקצירים בג'י ליג. נראה סקורר מאוד מאוד מוכשר ו-capable, אבל קשה להגיד יותר מזה כרגע. צריך לראות עוד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 9:05 am 
מנהל פורום

סאגס לדעתי הולך להיות כמו ברידג'ס הזה מהפליקנס, רק טוב יותר (עם כל ההסתייגויות הרלוונטיות של פיתוח שחקנים, התאמה לקבוצה ופציעות פוטנציאליות), אבל הוא לגמרי נראה כמו שחקן משלים ברמה גבוהה כ"כ שכנראה קצת יחצה את הקו לכיוון שחקן מפתח.

קנינגהאם נראה מיוחד ממש, מסכים עם כל מי שכתב את זה.

ולא הצלחתי להתלהב בכלל ממובלי, אבל בכלל. מה שכן כמעט ולא ראיתי אף אחד מאלו שכתבתי עליהם פה, וכל שאר העולם כן מתלהב ממובלי, אז אני מניח שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:58 am 
Senior

האמת שההערכות פרה-דראפט של לוקה מעניינות בהקשר של קאנינגהם, בעיני.
במבט ראשוני שום דבר לא ממש זועק לי 'בחירה ראשונה' כשאני רואה את קאנינגהם. היא לא אתלט מדהים, אין לו איזו חדירה חתולית מאוד, או כדרור וירטואוזי, ולמרות שכנראה שמדובר בקלעי מצויין זה לא נראה כאילו יש לו איזה ג׳אמפ-שוט שהולך להיות בלתי עציר.
אבל אם יש משהו שכן גורם לי להבין טוב מאוד את האפיל שלו זה לוקה דונצ׳יץ׳.
קודם כל אני רואה המון דמיון ביניהם - בסייז, בסטפבק, במכינת הקליעה אפילו, אבל זה בעיקר ארגז הכלים המאוד מאוד רחב הזה של דרכים לייצר מצבי קליעה, לוקה הוא אחלה תזכורת לזה שאתה לא חייב להיות אתלט על או סטף קארי כדי להיות סופרסטאר ואני ממש מצליח לראות איך לקאנינגהם יש בדיוק את מה שצריך כדי להיות עוד דוגמא כזו.

ערן, אני קצת מבולבל מההשוואה בין סאגס ל'ברידג׳ס מהפליקנס'.
בראש ובראשונה כי אין ברידג׳ס מהפליקנס.
ושנית כי אני לא בטוח לאיזה ברידג׳ס אחר אתה מתכוון, אף אחד מהם לא פוינט או קומבו גארד כמוהו, שניהם לא ממש מובילים כדור, עם סייז שונה ממנו. או שההשוואה היא למיקאל ברידג׳ס ונטו במובן של 'שחקן דבק, משלים ברמה הגבוהה ביותר'?

ואני בטוח שאתה , כרגיל, צודק לגבי מובלי. או לגבי זה שאתה לא מתלהב ממנו, או לגבי זה שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 12:18 pm 
מנהל פורום

לא פליקנס, סליחה. פיניקס כמובן. וכן, כשחקן משלים מהרמה הגבוהה ביותר שיכול בזמן נתון לתת לך משחק של סטאר פה ושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 4:06 pm 
Junior

3&D כתב:
עוד דראפט שכמעט כל החלק העליון מלא בשחקני 4'6- 9'6 , כשבלתי אפשרי להצליח לנחש את העמדה של השחקן רק מלראות את הגובה שלו.
זה ברור שחלוקת העמדות של פעם כבר לא רלוונטית היום, וזה נראה שזה הולך להפוך לעוד יותר גמיש בעתיד

אתה יודע שחוץ מגובה יש גם מאסה ומוטת זרועות, כן? וסקיל סט כמובן...
קייד, מובלי ובארנס מיוחדים ומתאימים לתיאור שלך. גרין הוא סווינגמן, אבל כרגע רזה מדי בשביל לשמור על סמולים רבים בליגה (ולהיות סוויצ'אבילי כלפי מעלה כמובן). סאגס קומבו גארד, חזק ואתלטי, אבל לא משהו שלא ראינו בעבר - כנ"ל עם קומינגה שיוכל לנוע בין שתי עמדות הפורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 4:18 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
וואלה, אין לי הרבה זמן בימים אלו אבל ננסה לכתוב קצת עד קרות האירוע.
אי אפשר להתחיל אבל בלי לחזור אחורה לשנה שעברה:
viewtopic.php?f=1&t=18847

1. בראש ובראשונה, אנשים פה חופרים יותר מדי :) קצת יותר הודעות קצרות, בחייאת דינעק
2. חצי מהת'רד זה דיון עמדות #53443431
3. הרוב היו בקונצנזוס לגבי לאמלו בול שיהיה שחקן טוב
4. חשבתי שפטריק ויליאמס שחקן מוגבל וזה מה שגם קיבלתי.
5. דיון כלשהו על המוגבלות של בלדסו. בסוף נתן פלייאוף חביב בקליפרס

דראפט 2019:
viewtopic.php?f=1&t=18135
דראפט 2018:
viewtopic.php?f=1&t=16743
דראפט 2017:
viewtopic.php?f=1&t=16472
דראפט 2016:
viewtopic.php?f=1&t=15705
דראפט 2015:
viewtopic.php?f=1&t=14896

מרים לעצמי קצת על שידוך הליברטון לפיסטונס בבחירה 7, ולעומת זאת דחיקת קיליאן הייז עד לבחירה ה12 של...הקינגס.
עוד מוקדם לחרוץ את הקריירה של הייז, אבל מעריך בסבירות גבוהה שהליברטון היה יכול להיראות טוב בהרבה לצד קייד קנינגהאם (כן, אפקט הפרפר והכל, אבל ממילא הפיסטונס זינקו לפסגת הלוטרי כנגד הסיכויים, אז תזרמו)

אפרופו חריצת גורלות, לא הייתי שופט אף רוקי לחומרה בעונה שכזו וללא תקופת הכנה סטנדרטית שרוקיז בדרך כלל זוכים לה. כך שממש לא הייתי ממהר להכתיר את פטריק וויליאמס בתור "מוגבל", בטח כשמדובר בפרויקט שגם כפרשמן לא קיבל תפקיד בולט בהתקפה. בינתיים הוא מתמקד במה שיודע לעשות, בכל זאת משחק לצד שני גאנרים בקו האחורי ועכשיו גם גו-טו-גאי בצבע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 4:23 pm 
Sophomore

stavs כתב:
במבט ראשוני שום דבר לא ממש זועק לי 'בחירה ראשונה' כשאני רואה את קאנינגהם. היא לא אתלט מדהים, אין לו איזו חדירה חתולית מאוד, או כדרור וירטואוזי, ולמרות שכנראה שמדובר בקלעי מצויין זה לא נראה כאילו יש לו איזה ג׳אמפ-שוט שהולך להיות בלתי עציר
.

ראיתי את היוטיוב שלו עם המהלכים מהעונה,
הוא בקושי חודר לסל. חבל.
עוד משהו שפחות התחברתי זה כשהוא עושה מהלכים עם הגב לסל הוא מסיים עם זריקה ביד אחת מטווחים די רחוקים. צריך לעבוד כמו דונצ'יץ' על לסיים את הזריקה בשתי ידיים.

חוץ מזה הקליטה שלו על השמירה מאד מרשימה, וניכר שהוא גם מבין את המשחק ברמה גבוהה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:08 pm 
Sophomore

דבר נוסף ששמתי לב אצל קייד (אולי קשור לזה שהוא לא חודר מספיק) זה שאין שימוש בכלל ביורוסטפ.
היום יש שחקנים שזה עיקר הכוח שלהם כאשר הם הולכים פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמעט ולא ראיתי את קנינגהאם משחק אבל בכל הניתוחים לגביו כתוב כמה הוא בוגר ואינטליגנטי ומוסר מצוין. איך זה מסתדר עם 4 איבודים לנשחק ויחס אס'/איב' שלילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 10:11 am 
Senior

יאללה, ניקח קצת את המושכות לידיים כדי לנסות להספיק לסקר איזה 10 פרוספקטים עד הדראפט עצמו.

2. ג'יילן גרין, SG, 6-5, שיחק בG-LEAGUE IGNITE בעונה האחרונה:

לא ראיתי אותו בלייב אף פעם, רק תקצירים של כמה משחקים של קבוצת הפרויקט הזו ועכשיו בדו"חות סקאוטינג שאתרים עושים.
הטיקט העיקרי שלו זה סקורינג ואתלטיות, והאמת שלמרות שהוא נראה אתלט מצוין - זה לא אנתוני אדוארדס או זאק לאבין.
קלע 17.9 למשחק בג'י-ליג באחוזים סבירים (46-36-83), יחד עם 4.1 ריב' ו2.8 אסיסטים למשחק.
מצד אחד זה מול שחקנים בוגרים, ומצד שני הג'י-ליג זה לפעמים לא סמל לתחרותיות והגנות.
אני לא כזה התלהבתי ממה שראיתי ממנו, אבל באמת לא ראיתי הרבה, כשרון כנראה שיש לו לא מעט והטענות הן שהשחקנים הותיקים ששיחקו איתו בקבוצה מאוד התרשמו מהאופי שלו (ונשמע שזה לא המצב במקרה של קומינגה), אז זה כבר משהו.

3. אוון מובלי, PF-C, 7-0, שיחק בUSC:

עשה 16.4 נק', 8.7 ריב', 2.9 חסימות ב33 דקות למשחק.
המשיכה העיקרית אצלו זו ההגנה. אפשר לראות חוש מצוין לחסימות (וידיים ארוכות לאללה), עבודת רגליים טובה, אם מדובר פה בביג-מן שיכול מצד אחד לשמור על הטבעת טוב מאוד ומצד שני להישאר מול גארדים שמקבלים אותו בחילוף זה כבר הופך אותו למצרך מאוד מבוקש בליגה.
מבחינה התקפית החוזקה שלו היא בעיקר בלייצר מאיזור קו העונשין, יכולת מסירה לא רעה, הוק חביב עם טאצ' לא רע, הקליעה קצת טעונת שיפור (69% מהעונשין, 0.4 שלשות למשחק ב30%).
בעיני הפרוספקט השני הכי מרשים בדראפט הזה, אפסייד מאוד גבוה, מתאים לכדורסל המודרני (בעיקר אם יפתח קליעה טובה ל3). עוד קצת חלש ורזה, אבל אני דווקא אהבתי מה שראיתי ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 11:00 am 
Hall of Famer

איך הוא בהשוואה לווייסמן שנבחר שני בשנה שעברה ע"י הווריירס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 11:19 am 
Senior

ממה שאני מבין - וזה בעיקר על סמך דברים שאני קורא (מעט מאוד על סמך מראית עין באמת שלי) מובלי פרוספקט יותר מבטיח במידה די משמעותית ממה שוויזמן היה לפני הדראפט (או עכשיו).
וויזמן אולי קצת יותר מרשים מבחינה פיזית, אבל מובלי בשלב הזה הראה הרבה יותר כדורסל, הבנה של המשחק, נראה שחקן מגוון יותר ויש סביבו הרבה פחות סימני שאלה.
וויסמן כמעט לא שיחק כדורסל בשנה וחצי שקדמו לדראפט והיה דה-פאקטו שחקן תיכונים כשניגש לדראפט (מה שהגביר את סימני השאלה לגבי הבנת המשחק שלו, המודעות ההגנתית), מובלי נתן עונת מכללות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 3:40 pm 
Senior

יאללה, עוד שניים, אחרונים כנראה להיום מצידי:

4. ג'יילן סאגס, PG-SG, 6-4, מגונזאגה:

נראה לי השחקן (שאני ואני מניח שגם אחרים) ראיתי הכי הרבה מהדראפט הזה בגלל הריצה היפה של גונזאגה.
14.4 נק', 5.3 ריב', 4.5 אסיסטים ו1.9 חטיפות בעונה האחרונה.
ציפה השווה למיקאל ברידג'ס, שהוא בעיני קצת טיישון פרינס, מבחינת האימפקט, אבל לדעתי יש לו גם סיכוי להפוך לסוג של צ'ונסי בילאפס בימיו בדטרויט ובדנבר.
שחקן שעושה הכל טוב, שומר מצוין, מנהיג (או ככה זה היה נראה), עושה את המהלכים הנכונים בזמן הנכון, אבל כנראה לא יהיה סופרסטאר סקורר ששם 25+ נק' למשחק אף פעם.

5. סקוטי בארנס, SF-PF, 6-8, מפלורידה סטייט:

מושווה לרוב ממה שראיתי לדריימונד גרין. שחקן אול-אראונד בעמדות הפורוורד שיכול גם להוביל כדור.
אתלט מצוין עם ידיים ארוכות, שומר טוב, מוסר טוב, כנראה אחד שעושה הכל טוב - חוץ מלקלוע.
10.3 נק', 4 ריבאונד, 4.1 אסיסטים ב24 דקות למשחק, אבל רק 27% ל3 ו62% מהקו שלא מבשרים טובות. אני מניח שזה מה שיוכל להכריע כמה הוא יוכל להשתלב טוב בליגה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:06 am 
Hall of Famer

בלי קשר למועמדים לבחירה, ההשוואות לשחקנים בליגה הן קצת מסוכנות
ובייחוד לגרין וללוקה, שני שחקנים סופר ייחודיים.
אחד הוא אחד משחקני ההגנה הטובים שהיו למרות שהוא נמצא כמעט תמיד בנחיתות בגובה והוא לא אתלט יוצא דופן
והשני יוצר מצוין מכדרור וחודר מצוין לסל למרות שאין לו עליונות אתלטית על היריב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 12:37 pm 
Hall of Famer

אני חושב שמובלי הוא המעניין כאן ביותר מבחינת "דינמיקת הדראפט" כי לאור הכיוון שאליו הולכת הליגה (הרכבים נמוכים וכו') - לא בטוח שכל הקבוצות ירצו לבחור בו:
יוסטון בוחרת שנייה, ויש לה את כריסטיאן ווד על חוזה נוח לעוד שנתיים. סביר שמעדיפים שחקנים בעמדות אחרות (אלא אם במקרה מעריכים את מובלי משמעותית יותר מכל השחקנים האחרים וכו').
לעומת זאת מובלי נראה כמתאים לקליבלנד כמו כפפה ליד, לאור העובדה שיש להם את סקסטון, גרלנד (ואוקורו) בקו האחורי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 5:46 pm 
Senior

הת'רד לא ממריא ממש ואני לא בטוח שאני אגיע ל10 אפילו, אבל נמשיך טיפה עם הסקירה:

6. ג'יימס בוקנייט, SG, 6-5 מיו-קון:

שחקן שדי טיפס למעלה במוקים בשבוע-שבועיים האחרונים.
גארד די ארוך, אתלט לא רע ובעיקר אמור להיות סקורר מגוון, עם כדרור טוב וחוש טוב לטבעת.
עם זאת, אחוזי קליעה לא מאוד טובים למי שהתפקיד העיקרי שלו אמור להיות ייצור נקודות.
בעונה האחרונה 18.7 נק', 5.7 ריב', אבל רק 1.8 אסיסטים על 2.8 איבודים ורק 29.3% ל3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 6:18 pm 
Junior

אתלט לא רע זה אנדרסטייטמנט.

סקורר. עבודת רגליים, טכניקה שלא מהעולם הזה. צלופח. זה בצד הטוב.

בצד הרע.. האיי קיו כדורסל שלו לא בשמיים. לא מוסר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 7:36 pm 
Hall of Famer

לא קצת מוזר המיקום הצפוי הנמוך של האירופאים?

גארובה, שכבר עשה כמה וכמה דברים בנבחרת ספרד ובריאל מדריד (מבחינה מספרית וניסיון משחק במעמדים גדולים - הרבה יותר מאבדיה בהשוואה).
בנוסף יש שחקן טורקי בשם Alperen Şengün (שחגג 19 השבוע).
בעונת 17-18 (כלומר בגיל 16.5 לערך) כבר רשם מספרים יפים (10.8 נק', 6.8 ר', 0.7 חס') בליגה הטורקית השנייה.
בעונה האחרונה קיבל MVP של הליגה הטורקית הראשונה (ממש כמו אבדיה) במדי בשיקטאש - עם ממוצעים שנראים אדירים:
https://www.eurohoops.net/en/tbl/120541 ... eason-mvp/

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 8:50 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הת'רד לא ממריא ממש ואני לא בטוח שאני אגיע ל10 אפילו, אבל נמשיך טיפה עם הסקירה:

6. ג'יימס בוקנייט, SG, 6-5 מיו-קון:

שחקן שדי טיפס למעלה במוקים בשבוע-שבועיים האחרונים.
גארד די ארוך, אתלט לא רע ובעיקר אמור להיות סקורר מגוון, עם כדרור טוב וחוש טוב לטבעת.
עם זאת, אחוזי קליעה לא מאוד טובים למי שהתפקיד העיקרי שלו אמור להיות ייצור נקודות.
בעונה האחרונה 18.7 נק', 5.7 ריב', אבל רק 1.8 אסיסטים על 2.8 איבודים ורק 29.3% ל3.

לא הגבתי כאן עד כה אבל הסקירה משמחת :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 10:52 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא קצת מוזר המיקום הצפוי הנמוך של האירופאים?

גארובה, שכבר עשה כמה וכמה דברים בנבחרת ספרד ובריאל מדריד (מבחינה מספרית וניסיון משחק במעמדים גדולים - הרבה יותר מאבדיה בהשוואה).
בנוסף יש שחקן טורקי בשם Alperen Şengün (שחגג 19 השבוע).
בעונת 17-18 (כלומר בגיל 16.5 לערך) כבר רשם מספרים יפים (10.8 נק', 6.8 ר', 0.7 חס') בליגה הטורקית השנייה.
בעונה האחרונה קיבל MVP של הליגה הטורקית הראשונה (ממש כמו אבדיה) במדי בשיקטאש - עם ממוצעים שנראים אדירים:
https://www.eurohoops.net/en/tbl/120541 ... eason-mvp/

דווקא שניהם מוזכרים כאופציות בחצי השני של הלוטרי, תבדוק יותר ממוק אחד או שניים.
עם זאת, יש הסתייגות מכל אחד מהם ממניעי הכדורסל המודרני: אצל גארובה זו הקליעה מבחוץ שעדיין לא נראית אמינה מספיק, אצל שנגון זה השילוב של מומחיות התקפית בפוסט והגנת פרימטר-צבע לוקה בחסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 11:02 pm 
Hall of Famer

שנגון הזה, נשמע שהוא סוג של קאנטר הדור הבא?
קאנטר לא שווה טופ 10 בדראפט ממוצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 110 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: רואה שחורות ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה